en_GBfa_IR

سرمایه گذاری در اتریش

اخذ ویزای اقامت از طریق سرمایه گذاری در اتریش ؛ وکیل مهاجرتی در اتریش

اتریش از جمله کشورهای مورد تخصص ما میباشد. موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی

بسیاری از کشورهای کوچک و بزرگ دنیا برای شکوفائی اقتصاد خود در برابر اهداء سرمایه یا سرمایه گذاری به درخواست کنندگان کشورهای دیگر، تابعیت(شهروندی) و یا اقامت می دهند. برنامه های اعطای پاسپورت در برابر اهداء سرمایه در حال حاضر در کشور اتریش وجود دارد.

(www.legalmalekpour.com,www.malekpur.ir)

برنامه گرفتن تابعیت اتریش بر اساس مصوبه پارلمان کشور اتریش و قانون اساسی این کشور برپا شده است، و کاملا قانونی است.
بر اساس قانون مصوب مجلس این کشور، برای گرفتن تابعیت باید به اقتصاد این کشور از راه اهداء سرمایه کمک نمود. نوع سرمایه گذاری توسط دولت، پرداخت نقدی برای مصرف در پروژه های دولت تعیین شده است و به هیچ عنوان امکان پرداخت غیر نقدی وجود ندارد . باید منبع پولی که برای سرمایه گذاری جهت دریافت پاسپورت استفاده می شود، مشخص و قانونی باشد، به عنوان مثال فروش ملک، ارث، پس انداز، تجارت و غیره. و دولت اتریش به سرمایه هایی که از طرق غیرقانونی حاصل شده اند، پاسخ منفی خواهد داد.
حداقل مبلغ اهدای سرمایه سه میلیون یورو می باشد. لازم به ذکر است که مخارجی چون هزینه های قانونی، هزینه های کارشناسی، ترجمه، پست، تمبر و غیره وجود دارند که طبیعتاً قابل برگشت نیست. لذا در صورت رد شدن درخواست تابعیت از جانب دولت، تنها همان سه میلیون یورو قابل استرداد خواهد بود. (موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)
حساب تضمین شده دولت، برای استفاده در پروژه های دولت اتریش ایجاد شده است. پول واریزی متقاضی در آن حساب به نام فرد مسدود خواهد بود و هیچ کس حق برداشت نخواهد داشت تا زمانیکه پرونده به سرانجام برسد. هنگام تابعیت و دریافت گذرنامه، مبلغ مذکور برای استفاده در پروژه های دولت باز می شود. در صورت رد شدن پرونده، این پول برای برداشت توسط خود متقاضی آزاد شده و مسترد می گردد.

(www.legalmalekpour.com,www.malekpur.ir)

زمان انجام این پروسه رابطه مستقیم با ارسال مستندات در زمان های تعیین شده و پیگیری موارد خواسته شده از سوی متقاضی دارد اما پیش بینی می شود که در شرایط عادی بسته به شرایط، 4 تا 12 ماه بطول انجامد.

با داشتن تابعیت اتریش، اجباری به زندگی در آن کشور نیست. چه برای اقدام به گرفتن پاسپورت و چه پس از گرفتن گذرنامه و حق شهروندی، شما به هیچ وجه مجبور به اقامت و زندگی در اتریش نیستید. ولی پس از دریافت پاسپورت جدید، شما به عنوان یک شهروند اتریشی، اجازه زندگی در اتریش را برای همیشه خواهید داشت.
با داشتن تابعیت اتریش، از آنجایی که فرد یک شهروند قانونی اتریش محسوب می شود، حق تحصیل، حق کار و هر نوع فعالیت تجاری را دارد. به عنوان یک شهروند خرید و فروش ملک و متعلقات قانونی دیگر، کاملا آزاد و قانونی است.

(www.legalmalekpour.com,www.malekpur.ir)

فرد می تواند در هر بانکی که بخواهد در اتریش و تمام دنیا حساب و کارت اعتباری باز کند. البته بانک های مختلف برای صدور دسته چک و کارت اعتباری شرایط مختلفی دارند، که در صورت تامین آن، می توان از این امکانات استفاده کرد. (موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)
این نوع تابعیت و یا پاسپورت از طریق اهدای سرمایه هرگز باطل نخواهد شد، و فرد برای همیشه شهروند اتریش می باشد. بنابراین همیشه حق دریافت پاسپورت اتریشی برای افراد وجود دارد. خود پاسپورت به عنوان مدرکی برای مسافرت، هر 10 سال یکبار و فقط با 45 دلار تمدید می شود.

(www.legalmalekpour.com,www.malekpur.ir)

در چنین شرایطی، هم با گذرنامه ایرانی و هم با پاسپورت اتریشی، می توان به ایران سفر کرد. در صورت سفر با پاسپورت اتریشی به ایران، فرد لازم است به عنوان یک خارجی، ویزای ایران بگیرد که اخذ این ویزا، یک روزه است و در چنین شرایطی فرد تحت حمایت دولت اتریش خواهد بود. در صورت مسافرت با پاسپورت ایرانی به ایران، به ویزا نیازی نیست و به عنوان یک ایرانی، تحت قوانین دولت جمهوری اسلامی ایران خواهد بود .