اخذ تابعیت از طریق ازدواج

 

اخذ تابعیت از طریق ازدواج

در نظامات قبلی حقوقی ازدواج با یک مرد سبب تحمیل تابعیت می شد به عنوان نمونه در نظام حقوقی ایران ودر قانون مدنی مقرر شده که در صورتی که یک خانم با یک مرد ایرانی ازدواج نماید ، تابعیت ایرانی به آن خانم داده می شود و چنانچه زوج (مرد) خارجی با زن ایرانی ازدواج می کرد ، این ازدواج یقیناً سبب اخذ تابعیت نمی گردید، اما این شرایط حقوقی دربیشتر کشورهای جهان تغییر نموده است . در حال حاضر چنانچه فردی با شخصی در کشوری دیگر ازدواج کند ، می تواند اقامت کشور مذکور را اخذ کند و پس از مدت زمانی که از اقامت بگذرد ، این اقامت تبدیل به تابعیت می شود .

جهت اخذ اقامت کشورهای دیگر از طریق ازدواج اصولا شخص بایستی یک سری فرم های مخصوص را تکمیل کند  تا بتواند اقامت آن کشور را اخذ کند .

در مورد کشور لوکزامبورگ هم چنانچه که شما با یک نفر ازدواج کردید که تبعه آن کشور هست می توانید تقاضای اقامت این کشور را داشته باشید ، البته به خاطر داشته باشید اقامت با تابعیت فرق می کند و معمولاً طول مدت اخذ ویزا برای همسر مقیم یا همسر تبعه یک کشور دیگر تفاوت دارد .

چنانچه به عنوان مثال شما با یک آمریکایی ازدواج کنید (تبعه آمریکا) طول مدت دوره ای که اخذ ویزای همسر طول می کشد حدود شش ماه تا یک سال و نیم است ، لیکن برای فردی که گرین کارت آمریکا را دارد اگر بخواهد همسرش را به آمریکا بیاورد حدود سه تا چهار سال است.

در کشور لوکزامبورگ هم نظیر آنچه در فوق شرح دادیم فرق می کند که شما با یک تبعه ازدواج کنید یا با کسی که فقط اقامت دارد.

البته در بسیاری از کشورها پروسه برای هیچ یک از موارد (چه همراه برای تبعه و چه همراه برای مقیم) بیش از یک سال نخواهد بود.

در خصوص کشور لوکزامبورگ  باید مدارک شما را بررسی نماییم تا بتوانیم تعیین کنیم که طول مدت اخذ اقامت از طریق ازدواج برای شما چه مدت زمانی خواهد بود.

نکته ای که بیان آن الزامیست این است که مؤسسه حقوقی ملک پور تنها یک مؤسسه حقوقی است و مقصود از اخذ اقامت ازدواج یا اخذ تابعیت از طریق ازدواج تنها انجام امور حقوقی است و انتخاب زوج و یا زوجه با خود شما می باشد و ما در این زمینه هیچ گونه مسئولیتی را نمی پذیریم.

حتی چنانچه شما بخواهید دعوائی را علیه زوج یا زوجه در کشور ثالث اقامه کنید ما می پذیریم و امور حقوقی مربوط به آن را انجام می دهیم.

احکام صادره از کشورهای دیگر در برخی موارد در ایران قابلیت اجرا دارد و همچنین احکامی که در ایران جهت کشور ثالث صادر می شود.

در هر صورت چنانچه در خصوص امور حقوقی ازدواج در خارج از کشور ، ازدواج با تبعه خارجی ، آثار ازدواج با مقیم کشور لوکزامبورگ ، دعوا علیه زوج یا زوجه ،اخذ اقامت از طریق ازدواج و این نوع مسائل حقوقی سؤال دارید ، با مشاورین ما تماس حاصل نمائید تا در صورت امکان شما را یاری نمایند.

Rating: 5
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (2 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 پاسخ
  1. محمد گفته:

    با سلام و خسته نباشید خدمت شما . یک سوالی که مدت هاست ذهن مرا مشغول کرده است که مادر بزرگ پدری بنده عراقی بوده و فوت کرده ولی پدرم در ایران بدنیا آمده با این وجود هنوز میشود پاسپورت و یا اقامت عراق را بگیرم ؟!

    Rating: ۵
    پاسخ
  2. محسن فرد گفته:

    با سلام من ساکن سوئد هستم میخواهم با یک دختر افغان ساکن ایران ازدواج کنم و ایشان رو به سوئد بیاورم. میخواستم بپرسم اگر به ایران بروم و عقد کنیم بعد از چه مدت ایشان میتوانند شناسنامه و پاس ایرانی را دریافت کنند؟
    سوال دوم اینکه ایا موسسه شما میتواند در این زمینه برای سرعت دادن به کارها کمکی به ما بکند ؟
    با تشکر

    Rating: ۵
    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، اگر شما تابیعت ایران رو دارید و همسر ندارن به همسر تابعیت نمیدن. اگر شما پاسپورت سوئدی دارید میشه برای اقامت همسر اقدام کرد. با دفتر وین تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.

      پاسخ
  3. soheil گفته:

    با سلام آیا ازدواج مرد ایرانی با زن عمانی به تابعیت منجر خواهد شد؟ برای من یه کیس وجود داره میخوام ببینم عمان دابل تابعیت قبول داره؟ اصلا به من اقامت یا تابعیت بر اساس ازدواج با شهروند عمان میده یا خیر

    پاسخ
  4. کیانا گفته:

    سلام من و همسرودختر۱ساله ام قصد مهاجرت به هند را داریم لطفا بفرمایید با۱۰۰میلیون تومان میشه مهاجرت کرد؟

    پاسخ
  5. ح. ا گفته:

    با سلام و خسته نباشید
    من دختری مجرد و ۲۹ ساله هستم و قصد ازدواج با یک پسر هندی رو دارم ولی خانوادم به شدت مخالف هستن و حتی اجازه نمیدن این آقا به دیدنشون بیاد. با این شرایط گرفتن ویزا هم برای من مقدور نیست تا با ویزای توریستی به هند برم. لطفا راهنمایی کنید… ممنون

    پاسخ