اقامت هلند

اقامت هلند و چگونگی اخذ آن

  • اقامت هلند از طریق کار
  • اقامت هلند از طریق تحصیل
  • اقامت هلند از طریق سرمایه گذاری
  • اقامت هلند از طریق ویزای توریستی
  • اقامت هلند از طریق تولد
  • اقامت هلند ازطریق ازدواج
  • اقامت هلند از طریق پناهندگی

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

اقامت هلند و مقدمه ی آن

اقامت هلند مهاجرت به هلند و روش های اخذ ویزای هلند در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. اقامت هلند از روش های مختلف با شرایط متفاوت قابل بررسی است. اخذ اقامت هلند از روش هایی مثل ازدواج, تولد, کار, پناهندگی, تحصیل و سرمایه گذاری قابل دستیابی است. قصد ما این است تا با خواندن این مقاله بهتر در مورد اقامت هلند تصمیم بگیرید. شما قبل از هر تصمیم در ارتباط با مهاجرت باید آگاهی خودتان را افزایش دهید. مهاجرت یک تصمیم بزرگ در زندگی شما می باشد. آگاهی از شرایط کشور مورد نظر شما را آماده خواهد کرد تا راحت تر با فراز و نشیب های این اتفاق روبرو شوید. شما قرار است به یک کشور با فرهنگ و قوانین متفاوت از ایران بروید.

برای اقامت هلند دانستن این نکته که حدود یک میلیون جمعیت مسلمان اروپا را شامل می شود جالب است. آمستردام, پایتخت این کشور زیبا می باشد. اما وزارتخانه‌ها و سفارتخانه‌ها در شهر لاهه یا پیرامون آن مستقر شده‌اند. تا کنار هم و یکجا متمرکز شوند. آلمان از شرق , بلژیک از جنوب و بریتانیا توسط دریا از غرب با هلند همسایه هستند. بندر روتردام , نه تننها دومین شهر بزرگ اروپا به شمار می رود, بلکه بزرگترین بندر اروپا به حساب می آید. باید بدانید که ۲۱% جمعیت هلند در زمین هایی که از سطح دریا پایین تر هستند, زندگی می کنند. رسوبات سه رودخانه راین , رود ماس, اسخلده باعث به وجود آمدن بخش اعظم خاک هلند شده اند.

موسسه حقوقی ملک پور آمادگی دارد که شما را در کلیه امور حقوقی مهاجرت به هلند یاری کند. این موسسه با بهرگیری از وکلای مجرب مهاجرت در ایران و خارج از کشور تجربه ۱۵ ساله خود را در امر مهاجرت در اختیار شما خواهد گذشت تا بهترین نتیجه برای شما هموطنان عزیز رقم بخورد.

استان های هلندمراکز
درنتهآسن
فلیوولاندلیلی استاد
فریس لاندلیوواردن
خلدرلاندآرنهم
خرونینگنخرونینگن
لیمبورخماستریخت
برابانت شمالیسزتوخنبوس
هلند شمالیهارلم
افریسلزووله
هلند جنوبیلاهه
اوترختاوترخت
زیلاندمیدل بورخ

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد هلند

مقاله مرتبط
مهاجرت به هلند
مقاله مرتبط
راه های مهاجرت به هلند
مقاله مرتبط
قوانین هلند

اقامت هلند از طریق کار

افراد خارجی متقاضی کار در هلند باید مجموعه از شرایط را برای اخذ اقامت هلند از طریق کار فراهم کنند. وابسته به کشور مبدا متقاضی مهاجرت به هلند از طریق کار ، او باید اجازه استخدام در هلند را نیز دارا باشد. کارگران خارجی جاهای خالی را در سیستم و نظام کاری کشور هلند پر می کنند.

مهاجرت آزاد برای کار در منطقه اقتصادی اروپا 

اتباع منطقه اقتصادی اتحادیه اروپا و سوییس اجازه دارند که بدون مجوز برای اقامت هلند از طریق کار اقدام کنند. تا یک جولای ۲۰۱۸ اتباع کرواسی برای کار در هلند باید مجوز داشته باشند. کرواسی از ۱ جولای ۲۰۱۸ عضو اتحادیه اروپا شده است.

اجازه کار و استخدام ترکیب شده GVVA

از ۱ آوریل ۲۰۱۴ کارگران خارجی خارج از اتحادیه اروپا و سوئیس که قصد دارند بیشتر از سه ماه را در هلند کار کنند باید برای اجازه کار و اقامت با هم اقدام کنند. تبعه خارجی یا کارفرمای او باید برای خدمات خوگیری و مهاجرت (IND) که به صورت یک مجوز هم باری کار و هم برای زندگی است ، اقدام کند.

استثناهای که برای اخذ GVVA وجود دارد.

برخی از گروه های خارجی نیازی به اقدام برای GVVA ندارند. اگر این گروه ها باید برای آژانس بیمه کارمند (UWV) جهت کسب اجازه استخدام (TWV) اقدام کنند. این گروه ها به ترتیب زیر هستند.

  • متقاضیان خارجی کار در هلند برای مدت کمتر از سه ماه
  • کارگران فصلی
  • دانش آموزان
  • پناهندگان
  • کارمندان یک شرکت بین المللی که در هلند اقامت دارند.

این افراد باید برای IND جهت کسب اجازه اقامت اقدام کنند.

شرایط اهدای اجازه کار و استخدام برای کارگران خارج از اتحادیه اروپا

یک کارفرمای هلند می تواند شخصی را خارج از اتحادیه اروپا تحت شرایط زیر استخدام کند.

  • کارفرما نتواند شخص مناسب را در منطقه اقتصادی اروپا EEA پیدا کند.
  • مکان شغلی و سمت آن برای مدت ۵ هفته خالی باشد. برای مشاغلی که پرکردن آن ها سخت است زمان لازم تا سه ماه افزایش می یابد. آژانس بیمه کارمند (UWV)  تشخیص می دهد که کار سخت است یا خیر.
  • کارفرما تمام گام های موجود را برای پیدا کردن فرد مناسب در هلند و در منطقه اقتصادی اروپا برداشته باشد. منظور از گام های موجود تبلیغات و اطلاعیه ها در سطح شهرها و اینترنت می باشد.

کارفرما در آژانس بیمه کارمند (UWV) برای اجازه استخدام یا در IND برای GVVA اقدام می کند. شخص متقاضی باید تمام الزامات را برای اجازه استخدام یا GVVA برآورده کند.

گروه های که به اجازه کار در هلند نیاز ندارند.

  • کارگران تحصیل کرده در سطح عالی که می توانند در اقتصاد دانش بنیان هلند دخیل شوند. (مهاجران با مهارت بالا و کارگران ماهر)
  • کسی که اجازه اقامت شامل متن اجازه کار arbeid is vrij toegestaan را دارد.
  • افراد خوداشتغال که توانایی هدایت شغل ذکر شده در اجازه اقامت خود را دارند.

به عنوان یک جمع بندی کلی می توان عرض کرد که پیشنهاد شغلی برای اخذ اقامت هلند از طریق کار بسیار تعیین کننده است.

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد کار در هلند

مقاله مرتبط
مهاجرت کاری به هلند
مقاله مرتبط
کار دانشجویی در هلند
مقاله مرتبط
مهاجرت به کشور هلند از طریق کار

اقامت هلند از طریق تحصیل

هلند یک مقصد در حال پیشرفت برای تحصیل است. این کشور با دانشگاه های با رنک بالا به دلیل پورسه اخذ ویزا و اقامت به صورت ساده همواره مورد توجه بسیاری از متقاضیان تحصیل در خارج از کشور قرار گرفته است. همانند اکثر کشورهای اتحادیه اروپا پورسه اخذ ویزای دانشجویی وابسته به اینکه شما شهروند اتحادیه اروپا هستید یا خیر متفاوت است.

پروسه اخذ اقامت هلند از طریق ویزای دانشجویی

اگر دانشجو شهرونذ اتحادیه اروپا و منطقه اقتصادی اروپا نباشد پروسه اخذ ویزای دانشجویی هلند به شرح زیر است.

  • مجوز اقامت و ورود به هلند Machtiging tot Voorlopig Verblijf، MVV ، گواهی MVV برای دانشجویان از طریق دانشگاه میزبان آن ها صادر می شود.
  • MVV اجازه ورود برای مدت شش ماه به هلند را می دهد. برای اکثر دوره های دانشگاهی در هلند که بین ۱ الی ۴ سال به طول می انجامند فقط MVV نیاز نیست و باید VVR اخذ شود.
  • به محض ورود به کشور هلند متقاضی باید برای VVR یا اجازه اقامت هلند اقدام کند. VVR نیز توسط دانشگاه میزبان صادر می شود.
  • VVR فقط به منظور تحصیل صادر می شود و برای کل دوره تحصیل متقاضی معتبر است. یکی دیگر از شرایط اعتبار VVR این است که دانش آموزان ۵۰ درصد حداقل نمره لازم را کسب کنند.

به دلیل اینکه هلند بخشی از اتحادیه اروپا می باشد، شهروندان اتحادیه اروپا و منطقه اقتصادی اروپا نه نیاز به اخذ VVR و نه MVV دارند و فقط باید درخواست خود را برای ثبت نام با تایید اداره مهاجرت ارسال کنند.

برای دانش آموزان کشورهای آمریکا ، کانادا ، واتیکان، موناکو ، ژاپن ، کره جنوبی ، استرالیا و نیوزیلند فقط VVR نیاز است.

تحصیل در هلند در تمامی مقاطع امکان پذیر است و دانشگاه ها و موسسات آموزشی باید به تایید IND برسند. برخی از روش های اقامت هلند از طریق تحصیل به شرح زیر هستند که هر یک به جدا در مقالات مربوط به خود به صورت تخصصی بررسی شده اند.

  • اقامت هلند از طریق تحصیل در موسسات آموزشی عالی و ابتدایی
  • اقامت هلند از طریق تحصیل در دانشگاه ها
  • اقامت هلند از طریق تحصیل در حوزه تحصیلات تکمیلی و فنی
  • اقامت بعد از تحصیل در هلند برای کاریابی
  • اخذ اقامت هلند از طریق تحصیل برای محققان و دانشمندان

شرایط لازم برای اخذ ویزای تحصیلی هلند

برای اخذ موفقیت آمیز ویزای دانشجویی هلند مدارک زیر باید گردآوری شوند.

  • پاسپورت معتبر
  • نامه تمکن مالی که نشان دهنده این است که شما توانایی مالی پوشش هزینه های زندگی در هلند را دارید و می تواند شامل پرینت حساب ، فاند و بورسیه تحصیلی باشد.
  • نامه پذیرش از طرف دانشگاه
  • گواهی پرداخت تمامی هزینه های لازم برای درخواست ها
  • بیمه سلامت
  • فرم پذیرش تکمیل شده
  • دو قطعه عکس پاسپورتی
  • گواهی تولد
  • ریزنمرات تحصیلی
مقاله مرتبط
تحصیل در هلند
مقاله مرتبط
اخذ ویزای تحصیلی هلند
مقاله مرتبط
تحصیل رایگان در هلند

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد تحصیل در هلند

اقامت هلند از طریق سرمایه گذاری

اقامت هلند به جز کار و تحصیل روش های دیگری دارد. یکی از این روش ها اقامت هلند از طریق سرمایه گذاری است. شرایط سرمایه گذاری در هلند شامل مواردی می شود که به آن می پردازیم. یک سری شرایط برای همه اعمال می شود. که این شرایط برای همه ی اشخاصی که قصد سرمایه گذاری در هلند را دارند یکسان است. اما یک سری شرایط دیگر هم اضافه می شوند. این شرایط برای کسانی است که قصد دارند از روش سرمایه گذاری اقامت هلند را دریافت نمایند. به آنها می پردازیم:

  • برای شروع به سرمایه گذاری در هلند شما باید مبلغ ۱٫۲۵۰٫۰۰۰ یورو را مد نظر قرار دهید. این مبلغ باید در یک شرکت مستقر در هلند یا در یک صندوق سرمایه گذاری شود.
  • سپرده گذاری مبلغی در یک بانک هلندی و افتتاح حساب در آن یا در یک بانک مستقر در کشورهای عضو اتحادیه اروپا. به این شعبه هایی که اشاره شد به آن توسط De Nederlandsche Bank (DNB) نظارت می شود.
  • سرمایه گذاری در هلند دارای یک ارزش افزوده ای برای این کشور می باشد. (دقیقا از کلمه ارزش افزوده در منبع ذکر شده استفاده شده است. شاید معادل درست و حقوقی آن همان سود باشد. ولی ما تا پایان مقاله از ارزش افزوده استفاده خواهیم کرد.) که توسط سازمان RVO در هلند ارزیابی خواهد شد. که این سازمان از یک روش امتیازدهی استفاده می کند. طبق این ارزیابی در صورتی که ۲ معیار از ۳ معیار زیر را داشته باشید, این ارزش افزوده شامل سرمایه گذاری شما در هلند می شود:
  1. در طی پنج سال, حداقل ۱۰ شغل ایجاد کند
  2. به افزایش نوآوری یک شرکت هلندی کمک کند؛ این معیار می تواند از طریق مختلف ثابت شود. مثل معرفی یک ثبت اختراع، سرمایه گذاری در نوآوری های تکنولوژیکی و غیر تکنولوژیکی و یا سرمایه گذاری در یک شرکت که متعلق به یک بخش برتر است.
  3. باعث افزایش ارزش افزوده ی غیر مالی شود. مانند دانش خاص، شبکه ها، مشتریان و مشارکت فعال سرمایه گذار
  • سرمایه ای که شما برای سرمایه گذاری در هلند استفاده کرده اید از راه غیر قانونی بدست نیامده باشد. برای بررسی این مورد IND وارد عمل می شود. برای اطلاع از IND به مقالات قبل رجوع شود زیرا مفصل درمورد آن توضیح داده شده است. بخصوص در مقاله اقامت هلند از روش ازدواج. IND با واحد اطلاعات مالی هلند (FIU-Netherlands)  در مورد کسب این اطلاعات همکاری می کند. شما نیز به IND اجازه می دهید تا به منشا سرمایه ای که وارد کرده اید برای سرمایه گذاری در هلند دسترسی داشته باشد.
  • اگر شما از راه دیگری برای اقامت در هلند اقدام کرده اید ( در مقدمه به شش روش اقامت هلند اشاره کردیم) نباید اطلاعات غلط داده باشید.
  • شما نباید سابقه ورود یا زندگی غیر قانونی در هلند داشته باشید.

برای اقامت هلند از روش سرمایه گذاری یک هزینه ۲۱۳۷ یورویی شامل حال شما می شود. زیرا باید یک لیست از اسناد خود برای سرمایه گذاری در هلند را تهیه نمایید. این لیست از اسناد شما باید به زبان های هلندی، انگلیسی، فرانسوی یا آلمانی ترجمه شده باشد.

سرمایه گذاری و گرین کارت هلند
کارآفرینی در هلند
خرید ملک در هلند
سرمایه گذاری در هلند
سرمایه گذاری و ثبت شرکت در هلند

اقامت هلند از طریق ویزی توریستی

اقامت هلند از طریق ویزای توریستی نیز امکان پذیر است و شما می توانید از طریق ویزای شیگن برای اقامت هلند به دمت ۹۰ روز در هر ۱۸۰ روز استفاده کنید. با توجه به اینکه هلند بخشی از معاهده شینگن است با ویزای شینگن می توان در این کشور اقامت داشت. مهمترین مدارکی که برای اخذ ویزای توریستی هلند نیاز است، دعوت نامه می باشد. همچنین شما باید نشان دهید که وابستگی های زیادی در کشور خود دارید که باعث می شود افسر ویزا متقاعد شود و برای شما تایید ویزا را صادر کند.

ویزای توریستی هلند
بورسیه تحصیلی در هلند
اقامت بعد از تحصیل در هلند
تحصیل دندانپزشکی در هلند
تحصیل داروسازی در هلند

اقامت هلند از طریق تولد

شما می توانید شهروندی هلند را با تولد را طبق قانون بدست آورید. منظور از طبق قانون این است که شهروندی هلند به صورت اتوماتیک به شما اهدا می شود. اجازه بدهید این بخش از موضوع کلی اقامت هلند را با سوال زیر شروع کنیم.

قبل از ۱ ژانویه ۱۹۸۵ در کجا متولد شده اید؟

اگر پدر شما در هنگام تولد شما هلندی باشد صرف نظر از محل تولد شما می توانید شهروندی هلند را کسب کنید. اما اگر مادر شما هلندی و پدر شما خارجی باشد نمی توانید شهروندی هلند را به صورت اتوماتیک کسب کنید و باید یک پروسه انجام پذیرد تا این امر اتفاق بیفتد. حالا سوال مهم دیگری را مطرح می کنیم که شرایط درک موضوع برای شما آسان تر شود.

بعد از ۳۱ دسامبر ۱۹۸۴ در کجا متولد شده اید؟

در این حالت اگر شما یکی از شرایط زیر را داشته باشید صرف نظر از محل تولد شهروندی هلند را کسب می کنید.

  • در روز تولد شما مادر شما شهروند هلند باشد.
  • در روز تولد پدر شما شهروندی هلند را داشته باشید و در روز تولد با مادر غیرهلندی شما ازدواج کرده باشد.
  • در روز تولد پدر شما شهروندی هلند را داشته باشید و در روز تولد با مادر غیرهلندی شما ازدواج نکرده باشد اما تولد شما را تصدیق کند.
  • پدر شما هلند باشد و بعد از یک مارچ ۲۰۰۹ تولد شما را تصدیق کند، این موضوع باید قبل از هفمین سال تولد شما باشد.
  • در روز تولد مادر یا پدر اقامت اصلی هلند را داشته باشند یا در روز تولد ان ها پدر و مادرشان اقامت اصلی هلند را داشته باشند.

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد اخذ اقامت از طریق تولد

مقاله مرتبط
اقامت و تابعیت هلند از طریق تولد

اقامت هلند از طریق ازدواج

اقامت هلند روش های گوناگونی دارد. ازدواج یکی از این روش ها می باشد. قبل از پرداختن به هر مساله ای باید بدانید که آیا معیارها و الزامات را دارا می باشید یا خیر. شریکتان برای انجام ازدواج در هلند نمی تواند کمکی به شما برساند اگر شرایط زیر را داشته باشد:

  • در شهرداری محلی ثبت نشده باشد.
  • در حال حاضر ازدواج کرده باشد یا بخشی از یک مشارکت ثبت شده باشد.
  • زیر ۱۸ سال باشد.
  • بخواهد با یک نسل خونی ازدواج کند

اقامت هلند از روش ازدواج باید حداقل دو هفته زودتر از مراسم ازدواج در اداره شهرداری محلی ازدواج کنید. تا ازدواج شما در دفتر شهرداری محلی ثبت شود. باید حداقل به مدت ۲ سال شما و شریکتان با هم نامزد باشید. و برای اثبات آن باید مدارکی را ارائه دهید تا اطمینان حاصل شود شما در این مدت نامزد بوده اید و قصد ازدواج دارید. پس از ثبت اطلاعیه برای ازدواج در هلند باید طی ۱۲ ماه ازدواج نمایید. در غیر این صورت اطلاعیه نامعتبر می شود. مراسم ازدواج شما نیز باید توسط یک عضو ثبت شده و واجد شرایط در شهرداری انجام شود.

برای اقامت هلند از روش ازدواج، می توانید مراسم خود را در یک ساختمان که توسط شهرداری به طور خاص برای این هدف تنظیم شده است، برگزار کنید.  یا مراسم خود را در محل مورد نظر خود و شریک خود برای ازدواج صوری در هلند انتخاب کنید، گرچه این هزینه بیشتر خواهد بود. در جدول زیر به صورت کلی مزایایی که شامل حال شما می شود را نام برده ایم. تا اینجا شرایط و مزایای ازدواج در هلند را تا حدودی مطلع شدیم

 

مجاز به ازدواج یا عضویت در مشاغل ثبت شده در هلند استمجوز اقامت مورد نیاز استاعلامیه شخصی مورد نیاز استملیت
بلهخیربله، برای شمایی که هلندی نیستیدشما هلندی نیست
خیر____نه شما و نه همسرتان هلندی نیستید

 

برای اقامت هلند از روش ازدواج دانستن یک نکته مهم است. ازدواج صوری در هلند جرم محسوب می شود. . سازمان IND بر مسایل مربوط به تقلب و سواستفاده در مهاجرت فعالیت دارد. که با سازمان های دیگر مانند شهرداری ها، پلیس، پلیس نظامی سلطنتی، اتاق بازرگانی ,UWV، SvB و بازرسی کار می کند.

IND (Immigration and Naturalisation Service) سازمانی است در هلند که به مسایل مربوط به مهاجرت نظارت می کند. شاخه ای از وزارت امنیت و دادگستری هلند است که سیاست مهاجرت هلند را اجرا می کند. اگر برای اقامت هلند می خواهید اقدام نمایید. اگر مدت زمان کوتاهی است که در هلند می باشید و می خواهید شهروند هلند شوید. و اگر می خواهید پاسپورت هلندی داشته باشید. IND می تواند به شما کمک کند. پس به اهمیت نظر IND در ارتباط با مهاجرت شما واقف شدید. وقتی IND متوجه ازدواج صوری شما در هلند بشود, اقدامات لازم را انجام می دهد.

اقامت هلند از روش ازدواج صوری عواقبی دارد. به عنوان مثال، اجازه اقامت یا شهروندی هلندی را رد یا اجازه اقامت را که قبلا صادر شده است، لغو کند. و پرونده شما را با عنوان جرم جنایی به پلیس گزارش می دهد. همچنین برای شما جریمه های دولتی را در نظر خواهد گرفت. حتی هزینه هایی را که IND و یا سازمان های دولتی دیگر برای بازگشت شما متحمل می شود, ادعا می کند. حتی فرمی را به صورت آنلاین در نظر گرفته اند تا در صورت مشاهده موردی, شهروندان بتوانند گزارش آن را ارایه کنند.

مقاله مرتبط
اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور هلند
مقاله مرتبط
اخذ تابعیت هلند از طریق ازدواج
مقاله مرتبط
مهاجرت به هلند از طریق ویزای نامزدی هلند

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد ازدواج با خارجی

اقامت هلند از طریق پناهندگی

اقامت هلند از طریق پناهندگی نیز امکان پذیر است. وضعیت امنیتی و فقر در برخی نقاط جهان باعث افزایش تعداد پناهندگان در اروپا شده است. همچنین جنگ های مداوم در سوریه باعث شده است بسیاری از مردم به دنبال پناهندگی باشند. هلند و سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای مدیریت هجوم پناهندگان به طور موثر، موافقت کرده اند که ۱۲۰،۰۰۰ پناهنده را در سراسر کشورهای عضو تقسیم کنند. در طول مدت ۲ سال، هلند حدود ۷،۰۰۰ از این ۱۲۰،۰۰۰ پناهجویان را دریافت کرده است. تعهد هلند, اقامت ۲۰۰۰ تن پناهجو بوده است. که در ایتالیا و یونان مستقر می باشند.

اقامت هلند به صورت پناهندگی در صورتی اتفاق میوفتد که بازگشت پناهجو به کشورش باعث به خطر افتادن جان او شود. اتباع خارجی که به دنبال پناهندگی هستند، باید به اداره مهاجرت و پذیرش (IND) در آپلس مراجعه کنند. پس از شناسایی و ثبت نام، پناهجویان به یک مرکز پذیرش منتقل می شوند. که به درخواست آنها بپردازد. پناهجویانی که با هواپیما به هلند می آیند می توانند در فرودگاه Schiphol گزارش دهند. به عنوان یک قانون، آنها از ورود به هلند رد می شوند. ولی یک پرونده مرزی برای رسیدگی به درخواست پناهندگی آنها باز می شود. پناهجو در طول مدت این روش در مرکز درخواست در فرودگاه قرار دارد.

برای اقامت هلند از روش پناهندگی ,به پناهندگان ۶ روز فرصت استراحت و آماده سازی ارایه پرونده می دهند. رسیدگی به موضوع پناهندگی آنها بعد از این ۶ روز شروع می شود. در طول این دوره برای پناهندگی در هلند برای آنها شرایطی فراهم می کنند:

                      اطلاعات در مورد پرونده پناهندگی

                      کمک از یک وکیل

                      استفاده از پزشک

مقاله مرتبط
پناهندگی در هلند

اقامت هلند و هزینه های زندگی در هلند

اقامت هلند جدا از اینکه روش های مختلفی دارد که به آن پرداختیم, مباحث دیگری را شامل می شود. یکی از این مباحث که خیلی هم برای تصمیم ما در خصوص اقامت هلند مهم است, هزینه های زندگی در این کشور است. هزینه زندگی در هلند در جدول زیر به صورت جزیی تر آمده است. طبق یک بررسی, هزینه زندگی در هلند ۷٫۱۳%  بالا تر از ایالات متحده آمریکا می باشد. این بررسی بدون در نظر گرفتن اجاره بها حساب شده است. اجاره در هلند ۱۲٫۱۰% کمتر از ایالات متحده آمریکا می باشد. که باعث کمتر شدن هزینه زندگی در هلند نسبت به  ایالات متحده آمریکا می شود.

رستورانهزینه
وعده های غذایی، رستوران ارزان قیمت۱۵٫۰۰ €
غذا برای ۲ نفر، رستوران متوسطه۶۰٫۰۰ €
McMeal در McDonalds۷٫۴۵ €
آبجو خانگی۴٫۵۰ €
واردات آبجو۳٫۵۰ €
کاپوچینو۲٫۶۶ €
کک / پپسی۲٫۲۲ €
آب۱٫۸۷ €
بازارهاهزینه ها
شیر۰٫۹۳ €
نان سفید تازه۱٫۱۷ €
برنج۱٫۷۲ €
تخم مرغ۲٫۴۴ €
پنیر محلی۹٫۹۱ €
سینه مرغ۸٫۰۹ €
دور گوشت گاو۱۶٫۱۰ €
سیب۱٫۸۳ €
موز۱٫۷۵ €
پرتقال۱٫۵۳ €
گوجه فرنگی۲٫۲۵ €
سیب زمینی۱٫۲۱ €
پیاز۱٫۳۱ €
حمل و نقلهزینه ها
بلیط یک طرفه۳٫۰۰ €
گذر ماهانه۸۰٫۰۰ €
پا رکاب تاکسی۴٫۰۰ €
تاکسی ۱ کیلومتر۲٫۱۷ €
تاکسی ۱ ساعت انتظار۳۰٫۰۰€
بنزین (۱ لیتر)۱٫۵۹€
فولکس واگن گلف (یا خودروی جدید معادل)۲۴,۰۰۰٫۰۰ €
تویوتا کرولا ۱٫۶ لیتر ۹۷ کیلو وات (یا خودروی جدید معادل)۲۳,۱۳۲٫۳۹ €
اجاره در هر ماههزینه
آپارتمان (۱ خوابه) در مرکز شهر۹۵۸٫۴۴ €
آپارتمان (۱ اتاق خواب) خارج از مرکز۷۵۵٫۲۱ €
آپارتمان (۳ اتاق خواب) در مرکز شهر۱,۶۵۲٫۳۵ €
آپارتمان (۳ اتاق خواب) خارج از مرکز۱,۱۹۵٫۷۶ €
هزینه های تحصیل در هلند
هزینه های تحصیل و زندگی در هلند
اقامت هلند و نتیجه گیری کلی

اقامت هلند یک تصمیم بزرگ می باشد. ما قبل از اقامت هلند باید قصد خود از مهاجرت را بدانیم. سپس یک روش عاقلانه را برای اقامت هلند انتخاب نماییم. اقامت هلند روش های گوناگونی دارد. که ما تمام روش های مهاجرت به هلند را در این مقاله بررسی کردیم. همچنین برای تصمیم گیری درمورد اقامت هلند از شرایط اقتصادی, جغرافیایی و هزینه زندگی در آن آگاه شدید. امیدواریم در تصمیم گیری شما برای اقامت هلند به عنوان یک کشور عضو شنگن کمک کرده باشیم. اگر شما قصد اقامت هلند را دارید و از آن هیچ اطلاعی نداریم پیشنهاد ویزه ما به شما ویدیو گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت می باشد که تمام اصول و نکات مهم مهاجرت به هلند و شرایط اخذ اقامت و تابعیت هلند را بررسی کرده است. با مشاهده این ویدیو شما می توانید به آسانی تصمیم بگیرید که بهترین روش برای مهاجرت چیست و چه چیزی به نفع شماست. امیدوار است که این مقاله که با راهنمایی مشاوران مجرب موسسه ملک پور نگاشته شده بود مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

2 پاسخ
  1. میلاد گیاهکار گفته:

    سلام خسته نباشید
    بنده میخوام به عنوان پناهنده از طریق هوایی به کشور هلند برم
    به دلیل بیماری که دارم تو کشورم مورد ازار اذیت قرار میگیرمو هیچ راه حلی برای بیماریم وجود نداره
    بعد اینکه وارد فرودگاه شدم با مراجعه به پلیس ایا اونا منو راهنمایی میکنن یا باید به جای خاصی مراجعه کنم.ممنون

    Rating: ۴
    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *