ویزای کار پرتغال و بررسی آن

ویزای کار پرتغال ، نحوه اخذ اقامت پرتغال از طریق کار و شرایط دریافت ویزای کاری پرتغال در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. شرایط اخذ ویزای کار پرتغال چیست؟ مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار کشور پرتغال چه مدارکی هستند؟ مشاغل مورد نیاز در کشور پرتغال در سال ۲۰۱۹ کدام مشاغل هستند؟ چگونه در پرتغال کار پیدا کنیم؟ آیا شرایط بردن همراه در بحث مهاجرت کاری در پرتغال امکان پذیر است؟ ما در این مقاله به این سوالات و سو الات دیگر در زمینه ویزای کاری پرتغال و مهاجرت کاری به این کشور پاسخ داده و مهم ترین و اصلی ترین نکات را در این خصوص بیان می نماییم. کشور پرتغال کشوری در جنوب غربی اروپا و در همسایگی با اسپانیا می باشد. کشور پرتغال با جمعیتی در حدود ۱۰ میلیون نفر شانزدهیم کشور اروپا از نظر جمعیت می باشد. زبان رسمی این کشور زبان پرتغالی می باشد. کشور پرتغال یکی از کشورهای اروپایی با آب و هوای بسیار معتدل و مناسب است و در سالهای اخیر سرمایه گذاران زیادی را جذب کرده است. اقامت کشور پرتغال از طریق ویزاهای طلایی در امر مهاجرت بسیار محبوب است اما برای بسیاری از متقاضیان کار در خارج از کشور و کشور پرتغال، چگونگی اخذ ویزای کار هنوز آن چنان شناخته شده نیست. ویزای کار کشور پرتغال زیرشاخه ها و انواع مختلفی دارد که در این مقاله سعی بر این است تمام ویزاهای کاری این کشور بررسی شود و مدارک و شرایط مورد نیاز ویزای کار پرتغال به اطلاع شما عزیزان برسد. در صورت نیاز به اطلاعات جامع و کامل در خصوص ویزای کار پرتغال با کارشناسان مؤسسه حقوقی ملک پور؛ همکار مؤسسه  MIE اتریش؛ تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان دریافت نمائید.

در ادامه به سرفصل های ذیل خواهیم پرداخت:

ویزای کار پرتغال
  • ویزای کار پرتغال و شرایط عمومی آن
  • ویزای کار پرتغال و نرخ بیکاری در پرتغال
  • ویزای کار پرتغال و بررسی ویزای همراه
  • ویزای کار پرتغال و مدارک مورد نیاز ویزای کار پرتغال
  • ویزای کار پرتغال و میزان حقوق در پرتغال
  • ویزای کار پرتغال و مشاغل مورد نیاز ۲۰۱۹ پرتغال
  • ویزای کار پرتغال و نحوه کاریابی در پرتغال
  • ویزای کار پرتغال و مؤسسات کاریابی در پرتغال
  • ویزای کار پرتغال و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در پرتغال

ویزای کار پرتغال و شرایط عمومی آن

ویزای کار پرتغال برای اشخاصی که خواهان مهاجرت به این کشور هستند و قصد مهاجرت کاری دارند یکی از مسائل بسیار مهم می باشد که شخص باید قبل از اقدام جدی برای دریافت ویزای کار پرتغال از مراحل قانونی ، انواع ویزای کار و مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای کار اطلاع کافی داشته باشد. از عواملی که به شخص، جهت کار و دریافت ویزای کار یک کشور کمک میکند، مدرک تحصیلی و تخصص شخص، سابقه کار، سطح زبان، سن و رزومه توانایی های وی می باشد. مهاجرت کاری به کشور پرتغال، نیاز به یافتن کارفرما و دریافت پیشنهاد شغلی از او دارد و شخصی که خواهان کار در این کشور می باشد، باید ابتدا کارفرما خود را پیدا کند و از طریق کارفرما درخواست ویزای کار بدهد. قبل از اقدام به کاریابی در کشور پرتغال بهتر است از شرایط اقتصادی ، وضعیت کار و نرخ بیکاری در این کشور اطلاعات کافی داشته باشید. در کشور پرتغال چند نوع ویزای کاری داریم که عبارتند از:

  • ویزای کار پرتغال برای اشخاص استخدام شده
  • ویزای کار پرتغال برای خود اشتغالی
  • ویزای کار پرتغال برای معلمان یا اشخاص فوق ماهر و فرهنگی
  • ویزای کار پرتغال برای کارمندان شرکت های چند ملیتی
پرتغال بر روی نقشه

ویزای کار پرتغال و نرخ بیکاری در پرتغال

ویزای کار پرتغال و شرایط کار در پرتغال در اولین مرحله نیازمند کاریابی می باشد. کاریابی و یافتن کار در یک کشور ارتباط مستقیم با شرایط کار و نرخ بیکاری در آن کشور دارد. نرخ بیکاری در کشور پرتغال در آخرین آمار رسمی منتشر شده ۶٫۷% می باشد و این نرخ با توجه به جمعیت و شرایط این کشور نرخی متوسط است. شرایط کار در این کشور در مقایسه با کشورهای شماره یک اروپایی نظیر آلمان و هلند و اتریش مناسب نیست ولی از برخی کشورهای اروپایی نظیر اسپانیا بهتر می باشد. همینطور با توجه به سیاست های جذب سرمایه گذار خارجی، طی ۵ سال اخیر نرخ بیکاری این کشور بسیار کاهش داشته و نرخ بیکاری از ۱۸% که در سال ۲۰۱۳ بود به نرخ ۶٫۷ درصد در امسال یعنی در سال ۲۰۱۹ رسید که این پیشرفت بسیار جالبی می باشد.

ویزای کار پرتغال و شرایط کار در پرتغال در اولین مرحله نیازمند کاریابی می باشد. کاریابی و یافتن کار در یک کشور ارتباط مستقیم با شرایط کار و نرخ بیکاری در آن کشور دارد. نرخ بیکاری در کشور پرتغال در آخرین آمار رسمی منتشر شده 6.7% می باشد و این نرخ با توجه به جمعیت و شرایط این کشور نرخی متوسط است. شرایط کار در این کشور در مقایسه با کشورهای شماره یک اروپایی نظیر آلمان و هلند و اتریش مناسب نیست ولی از برخی کشورهای اروپایی نظیر اسپانیا بهتر می باشد. همینطور با توجه به سیاست های جذب سرمایه گذار خارجی، طی 5 سال اخیر نرخ بیکاری این کشور بسیار کاهش داشته و نرخ بیکاری از 18% که در سال 2013 بود به نرخ 6.7 درصد در امسال یعنی در سال 2019 رسید که این پیشرفت بسیار جالبی می باشد.

ویزای کار پرتغال و بررسی ویزای همراه

برای اشخاصی که در کشور پرتغال اقامت و مجوز اقامت دارند می توانند درخواست الحاق یا پیوست خانواده خود را نیز بدهند. شخص جهت درخواست پیوست خانواده به خود باید به صورت قانونی در پرتغال حضور داشته باشد ولی در قوانین موردی پیش بینی نشده است که مدت زمان خاصی باید از اقامت شخص گذشته باشد تا بتواند درخواست ویزا برای خانواده خود بدهد. خانواده شامل همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال و یا در صورتی که به شخص وابسته هستند بالای ۱۸ سال را شامل می شوند.

بررسی ویزای همراه در مهاحرت به خارج از کشور
  • مدارک مورد نیاز جهت پیوست خانواده در ویزای کار پرتغال
    • مدرک ازدواج یا رابطه خانوادگی مورد ادعا
    • پاسپورت شخص متقاضی و خانواده او
    • مدرک اسکان شخص
    • مدرک تمکن مالی شخص برای مدت زمان زندگی
    • مدرک عدم سوء پیشینه شخص در صورتی که حداقل ۱ سال در پرتغال سکونت داشته است.

ویزای کار پرتغال و مدارک مورد نیاز ویزای کار پرتغال

در طی پروسه دریافت ویزای کار پرتغال و شرایط اخذ اقامت از طریق کار در کشور پرتغال، شخص باید مدارک کامل خود را به همراه اطلاعات خود در سامانه SAPA ثبت کنند. شخص باید مدارک را شخصاً یا از طریق وکیل رسمی بین المللی خود به امضا برساند.

  • مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای کار پرتغال
    • پاسپورت یا مدرک سفر معتبر شخص
    • مدرک تمکن مالی شخص
    • مدرک عدم سوء پیشینه در کشور شخص
    • مدرک عدم سوء پیشینه در کشوری که بیش از ۱ سال در آن اقامت داشته است.
    • مدرک اسکان و محل اقامت شخص در پرتغال
    • مدرک ثبت نام شخص در سازمان مالیات
    • قرارداد شخص که طبق ماده ۸۸ قانون مهاجرت مشخص شده است.

ویزای کار پرتغال و میزان حقوق در پرتغال

میزان حقوق دریافتی در کشور پرتغال به شهری که شخص در آن محدوده مشغول به کار است و تخصص و مدرک شخص بستگی دارد. با اطلاع از میزان حقوق دریافتی در لیسبون، پایتخت این کشور، شخص می تواند دیدگاه مشخصی در خصوص شرایط اقتصادی و کاری در کشور پرتغال داشته باشد. با اینکه پرتغال یکی از فقیر ترین کشورهای اروپای غربی می باشد ولی برخی مشاغل درآمد خوبی در این کشور دارند. در شهر لیسبون در پرتغال حقوق متوسط ۸۶۰ یورو در ماه می باشد که این بیشترین میزان در کل کشور های اروپایی می باشد.

جدول میزان حقوق برخی مشاغل در پرتغال

حقوق و دستمزد در خارج از کشور

ویزای کار پرتغال و مشاغل مورد نیاز ۲۰۱۹ پرتغال

احتمال اخذ ویزای کار پرتغال و مهاجرت کاری به پرتغال از طریق کار،‌ به مشاغل مورد نیاز این کشور و تخصص شخص متقاضی کار در پرتغال بستگی دارد. قطعا شخصی که در رشته مورد نیاز این کشور تحصیل و تخصص دارد، شانس بالاتری جهت کاریابی در این کشور خواهد داشت. البته مشاغل مورد نیاز این کشور برخی به زبان پرتغالی است و شخص باید تسلط لازم و کافی را داشته باشد ولی برخی از مشاغل با زبان انگلیسی هستند و شخص قادر خواهد بود که تنها در صورت داشتن دانش زبان انگلیسی در این کشور مشغول به کار شود. لازم به توجه است که دانستن زبان پرتغالی شانس شخص را جهت یافتن کارفرما را بسیار بالاتر می برد. کشور پرتغال در زمینه های زیر برای اشخاص انگلیسی زبان، شرایط کار بهتری در مقایسه با دیگر رشته ها دارد:

کار در خارج از کشور و کارفرمای معتبر خارجی

  • صنعت توریسم

  • املاک و مستغلات

  • هتل و غذا

  • خدمات عمومی

  • کشاورزی

  • تامین انرژی و آب

  • خرده فروشی

همینطور در بخش سلامت و بهداشت در کشور پرتغال نیز نیاز به نیروی کار می باشد ولی در این بخش ،شخص نیاز به دانش زبان پرتغالی دارد. همینطور در بخش تکنولوژی و IT نیز شرایط کار در بسیاری از شهرهای اروپا نظیر لیسبون ، پورتو ، آمادورا و آلماندا مناسب است.

ویزای کار پرتغال و نحوه کاریابی در پرتغال

همانطور که اشاره شد، ویزای کار پرتغال در مرحله اول نیازمند کاریابی می باشد. قطعا اشخاصی که در خاک پرتغال می باشند و به طرق قانونی اقامت این کشور را دارند، اولویت و شانس بالاتری جهت کاریابی در این کشور دارند. به همین جهت برخی با دریافت ویزای تحصیلی و گذراندن دوره ای در این کشور، کارفرمای خود را پیدا می کنند و برخی نیز با خرید ملک اقامت این کشور را به دست آورده و از این طریق در این کشور اجازه اقامت و کاریابی را پیدا می نمایند. قطعا برای اشخاصی که از خارج از اتحادیه اروپا اقدام به کاریابی در این کشور می کنند، راه دشوار و طولانی ای جهت پیدا کردن کارفرما دارند، زیرا کارفرما قبل از امضاء قرارداد کاری با شخص وضعیت اقامتی او را جویا می شود. برخی اشخاص فوق متخصص و حرفه ای که تخصص آنها به قدری قوی می باشد که کارفرما را مجاب می کند تا حتی وی را از خارج اتحادیه اروپا استخدام کند و تمامی پروسه های قانونی را طی کند تا بتواند نیروی خارجی استخدام کند، می توانند از وب سایت های کاریابی در کشور پرتغال و از طریق موسسات کاریابی در این کشور کارفرمای خود را پیدا کنند. البته همیشه دانستن زبان رسمی آن کشور جهت یافتن کار شانس شخص را چند برابر می کند.

کار در خارج از کشور ـ کاریابی در خارج از کشور

در زیر میتوانید مقالات کاملی را در خصوص خرید ملک و تحصیل در پرتغال مطالعه بفرمائید که این روش ها برای اشخاصی که قصد اقامت و کار در این کشور را دارند میتواند مناسب باشد:

تحصیل در پرتغال
مقایسه خرید ملک در پرتغال و اتریش

ویزای کار پرتغال و موسسات کاریابی در پرتغال

قطعا بهترین روش کاریابی برای مهاجرت کاری و اخذ ویزای کار پرتغال، این است که خود شخص به صورت مداوم در حال مکاتبه با شرکت های و کارفرمایان مختلف باشد. برای همین امر برخی موسسات مشاغل مختلف را ارائه کرده و به شخص جهت یافتن کار کمک می کنند. همینطور برخی موسسات نیز شخصاً روند کاریابی را برای شخص به عهده می گیرند و کار مورد نظر را برای شخص پیدا می نمایند. البته قبل از اقدام خاصی جهت کاریابی، شخص باید با تهیه یک رزومه و پورتفولیو (نمونه کار) بسیار قوی شانس خود را برای تحت تاثیر قرار دادن کارفرما افزایش دهد. لذا باید توجه شود رزومه مناسب برای هر کشور متفاوت است و در هر کشوری شخص جهت کاریابی باید رزومه خاص خود را تهیه کند.

  • موسسه کاریابی دولتی پرتغال
    • https://www.iefp.pt
  • برخی وبسایت های کاریابی
    • Indeed
    • Learn4Good
    • SAPO Emprego
    • Net Empregos
    • Empregos Online
  • وب سایت مشاغل انگلیسی زبان لیسبون
    • http://www.jobsinlisbon.com/

البته در کنار این موسسات و وب سایت های کاریابی وب سایت های جامعی نیز وجود دارند که جهت کاریابی در کل اتحادیه اروپا از آنها می توان استفاده کرد. این مقاله در خصوص ویزای کار پرتغال توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار مؤسسه MIE اتریش تهیه و گردآوری شده، هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعاً حرام و غیرقانونی می باشد.

ویزای کار پرتغال و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در پرتغال

طبق قانون شنگن اگر فردی دارای اقامت کاری بلند مدت بیش از ۳ ماه پرتغال باشد، می تواند برای الحاق خانواده خود درخواست ویزای همراه و سپس اقامت موقت بدهد. علاوه بر مدارک هویتی همراه و اسناد ازدواج یا تولد برای فرزندان، فرد اصلی باید ثابت کند توانایی حمایت مالی خانواده خود را جهت زندگی در پرتغال دارد. حقوق ماهانه فرد مشغول به کار در پرتغال نباید از حداقل دستمزد کمتر باشد. . این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تهیه و گردآوری شده و هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعا حرام و غیرقانونی می باشد.

پاسپورت و تابعیت پرتغال

راههای اخذ اقامت پرتغال
هزینه زندگی در پرتغال

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

ویزای کار پرتغال و سخن پایانی

ویزای کار پرتغال ، نحوه اخذ اقامت پرتغال از طریق کار و شرایط دریافت ویزای کاری پرتغال در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار گرفت. ویزای کار پرتغال و شرایط مورد نیاز جهت مهاجرت کاری به کشور پرتغال در مجموع در حال حاضر برای اشخاص خارج اتحادیه اروپا شرایط ساده و قابل دسترسی نمی باشد و شخص روند طولانی و پیچیده ای جهت کاریابی و اخذ مجوز های کار و ویزای کار پرتغال دارد. به همین جهت برای اشخاصی که متقاضی دریافت ویزای کار کشور پرتغال می باشند، می توان روش های جایگزین مانند گذراندن دوره های تحصیلی در پرتغال و اخذ ویزای کار کشور پرتغال پس از تحصیل را پیشنهاد کرد. همینطور اشخاصی که خواهان کار در کشورهای اروپای غربی هستند، می توانند شانس خود را جهت کاریابی در کشورهایی نظیر آلمان و اتریش امتحان کنند که حتی این کشورها ویزایی به نام جستجوی کار را برای افراد نیروی کار ماهر خارجی مشخص کرده اند که اشخاصی که متخصص هستند و شرایط کاری مناسبی دارند بتوانند با استفاده از این ویزا مهاجرت کاری کنند. البته هر شخص با هر رزومه ممکن است شرایط متفاوتی داشته باشد و برنامه مهاجرتی متفاوتی به وی پیشنهاد می شود، به همین جهت ممکن است برای شخصی ویزای کار پرتغال مناسب باشد و برای شخص دیگری روش مهاجرت متفاوتی پیشنهاد شود و همین موضوع باعث میشود تحقیق و بررسی در انتخاب مسیر مهاجرت مهمترین موضوع در امر مهاجرت شخص میباشد به همین جهت میتوانید جهت یافتن بهترین راه مهاجرت خود با مشاورین و متخصصین ما در دفاتر تماس حاصل فرمائید و از مشاوره رایگان مؤسسه حقوقی ملک پور بهره مند شوید. چنانچه سوال،‌نظر، یا پیشنهادی دارید می توانید آن را در انتهای همین مقاله در قسمت دیدگاه ها مطرح نمایید، تا همکاران ما در کوتاهترین زمان ممکن پاسخگوی شما عزیزان باشند.

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ