اقامت ایتالیا و شرایط اخذ بعد از طلاق از شخص ایتالیایی به مدت هفت سال

پرسش و پاسخ همگانیدسته بندی: پرسش هااقامت ایتالیا و شرایط اخذ بعد از طلاق از شخص ایتالیایی به مدت هفت سال
رویا زندی پرسیده شده در 2 ماه پیش

خانمی هستم ۳۸ ساله بعد از دو سال اقامت در ایتالیا بواسطه ازدواج ایتالیایی ۷ سال قبل بدون طلاق خاک این کشور را ترک کردم در حال حاضر از هفته گذشته جهت اقامه دعوا و گرفتن حق قانونی خود از طریق وکیل تسخیری در ایتالیا وارد خاک این کشور شدم آیا می توانم اقامت گرفته و در این کشور بمانم و بهترین شرایط چه نوع اقامتی هست به زبان ایتالیایی مسلط هستم

1 سوال
maryam sharifi پاسخ داده شده در 1 ماه پیش

باسلام دوست عزیز شما برای گرفتن اقامت از طریق ازدواج تعداد سال مورد نیاز رو در ایتالیا اقامت نداشتید.بنابراین اگر دوباره بخواید مهاجرت کنید باید از ابتدا دوباره از یکی از طرق مهاجرتی اقدام کنید .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (بدون نظر)
Loading...