en_GBfa_IR

فرانسه

مهاجرت به فرانسه

آیا با کشور فرانسه آشنایی دارید؟ مهاجرت به فرانسه از چه روش هایی امکان پذیر است؟ مهاجرت به فرانسه از روش تحصیلی چه شرایطی دارد؟ آیا مهاجرت به فرانسه از روش کاری آسان و امکان پذیر است؟ آیا ویزای نامزدی و ازدواج در کشور فرانسه به اخذ اقامت دائم منجر می شود؟ مهاجرت به فرانسه از روش ثبت شرکت و سرمایه گذاری چقدر سرمایه نیاز دارد و چه نکاتی دارد؟ مهاجرت به فرانسه از راه پناهندگی چه خطراتی دارد؟ در این مقاله تلاش نموده ایم مهاجرت به  فرانسه و راه های ان را بیان نماییم، برای کسب اطلاعات در این زمینه با ما همراه باشید.

کشور فرانسه در اروپای غربی واقع شده است، این کشور در قاره اروپا بعد از کشور اوکراین دومین کشور بزرگ می باشد و همینطور وسیع ترین کشور اروپای غربی محسوب می شود. ازهمسایه های این کشور می توان به کشور بلژیک، لوکزامبورگ، آلمان، سوئیس، ایتالیا، موناکو، آندورا و اسپانیا اشاره کرد. آب و هوای کشور فرانسه معتدل و چهار فصل ، پایتخت آن شهر پاریس و زبان مردم آن فرانسوی است. واحد پول کشور فرانسه یورو می باشد. به طور کلی از روش های مختلفی می توان به کشور فرانسه مهاجرت کرد، از انواع این روشها می توان به مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، ازدواج، مهاجرت از طریق ثبت شرکت و سرمایه گذاری و پناهندگی اشاره کرد. در زیر به توضیحاتی در ارتباط با هریک از این روش ها می پردازیم:

  • مهاجرت تحصیلی به کشور فرانسه

با توجه به تحصیل رایگان در کشور فرانسه، سطح علمی بالا و مطلوب و شرایط مناسب تحصیلی بسیاری از افراد علاقه مند به تحصیل در کشور فرانسه می باشند. در کشور فرانسه دروس در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در رشته های گوناگون ارائه می گردد. پذیرش دانشجویان در کشور فرانسه به طور معمول در سپتامبر هر سال می باشد. برای تحصیل در مقطع کارشناسی به مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی نیاز است، علاوه بر مدرک تحصیلی، فرد باید برای تحصیل در کشور فرانسه مدرک B2 فرانسوی را اخذ نماید. دانشجویان در مقطع کارشناسی ۱۰ ساعت در هفته اجازه کار پاره وقت دارند.

برای مقطع کارشناسی ارشد داشتن مدرک کارشناسی الزامی است، زبان تحصیل در این مقطع انگلیسی و فرانسوی می باشد و دانشجویان در این مقطع ۲۰ ساعت در هفته اجازه کار به صورت پاره وقت دارند.

برای تحصیل در کشور فرانسه در مقطع دکتری نیاز به اخذ تاییدیه از استاد راهنما می باشد که کار ساده ای نیست در نتیجه ورود به این مقطع پس از سپری نمودن مقطع کارشناسی ارشد در کشور فرانسه راحت تر است. زبان تحصیل در این مقطع انگلیسی و فرانسوی است و دانشجویان ۳۰ ساعت در هفته اجازه کار به صورت پاره وقت را دارا می باشند.

افرادی که برای تحصیل به کشور فرانسه مهاجرت می کنند اجازه بردن همراه را ندارند و پس از ۷ سال تحصیل و اقامت در کشور فرانسه به طور متوالی می توانند اقامت دائم این کشور را اخذ نمایند.

  • مهاجرت کاری به کشور فرانسه

برای مهاجرت از طریق این نوع ویزا به پیشنهاد کاری از سوی کشور فرانسه نیاز است. برای دریافت این پیشنهاد کاری باید کار مورد نظر ابتدا به مدت سه ماه در کشور فرانسه آگهی شود و اگر متقاضی برای این کار یافت نشد به مدت سه ماه در اتحادیه اروپا آگهی شود، باز هم اگر کسی پیدا نشد برای فرد متقاضی دعوت نامه کاری ارسال می شود.از طریق این ویزا که چندان هم اسان نیست پس از زمان سه تا پنج سال فرد می تواند تابعیت کشور فرانسه را اخذ نماید. در صورت کار و حضور افراد به مدت ۷ سال در کشور فرانسه به طور مداوم فرد می تواند اقامت دائم کشور فرانسه را دریافت نماید.

  • مهاجرت از طریق ویزای ثبت شرکت و سرمایه گذاری به کشور فرانسه

در این روش فرد می تواند از طریق ویزای تجاری وارد کشور فرانسه شده و ثبت شرکت نماید که طبق این روش لازم است فرد افرادی را از اتباع کشور فرانسه استخدام نموده و بین ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ یورو حقوق به انها پرداخت نماید. برای سرمایه گذاری در کشور فرانسه نیاز است که فرد مبلغ حداقل ۱۰ میلیون یورو در دارایی های صنعتی یا تجاری کشور فرانسه سرمایه گذاری نماید. شرایط این نوع سرمایه گذاری خاص است و می تواند به صورت شخصی یا شرکتی سرمایه گذاری گردد.

  • مهاجرت به کشور فرانسه از طریق ویزای ازدواج

فردی که تابعیت کشور فرانسه را دارد می تواند برای همسر خود از طریق ویزای نامزدی یا ازدواج اقدام کند. در این نوع ویزا شخص باید نشان دهد که هزینه های زندگی خود و همسرش را برای مدت یکسال دارد.فرد از طریق این ویزا می تواند وارد کشور فرانسه شده و طی بازه زمانی چهار تا پنج ساله اقامت دائم کشور فرانسه را دریافت نماید. اگر فرد به کشور فرانسه ثابت نماید که دانش و مهارت زبان فرانسه را دارد زمان اخذ اقامت دائم برای وی کوتاه تر خواهد شد. این نکته حائز اهمیت است که فرد باید مدارکی ارائه دهد که نشان دهد ازدواج انها صوری نبوده و هدف از ازدواج تنها کسب اقامت دائم کشور فرانسه نمی باشد.

  • مهاجرت از طریق پناهندگی به کشور فرانسه

بسیاری از افراد تمایل دارند از این طریق وارد کشور فرانسه شوند و خطرات را به جان بخرند و اقامت دائم کشور فرانسه را پس از چند سال سختی تحمل کنند اما مهاجرت از روش پناهندگی سخت ترین و خطرناک ترین روش می باشد و با توجه به روش های گوناگون مهاجرت، مهاجرت از روش پناهندگی به هیچ عنوان توصیه نمی گردد.

بسیاری از افراد برای زندگی،تحصیل ،کار و …. به فکر مهاجرت به فرانسه می افتند. با توجه به شرایط مطلوب، تحصیل رایگان، فراوانی کار، رفاه بسیار و بسیاری از ویژگی های دیگر مهاجرت به فرانسه برای بسیاری از افراد ایده ال می باشد. راه های مهاجرت به فرانسه برای متقاضیان ان بسیار است که تلاش نمودیم در این مقاله به ان اشاره نماییم. شما عزیزان می توانید در صورت داشتن هرگونه سوال در این زمینه و زمینه های حقوقی با موسسه مشاوره ای MIE (همکار موسسه ملک پور ) تماس حاصل نموده و پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید.

اقامت در فرانسه

اقامت دائم فرانسه ، سال هاست که مردم جوامع مختلف به اخذ اقامت دائم فرانسه فکر می کنند و اقامت دائم فرانسه را برای خود به یک هدف مبدل نموده اند . راه های مختلفی طی سالها جهت اخذ اقامت دائم فرانسه آزموده شد، از آنجایی که احتمالا هر متقاضی اخذ اقامت دائم فرانسه دوست یا اقوامی دارد که سال ها پیش یا ماه ها پیش به اخذ اقامت دائم فرانسه پرداخته است ، بنابراین هر شخص متقاضی زمانی که شروع به اخذ اطلاعات در مورد اخذ اقامت ها یا طرق مختلف مهاجرت می نماید ، در لیست کشور هایی که جستو جو می کند ، قطعا مهاجرت به فرانسه ، راه های اخذ اقامت موقت فرانسه ، راه های اخذ اقامت دائم فرانسه و خطرات مسیر مهاجرت به فرانسه ، راه های قانونی مهاجرت به فرانسه و مفاهیم این چنینی را دنبال خواهد کرد تا بیابد بهترین راه های مهاجرت و اخذ اقامت دائم فرانسه چه می باشد ؟

اخذ اقامت دائم فرانسه ازطرقی مانند کار در فرانسه ، ویزای نیروی متخصص در فرانسه ، تحصیل دکتری در فرانسه و داشتن پیشنهاد کاری از فرانسه امکان پذیر است که مراتب هرکدام را می توانید در این سایت مطلع شوید .

 

مفهوم اقامت در کشور فرانسه :

هرگونه اقامت در قلمرو فرانسه برای بیش از مدت سه ماه به عنوان اقامت شناخته می شود . برای آن که شما به توانید مقیم کشور فرانسه شوید مستلزم دارا بودن اجازه اقامت در کشور فرانسه را خواهید داشت . البته شایان ذکر است که کشور های حاضر در محدود شنگن برای مردم شان نیازی به اجازه اقامت نخواهد بود ، زیرا که اجازه اسکان از قبل برای آن ها صادر شده است . با این توجه که اجازه اقامت برای مردم شنگن وجود ندارد دارا بودن ( carte de sejour ) برای آن ها بسیار مفید خواهد بود . این کارت به افراد برای اسکان و اقامت کمک شایانی می نماید از جمله آن که خدمات دولتی و یا کمک هزینه های مالی و امثاله را برای خود میسر خواهید ساخت .

از سال 2009 به بعد مقرر شد برای افرادی که خواهان کسب اقامت دائم و  طولانی مدت بیش از مدت شش ماه را در کشور فرانسه دارند می بایست بعد از مشخص نمودن نوع اقامت خود و هدف خود به دفتر مهاجرت و اقامت فرانسه مراجعه نمایند و در خواست خود را تسلیم دفتر مهاجرت و اقامت فرانسه کنند . این اقدام پس از مدت سه از ماه از اقامت در فرانسه برای فرد میسر خواهد بود .

برای افراد حاضر در اتحادیه اروپا و افرادی که تابعیت کشور های عضو شنگن به جز کرواسی را دارا می باشند ، نیازی به دریافت ویزا نخواهند داشت و  تنها برای آن که بتوانند در فرانسه اقامت داشته باشند نیاز به اجازه اقامت برای اقامت های بالای سه ماه را دارا می باشند . شما برای این امر می بایست به دفتر مرکزی پلیس فرانسه و یا sous – préfecture مراجعه نمایید و در خواست خود را تسلیم نمایید . برای افرادی که امکان و نزدیکی به اداره پلیس ندارند می توانند به دفتر شهرداری mairie در خواست خود را ارائه نمایید . شما برای آن که به توانید اقامت دائم فرانسه را کسب نمایید باید برای این امر یک برنامه اقامت به این کشور ارائه نمایید . فلذا دارا بودن یک اقامت کوتاه مدت صرف بر اقامت دائم نخواهد بود و برنامه کافی ای نمی باشد .

برای آن که به توانید در خواست اقامت خود را تسلیم نمایید مستلزم ارائه مدارک و اسناد می باشید . در بسیاری از موارد مدارک و اسناد به شرح ذیل می باشد ، اما در برنامه های مختلف برخی مدارک به آن اضافه خواهد شد .

*ارائه اصل و کپی پاسپورت خود برای یک ویزای اقامت بلند مدت .

* شناسنامه و یا گواهی تولد de naissance و état civil  که به زبان فرانسوی ترجمه باید شود . در صورتی که در کشور خود مترجم فرانسوی رسمی وجود نداشته باشد باید از سرویس ترجمه سفارت بهره مند گردید .

* ارائه اصل و کپی از مدرک اقامتی شما که در آن باید محل اقامت شما مشخص شده باشد ، قبض برق و یا اجاره محل اقامتی و Justificatif de domicile

* اثبات در آمد مالی خود که در آن باید یک گواهی اشتغال به کار و آخرین برگه دریافت حقوق ارائه شده باشد . افراد برای اثبات در آمد خود subscription to URSSAF و TVA register  و . . . را دارا باشید . برای افرادی که بازنشسته می باشند برای این امر فقط با نشان دادن بازنشستگی و در آمد مالی کافی ، این مهم کفایت می کند .

* دارا بودن بیمه نامه درمانی .

* در دست داشتن دو عدد عکس پاسپورتی در ابعاد پاسپورت

در صورتی که هر کدام از موارد در فرانسه وجود ندارد شما موظف به ارائه مدارک فرانسوی خواهید شد .

پس از ارائه مدارک مورد نیاز برای بحث اقامتی خود ، از طرف محل اقدامی مربوطه یک شماره پرونده و یک رسید اقدامی ارائه خواهد شد . این رسید برای شما در حکم یک اقامت کوتاه مدت در فرانسه می باشد . تا زمانی که شرایط اقامتی شما در فرانسه مشخص گردد . فلذا در نگهداری این رسید دقت زیادی داشته باشید . مدت زمان بررسی این مدارک و ارائه پاسخ برای اقامت دائم فرانسه در بازه زمانی بین یک هفته الی چند ماه صبوری لازم را داشته باشید . برای اقامت همسر و فرزندان هم چون فرد اصلی می باشد و همانند وی به همراهان نیز اقامت ارائه خواهد شد . ( فرزندان زیر سن قانونی شامل این امر خواهند بود ) .

در این راستا موسسه مشاوره ای  MIE اتریش  و موسسات همکار در ایران که توسط اساتید برجسته حقوق و  وکلای به نام کشور اداره می گردد مشغول به فعالیت تخصصی و حرفه ای در کلیه امور حقوق داخلی و بین المللی می باشند . موسسه مشاوره ای  MIEو موسسات همکار در ایران با توان علمی بالا و به طور تخصصی و خاص و با دقت فراوان امور حقوقی شما را بررسی و بهترین راهکار ها را به شما ارائه می نمایند  .

بورس تحصیلی در فرانسه

خواندن ادامه مطلب

شرایط سرمایه گذاری و ثبت شرکت فرانسه

خواندن ادامه مطلب

سرمایه گذاری در کشور فرانسه

خواندن ادامه مطلب

درباره فرانسه

خواندن ادامه مطلب

نظام حقوق بین المللی خصوصی در کشور فرانسه

خواندن ادامه مطلب

هزینه زندگی در کشور فرانسه

خواندن ادامه مطلب

دسته بندی ویزاهای کشور فرانسه

خواندن ادامه مطلب

تحصیل در کشور فرانسه

خواندن ادامه مطلب