, , , , ,

بورسیه تحصیلی کشور پرتغال

/
بورسیه تحصیلی کشور پرتغال   (اخذ بورسیه تحصیلی از کشور پرت…
, , , ,

ویزای سرمایه گذاری پرتغال investment

/
ویزای سرمایه گذاری  پرتغال investment مهاجرت به پرتغال ، سرمایه گذاری در …
,

درباره کشور پرتغال

/
پرتغال کشوری است که در جنوب غربی اروپا واقع شده است . پایتخت این کشور لیسبون و زبان رسمی آن پرتغالی است.جمعیت این کشور طبق آخرین سرشماری حدود ۱۰٫۵ میلیون نفر و واحد پول آن یورو است. این کشور در حال حاضر از اعضای اتحادیه اروپا و ناتو است و شیوه حکومتی آن جمهوری پارلمانی می باشد. پرتغال از کشورهای توسعه‌ یافته در قاره اروپا محسوب می شود. دین اغلب مردم این کشور مسیحیت از شاخه کاتولیک رومی می باشد.
, , , ,

تحصیل در پرتغال

/
جهت اشتغال به تحصیل در مقطع کارشناسی در اکثر دانشگاه های معتبر کشور پرتغال قبولی در آزمون ورودی این کشور مورد نیاز می باشد. علاوه بر این تحصیل در این مقطع تحصیلی به زبان پرتغالی بوده و به این دلایل پذیرش در این مقطع در کشور پرتغال با سختی هایی همراه می باشد. دوره تحصیل در مقطع کارشناسی همانند کشور ایران نزدیک به 4 سال می باشد.
, ,

مهاجرت به کشور پرتغال از طریق کار

/
یکی از راه های ورود به کشور پرتغال اخذ ویزای کار می باشد. درخواست بسیاری از مهاجرین برای مهاجرت در نهایت اخذ ویزای کاری است، ولی برای دریافت این نوع ویزا باید شخصی به عنوان کارفرما در کشور مقصد شما را استخدام نماید و این موضوع خود منوط به تحقق شرایط خاصی می باشد.
,

اخذ تابعیت در کشور پرتغال از طریق تولد

/
تابعیت اساساً یک رابطه ای است که فی مابین یک دولت و یک شخص حقیقی یا حقوقی علقه ای ایجاد می کند که براساس آن شخص به کشوری منتسب می شود . این رابطه دارای سه عنصر سیاسی بودن ، معنوی بودن و حقوقی بودن است .
,

اخذ تابعیت از طریق ازدواج

/
در نظام حقوقی اکثر کشورهای جهان ، یکی از راههای اخذ تابعیت کشور دیگر ازدواج است.در نظامات سابق حقوقی ازدواج با یک مرد موجب تحمیل تابعیت می شد؛ برای مثال در نظام حقوقی ایران ودر قانون مدنی مقرر شده که اگر یک خانم غیر ایرانی با یک مرد ایرانی ازدواج کند ، تابعیت ایرانی به آن بانو اعطا می شود و اگر زوج (مرد) خارجی با زن ایرانی ازدواج می کرد ، این ازدواج قطعاً منجر به اخذ تابعیت نمی گردید . لیکن این وضع حقوقی در اکثر کشورهای دنیا تغییر نموده است . اکنون اگر شخصی با یک نفر در کشوری ازدواج کند ، می تواند اقامت کشور مذکور را اخذ کند و پس از مدتی که از اقامت بگذرد ، این اقامت تبدیل به تابعیت می شود .