,

درباره ی کشور دانمارک

/
دانمارک کشوری است در شمال اروپا. پایتخت آن کپنهاگ است. جمعیت این کشور ۵٫۵ میلیون نفر و زبان رسمی آن دانمارکی است.واحد پول این کشور کرون دانمارک است و با اینکه این کشور در سال ۱۹۷۳ به اتحادیه اروپا پیوسته اما به حوزه یورو نپیوسته‌است. ۸۰٫۴ درصد مردم دانمارک مسیحی لوتری هستند.
,

راه های اقامت یا اخذ تابعیت در کشور دانمارک

/
اقامت تحصیلی 2) اقامت کاری(گرین کارت) 3) اقامت از طریق از ازدواج
, ,

تحصیلات دانشگاهی در دانمارک

/
داشتن‌ دیپلم‌ دبیرستان‌ نخستین‌ شرط‌ ورود به‌ دانشگاه‌ها و مراكز آموزش‌ عالی کشور دانمارک است. ثبت‌ نام‌ در نظام‌ آموزش‌ عالی‌ دانمارك‌ به‌ دو سهمیه‌ گروه‌ 1 و 2 تقسیم‌ می‌شود. داوطلبان تحصیل در کشور دانمارک‌ می‌تواند نام‌ خود را همزمان‌ در هر دو گروه‌ سهمیه‌ ثبت‌ كند. اكثر دوره‌های‌ تحصیلی‌ در کشور دانمارک شرایط‌ ویژه‌ای‌ برای‌ پذیرش‌ دانشجو دارند. تعیین‌ حداقل‌ معدل‌ در دیپلم‌ دبیرستان‌ نخستین‌ شرط‌ است. افراد با داشتن‌ معدل‌ مناسب‌ و نمرات‌ خوب‌ در دروس‌ ریاضیات، فیزیك، شیمی، ادبیات‌ دانماركی‌ و دو زبان‌ خارجی، می‌توانند از سهمیه‌ گروه‌ 1 استفاده‌ كنند.
,

اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور دانمارک

/
بر اساس نظام حقوق بین الملل خصوصی در اکثر کشور های جهان پذیرفته شده که در صورت ازدواج فی مابین زوجین شخص میتواند در راستای اخذ تابعیت اقدام نمایند. کشور دانمارک از این قائده مستثنی نمی باشد. لذا چنانچه یک نفر با یک دانمارکی ازدواج کند میتواند جهت اخذ تابعیت دانمارک اقدام کند. موسسه حقوقی ملک پور نحوه این اقدام حقوقی را برای شما توضیح داده و پرونده های این موضوع را جهت اخذ اقامت کشور دانمارک می پذیرد.