مشاوره مهاجرت به اتریش و بررسی آن

مشاوره مهاجرت به اتریش ، راههای اخذ اقامت اتریش از طریق مشاوره مهاجرت به اتریش و همچنین  مشاوره مهاجرت به اتریش و کسب پاسپورت اتریش در نوشتار مورد بررسی و تحلیل علمی قرار خواهد گرفت.از چه راههایی می توان به اتریش مهاجرت کرد؟آیا کار در اتریش موجب اخذ اقامت و تابعیت خواهد شد؟آیا با سرمایه گذاری می توان برای درای دریافت پاسپورت اتریش اقدام نمود؟ کشور اتریش با کسب رتبه یک دنیا در ده سال گذشته  بصورت پیاپی به دلیل  کیفیت بالای زندگی شهروندی و رفاه اجتماعی در سطح بسیار ایده آل مقصد بسیار از مهاجران سایر کشو ها می باشد.از جمله مزایای این کشور پیشرفته و صنعتی نرخ بیکاری پایین  و وجود زیر ساخت های محکم اقتصادی و تحصیل رایگان در بهترین مدارس و دانشگاهها  می باشد که با مشاوره مهاجرت به اتریش و اشراف کامل به طرق مناسب جهت مهاجرت به اتریش مسیر مناسب را جهت مهاجرت انتخاب نمود و اقدام نمایید.مهاجرت به اتریش از طرقی نظیر تحصیل ، کار ، سرمایه گذاری ، تولد و ازدواج امکان پذیر خواهد بود که بسته به شرایط متقاضیان می توان یکی از این طرق را انتخاب نمود.موسسه حقوقی ملک پور با حدود پانزده سال سابقه در امر مهاجرت و بکارگیری متخصصان و مشاوران مجرب و همچنین وکلای زبده در امور بین الملل  آماده است تا شما سروران گرامی را در این امر خطیر یاری رسانند.در رابطه با طرق متفاوت مهاجرت به اتریش فایل های صوتی و تصویری و همچنین مقالات معتبر بسیاری با جستجو در گوگل با استفاده از کلیدواژه ملک پور می توان یافت که جهت کسب اطلاعات اولیه در رابطه با مهاجرت و شرایط مورد نیاز ان بصورت کامل توضیح داده شده است.

در ادامه به بررسی مباحث ذیل خواهیم پرداخت:

مشاوره مهاجرت به اتریش
  • مشاوره مهاجرت به اتریش و شرایط عمومی
  • مشاوره مهاجرت به اتریش از طریق کار
  • مشاوره مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل
  • مشاوره مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری
  • مشاوره مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج
  • مشاوره مهاجرت به اتریش از طریق تولد
  • مشاوره مهاجرت به اتریش از طریق پناهندگی
  • مشاوره مهاجرت به اتریش و اخذ تابعیت اتریش
  • مشاوره مهاجرت به اتریش و وکیل معتبر

مشاوره مهاجرت به اتریش و شرایط عمومی

اتریش کشوری واقع در غرب اروپا سرشار از مناظر زیبا و بکر می باشد. این کشور از شمال در همسایگی کشورهای آلمان و  جمهوری چک، از شرق در همسایگی کشور های اسلواکی و مجارستان، از جنوب در همسایگی کشورهای ایتالیا و اسلوونی و از غرب بدر همسایگی کشورهای سوئیس و لیختنشتاین قرار دارد. کشور اتریش در رتبه چهاردهم کشورهای ثروتمند جهان قرار دارد. تولید ناخالصی سرانه کشور اتریش در سال ۲۰۱۷ به ۴۵۴۳۶٫۶۹ دلار رسید که با توجه به سایر کشورها از نرخ بالایی محسوب می گردد. از جمله شرکای مهم تجاری کشور اتریش ، آلمان می باشد. غیر از وین که پایتخت کشور اتریش می باشد از جمله شهرهای مهم این کشور می توان به گراتس ، سالزبورگ ، لینتس واینسبروک نام برد.کشور اتریش از جمله قویترین قطب های گردشگری اروپا محسوب می گردد که در این باب صنعتی بسیار قوی دارد.بخش صنعتی اتریش که مسئولیت عمده رشد اقتصادی این کشور را بر عهده دارد در صنایعی نظیر، صنایع مکانیکی و فولاد از بیشترین سهم برخوردار است. زبان رسمی کشور اتریش زبان آلمانی می باشد اما به دلیل چند ملیتی بودن این کشور ۹۰% مردم اتریش به زبان انگلیسی مسلط هستند.

پرچم اتریش

اتریش در یک نگاه

مشاوره مهاجرت به اتریش از طریق کار

نرخ بیکاری در اتریش

مهاجرت به اتریش از طریق کار نیز امکان پذیر خواهد بود که می توان از کم هزینه ترین انواع مهاجرت به این کشور یاد نمود.چرا که به دلیل وجود صنایع مختلف بازار کار بسیار مناسبی برای متخصصان و مهندسین فنی وجود دارد.شایان ذکر است با وجود کارخانجات و صنایع پررونق و مهم کشور اتریش نرخ بیکاری این کشور بسیار پایین و معادل ۵٫۳۹ % در سال ۲۰۱۸ می باشد که از کشورهایی محسوب می گردد که به نیروی کار متخصص در رشته هایی نظیر مهندسی برق و زیر شاخه های آن ، مهندسی مکانیک ، مهندسی کامپیوتر و….  مورد استقبال واقع می گردند چرا که کشور اتریش

با بحران نیروی کار در این رشته ها مواجه است.در نمودار روبرو می توانید نرخ بیکاری کشور اتریش را مشاهده نمایید.

جهت کار در اتریش می توان به دو طریق اقدام نمود:

  • روش اول مهاجرت کاری به اتریش یافتن یک کارفرماست ، با توجه به این مطلب که در کشور اتریش مانند اکثر کشورها اولویت اول در هر موقعیت شغلی برای شهروند اتریشی و در اولویت دوم برای شهروند اروپایی و در نهایت در صورت نبود متقاضی و داوطلب برای موقعیت شغلی مورد نظر با اتباع غیر اتحادیه اروپا می باشد ، در این روش کارفرما باید ابتدا ۳ ماه موقعیت شغلی مورد نظر را در کشور اتریش و در مرحله دوم در اروپا آگهی نماید و پس از گذراندن مراحل ذکر شده و در صورت نبود داوطلب اقدام جهت استخدام متقاضی مورد نظر نماید .لازم به ذکر است کارفرما ابتدا باید مجوز کار متقاضی را دریافت نماید و بعد اقدام به ارسال دعوتنامه یا پیشنهاد کاری (JOB OFFER ) نماید.این روش بسیار دشوار خواهد بود.

  • روش دوم مهاجرت کاری که بسیار مناسب خواهد بود و از دشواری های روش اول برخوردار نیست دریافت ویزای جستجوی کار اتریش (JOB SEEKER) که متقاضی در صورت کسب  ۷۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز مورد نظر در صورت موافقت اداره کار اتریش قادر به اخذ آن خواهد بود.در ادامه در جدول زیر مواردی که متقاضی مهاجرت به اتریش از طریق کار نیاز به کسب امتیاز در آنها خواهد بود بصورت کامل ذکر شده است.شما سروران می توانید با مطالعه مقاله شرایط اخذ ویزای کار اتریش اطلاعات تکمیلی در رابطه مهاجرت به اتریش از طریق کار را دریافت نمود و امتیازات خود را محاسبه نمایید. همچنین می توانید برای کسب دقیق اطلاعات در زمینه کار در اتریش و محاسبه امتیاز خود توسط متخصصان و کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور و کسب اطلاعات تکمیلی با کلیه دفاتر موسسه تماس حاصل فرمایید و از مشاوره رایگان تلفنی برخوردار گردید.

در جدول ذیل امتیازات مورد نظر جهت کسب ویزای جستجوی کار اتریش را مشاهده می فرمایید:

امتیازبندی کار در اتریش

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد کار در اتریش

مقاله مرتبط

شرایط اخذ ویزای کار اتریش

مقاله مرتبط

لیست مشاغل موردنیاز اتریش ۲۰۱۸

مشاوره مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل

مشاوره مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل اطلاعات بسیاری در رابطه با تحصیل در این کشور به شما سروران ارائه خواهد داد.تحصیل در اتریش و مهاجرت تحصیلی در این کشور از طریق تحصیل در دانشگاههای دولتی و خصوصی امکان پذیر خواهد بود.بعد از مهاجرت کاری به اتریش تحصیل در این کشور از راههای کم هزینه مهاجرت محسوب می گردد.مهاجرت

تحصیلی به اتریش می تواند زمینه ساز کسب اقامت دائم این کشور گردد چرا که ممکن است افرادی به مهاجرت کاری به این کشور تمایل داشته باشند و موفق به کسب و امتیاز مورد نظر نگردند.افرادی که امتیاز مورد نیاز را کسب نمی نمایند به هیچ وجه ناامید نگردند چرا که با یک ورود تحصیلی به کشور اتریش قادر به کار ضمن تحصیل در  اتریش و در نهایت با اتمام دوره های تحصیلی با یافتن کار مورد نظر می توانند موفق به اخذ اقامت کاری و در نهایت پس از چند سال کار کسب اقامت دائم این کشور گردند.چه بسا افرادی که یک دوره تحصیلی در کشور اتریش می گذرانند نسبت به افرادی که در خارج از اتریش فارغ الحصیل شده اند داشته باشند به دلیل دریافت مدرک تحصیلی از دانشگاههای معتبر در سطح جهانی کشور اتریش از شانس بالاتری به جهت یافتن کار مناسب برخوردار می گردند.به جهت مطالعه در باب مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل و کسب اطلاعات کامل در رابطه با دانشگاههای کشور اتریش ،هزینه های تحصیل در اتریش و چگونگی کسب اقامت و تابعیت اتریش بعد از فارغ التحصیلی و آشنایی کامل با کلیه دانشگاههای کشور اتریش و رتبه آنها می توانید به مقاله تحصیل در اتریش مراجه نمایید.لازم به ذکر است تحصیل در کلیه مقاطع تحصیلی در کشور اتریش امکان پذیر خواهد بود.از جمله دانشگاههای معتبرو دارای رتبه های بالای جهانی می توان  دانشگاه وین اتریش با رتبه ۱۵۴ و دانشگاه تکنولوژی وین با رتبه۱۸۲  و همچنین دانشگاه اینسبروک با رتبه ۲۸۶ می توان نام برد.

از جمله مزایایی که با تحصیل در کشور اتریش می توان موفق به اخذ آنها شد عبارتند از:

  • اجازه کار ضمن تحصیل
  • امکان تحصیل رایگان در کشور اتریش
  • عدم نیاز به تسلط به زبان آلمانی
  • ساختار آموزشی بسیار قوی
  • تحصیل در دانشگاههایی با اعتبار بسیار بالا در جهان
  • امکان داشتن همراه در زمان تحصیل

: از جمله دانشگاههای مطرح کشور اتریش عبارتند از

پرچم اتریش دو

دانشگاه های برتر اتریش

مشاوره مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری

نرخ مصادره اموال در اتریش

در مشاوره  روش های مهاجرت به اتریش کلیه طرق متفاوت سرمایه گذاری و امکان اخذ اقامت دائم و تابعیت برای شما سروران شریح داده می شود.سرمایه گذاری در کشور پیشرفته و صنعتی اتریش می تواند با سود بسیار بالایی همراه باشد .در کنار صنایع مختلف ، صنعت توریسم این کشور نیز بسیار پر رونق می باشد.کشور اتریش سالانه پذیرای تعداد بسیاریر توریست از کشورهای مختلف می باشد که این مطلب نیز در اقتصاد این کشور بسیار تاثیرگذار خواد بود.از جمله عواملی که سرمایه گذاران خارجی به آن توجه می نمایند ریسک مصادره اموال (Expropriation risk  )

خواهد بود چرا که باید سنجید دولت یک کشور تا چه میزان در صورت وقوع هر اتفاقی حامی سرمایه گذار خارجی خواهد بود.همانطور که در نمودار روبرو مشاهده می نمایید ریسک مصادره در کشور اتریش خواهید بود که در پایینترین سطح خواهد بود.

نرخ مالیات در اتریش

یکی دیگر از نکات مهم در سرمایه گذاری در کشورها نرخ مالیات می باشد که سرمایه گذاران عمدتا به این مطلب توجه خاصی نشان می دهند.نرخ مالیات کشور اتریش در سال ۲۰۱۶ معادل ۲۶٫۴۵% بوده است که در مقایسه با ستالهای گذشته همانطور که در نمودار مشاهده می نمایید نسبت به سال ۲۰۱۵ با کاهش چشمگیری همراه بوده است.این نرخ مالیات با توجه به سطح رفاهی و کیفیت امکانات شهروندی که کشور اتریش در اختیار شهروندان خود ارائه می دهد بسیار قابل قبول می باشد.چرا که اتباع و افرادی که در این

کشور اقامت دارند در سطح بسیار مطلوبی از امکانات و زندگی شهروندی برخوردار هستند.

  • مشاوره مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری به روش ثبت شرکت

    از جمله طرق مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری ثبت شرکت می باشد که جهت ثبت شرکت ، یک بیزینس پلن و یا نقشه تجاری از اهمیت بسیاری برخوردار می باشد .هزینه ثبت شرکت خود به تنهایی ۳ الی ۴ هزار یورو می باشد که از طریق ثبت شرکت به تنهایی امکان اخذ اقامت موجود نمی باشد و از طریق استخدام در شرکت ثبت شده می توان اقامت اتریش اخذ نمود.به منظور اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت باید مبلغ ۳۵ هزار یورو در حساب شرکت قرار داد که می توان بصورت دو قسط ۱۷۵۰۰ یوروریی نیز قرار داد.در صورتی که یک خانواده از این طریق اقدام نمایند  میتوان شرکت مورد نظر را به نام همسر متقاضی ثبت نمود و متقاضی در شرکت استخدام گردد.لازم به ذکر است ، در این روش پس از ۵ سال می توان به اقامت دائم اتریش دست یافت و پس از ۶ سال درخواست پاسپورت را به اداره مهاجرت اتریش ارائه نمود.به منظور مطالعه دقیق در رابطه با این نوع سرمایه گذاری می توانید به مقاله ثبت شرکت در اتریش مراجعه نمایید.

  • مشاوره مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری به روش خودحمایتی

    از دیگر طرق سرمایه گذاری در کشور اتریش و کسب اقامت دائم از این طریق می توان خودحمایتی و یا تمکن مالی را نام برد.در این روش نیازی به انتقال سرمایه به اتریش نیست و تنها شخص داشتن توان مالی خود را در ایران نشان می دهد، بدین صورت که به ازای سرپرست خانواده ۲۲۰۰۰ یورو و به ازای هر یک از اعضای خانواده مبالغ ۲۰ الی ۲۲ هزار یورو در یکی از بانک های مورد تائید نشان داده ( این مبالغ را می توان بصورت معادبل ریالی نیز در حساب بانکی قرار داد که با نرخ یورو دولتی محاسبه می گردد)، همچنین در کنار ارائه حساب بانکی ،ارائه چند سند ملکی که به نام متقاضی و ارائه پرینت حساب و درآمد ماهانه ای معادل ۲۵۰۰ الی ۳۰۰۰ یورو برای یک خانواده چهار نفره الزامی می باشد.در ابتدای امر به فرد متقاضی خودحمایتی اتریش اقامت یکساله ،پس از سپری شدن یکسال اول ، یکسال دوم و در نهایت پس از سپری شدن یکسال دوم ،متقاضی موفق به اخذ اقامت سه ساله خواهد شد و در نهایت پس از ۵ سال قادر به اخذ اقامت دائم می گردد.در این ۵ سال فرد متقاضی نمی تواند به استخدام اتباع اتریشی درآید چرا که ادعا نمود خود می تواند هزینه های زندگی خود را تامین نماید ، اما به این معنی نخواهد بود که در این ۵ سال قادر به انجام فعالیتهای اقتصادی نیست.شخص می تواند با ورود به اتریش و ارزیابی شرایط از ابتدا یک فعالیت تجاری را آغاز نماید و خود نیز کارآفرین باشد.لازم به ذکر است فرد متقاضی باید در اقامت سه ساله و پس از آن به فعالیت اقتصادی بپردازد و مالیات پرداخت نماید تا قادر به درخواست دریافت پاسپورت بعد از ۶ سال باشد.به منظور دریافت اطلاعات تکمیلی در این رابطه می توانید مقاله خودحمایتی اتریش  را مطالعه نمایید.

    سرمایه گذاری در اتریش از طریق خرید ملک و خرید سهام  نیز امکان پذیر خواهد بود که با سود فراوانی نیز هماه خواهد بود که البته از این طریق امکان اخذ اقامت و پاسپورت امکان پذیر نخواهد بود.

مشاوره مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج

مشاوره مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج

در مشاوره  مهاجرت به اتریش یکی از طرقی که می توان از آن یاد نمود، ازدواج می باشد. ازدواج یک تبعه اتریش با تبعه غیر اتریشی  منجر به اخذ اقامت اتریش خواهد شد و در صورتی که حقیقی بودن ازدواج متقاضی اثبات گردد در اکثر موارد پس از ۶ سال زندگی مشترک که حتما باید ۵ سال آن را در کشور اتریش گذرانده باشند ، با دارا بودن شرایطی نظیر قبولی در آزمون شهروندی اتریش ، نداشتن سوء پیشینه کیفری ، تمکن مالی مناسب و هچنین تسلط به زبان آلمانی می توانند جهت اخذ تابعیت و پاسپورت کشور اتریش اقدام نماید. در برخی موارد در صورتی که

 یکسال از زمان ازدواج متقاضی گذشته باشد بعد از سپری نمودن ۴ سال  قادر به اخذ تابعیت خواهند بود.در برخی پرونده ها با گذشت دو سال یا بیشتر از ازدواج و پس از مدت ۳ سال اقامت در اتریش قادر به ارائه درخواست تابعیت اتریش خواهند بود.به این مطلب باید توجه نمود که ارائه مدارک جعلی می تواند منجر به بروز مشکلات بسیاری گردد و پرونده باید کاملا حقیقی باشد چرا که بررسی پرونده های ازدواخ با سخگیری های بسیاری همراه است.در رابطه با ازداج سن قانونی که افراد می توانند اقدام نمایند بالای ۱۸ سال می باشد ، در صورتی که متقاضی ازدواج در اتریش سنی پایینتر از ۱۸ سال و بالاتر از ۱۶ سال داشته  باشد ، تنها از طریق ارائه  رضایتنامه والدین و یا سرپرست و همچنین ارائه نامه رای دادگاه قادر به ازدواج خواهد بود.جهت بررسی دقیق ازدواج در ازدواج می توانید به مقاله مهاجرت به اتریش از طریق مراجعه فرمایید و اطلاعات تکمیلی را دریافت نمایید.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد ازدواج با خارجی

مقاله مرتبط

اخذ تابعیت اتریش از طریق ازدواج

مشاوره مهاجرت به اتریش از طریق تولد

مشاوره مهاجرت به اتریش از طریق تولد

با مشاوره مهاجرت به اتریش از طریق تولد خواهید یافت که آیا با تولد فرزند می توان اقامت و تابعیت اخذ نمود؟برای بررسی این مطلب شایان ذکر است که قوانین کشورها در رابطه با کسب اقامت و تابعیت از طریق تولد مبتنی بر قوانین خاک و خون می باشد.بر اساس قانون اصل خاک کودکی که از پدر و مادر غیر اتریشی متولد شده باشد نمی تواند تابعیت اتریش را اخذ نماید و تنها در صورتی این امکان فراهم خواهد بود که یکی از والدین و یا هر دو آنها از اتباع اتریش محسوب گردند و حتی در صورتیکه کودک

در خارج از خاک اتریش متولد گردد می تواند تابعیت اتریش را اخذ نماید..در قانون اصل خاک کودکی که در خاک کشوری متولد می شود در صورتی که والدین هم از شهروندان آن کشور نباشند، کودک به دلیل تولد در خاک آن کشور می تواند تابعیت آن را اخذ نماید ، کشورهایی نظیر کانادا و آمریکا و… تابع قانون اصل خاک می باشند. برای دریافت اطلاعات کامل در رابطه با مهاجرت به اتریش از طریق تولد و راههای ممکن می توانید با مطالعه مقاله اخذ تابعیت اتریش از طریق تولد مراجعه نمایید.

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد تولد

مقاله مرتبط

اخذ تابعیت اتریش از طریق تولد

مشاوره مهاجرت به اتریش از طریق پناهندگی

مشاوره مهاجرت به اتریش از طریق پناهدگی

مهاجرت به اتریش از طریق پناهندگی از سخت ترین و خطرناک ترین راهها محسوب می گردد.موسسه حقوقی ملک پور به هیچ عنوان در مشاوره مهاجرت به اتریش از طریق پناهندگی را پیشنهاد نخواد داد و خدماتی در این باب نخواهد داشت. اما به جهت شفاف سازی در مورد پناهندگی اطلاعاتی را در اختیار شما سروران قرار خواهد داد. پناهنده به فردی اطلاق می گردد که در کشور خود به دلیل عضویت در گروه های سیاسی و اجتماعی ، مذهب ، اعتقادات و تفکرات ، نژاد خاص و… در خطر و آسیب باشد و به جهت حفظ جان و  خود به کشور دیگری

مهاجرت نماید و به جهت تامین نیازهای خود نظیر خوراک ، پوشاک و دیگر نیازها خود به دولت کشور مقصد وابسته باشد. درخواست پناهندگی پناهجویان پس از سپری نمودن مراحل پناهندگی در دفاتر پلیس اتریش و انجام مصاحبه با پناهجویان مورد قبول و  یا رد می گردد که متقاضی پس از دو سال جواب آن را دریافت می نماید. . پناهجویان معمولا در کمپ های پناهندگی نگهداری می شوند که شرایط زندگی در کمپ های پناهندگان بسیار نامناسب ، شیوع بیماری ها به سرعت  می باشد و پناهجویان در این کمپ ها در معرض آسیب های جانی ، مالی و روحی بسیاری خواهند بود. تاکید می کنیم  که این روش به هیچ عنوان به شما توصیه نمی گردد.

مشاوره مهاجرت به اتریش و اخذ تابعیت اتریش

مهاجرت به اتریش و اخذ تابعیت اتریش امکان پذیر است.بسته به نوع ورود متقاضیان می توان در مشاروه مهاجرت به اتریش بصورت کامل کلیه پروسه هایی که متقاضی پس از انتخاب و سپری نمودن آن موفق به اخذ تابعیت و اقامت دائم بصوزت کامل و مفصل صحبت نمود.چنانچه فرد متقاضی مشاوره  مهاجرت به اتریش و خذ تابعیت این کشور باید به این نکته توجه نماید که با کار و یا سرمایه گذاری در کشور اتریش و انجام فعالیتهای اقتصادی و پرداخت مالیاتی که برای وی در نظر گرفته شده است ،به صورت کلی پس از ۳ الی  سال زندگی در کشور اتریش و پرداخت مالیات این کشور می توان موفق به اخذ اقامت دائم این کشور شد و در نهایت می تواند  پس از ۶ سال اقدام به درخواست پاسپورت نمود.لازم به ذکر است نداشتن سوء سابقه کیفری از جمله الزاماتی می باشد که متقاضی اخذ اقامت دائم و تابعیت باید رعایت نماید.

پاسپورت اتریش

مشاوره مهاجرت به اتریش و وکیل معتبر

مشاوره مهاجرت به اتریش و وکیل معتبر از جمله مواردی است که باید بسیار دقت نمود.امر مهاجرت خود با هزینه هایی همراه خواهد بود که در صورت انتخاب وکیل معتبر و همچنین مشورت با مشاوری کاملا آگاه در باب مهاجرت و طرق متناسب با شرایط متقاضی می توان به نتایج مثبتی دست یافت.موسسه حقوقی ملک پور با دارا بودن کارشناسان و مشاوران ارشد در خصوص مهاجرت و همچنین وکلای بین المللی معتبر شما را در انتخاب مسیر و کشور مناسب بصورت صحیح و دقیق راهنمایی نموده و با دادن اطلاعات کامل سعی در موفقیت شما در تمامی پرونده های مهاجرت خواد نمود. موسسه حقوقی ملک پور با مشاوره های تخصصی اولیه که بر پایه صداقت استوار خواهد بود ، با ذکر کامل کلیه فرایندهای مهاجرت و ارائه راهنمایی های لازم به منظور سپری نمودن پروسه بصورت کامل و صحیح در کنار شما خواهند بود. لازم به ذکر است که در کلیه مراحل مهاجرت ، در صورت هرگونه سوال هرچند کوچک موجبات تاخیر و یا رد درخواست ویزای متقاضی می گردد. در طی انتخاب مشاور در مشاوره مهاجرت به اتریش  و وکیل معتبر و کارآمد، پرونده های قبلی آنها را تحت نظر گرفته و تعداد قبولی های پرونده ها و تعداد ریجکتی های آن ها را بررسی نموده و  به رزومه افراد توجه ویزه ای داشته باشید. موسسه حقوقی ملک پور با بیش از ۱۵ سال سابقه در امر مهاجرت و بیش چند هزار پرونده موفق آماده است شما را در مسیر مهاجرتی ایمن و ساختن آینده ای زیبا  یاری رساند

مشاوره مهاجرت به اتریش و سخن پایانی

مشاوره مهاجرت به اتریش ، مدارک و اسناد مورد نیاز جهت مشاوره مهاجرت به اتریش و راههای اخذ اقامت و تابعیت اتریش در ایم مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار گرفت.در مشاوره مهاجرت به اتریش به کلیه سوالات شما در باب کشور اتریش و مزایای اخذ اقامت آن بصورت کامل و مفصل شرح داده شد.در صورت هرگونه سوال و یا ابهام می توانید سوالات خود را در قسمت دیدگاهها طرح نمایید تا در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ داده شود.کشور اتریش با مناظر زیبا ، امنیت بسیار بالای زندگی ، سطح زندگی و رفاه شهروندی عالی مقصد بسیار از متقاضیان مهاجرت می باشد.امکان تحصیل در مدارس رایگان برای کودکان و همچنین تحصیل رایگان در دانشگاههای معتبر از جمله مزایای اخذ اقامت و تابعیت کشور اتریش می باشد که می توان از طرقی نظیر سرمایه گذاری ، کار و… به آنها دست یافت.موسسه حقوقی ملک پور با به کارگیری متخصصان و کارشناسان مجرب در امور مهاجرت و وکلای زبده بین المللی آماده است تا شما سروران را در امیر خطیر مهاجرت راهنمایی و یاری رساند.در ابتدای مسیر مهاجرت باید به این مطلب اشراف یابید که به چند طریق می توان مهاجرت نمود؟طرق مهاجرت هر کدام به چه صورت خواهند بود؟چه کشورهایی چه امکاناتی را در اختیار شهروندان قرار خواهند داد؟برای یافتن پاسخ دقیق و صحیح به این سوالات پیشنهاد می کنیم ویدئوی گام به گام راهنمای مسیر مهاجرت را تهیه و مشاهده نمایید تا بهتر و دقیق تر قادر به تفکیک کشورها و انتخاب کشور و مسیر مناسب گردید.کلیه دفاتر موسسه حقوقی ملک پور آماده اند تا با ارائه مشاوره تلفنی و همچنین ارائه مشاوره های تخصصی با کارشناسان ارشد به شما در سراسر اقصی نقاط جهان در این مسیر یاری رسانند.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ