مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی

مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی

مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی

مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی و شرایط گرفتن وکیل مهاجرت برای مهاجرت به استرالیا ۲۰۱۸ و شرایط اخذ اقامت استرالیا ۲۰۱۸ چگونه است ؟ با توجه به یکی از روش های مهاجرت به کشورها پناهندگی می باشد ما در این مقاله به بررسی شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی و همچنین اقامت در استرالیا به طرق مختلفی از جمله مهاجرت تحصیلی به استرالیا ، و یا تحصیل در استرالیا و یا کار در استرالیا ، ثبت شرکت در استرالیا ، سرمایه گذاری در استرالیا ، تمکن مالی در استرالیا ، ازدواج در استرالیا ، تولد فرزند در استرالیا و طرق دیگری که در کتب قانونی عنوان شده است .

در نظر داشته باشید که مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی دارای شرایط و قوانین خاصی است که ما در مقاله فوق به بررسی آن می پردازیم تا اطلاعات حقوقی شما عزیزان نسبت به این مورد مهاجرتی کامل شود.در نظر داشته باشید که مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی به مانند دیگر کشورها یک مورد غیرقانونی است که برای بسیاری افراد مقدورنمی باشد.ما دراین مقاله سعی داریم تا شما عزیزان را نسبت به دشواریهای پیش روی خود در باب مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی آگاه سازیم تا در صورتی که این مورد را برای مهاجرت خود در نظر گرفته اید با اطلاعات کامل در این راه قدم بردارید در این راستا در صورتی که نسبت به شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی همچنان پس از مطالعه فوق شبهاتی برایتان بوجود آمد می توانید با مراجعه به دفاتر موسسه حقوقی ملک پور اطلاعات خود را ارتقا دهید.

با توجه به اینکه در استرالیا هر روش مهاجرتی را به چندین روش و برنامه تقسیم می شود برنامه پناهندگی نیز دارای چندین نوع ویزای مختلف می باشد که این روشها برای پناهندگان و افرادی که می خواهند به واسطه پناهندگی وارد این کشور شوند در دسترس است.در سالهای اخیر تعداد پناهندگانی که از سوی دولت استرالیا پذیرفته شدند در حدود ۱۳٫۷۵۰ نفر بود این در حالی است که در حالیکه که با وجود بحران های موجود در جهان و همچنین درگیری های اخیر در سوریه و عراق ۱۲۰۰۰ نفر به واسطه پناهندگی وارد استرالیا شدند و از سوی این کشور درخواست آنها پذیرفته شد.کشور استرالیا در راستای پذیرش پناهندگان امکانات و خدمات وسیعی برای حمایت از پناهندگان در نظر گرفته است.به واسطه اخذ اقامت دائم کشور استرالیا از طریق پناهندگی افراد متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی می توانند خانواده خود را به عنوان همراه وارد این کشور نمایند.باید توجه داشت افرادی که می خواهند تابعیت این کشور را اخذ نمایند پس از اخذ اقامت دائم باید پروسه زمانی به صورت مستمر در این کشور حضور داشته باشند تا بتوانند اقامت دائم خود را تبدیل به تابعت نمایند.باید توجه داشت شرایط پناهندگی طی دهه اخیر بسیار سخت شده است و کشور استرالیا نیز از پذیرش پناهندگان سر باز می زند و ممکن با درخواست آنها به هیچ عنوان موافقت نشود .

بر اساس قوانین مصوب ژانویه ۲۰۱۴ افرادی که درخواست پناهندگی می دهند و به صورت غیرقانونی وارد استرالیا می شوند برای بررسی کیس آنها دولت استرالیا آنها را به یک کشور ثالث منتقل می کند و اجازه اسکان آنها را در کشور دیگری صادر میکند و این افراد نمی توانند در خاک استرالیا در خواست پناهندگی نمایند حتی اگر فرد به واسطه ویزای توریستی وارد استرالیا شود  و در خاک آن کشور درخواست پناهندگی نماید ممکن است با درخواست وی موافقت نشود و از سوی کشور استرالیا کشور ثالث تعیین شود.در ضمن در صورتی که افراد متقاضی با قایق قصد ورود به این کشور را داشته باشند ممکن است قایق آنها به آب های بین المللی بازگردانده شوند در سال ۲۰۱۴ در حدود ۳۰٫۵۰۰ مهاجری که درخواست خود را ارائه داده بودند و پروسه زمانی بررسی پرونده آنها در حدود ۳الی ۵ سال اعتبار داشت و درخواست آنها مورد پذیرش واقع شد.

برنامه مهاجرت به استرالیا دارای دو رکن اساسی است که شامل موارد ذیل می باشد:

  1. برنامه مهاجرت برای افراد ماهر( مهاجرت کاری) به همراه خانواده
  2. مهاجرت از طریق پناهندگی و برنامه های بشردوستانه

کشور استرالیا کنوانسیون مربوط به وضعیت پناهندگان ۱۹۵۱ (کنوانسیون پناهندگان ۱۹۵۱) و پروتکل ۱۹۶۷ آن را نیز پذیرفته است ، اکثریت افراد متقاضی ویزای پناهندگی را طریق ورود دریایی دریافت کرده اند و توسط کمیسیون عالی پناهندگان سازمان ملل (UNHCR) به عنوان پناهنده مورد ارزیابی قرار گرفته و با توجه به وضعیت آنها اجازه وزود به این کشور را دریافت میکنند.

در ذیل تعدادی از انواع ویزای پناهندگی و بشر دوستانه نام برده خواهد شد:

در مورد ویزای پناهندگی در استرالیا چهار کلاس ویزا پناهندگی و کمک های بشر دوستانه (کلاس XB) وجود دارد و در این راستا این کشور شرایط و کمک های ایده الی را ارائه میدهد این نوع ویزاهای پناهندگی شامل موارد ذیل است:

  1. ویزای (Subclass 200) پناهندگی

اغلب این نوع ویزاها مخصوص افرادی است که در کشور مبدا خود مورد آزار و اذیت قرار گرفته اند و کشورها من جمله استرالیا اقدام به ارائه اقامت دائم برای آنها می کنند افرادی که واجد شرایط اخذ اقامت از طریق پناهندگی شناخته می شوند از سوی کمیسیون عالی پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR) شناسایی شده و به منظور بررسی اسکان مجدد به دولت استرالیا ارجاع داده می شوند .

  1. ویزای (Subclass 201)

این نوع یک ویزا پناهندگی مخصوص افرادی است که در کشور خود اقامت دارند و زندگی می کنند و تحت آزار و اذیت قرار دارند و نمی توانند از این کشور برای پیدا کردن پناهگاه به جای دیگری نقل مکان کنند و در کشور مبدا خود زندگی می کنند.

  1. ویزای (فرعی ۲۰۲) حمایت بشر دوستانه

این نوع ویزا ویژه افرادی است که درخواست پناهندگی نداده اند ولی در معرض خطر جدی آزار و اذیت و همچنین تبعیض قرار گرفته اند و از سوی سازمان های بشر دوستانه مورد حمایت قرار میگیرند.

  1. ویزای (Subclass 203) نجات

افرادی که در کشور مبدا خود با تهدیدات و آزار و اذیت جدی روبرو هستند و به علاوه خانواده آنها نیز در معرض خطر جدی هستند می توانند به واسطه این نوع ویزا درخواست اقامت استرالیا را دهند این نوع ویزا یک ویزای فوری می باشد و شرایط پرردازش مدارک افراد سریعا انجام می شود دلیل پردازش و صدور این نوع ویزا بر این اساس است که در صورتی که تعللی صورت گیرد زندگی آنها در معرض خطر جدی قرار می گیرد.

  1. ویزای (Subclass 204) زنان در معرض خطر جدی

این نوع تایپ ویزا مختص زنانی است که در خارج از کشور مبدا خود زندگی می کنند و بدون سرپرست و همسر به همراه فرزندان خود در معرض خطر جدی همچون سواستفاده جنسی و آزار و اذیت قرار گرفته اند واکثر این افراد از سوی کمیسیون عالی پناهندگان سازمان ملل متحد شناسایی شده و به دولت استرالیا جهت حمایت از آنها معرفی می شوند

بر اساس این طرح حمایتی در حال حاضر ۵۰۰ مکان از سوی سازمان های بشر دوستانه در کشور استرالیا برای حمایت از این افراد و زنان در معرض خطر در نظر گرفته شده است.این سازمان ها تمامی مسئولیت های این افراد را به عهده میگیرند و هزینه های پزشکی و هزینه های خورد و خوارک و رفت و آمد این افراد را به عهده میگیرند و البته این سازمان ها به مدت یک سال از این افراد حمایت میکنند.

ویزای همراه

افرادی که به واسطه هر یک از موارد ذکر شده فوق اقدام به مهاجرت نمایند اجازه دارند هریک از همراهان خود را وارد استرالیا نمایند فقط این استثنا در مورد ساب کلاس ۲۰۴ اجازه همراه ندارند.

با توجه به موارد ذکر شده در باب مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی در صورتی که شما عزیزان این روش را برای مهاجرت خود انتخاب کرده اید و نسبت به قوانین و شرایط سخت این روش مهاجرتی که پیش روی شما قرار دارد پیشنهاد بر این است پیش از هرگونه اقدامی نسبت به قوانین مهاجرتی استرالیا بویژه مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی و همچنین اقامت استرالیا به طرق مختلفی از جمله مهاجرت تحصیلی به استرالیا ، و یا تحصیل در استرالیا و یا کار در استرالیا ، ثبت شرکت در استرالیا ، سرمایه گذاری در استرالیا ، تمکن مالی در استرالیا ، ازدواج در استرالیا ، تولد فرزند در استرالیا و طرق دیگری که در کتب قانونی عنوان شده است آگاه شوید با این تفاسیر بهتر است در ابتدا مقاله فوق را مطالعه نمایید و در صورتی که همچنان برای شما شبهاتی وجود داشت می توانید با موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و مشاوره کامل دریافت نمایید .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (4 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...
2 پاسخ
  1. اميرحسين سعدي گفته:

    سلام.
    با اخذ ويزاي توريستي استراليا و ورود قانوني به كشور استراليا امكان پناهنده شدن وجود داره؟
    در صورتي به صورت توريستي به استراليا برم باز هم در صورت درخواست پناهندگي مثل كسايي كه غير قانوني وارد استراليا شدند باهام رفتار ميشه و به جزيره ميفرستنم؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      موسسه حقوقی ملک پور هیچگونه مشاوره ای در باب پناهندگی ارائه نمی نماید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *