تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا

تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا

آیا قصد تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا و مهاجرت تحصیلی به اسپانیا را دارید ؟ شرایط تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا  و همچنین قوانین تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا  و شرایط و راههای مهاجرت به اسپانیا از طریق تحصیل چگونه است ؟ آیا به کسب اطلاعات هزینه های تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا و قوانین و راههای اخذ اقامت اسپانیا از طریق تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا و قوانین اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا توضیحات و اطلاعات  نیازمند هستید ؟ برای تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا  دنبال راهی برای بدست آوردن اقامت پس از تحصیل در اسپانیا هستید ؟ اقدامات لازم جهت تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا  به چه صورت است؟ مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی اسپانیا و تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا   چه مدارکی می باشد ؟ با مطالعه مقاله ذیل که توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش نگاشته شده میتوانید اطلاعات مفیدی راجع به تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا  را بدست بیاورید و مشاوره رایگان اخذ نمایید ..

تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا  یکی از مهمترین شاخه های علم پزشکی محسوب میگردد. قطعا تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا  و در کشورهای مطرح دنیا و دانشگاههای با رتبه های ممتاز از جمله ارزوی هر فرد علاقه مند به تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا  میباشد.

چنانچه مایل به تحصیل دندانپزشکی در اروپا هستید کشور اسپانیا میتواند مقصدی مناسب برایتان محسوب گردد چرا که تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا  علاوه بر اینکه میتواند شما را از نظام اموزشی دانشگاهها و مراکز علمی ممتاز بهره مند کند میتواند از لحاظ هزینه تحصیل نیز برای شما مقرون به صرفه باشد.

شایان ذکر است که شما میتوانید تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا  را به دو زبان اسپانیایی و انگلیسی دنبال کنید. دوستان عزیز خاطر نشان میسازیم در صورتی که مایل به تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا  به زبان اسپانیایی هستید بایستی مدارک لازم دال بر دانش زبان اسپانیایی به صورت تخصصی را ارائه دهید.

اسپانیا یکی از کشورهای اتحادیه اروپاست که در غرب اروپا قرار دارد و از لحاظ وسعت دومین کشور بزرگ جهان محسوب میشود.پایتخت اسپانیا شهر مادرید است و زبان رسمی مردم اسپانیایی میباشد.اسپانیا کشوری کوهستانی با اب و هوای مدیترانه ای است.

بهره مندی از انواع آب و هوا از آب و هوای ساحلی و گرم گرفته تا کوههای پوشیده از برف ,توصیف اسپانیا کمی سخت و در عین حال آسان است. این کشور نه چندان پهناور ولی زیبا ، شهرتش را مرهون مردم، فرهنگ، هنر و غذا ها و آداب و رسوم خاصش است.

در شهرهای بزرگ اسپانیا مانند پایتخت مادرید و یا بارسلونا و والنسیا دانشگاه های بسیار معتبری با رنکینگهای جهانی زیر ۵۵۰ وجود دارند که از سراسر دنیا دانشجویان را به سمت خود جذب میکنند. تحصیل در اسپانیا با مزایایی که نسبت به تحصیل در دانشگاههای اروپا دارد باعث محبوبیت دوچندان آنها شده است که بی شک مهمترین آن شهریه ناچیز تحصیلات (در صورت بورس شدن) در مقایسه با دیگر کشورهای تراز اول جهان می باشد.

شاید یک مقایسه ساده هزینه های تحصیل در کشورهایی همانند انگلستان، استرالیا، کانادا و آمریکا شما را به این مهم برساند که عملاً تحصیل بدون داشتن بورس تحصیلی در این کشورها غیر ممکن می‌باشد . در برخی رشته‌ها، دانشجو قادر خواهد بود از یک دورۀ کوتاه مدت، پس از گذراندن یک دورۀ انتقالی به یک دورۀ لیسانس با رشته‌ای جدید برود.

علاوه بر دکتری در بسیاری از دانشکده‌ها همانند پزشکی رشته‌های تخصصی هم وجود دارد و در حال حاضر، رشته‌های ارشد بسیاری برای فارغ‌التحصیلان حقوق و اقتصاد وجود دارد.

اصلاحات دانشگاهی سبب افزایش برنامه‌های تحصیلی موجود در اسپانیا شده است، در حال حاضر، مدرک‌های سطح متوسطه (۳ سال) و مدارک عالی (۵ تا ۶ سال برای پزشکی و دندانپزشکی) با دو نوع تحصیل متفاوت جایگزین شده‌اند: این دسته‌ از مدارکِ دوره‌ای، برای ۳ سال اجرا می‌شوند و مستقیماً حرفه‌ای هستند و دستۀ دیگر مدرک‌های سه دوره‌ای هستند که در برخی موارد به دریافت دیپلم منتهی می‌شوند و به لحاظ حرفه‌ای معتبرند. مدت زمان عادی برای دوره‌های دانشگاهی، ۴ سال است به استثنای پزشکی و دندانپزشکی برخی دیگر از رشته‌ها که در مجموع شش سال است.

تحصیلات دانشگاهی دارای واحدهای درسی با نام  ECTS است که معیاری برای درسهاست و معمولاً ۶۰ ESTC هر سال گرفته می‌شود، بنابراین هر دوره متشکل از ۲۴۰ واحد ECTS است. گذراندن هر درس و کسب ۲۴۰ واحد ECTS حق دریافت یک مدرک دانشگاهی مدرک معماری یا مهندسی را به شما می‌دهد.

اگر می خواهید در خصوص شرایط تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا  و راه های مهاجرت به اسپانیا همواره خواهید توانست با موسسه حقوقی ملک پور بصورت مستقیم با شعبه وین در اتریش تماس حاصل نموده و یا با تمامی دفاتر همکار این موسسه در سراسر ایران  در خصوص شرایط و قوانین تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا  مشاوره ی رایگان و تلفنی دریافت نمایید

بیش از ۷۰ دانشگاه در اسپانیا وجود دارد، که اکثر آنها توسط بودجه دولت پشتیبانی می شوند .اجازه دهید نگاهی به برخی از بهترین دانشگاه های اسپانیا بیندازیم:

دانشگاه آلفونسو

دانشگاه کامیلو خوزه سلا

دانشگاه کارلوس III مادرید

دانشگاه کاتولیک سن آنتونیو

دانشگاه Cardenal

دانشگاه CEU سن پابلو

National University of Medical Sciences دانشگاه ملی علوم پزشکی اسپانیا

هزینه های تحصیلی در اسپانیا

هزینه ی تحصیل در اسپانیا شهریه دوره های ارشد در اسپانیا بین ۲تا ۴هزار یورو در سال میباشد و زبان تدریس در این مقطع ، انگلیسی یا اسپانیائی یا دوگانه ( انگلیسی – اسپانیائی ) میباشد .

شهریه دوره دکترا در اسپانیا تقریبا رایگان میباشد ( حداکثر سالیانه حدود ۷۰۰یورو!) و زبان تدریس در اغلب دانشگاه های این کشور در این مقطع به زبان انگلیسی میباشد.

متقاضیانی که نمره زبان اسپانیائی یا انگلیسی را نتوانند ارائه دهند معمولا یک ترم  به عنوان پیش نیاز باید زبان اسپانیائی را در دانشگاه با شهریه حدود ۲۰۰۰یورو بگذرانند.

هزینه یک سال زندگی دانشجوئی  در شهرهای اسپانیا حدودا بین ۶۵۰۰تا ۸۵۰۰یورو میباشد که این هزینه از دیگر کشورهای اروپای  غربی کمتر میباشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش از یکی از دانشگاه های اسپانیا:     ترجمه مدارک تحصیلی    _   گواهی سلامت پزشکی _       گواهی عدم سو پیشینه  _کپی اجاره منزل در کشور اسپانیا_  تمکن مالی از بانک _ فیش حقوقی

اگر شما عزیزان خواهان تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا و مهاجرت از طریق تحصیل به کشور اسپانیا و تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا  و اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا هستید باید نزد وکیل مهاجرت به اسپانیا  یا نزد دفتری برود که دارای وکلای مجرب اکثر کشورها از جمله وکیل مهاجرت به اسپانیا  است که آگاهی لازمه را در خصوص راههای مهاجرت به اسپانیا و قوانین تحصیل در دانشگاههای اسپانیا از جمله تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا  و شرایط تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا و  هزینه های تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا را داشته باشد . پیشنهاد ما رجوع به دفاتر همکار و مستقل موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش می باشد که می توان از طریق تلفن مشاوره رایگان و تخصصی در خصوص تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا  دریافت نمود .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (4 نظرات, میانگین: 4٫00 از طریق 5)
Loading...
8 پاسخ
  1. Sheyda گفته:

    با سلام خدمت دکتر عزیز.

    بنده اکنون ۲۱ ساله هستم و به دلایل مختلف موفق نشدم در کنکور رشته ی مورد علاقم ک دندانپزشکی هست قبول بشم و کشور اسپانیارو برای تحصیل انتخاب کردم اگه ممکنه درباره شرایط دانشگاه های این کشور و اینکه چطور میتونم وارد رشته دندانپزشکی در این کشور بشم توضیحاتی ارائه بفرمایید… از وقتی ک برای پاسخگویی میگذارید بسیار سپاسگذارم.

    پاسخ دادن
  2. جامی گفته:

    درود بر شما
    ۳۲ساله دارای مدرک دیپلم ریاضی فیزیک و فوق لیسانس معماری هستم برای تحصیل در رشته ی دندان پزشکی در یکی از دانشگاههای انگلیسی زبان کشورهای اروپایی درحال سرچ هستم درحال اخذ مدرک ايلتس طی دوماه آینده. با تماسی که به چند مشاور داشتم هزینه های متفاوت و شرایط متفاوتی رو مطلع شدم پیشنهاد شما برای من چه کشوری هست که هزینه های نسبتا کمتری داشته باشد دانشگاه انگلیسی زبان باشد و کشور نسبتا سطح متوسط یا بالایی باشد مثل ایتالیا اسپانیا و فرانسه و چک و کرواسی .لطفا راهنمایی بفرمائید و قدم اول من چه باید باشد معدل دیپلم ریاضی من بالا نیست و احتمالا باید ابتدا وارد کالج بشوم?پیشاپیش سپاس

    پاسخ دادن
  3. عباس نوري نژاد گفته:

    سلام
    براي تخصص فك و صورت دندانپزشكي ايران دوره پنج ساله دانشگاه مورد تحصيل در كشور خارجي را ارزيابي ميكند ايا طول دوره تخصص فك و صورت در اسپانيا پنج سال است ؟

    پاسخ دادن
  4. فاطمه گفته:

    سلام خدمت شما خسته نباشيد ، من ٢١ سال دارم
    ١ سال كالج مجارستان را گذراندم و هم اكنون فانديشن يكى از شهر هاى مجارستان به نام سگد را پذيرفته شده ام
    من شانسى دارم كه دندانپزشكى در بارسلون رو بخونم؟
    كه بعد از گذراندن فانديشن در امتحان بارسلون شركت كنم
    اگر راهنمايي كنيد ممنون ميشم 🙏

    پاسخ دادن
  5. Ali گفته:

    با سلام و خسته نباشید
    آیا برای اخذ پذیرش در رشته ی پزشکی در اسپانیا شرط معدل هم وجود دارد؟
    برای کشور های دیگر چطور؟
    ۱۸ و نیم سال سن
    مسلط به زبان انگلیسی و دانشجوی رشته ی زبان
    علاقه مند به تحصیل در رشته ی پزشکی
    فقط معدل پیش دانشگاهی و دیپلم (تجربی)نسبتا پایینی دارم
    ایا امکان پذیرش برای من وجود دارد؟ اگر بله چه کشوری؟ با چه حداقل معدلی؟

    با سپاس فراوان

    پاسخ دادن
    • المیرا زمانی گفته:

      با عرض سلام و ادب
      عرض کنم خدمت شریف شما اگر زیر ۲۰ سال هستید می تونید برای کشورهایی مثل انگلیس و آمریکا اقدام کنید اما برای کشورهایی چون روسیه، بلاروس ، مجارستان و لهستان هم می تونید اقدام کنید که با توجه به کثرت توضیحات می تونید با موسسات همکار آقای ملک پور تماس گرفته و با مشاورین خبره مشاورین رایگان داشته باشید.
      موفق و پیروز باشید

      شماره تماس موسسه اریکه برگزیدگان پارسیان : ۸۸۰۸۸۹۶۸
      ۸۸۰۸۹۰۶۳
      ۸۸۵۶۷۳۴۰

      پاسخ دادن

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *