راه های مهاجرت به قبرس

راههای مهاجرت به قبرس ۲۰۱۸ و شرایط گرفتن وکیل مهاجرت چیست ؟ راههای مهاجرت به قبرس ۲۰۱۸ از جمله تحصیل در قبرس را میدانید ؟ راههای مهاجرت به قبرس از جمله کار در قبرس و یا سرمایه گذاری در قبرس و یا ثبت شرکت در قبرس و یا خرید ملک در قبرس و همچنین گرفتن وکیل مهاجرت به قبرس و شرایط اخذ اقامت قبرس ۲۰۱۸ چگونه است ؟

آیا میتوان از ساده ترین و بهترین راههای مهاجرت به قبرس از جمله ازدواج در قبرس و یا تولد فرزند در قبرس استفاده کرد ؟ راههای مهاجرت به قبرس و در نهایت اخذ اقامت قبرس چگونه است ؟

اقامت در قبرس از طریق تولد فرزند:

به طور کلی سیستم اعطای تابعیت در کشورها بر اساس خاک و خون می باشد. سیستم خاک به این معنا است که اگر شخصی در خاک کشوری مثل کانادا یا امریکا متولد به دنیا آید بر اساس خاک به آن ها اعطای تابعیت می گردد. فارق از اینکه پدر و مادر شخص متولد شده دارای تابعیت آن کشور باشند یا خیر. اما سیستم اعطای تابعیت بر اساس خون شخصی که متولد می شود بر اساس تابعیت پدر فرزند تابعیت را اخذ می کند. در این میان کشور قبرس سیستم تابعیت بر اساس خون را انتخاب کرده است. به این معنا که شخصی که تازه در ایرلند متولد می شود بر اساس این امر که پدرش تابعیت چه کشوری را داشته باشد ، تابعیت را کسب می کند.

اقامت قبرس از طریق ازدواج:

ازدواج یکی از طرق قانونی مهاجرت است که شخص متقاضی  را می تواند به اقامت کشور قبرس برساند. به این صورت که شخص متقاضی با کسی که تابعیت قبرس را داشته باشد هنگامی که ازدواج کند از زمانی که ازدواج به ثبت می رسد شخص متقاضی می تواند تابعیت را اخذ کند. موضوع حائز اهمیت این است که ازدواج باید به طور رسمی صورت بگیرد و به هیچ عنوان صوری نباشد و زوج و زوجه در جوارهمدیگر زندگی کنند. همچنین از مدارک لازم برای ازدواج با شخصی که تابعیت قبرس را دارد حکم طلاق یا فوت از همسر قبلی و گواهی دال بر عدم منع ازدواج مجدد شخص است.  شخص در مدتی که در قبرس زندگی می کند باید شخص مفیدی بوده باشد و انطباق پذیری بالایی با جامعه داشته باشد.

اقامت در قبرس از طریق پناهندگی :

یکی از طرق مهاجرت ، اقدام از طریق پناهندگی می باشد. پناهندگی در قبرس همانند سایر کشورها  دارای روندی پیچیده و طولانی مدت است. به طور کلی افراد هنگامی که در کشور متبوع خود مورد تهدید قرار می گیرند و دولت متبوعشان نمی تواند از آن ها در برابر تهدیدات محافظت کند این افراد  می توانند از کشور دیگری درخواست پناهندگی کنند. پناهندگی انواع مختلفی دارد که  پناهندگی سیاسی ، اجتماعی ، اقتصادی و نظامی از انواع آن می باشد. فردی که به دولت قبرس درخواست پناهندگی می دهد دولت قبرس باید درخواست فرد را با قوانین کنوانسیون بین المللی تطبیق دهد. اگر با درخواست شخص متقاضی مبنی بر پناهندگی اش موافقت شد ، شخص می تواند از تحصیل رایگان و خدمات درمانی رایگان  در کشور قبرس استفاده کند اما شرایط بسیار و راه های ورود به کشور مقصد از طریق پناهندگی بسیار سخت و نا امن است و توصیه نمی شود.موسسه مشاوره ای MIE (همکار موسسه حقوقی ملک پور) شما عزیزان را با طرق قانونی مهاجرت آشنا می کند و هیچگونه خدماتی از بابت مهاجرت از طریق پناهندگی ارائه نمی دهد.

اقامت قبرس از طریق سرمایه گذاری:

یکی از روش های سرمایه گذاری در قبرس خرید ملک می باشد که این خرید را می توان به دو روش انجام داد، راه اول خرید ملکی به قیمت ده هزار یورو  است که باید به مدت سه سال مداوم این ملک  در دست خریدار یعنی شخص متقاضی سرمایه گذاری باشد و آن را نفروشد و فرد متقاضی مالک آن ملک باشد و راه دوم خرید یک ملک به ارزش سیصد هزار یورو  و باز کردن یک حساب بلند مدت به مبلغ سی هزار یورو در بانک قبرس است. همچنین شخص متقاضی می تواند شرکتی  را به صورت سهامی عام ، شرکت سهامی مختلط و شرکت با مسوولیت محدود در قبرس ثبت کند. برای انجام این امر ، ابتدا شخص متقاضی به سیستم ثبت شرکت ها در قبرس  مراجعه می کند و فرم های موجود را براساس شرایط خواسته شده تکمیل می کند. سپس دولت قبرس درخواست وی را مطابق قوانین مطروحه مورد بررسی قرار می دهد و تصمیم نهایی را پس از طی مراحل اعلام می دارد.

اقامت قبرس از طریق کار:

کشور قبرس با دارا بودن سالیانه شش ملیون مسافر و توریست می تواند مکانی مناسب برای افراد شاغل در مسائل توریستی باشد ،شغل هایی نظیر تور لیدر،مترجم،رزرواسیون و سایر شغل های مرتبط با هتل داری مانند آشپزی از این دسته مشاغل هستند. همچنین کشور قبرس  ممکن است یکی از مقاصد مهاجرینی که علاقه مند به جست و جوی کار در کشور دیگری هستند ، باشد. به این شکل که افراد با پیدا کردن شخصی به عنوان کارفرما می توانند درهمان شرکت و در نزد همان کارفرما بمانند و کار کنند و از این طریق به اقامت برسند.

اقامت در قبرس از طریق تحصیل :

کشور قبرس یکی از کشورهای پیشرفته است که مدارک تحصیلی آن در سطح بین الملل معتبر است و در سال افراد زیادی را برای ادامه ی تحصیل به سمت خود جذب می کند. نظام آموزشی در کشور قبرس  بر دو اساس دولتی و خصوصی استوار  می باشد که در رشته ها ی مهندسی ، پزشکی ، دندان پزشکی و داروسازی بسیار مطرح می باشد. برای ورود به دانشگاه های قبرس  داشتن مدرک زبان برای شخص متقاضی الزامی است .هزینه های تحصیل به طور میانگین پنج تا شش هزار دلار و هزینه ی زندگی در کشور آذربایجان ماهانه یه صورت میانگین هزار دلار است.

شما اکنون با خواندن این مقاله  با اطلاعاتی که در باب راههای مهاجرت به قبرس و راههای اخذ اقامت قبرس کسب نمودید به راحتی می توانید شرایط مهاجرت به قبرس از جمله تحصیل در قبرس و یا کار در قبرس و یا سرمایه گذاری در قبرس و یا خرید ملک در قبرس و یا ثبت شرکت در قبرس و یا ازدواج در قبرس و یا تولد فرزند در قبرس را با شرایط خود تطبیق داده و راههای مهاجرت به قبرس انتخاب نمائید .

در این راه حتما با کارشناسان حقوق بین الملل موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و از انها مشاوره رایگان و یاری بخواهید .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (1 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...
6 پاسخ
  1. آتنا گفته:

    درود به شما و خسته نباشید
    سوالم اینه که میتونیم از طریق اجاره کردن خونه اقدام به اقامت قبرس کنیم مثل ترکیه که اقامت یکساله میده و بعد ۵سال اقامت دائم
    ممنون میشم راهنماییم کنید

    پاسخ
  2. افشین گفته:

    سلام.وقت بخیر.من افشین هستم از تهران.۴۴سالمه و با پسر ۱۶ سالم زندگی میکنم.۲۰سال سابقه کاردر زمینه کشاورزی-فضای سبز و محیط زیست رو دارم.مدرک کارشناسیم مهندسی کشاورزی گرایش زراعت اصلاح نباتات هستش از دانشگاه ازاد رودهن با معدل ۱۴/۲۰ و مدرک کارشناسی ارشدم ۱۸/۵۰از دانشگاه ازاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات.میخواستم ببینم با شرایط من کدوم کشور برای مهاجرت بهتره برام.ضمن اینکه من زبان انگلیسیم زیاد خوب نیست ولی به زبان اذری مسلط هستم و تا حدودی هم به زبان استانبولی تسلط دارم.در ضمن دار و ندار من یه خونس

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام می توانید از طریق تحصیل خود ویا فرزندتان اقدام نمایید که بهتر است شرایط کامل خود را با کارشناسان حقوقی بررسی نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  3. نجمه عليپور گفته:

    با سلام و احترام
    اگر ملکی با قیمت ده هزار یورو در قبرس خریداری کنم،آیا در آن سه سال باید در قبرس یا آن ملک اقامت داشته باشم؟
    بعد از سه سال به خریدار اقامت دائم تعلق میگیرد یا تابعیت؟

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *