مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در کبک
,

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در کبک

/
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در کبک مهاجرت به کانادا از طر…
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در کانادا
,

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در کانادا

/
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در کانادا مهاجرت به کانادا از…
مقایسه ی سرمایه گذاری در کانادا و مجارستان2
, , ,

مقایسه ی سرمایه گذاری در کانادا و مجارستان

/
مقایسه ی سرمایه گذاری در کانادا و مجارستان مقایسه ی سرمایه …
سرمایه گذاری در کانادا و اخذ اقامت دائم با 210 هزار دلار
, ,

سرمایه گذاری در کانادا و اخذ اقامت دائم با 210 هزار دلار

/
سرمایه گذاری در کانادا و اخذ اقامت دائم با 210 هزار دلار سرم…
, , ,

سرمایه گذاری 210 هزار دلاری کانادا

/
سرمایه گذاری 210 هزار دلاری کانادا (مهاجرت به کانادا از طر…
, , , ,

مهاجرت تجاری و سرمایه‌ گذاری در کانادا

/
برای اینکه به توانید به عنوان یک مهاجر سرمایه گذار ویزای اقامت دائم کانادا را دریافت کنید، باید شرایط زیر را احراز نمایید: دارا بودن حداقل 2 سال سابقه کار تجاری ( این سابقه کار می تواند به شکل اداره حداقل 5 کارمند یا کارگر تمام وقت برای یک مدت حداقل 2 ساله در طی 5 سال پیش از اقدام به مهاجرت. مدیریت بیزنسی مورد تایید به مدت حد قل 2 سال در طی دوره 5 ساله پیش از اقدام به مهاجرت، و یا ترکیبی از این دو