en_GBfa_IR

آلمان

قوانین آلمان

در این نوشتار سعی شده راجع به  قوانین آلمان اطلاعاتی در اختیار شما قرار بگیرد

قوانین آلمان چگونه است ؟

چه دلیلی باعث میشود شخص به دنبال مهاجرت به آلمان باشد ؟

با توجه به قوانین آلمان مهاجرت چیست ؟

قوانین مهاجرت به آلمان چگونه است ؟

با مطالعه مقالات موسسه مشاوره MIE  در سایت موسسه مشاوره MIE  میتوانید اطلاعات مفیدی راجع به قوانین آلمان را بدست بیاورید  مشاوران موسسه مشاوره MIE اطلاعات کافی راجع به قوانین آلمان را در اختیار شما قرار میدهند.

مهاجرت چیست ؟

مهاجرت به معنای جابه جایی افراد ار مکانی به به مکان دیگر میباشد با هدف تحصیل و یا زندگی و کار ، افراد اکثرا برای شرایط بهتر از جمله شرایط بهتر آموزشی ، بهداشتی ، اقتصادی ، رفاه  مسکن و آزادی های سیاسی تن به مهاجرت میدهند .

مهاجرت :» در مفهوم مدرن به حرکت و کوچ افراد از یک ملیت- کشور به کشور دیگر، که در آنجا شهروند نیستند، محسوب می‌شود.

انواع طرق برای مهاجرت وجود دارد اعم از مهاجرت از طریق ازدواج با یک تبعه خارجی و یا مهاجرت از طریق تولد که به دو سیستم خون و خاک نقسیم میشود بسته به اینکه سیستم چه کشوری خون باشد یا خاک متفاوت است و یا مهخجرت از طریق تحصیل در دیگشر کشورها و یا مهاجرت از طریق کار که میتواند به شیوه هایی چون کارآفرینی ، ثبت شرکت ، سرمایه گذاری تقسیم شود.

برای مهاجرت به آلمان ، فرد حتما باید به دفتری رجوع کند که اولا آن دفتر مهاجرتی حتما دارای وکلای دادگستری باشد یعنی آن وکیل حتما امتحان کانون وکلا را داده باشد و دارا پروانه وکالت باشد  و هم  معتبر باشد ، دوما مو به مو قوانین مهاجرت به آلمان را بلد باشد تا بتوان آن را به عنوان دفتر و وکیل مهاجرت به آلمان دانست.

پروانه وکالت افراد بهترین و معنبتر ترین را تشخیص صحت ادعای وکالت شخص میباشد .

 

شناخت کشور آلمان : کشوری در قاره اروپا با پایتخت برلین است. آلمان از شمال با دریای شمال، دانمارک و دریای بالتیک، از شرق با لهستان و جمهوری چک، از جنوب با اتریش و سوئیس و از غرب با فرانسه، لوکزامبورگ، بلژیک و هلند مرز دارد .

جمعییت کشور آلمان : جمعیت این کشور حدود ۸۰٫۲ میلیون نفر میباشد.  که از این تعداد، حدود ۷۴ میلیون (۹۲٫۳٪) دارای ملیت آلمانی هستند و حدود ۶٫۲ میلیون (۷٫۷٪) باقی‌مانده را اتباع خارجی تشکیل می‌دهند. نوردراین وستفالن با حدود ۱۷ میلیون پر جمعیت‌ترین ایالت آلمان است، پس از آن ایالت‌های بایرن و بادن-وورتمبرگ به ترتیب با ۱۲ و ۱۰ میلیون جمعیت قرار دارند. ایالت‌های برمن و زارلند کم‌جمعیت‌ترین ایالت‌های آلمان هستند.

آب و هوا در آلمان : دارای آب و هوایی با بادهای معتدل و خنک غربی در میان اقیانوسی چون اطلس و دارای آب و هوای قاره ای در شرق قرار گرفته که دامنه تغییرات آب و هوایی زیاد نمیباشد .

زبان : زبان رسمی کشور آلمان، زبان آلمانی است.حدود ۹۵٪ مردم این کشور به این زبان صحبت میکنند .

 

قوانین کشور آلمان برای مهاجرت از طریق ازدواج:

به عنوانت مثال وکیل مهاجرت به آلمان باید به موکل توضثیح دهد که یکی از راه های اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج میباشد، یعنی بگوید که شما به عنوان فرد خارجی با شخصی که تبعه آلمان است ازدواج کنی میتوانی به اقامت کشور المان و پس از آن به تابعیت آن کشور دست پیدا کنی و بگوید که فرد آلمانی که شماد میخواهی با او ازدواج کنی باید درامد کافی بای تامین زندگی خودش و همسرش داشته باشد و برای تامین آنها نیازی به کمک دولت ندارد و فرد خارجی حداقل زبان A1 را داشته باشد.

قوانین کشور آلمان برای مهاجرت از طریق کار:

مهاجرت به آلمان لز طریق ویزای کار: که اگر شما خواهان کار در آلمان و یا دیگر کشور ها عضو اتحادیه اروپا میباشید نیازمند یک پیشنهاد شغلی هستید و قوانین سه ماه آگهی در داخل کشور و سه ماه آگهی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا را توضیح داده و همچنین راه دیگر ویزای کار معروفی به ویزای کار جستجوی کار شش ماهه را توضیح دهد.

قوانین کشور آلمان برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری:

دیگر راه های مهاجرت به آلمان اعم از سرمایه گذاری و یا ثبت شرکت  که مستلزم سرمایه 25 هزار یورویی میباشد که شخص میتواند انواع شرکت هایی همچون شرکت مدنی ، شرکت تضامنی، شرکت با مسئولیت محدود ف سهامی  و … را داشته باشد.

قوانین کشور آلمان برای مهاجرت از طریق تحصیل:

از راه های مهم مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل: که تحصیل در آلمان رایگان میباشد و مستلزم این است که فرد مدرک زبان آلمانی داشته باشد البته در مقاطع بالاتر آیلس هم پذیرفته میباشد، و برای ورود به کالج برای تحصیل در پزشکی و دیگر رشته ها مستلزم این است که فرد علاوه مدرک زبان آلمانی قبولی د انشگاه سراسری هم داشته باشد و دیگر شرایط جزئی تر که بهتر است در جلسه مشاوره حضوری در موسسه مشاوره MIE  (همکار موسسه ملک پور) مورد بررسی قرار بگیرد.

 

قوانین کشور آلمان برای مهاجرت  از طریق توریستی:

از راه های دیگری که وکیل مهجرت به آلمان باید راجع به آن اطلاعات کافی داشته باشید ویزای توریستی کشور آلمان میباشد که با فراهم کردن مدارک متهددی فراهم میباشد و باید به این نکته اشاره کند که برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها فرد باید در سفارت آن کشور نظر آفیسر را در باب اینکه پس از ورود به کشور مورد نظر ،  فرد حتما به کشور خودش باز میگردد را جلب نماید که آفیسر فکر نکند که فرد پناهنده میشود و ریجکت شود در نتیجه وکیل مهاجرت به آلمان باید مهارت کافی و لازم و دانش بالایی در این زمینه داشته باشد و با آماده سازی موکل و نشان دادن یک سری علقه ها ی موکل به فرد یاد دهد تا فرد ریجکت نشود چه بسا دیده شده بعضی موسسات غیر معتبر که وکیل نیستند در این امر و مهاجرت ندارند باعث این شده اند فرد ریجکت شود و سابقه اش خراب شود و حتی مفدار زیادی پول از دست دهد و همچنین شانسش برای اقدام به مهاجرت پایین بیاید.

موسسه مشاوره MIE  (همکار موسسه ملک پور) با داشتن وکلای مجرب و مشاورین مجرب دارای اطلاعات کافی در زمینه مهاجرت میباشد و تمام سعی خود را میکند تا فرد متقاضی در همه زمینه ها اعم از پول، ریجکتی ، پذیرش و ویزا ضرر نکند چون با گارانتی و تضمینی کار فرد را انجام میدهند.

 

 

امید است که مطالب بالا تا حدودی به شما راجع به قوانین آلمان کمک کرده باشد.

اگر شما هم خواهان مهاجرت به کشور آلمان هستید وکلای مجرب ما در موسسه مشاوره MIE  که از معتبرترین موسسات مهاجرت کشور می باشد میتوانند شما را یاری دهند .

همچنین با مراجعه به سایت های  موسسه مشاوره ای MIE اتریش

اطلاعات دیگری راجع به قوانین آلمان و و انواع طرق مهاجرت به کشور آلمان و کشورهای دیگر را کسب نمایید. وکلای مجرب ما آماده اطلاع رسانی به شما عزیزان از طریق تلفن و یا در شعب تهران و شهرستان ها میباشند.

اقامت در آلمان

تعریف اقامت چیست ؟آیا تفاوت اقامت کوتاه مدت,اقامت دائم و تابعیت را میدانید؟ آیا میتوان در مدت کوتاه اقامت آلمان را دریافت نمود ؟چگونه میتوان اقامت آلمان را اخذ کرد؟آیا ایرانیان میتوانند به راحتی در کشور آلمان اقامت بگیرند؟آیا اقامت کوتاه مدت و یا بلند مدت به اقامت دائم منجر میشود؟در این نوشتار سعی شده است که به راه های اخذ اقامت در آلمان اشاره کرده و به سوالات شما در باب اقامت در آلمان و اخذ تابعیت آن پاسخ داده شود:

تعریف اقامت در کشور ما به صورت اشتباه رایج شده است و برداشت های متفاوت و غلطی از این مساله میشود در سطور زیر به تعریف اقامت می پردازیم:

اقامت چیست؟

شما به هر طریقی و برای هر مدتی در یک کشور حضور داشته باشید بدین معناست که در آن کشور اقامت دارید.

اقامت به دو صورت کوتاه مدت و بلند مدت امکان پذیر است.معمولا به اقامت های زیر شش ماه اقامت کوتاه مدت و بیشتر از آن اقامت بلند مدت میگویند.چیزی که امروزه در ایران از آن به عنوان اقامت یاد میشود اقامت دائم است.ابتدا باید به این نکته توجه شود که اخذ تابعیت به سرعت و به صورت آنی امکان پذیر نمی باشد .در اکثر راه ها  به غیر از راه هایی مانند پناهندگی کشورهای مختلف ابتدا به متقاضی اقامت یک ساله و بعد ار چند مرتبه تمدید اقامت دائم و بعد از گذشت مدتی و آموختن زبان رسمی آن کشور  و گذراندن آزمون زبان  و همینطور گذراندن آزمونی از کتابی حاوی قوانین کشور مورد نظر و همینطور تاریخچه و عرف رایج در کشور  میتوانید تقاضای اقامت دائم از کشور مورد نظر نمایید. مانند هر کشور دیگری برای اخذ اقامت و در نهایت تابعیت کشور آلمان نیز راه های متفاوتی وجود دارد که به آنها اشاره خواهیم کرد:

 

1-اخذ اقامت آلمان از راه تولد

فرزندانی که از پدر و یا مادر آلمانی متولد شده باشند و صرف نظر از اینکه از نظر جغرافیایی در کدام کشور متولد شده اند و این فرزند حاصل یک ازدواج رسمی باشد میتوانند تابعیت کشور آلمان را اخذ کند.

2-اخذ اقامت  آلمان از راه ازدواج:

همسر یک فرد که تابعیت آلمانی دارد(این شخص نمیبایست حتما به صورت نسبی اهل آلمان باشد ,این شخص میتواند یک خارجی باشد که تابعیت کشور آلمان را اخذ کرده است) میتواند به تابعیت آلمانی برسد در صورتی که:

این شخص میبایست پنج سال در کشور آلمان حضور داشته و با همسر خود زندگی مشترک داشته باشد.و بتواند ثابت کند که ازدواج آنها واقعی است.

همچنین همانند کشورهای دیگر اروپا نیز اگر شخصی شهروند کشوری دیگر از اتحادیه اروپا  باشد و بتواند 5 سال در آلمان زندگی کند میتواند اقامت این کشور را اخذ کند.

اخذ تابعیت آلمان همچنین برای  افرادی که شهروند اتحادیه ی اروپا نیستند با حداقل ده سال اقامت دائم در این کشور به دست می آید .(البته باید نوع اقامت مشخص و قانونی باشد)

متقاضیان همچنین میبایست در زمان اخذ تابعیت آلمانی تابعیت فعلی خود را نفی نمایند.دانش زبان آلمانی,داشتن اطلاعات معمولی از تاریخ این کشور و همچنین عرف و قوانین رایج این کشور در زمان اخذ تابعیت آلمانی الزامی است.

اخذ اقامت آلمان از طریق تحصیلی:

افراد مختلف خارجی میتوانند برای شروع تحصیل و ادامه ی تحصیل در مقاطع مختلف وارد کشور آلمان شوند.ورود از مقطع لیسانس برای ایرانیان یک شرط واجب دارد و آن این است که فرد ایرانی که می خواهد وارد مقطع لیسانس در آلمان شود میبایست قبولی در دانشگاه ایران را داشته باشد.و یا اینکه با در دست داشتن مدرک زبان آلمانی وارد دوره ی یک ساله ی کالج شده و پس از گذراندن آزمون وارد دانشگاه شود.در مقاطع بالاتر نیز شخص با در دست داشتم مدرک زبان آلمانی سطح B1  و یا مدرک زبان انگلیسی آیلتس 6.5 میتواند به هر دو زبان کورس تحصیلی خود را انتخاب کند.و بعد از تحصیل به شخص فرصت کاریابی داده شده و بعد از مشغول شدن به کار میتواند برای اخذ اقامت اقدام کند.

اخذ اقامت  آلمان از طریق کار:
شما برای اخذ اقامت کاری در کشور آلمان نیاز به یک کارفرما در این کشور دارید که بتواند ثابت کند نیرویی با شرایط شما در این کشور وجود ندارد تا بتواند نیروی کار خود را از خارج از اتحادیه اروپا وارد کند.نوعی دیگر از ویزای کاری به نام ویزای جستجوی کار در کشور آلمان وجود دارد که به شما یک فرصت 6 ماهه داده میشود تا به آلمان ورود کرده و در آن  به جستجوی کار بپردازید.این ویزا اکنون به دارندگان مدرک دانشگاهی و سابقه کاری و سن مناسب در ایران داده میشود.بعد از کاریابی و مشغول شدن به کار و پرداخت مالیات میتوانید اقامت خود را اخذ کنید.

 

اخذ اقامت  آلمان از طریق پناهندگی:
مهاجرت از طریق پناهندگی راهی پر خطر و سخت است.این راه به عنوان راه مهاجرتی توصیه نمیشود.و معمولا راه های قانونی و راحت تر به عنوان جایگزین پناهندگی پیشنهاد میشود.اما ضروریست چند نکته در باب پناهندگی بدانید.پناهندگی  از آنجایی شکل گرفت که بعد از جنگ جهانی دوم و آواره شدن عده ی بسیاری از مردم از جمله یهودیان کنوانسیونی به نام کنوانسیون ژنو بین بسیاری از کشورهای جهان شکل گرفت.طبق این کنوانسیون اگر مردمی از یکی از کشور های عضو در کشور خود  در خطر بود میتواند برای حفظ جان و مال خود به کشور ثانی وارد شده و تقاضای اعطای شهروندی نماید.آلمان نیز از آنجایی که عضو این کنوانسیون میباشد جدای از این مساله نیست.اگر شخصی به عنوان یک پناهجو وارد کشور آلمان شود می تواند از این کشور درخواست اعطای تابعیت کند.پرونده ی فرد مذکور  ابتدا میبایست در دادگاه کشور آلمان مورد بررسی قرار بگیرد و اگر به دادگاه ثابت شود که شخص واقعا در کشور خود در خطر بوده است به شخص مذکور تابعیت و یا همان پاسپورت آلمانی اعطا میشود.شخص مورد نظر با این پاسپورت تا  حداقل 5 سال اجازه ی سفر به کشور خود را نخواهد داشت.باز هم این نکته ذکر میشود که راه پناهندگی راهی خطرناک و پرفراز و نشیب است و به هیچ عنوان توصیه نمیشود.

نکته مهم:

به صورت کلی دولت کشور آلمان اجازه ی دو تابعیتی بودن را به هیچ شخصی نمیدهد مگر اینکه شخص مورد نظر در موقع تولد هر دو تابعیت را اخذ نماید .به عنوان مثال یک شخص  آلمانی که در کشور امریکا به دنیا می آید میتواند هر دو تابعیت را به دست آورد.اگرچه معمولا اگر شخصی بخواهد تابعیت جدید را اخذ کند در کشور های مختلف باید تابعیت قبلی اش را نفی نماید .البته  استثنا هایی برای این مساله وجود دارد .

در این مقاله به بررسی راههای اخذ  اقامت و تابعیت آلمان پرداختیم . چنانچه قصد اقامت کشورهای اروپایی را دارید و علاقمند به اخذ تابعیت آلمان هستید قبل از هر گونه اقدام و پرداخت و ضررهای یورویی با کارشناسان و وکلای مجرب  ما تماس گرفته و از مشاوره حقوقی  تلفنی رایگان در باب اخذ تابعیت و اقامت  آلمان برخوردار شوید .

ویزای کاریابی و کار در آلمان

                               

خواندن ادامه مطلب

تحصیل واعزام دانشجو به آلمان

خواندن ادامه مطلب

اخذ تابعیت آلمان از طریق ازدواج و تولد

خواندن ادامه مطلب

تحصیل دانشگاه های آلمان به زبان انگلیسی

خواندن ادامه مطلب

اجاره ی مسکن در آلمان و اتریش- شرایط اجاره ی مسکن در اتریش و آلمان

خواندن ادامه مطلب

کاریابی در کشور آلمان

خواندن ادامه مطلب

تحصیل پزشکی در آلمان

خواندن ادامه مطلب

تحصیل و اعزام دانشجو به آلمان

خواندن ادامه مطلب