,

درباره قبرس

/
کشور قبرس از کشور های مورد تخصص ما می باشد. جمعیت کل جزیره یک میلیون و صد هزار نفر است و جمعیت جمهوری قبرس بدون احتساب قبرس شمالی ۸۴۰ هزار نفر می باشد.۷۷ درصد ساکنین این جزیره یونانی و ۱۸ درصد نیز از ترکان قبرس می باشند
, , , ,

تحصیل در قبرس

/
متقاضیان تحصیل در قبرس قادرهستند بدون داشتن مدرک زبان پذیرش خود را از یکی از دانشگاه های قبرس دریافت نمایند،این پذیرش وابسته به این است که فرد متقاضی قبل از شروع ترم های دانشگاهی یک سری دوره های زبان را در قبرس بگذراند، بدین دلیل که زبان تحصیلی در دانشگاه های قبرس انگلیسی است. اگر که دانشجویی مدرک زبانش TOEFEL 530 یا IELTS 6 نباشد شامل کسانی می شود که باید دوره های زبان را پیش از شروع ترم های دانشگاهی بگذراند، بدین ترتیب که در امتحان تعیین سطح دانشگاه شرکت می کنند و چنانچه این امتحان را با موفقیت بگذرانند می توانند شروع به تحصیل نمایند، اما اگر شخص متقاضی این مدارک زبان را داشته باشد می تواند به محض ورود به قبرس تحصیل خود را در یکی از دانشگاه های قبرس شروع کند.
, , , ,

اخذ ویزای تابعیت از طریق کار در قبرس

/
کشور قبرس به دلیل نداشتن خیلی از منابع صنعتی و معدنی و خطوط هواپیمائی محدود امکان کار برای اشخاص علاقمند را بسیار کاهش می دهد. شرايط شروع به کار جراح و پزشک هاي متخصص کمي سخت و زمان بر است (پزشکان عمومي راحت ترند) و قطعا حجم حمل و نقل باري بين شهرها در آن بسيار کمتر از ساير کشورهاست.
,

ویزای اخذ تابعیت درکشور قبرس از طریق تولد

/
تابعیت و اخذ تابعیت اساسا ارتباط سیاسی و معنویی است که شخص را به دولت مشخصی مرتبط می سازد. طبق تعریف جناب آقای دکتر نصیری این تعریف دارای سه عنصر سیاسی بودن و معنوی بودن و حقوقی بودن است و دو جهت دارد شخص دارای تابعیت و دولت اعطا کننده تابعیت. (در موسسه حقوقی ملک پور از ابتدای دریافت حکم تا مرحله صدور حکم و اجرای آن با شما همراه هستیم)
,

اخذ تابعیت از طریق ازدواج در کشور قبرس

/
بر طبق نظام حقوق بین الملل خصوصی در بیشترکشور های جهان پذیرفته شده که در صورت ازدواج بین زوجین فرد می تواند در راستای اخذ تابعیت اقدام نمایند. کشور قبرس از این قائده مستثنی نمی باشد. اگر یک نفر با یک قبرسی ازدواج کند می تواند جهت اخذ تابعیت قبرس اقدام کند. موسسه حقوقی ملک پور چگونگی این اقدام حقوقی را برای شما توضیح داده و پرونده های این موضوع را جهت اخذ اقامت کشور قبرس می پذیرد.
,

خرید ملک در قبرس

/
با خرید املاک در قبرس هر شخص علاقه مندی می تواند اقامت سالیانه و یا دائم خود را دریافت نماید. طبق قوانین قبرس مالک یک ملک می تواند بدون محدودیت تعداد سفر در طول سال، از ملک خود بهره ببرد. (موسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)