ویزای کار ژاپن

ضیاالدین احمدی پرسیده شده در 8 ماه پیش

آیا ژاپن تصمیم به پذیرش۳۵۰هزارنفرنیروی کار دارد؟
درصورت صحت راهنمایی بفرمایید.متشکرم.

4 سوال
Parisa.r پاسخ داده شده در 8 ماه پیش

با سلام. دوست عزیز شما باید حتما برای رفتن به ژاپن، جاب آفر داشته باشید. یعنی باید یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرمایی در کشور ژاپن داشته باشید.

h.ak85 پاسخ داده شده در 8 ماه پیش

سلام، اگه شرایط سنی و تحصیلی مناسبی دارید بهتره برای کشور دیگه ای اقدام کنید، چون ژاپن به شما فقط اقامت موقت میده.

kiarad پاسخ داده شده در 8 ماه پیش

سلام بهتره که با شرکت های کاریابی بین المللی ارتباط برقرار کنید زودتر به نتیجه می رسید

elmira f پاسخ داده شده در 8 ماه پیش

شما باید کارفرما داشته باشید و دعوت به کار که شدید بعد تشریف ببرید . به شما پیشنهاد میکنم اگر شرایطتتون خوبه برای کشورهای اروپایی اقدام کنید چون ژاپن اقامت دائم نمیده .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (3 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...