en_GBfa_IR

آمریکا

سرمایه گذاری در آمریکا

راه های سرمایه گذاری در کشور آمریکا کدامند؟آیا با سرمایه گذاری در کشور آمریکا میتوان اقامت دائم این کشور را اخذ کرد؟برنامه ی ای بی 3 EB3- آمریکا چیست؟به چه میزان سرمایه برای سرمایه گذاری در آمریکا نیاز است؟آیا ورود ایرانیان به کشور آمریکا از طریق برنامه های سرمایه گذاری ممکن است؟امروزه افراد بسیاری در پی یافتن راه های مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری در کشور آمریکا هستند.قبل از اقدام بهتر است  با وکلای حقوقی و کارشناسان مجرب مشورت کرده و بهترین و ایمن ترین راه را انتخاب کنید.در این نوشتار سعی شده است که به سوالات شما در این باب پاسخ داده شود.

معرفی کشور آمریکا:
آمریکا سومین کشوره بزرگ جهانست و از لحاظه تنوع  مردمی و نژادی متنوع‌ترین کشوره جهان محسوب میشود. پایتخت این کشور واشنگتن دی سی‌ است.جمعیت آمریکا  نفر است.۳۱۴،۷۲۴،۰۰۰ است. کشور آمریکا سومین کشوره پر جمعیت جهان است.کشوره آمریکا از غرب با اقیانوس آرام، از شرق با اقیانوس اطلس، از شمال با کشوره کانادا و از جنوب با کشور مکزیک همسایه و هم مرز است. همچنین از دریای گوانتانامو و آلاسکا مرز اندکی‌ با کوبا و روسیه دارد. از پر جمعیت‌ترین شهر‌های آمریکا می‌توان نیویورک، لوس آنجلس، شیکاگو، هیوستن، فیلدلفیا و فینیکس را نام برد.

اقتصاد کشور آمریکا:

اقتصاد کشور آمریکا  یک اقتصاد کاپیتالیستی از نوع سرمایه‌داری است. از ویژگی‌‌های مهم  اقتصاد ایالت متحده آمریکا می‌توان به منابع طبیعی فراوان، تولید انبوه، زیربنای توسعه یافته و مصرف زیاد را نام برد. کشور آمریکا با تولید ناخالص بیش از ۱۳،۰۰۰ میلیارد دلار، یعنی‌ حدود %۲۰ از تولید ناخالص کل جهان، اولین اقتصاد بزرگ جهان است. ایالت متحده آمریکا اولین کشور وارد کنند و پس از چین و آلمان سومین کشور صادر کنند در جهان است. بیشترین محصولات تولیدی آمریکا عبارتند از: مواد شیمیایی، تولیدات نفتی‌، فولاد، صنایع و تجهیزات هوایی، ماهواره، تولیدات غذایی و مواد خوراکی، صنایع معدن و چوب هستند. با وجود اینکه تولیدات کشاورزی ایالت متحده آمریکا تنها %۱ از تولیدات ناخالص ملی‌ این کشور است، همین سطح حدود %۶۰ از کل تولیدات کشاورزی در جهان را تشکیل میدهد.

نکات مهم در مورد اقتصاد کشور آمریکا در سال 2016:

% ۷/۳ = نرخ بیکاری

% ۴/۶ = رشد تولید ناخالص داخلی‌

%۰/۱ = تورم شاخص بهائ مصرف کنند

۱۶% ۱۵ = میزان فقر

/۷ هزار  میلیارد دلار =  بدهی

 

۵ مورد از بهترین روش‌های مهاجرت به ایالت متحده آمریکا از طریق سرمایه گذاری به شرح زیر است:

سرمایه گذاری EB5 :

یکی‌ از روش‌های مهاجرتی  به آمریکا از طریق سرمایه گذاری در ایالت متحده آمریکا است.

این نوع سرمایه گذاری که ممکن است ۱۸-۱۲ ماه به طول بیا‌نجامد. از ویژگی‌‌های دیگر این روش عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی‌، تحصیلات عالی‌، سابقه مدیریت و بازگشت سرمایه با سودی که به آن تعلق می‌گیرد پس از ۵ سال است.

چه کسانی‌ واجد شرایط برای برای اخذ اقامت از طریق  این نوع سرمایه گذاری در آمریکا هستند؟

کسانی‌ که نشان بدهند مبلغ ۱،۰۰۰،۰۰۰ دلار را از راه قانونی به دست آورده اند .

تعهد به سرمایه گذاری به مبلغ ۵۰۰،۰۰۰ دلار آمریکا در یک یا چند پروژه تجاری، بازرگانی و یا عمرانی در یکی‌ از شهرهای آمریکا.

این مبلغ ۵۰۰،۰۰۰ دلار پس از ۵ سال با سودی که به آن تعلق گرفته است با متقاضی باز گردانده خواهد شد.

چگونگی ثبت نام و شرح مراحل آن:

1بررسی بیزینس‌های موجود و گزینش کم ریسک‌ترین و پر سود‌ترین  بیزینس‌ها در میان آنها.

2پرداخت مبلغ ۵۰۰،۰۰۰ دلار برای  بیزینس انتخاب شده.

3تولید پرونده و فایل نامبر از روش سرمایه گذاری

4دادن تست‌های پزشکی‌ مربوطه

5مصاحبه و اخذ اقامت موقت آمریکا

6داخل شدن به کشور آمریکا و انتخاب شهر دلخواه برای زندگی‌

7دریافت اقامت دائم آمریکا پس از ۲ سال

8دریافت مبلغ ۵۰۰،۰۰۰ دلار با سود آن به متقاضی

9اخذ تابیعت آمریکا در پی‌ درخواست پس از ۵ سال

 

مهاجرت به ایالت متحده آمریکا از طریق خرید بیزینس موجود در آمریکا ای‌ :(E2)

یکی‌ از سریعترین روش‌های اخذ اقامت موقت آمریکا خرید بیزینس در آمریکا است. لازم به ذکر است این اقامت موقت قابل تبدیل به اقامت دائم نیز هست. ویزای مهاجرت به ایالت متحده آمریکا از روش خرید بیزینیس بسیار آسان و سریع بوده و غالباً در مدت ۴-۲ ماه برای متقاضی اصلی‌ و همراهان صادر میشود. همراه در اینجا با معنی همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال است. ویزای ای‌ ۲ تا هنگامی که فرد متقاضی در آمریکا بیزینس داشته باشد برای وی قابل تمدید است.

ویزای ای‌2  ,E2ویزایی طولانی مدت ولی‌ موقت است که قابلیت تبدیل به اقامت دائم را برای متقاضی اصلی‌ و همراهان دارا است.

شروط لازم برای ویزای E2

1داشتن حداقل دارایی برابر با ۳۰۰،۰۰۰ دلار.

2سرمایه گذاری  به مبلغ ۱۵۰،۰۰۰ دلار در بیزینس هایی که واجد شرایط برای ان نوع مهاجرت هستند.

 

 ویژگیهای مهاجرت از روش E2

1پر سرعت‌ترین راه اخذ اقامت موقت طولانی مدت.

2نبودن نیاز به مدرک تحصیلی‌ بالا.

3نداشتن شرایط سنّی.

4عدم نیاز به مدرک زبان.

5قابلیت دریافت اقامت دائم و امکان دریافت سیتیزنشیپ.

6دریافت ویزا برای فرزندان زیر ۲۱ سال و همسر.

7ارزانترین روش از طریق سرمایه گذاری.

شیوه اقدام برای این نوع ویزا همانند  EB5  است که در بالا شرح داده شده است.

 

مهاجرت به آمریکا از روش کاری ای‌ بی‌ ۳ (EB3)

مهاجرت از این طریق به ایالت متحده آمریکا بسیار کم دردسر و آسان است. متقاضیان میتوانند از این شیوه برای خود ، همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال اقامت دائم آمریکا را کسب کنند. ای‌ بی‌ ۳ برنامه ای‌ نسبتا جدید در اداره مهاجرت آمریکا است و تنها شرط آن داشتن پیشنهاد کاری از یک شرکت قانونی‌ و معتبر در آمریکا است. این شرکت می‌بایست به تایید وزارت مهاجرت آمریکا رسیده باشد. این گونه شغلها معمولا نیاز به تخصص ندارند. شایان ذکر است اخذ اقامت دائم آمریکا از این طریق ساده‌ترین راه ممکن برای دریافت اقامت دائم آمریکا برای متقاضیان و خانواده آنها است. متقاضیان نیزی به داشتن مدرک زبان آیلتس و یا تافل ندارند. بر خلاف دیگر ویزا‌های کاری آمریکا که ۱ ساله هستند برنامه مهاجرتی ای‌ بی‌ ۳  EB3کارت سبز دائم است. متقاضیان به محض ورود به آمریکا گرین کارت خود را دریافت میکنند. در این برنامه فقط متقاضی اصلی‌ تعهد انجام کار دارد و نه همراهان.

مراحل مهاجرت به آمریکا از طریق ای‌ بی‌ ۳: EB3 –

1تهیه پرونده و ارسال آن به وزارت کار آمریکا.

2دریافت شماره پرونده از وزارت کار آمریکا.

3دریافت مجوز کار .( labour certificate  )

4ارسال پرونده به وزارت کار در آمریکا.

5صدور نامه زمان مصاحبه.

6انجام مصاحبه و دریافت کارت سبز.

7ورود به آمریکا و کار برای کارفرما.

در پایان ذکر این نکته ضروری است که برای مشاوره ی رایگان و اطلاع از آخرین وضعیت سرمایه گذاری در کشور آمریکا با موسسات حقوقی و وکلای مجرب در سراسر کشور تماس گرفته و از مشاوره رایگان آنها بهره مند شوید.

گرین کارت آمریکا

خواندن ادامه مطلب

ثبت شرکت در آمریکا

خواندن ادامه مطلب

اخذ ویزای اقامت آمریکا از طریق سرمایه گذاری،تابعیت آمریکا

خواندن ادامه مطلب