مهاجرت به سوئیس

۱۳۹۵/۰۲/۰۳
مهاجرت تصیلی سوئیس

مهاجرت تحصیلی سوئیس

(تحصیل در سوئیس ، اخذ اقامت سوئیس از راه تحصیل ، تحصیل در دانشگاه های سوئیس ، برترین دانشگاه های سوئیس برای تحصیل ، اخذ اقامت […]
۱۳۹۳/۰۹/۱۵

ثبت شرکت در کشور سوئیس

ثبت شرکت در کشور سوئیس: در این مقاله قصد داریم نحوه ی ثبت شرکت در کشور سوئیس را بررسی نماییم . موسسه حقوقی ملک پور برترین […]
۱۳۹۳/۰۹/۰۸

سرمایه گذاری در سوئیس

سرمایه گذاری در سوئیس: در این مقاله قصد داریم نحوه ی سرمایه گذاری در کشور سوئیس را بررسی نماییم . موسسه حقوقی ملک پور برترین موسسه […]
۱۳۹۲/۰۶/۳۰

آشنایی با کشور سوئیس

جمهوری فدرال سوئیس کشوری کوچک در مرکز اروپا با مساحت 41285 کیلومتر مربع و جمعیتی معادل 7 میلیون نفر یکی از ثروتمندترین کشورهای دنیاست .
۱۳۹۲/۰۶/۳۰

هزینه ی زندگی در سوئیس

هزینه زندگی در کشور سوئیس متغیر میباشد و در شهرهای ژنو و زوریخ میانگین هزینه زندگی بسیار زیاد خواهد بود.
۱۳۹۲/۰۶/۳۰

تحصیل و اعزام دانشجوبه سوئیس

در كشور سوئیس‌ آموزش‌ كودكان‌ با دوره‌ آمادگی‌ و به‌ مدت‌ یك‌ تا دو سال‌ آغاز می‌شود. تحصیلات‌ اجباری‌ در استان‌های‌ مختلف‌ متفاوت‌ بوده‌ و از 6 تا 8 سالگی‌ شروع‌ می‌شود و 8 تا 9 سال‌ طول‌ می‌كشد. طول‌ دوره‌ ابتدایی‌ از 4 تا 6 سال‌ و دوره‌ متوسطه‌ از 3 تا 5است .
۱۳۹۲/۰۶/۳۰

اخذ اقامت کاری در کشور سوئیس

یکی از راه های ورود به کشورسوئیس اخذ ویزای کار می باشد. درخواست بسیاری از مهاجرین برای مهاجرت اخذ ویزای کاری است، ولی برای دریافت این نوع ویزا باید شخصی به عنوان کارفرما در کشور مقصد شما را استخدام نماید واین موضوع خود منوط به تحقق شرایط خاص می باشد.
۱۳۹۲/۰۶/۳۰

اخذ تابعیت در کشور سوئیس از طریق تولد

تابعیت اساساً یک رابطه ای است که فی مابین یک دولت و یک شخص حقیقی یا حقوقی علقه ای ایجاد می کند که براساس آن شخص به کشوری منتسب می شود . این رابطه دارای سه عنصر سیاسی بودن ، معنوی بودن و حقوقی بودن است .مهم ترین وجه اخذ تابعیت ، اخذ آن از طریق تولد است که در این حالت تابعیت شخص از طریق تولد حاصل می شود و غیرارادی است.
۱۳۹۲/۰۶/۳۰

اخذ تابعیت از طریق ازدواج در سوئیس

در نظام حقوقی اکثر کشورهای جهان ، یکی از راههای اخذ تابعیت کشور دیگر ازدواج است.در نظامات سابق حقوقی ازدواج با یک مرد موجب تحمیل تابعیت می شد برای مثال در نظام حقوقی ایران ودر قانون مدنی مقرر شده که اگر یک بانوئی با یک مرد ایرانی ازدواج کند ، تابعیت ایرانی به آن بانو اعطا می شود و اگر زوج (مرد) خارجی با زن ایرانی ازدواج می کرد ، این ازدواج قطعاً منجر به اخذ تابعیت نمی گردید .