, ,

سرمایه گذاری در كانادا با كمترين هزينه و ریسک

/
این مقاله درباره سرمایه گذاری در کانادا با کمترین هزینه و ر…
, ,

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

/
سرمایه گذاری در کانادا در این مقاله در مورد سرمایه گذاری در کانا…
, , ,

چرا سرمایه گذاری در کانادا

/
سرمایه گذاری کانادا در مطلب پیش روقصد داریم مختصری در باب سرمایه گذا…
, , ,

مقایسه ی سرمایه گذاری در کانادا و مجارستان

/
مقایسه ی سرمایه گذاری در کانادا و مجارستان یکی از راه های رس…
, ,

سرمایه گذاری در کانادا و اخذ اقامت دائم با 210 هزار دلار

/
سرمایه گذاری در کانادا و اخذ اقامت دائم با 210 هزار دلار همانط…
, , ,

سرمایه گذاری 210 هزار دلاری کانادا

/
سرمایه گذاری 210 هزار دلاری کانادا (مهاجرت به کانادا از طری…
, , , ,

مهاجرت تجاری و سرمایه‌ گذاری در کانادا

/
برای اینکه به توانید به عنوان یک مهاجر سرمایه گذار ویزای اقامت دائم کانادا را دریافت کنید، باید شرایط زیر را احراز نمایید: دارا بودن حداقل 2 سال سابقه کار تجاری ( این سابقه کار می تواند به شکل اداره حداقل 5 کارمند یا کارگر تمام وقت برای یک مدت حداقل 2 ساله در طی 5 سال پیش از اقدام به مهاجرت. مدیریت بیزنسی مورد تایید به مدت حد قل 2 سال در طی دوره 5 ساله پیش از اقدام به مهاجرت، و یا ترکیبی از این دو