, , ,

چرا سرمایه گذاری در کانادا

/
سرمایه گذاری کانادا در مطلب پیش روقصد داریم مختصری در باب سرمایه گذا…
, , , ,

ویزای سرمایه گذاری پرتغال investment

/
ویزای سرمایه گذاری  پرتغال investment مهاجرت به پرتغال ، سرمایه گذاری در …
, , ,

ویزای tier1 انگلستان

/
ویزای tier1 انگلستان چنانچه به دنبال اخذ اقامت دائم بریتانیا و…
, , , ,

سرمایه گذاری در بلژیک

/
(وکیل مهاجرت در کشور بلژیک ،اخذ ویزای سرمایه گذاری بلژیک، ثبت شرکت …
, , , ,

اخذ تابعیت در کشور مجارستان از طریق سرمایه گذاری

/
با توجه به شرایط نا به سامان اقتصادی حاکم بر سراسر اروپا و به خصوص کشورهای اروپای غربی و شمالی ، سرما‌یه گذاران خارجی تمایل بسیاری به مهاجرت و انجام سرمایه گذاری مستقیم در کشور مجارستان دارند .
, , , ,

سرمایه گذاری در فنلاند

/
بدین صورت است که افراد با مبلغی مشخص ، می توانند اقدام به خرید تجارت بپردازند که البته مبلغ بالایی می باشد.
, , , ,

سرمایه گذاری در اتریش

/
بسیاری از کشورهای کوچک و بزرگ دنیا برای شکوفائی اقتصاد خود در برابر اهداء سرمایه یا سرمایه گذاری به درخواست کنندگان کشورهای دیگر، تابعیت(شهروندی) و یا اقامت می دهند. برنامه های اعطای پاسپورت در برابر اهداء سرمایه در حال حاضر در کشور اتریش وجود دارد.
, , , ,

سرمایه گذاری در آلمان

/
ز مهمترین گونه های مختلف سرمایه‌ گذاری یا کار آزاد خارجی در آلمان مواردی است که به در مطالب زیر ین بدان اشاره شده است. 1. فعالیت حرفه‌ای فردی (مانند رستوران یا مغازه فرش فروشی) 2. تاسیس شرکت مدنی (2 نفر یا بیشتر) 3. تاسیس شرکتهای شخصی (تضامنی) 3. تاسیس شرکتهای شخصی (تضامنی) 4. تاسیس شرکت با مسئولیت محدود 5. تاسیس شرکت سهامی 6. تاسیس شعبه 7. دفتر نمایندگی (موسسه حقوقی ملک پور برترین ارایه کننده خدمات حقوق داخلی و بین المللی)
, , , ,

مهاجرت تجاری و سرمایه‌ گذاری در کانادا

/
برای اینکه به توانید به عنوان یک مهاجر سرمایه گذار ویزای اقامت دائم کانادا را دریافت کنید، باید شرایط زیر را احراز نمایید: دارا بودن حداقل 2 سال سابقه کار تجاری ( این سابقه کار می تواند به شکل اداره حداقل 5 کارمند یا کارگر تمام وقت برای یک مدت حداقل 2 ساله در طی 5 سال پیش از اقدام به مهاجرت. مدیریت بیزنسی مورد تایید به مدت حد قل 2 سال در طی دوره 5 ساله پیش از اقدام به مهاجرت، و یا ترکیبی از این دو