en_GBfa_IR

انگلیس

مهاجرت کاری به انگلیس

آیا قصد ویزای کاری انگلستان را دارید ؟ آیا در مورد ویزا کاری انگلستان آگاهی دارید ؟ آیا به دنبال ویزا کاری انگلستان می باشید ؟ در مورد فواید و نکات مثبت ویزای کاری انگلستان تحقیقات به عمل آورده اید ؟ آیا در باب مهاجرت ویزا کاری انگلستان اطلاعاتی دارید ؟ آیا در مورد قیمت و هزینه ویزای کاری انگلستان آگاهی دارید ؟ در این مقاله و در ادامه در باب شرایط مهاجرت ,ویزا کاری انگلستان شرایط زندگی در انگلستان اطلاعات مفیدی را در اختیار علاقه مندان مهاجرت کاری به انگلستان قرار خواهیم داد . چنان چه تمایل دارید اطلاعات بیشتر و کامل تری در باب مهاجرت کاری به انگلستان  بدانید حتما این مقاله را به دقت مطالعه بفرمایید ، زیرا در این مقاله سعی بر این امر است که  اطلاعات مهم و دقیق در باب ویزای کاری وانگلستان در اختیار علاقه مندان این راه قرار گیرد و فرد با اخذ اطلاعات کامل تر در این مقاله بتواند با دید باز تر جهت اخذ ویزای کاری انگلستان اقدام نماید.

ویزای کاری انگلستان :

ویزاهای کاری انگلیس به دو نوع تقسیم بندی می شود یعنی در واقع به دو روش امکان پذیر می باشد ، تایر 4 و تایر 2 دو روشی می باشند که می توان از طریق کاری به کشور انگلستان مهاجرت کرد . در دو روشی که از آن اسم بردیم نیاز به این می باشد که یا یک اسپانسر و یا یک کار فرما برای شما از کشور انگلستان دعوت نامه کاری فرستاده باشد و بعد از این مرحله شما می توانید با در دست داشتن نامه کاری و یا نامه ای از اسپانسر به سفارت کشور مذکور بروید و برای ویزای کاری این کشور اقدام فرمائید .

Tire 2 : این تایپ ویزا در دو حالت مختلف قابل اجرا می باشد که هر در هر دو نوع می بایست که شما گواهی نامه ای از اسپانسر خود دریافت کنید مبنی بر مشخص نمودن حقوق خود که بستگی به شغل شما نیز دارد .

لازمه گرفتن این تایپ ویزا انگلستان در دست داشتن آفر کاری از یک موسسه یا کمپانی انگلیسی برای کارهای کوتاه یا بلند مدت در این دوره است و همینطور کمپانی های چند ملیتی موجود در کشور انگلستان قادرند برای کارمندان خود تحت این پوشش ویزای کاری اخذ کنند. همچنین شامل رهبران دینی و ورزشکاران حرفه ای نیز می باشد که قادرند برای اقامت در انگلستان اقدام کنند.

که در این تایپ ویزا شخص به یک اسپانسر یا تامین کننده منابع مالی در ضمن اقامت شخص در کشور انگلستان نیاز دارد که این هزینه هشتصد هزار پوند برای تقاضا کننده ویزا و پنج هزار و سیصد پوند در ازای هر یک از همراهان وی می باشد که می بایست 3 ماه قبل از تقاضا در حسابی گذاشته شود .

اقلب امتیازات برای ویزای کاری در کشور انگلستان شامل به پیشنهاد کاری شما در کشور انگلستان است که تا ۵۰ امتیاز شما را پوشش می دهد و کم ترین ساعت کاری ۳۰ ساعت در هفته است .

 

Tier 5 : در این تایپ ویزا اولین موضوع مهمی که وجود دارد این می باشد که شخص می بایست تبعه کشور انگلیس باشد  و یا  از کشور هایی مثل هنگ کنگ ، کره جنوبی ، تایوان ، موناکو ، نیوز لند باشند ، این تایپ ویزا به شخص اجازه کار به مدت 2 سال در انگلیس را میدهد و بازه سنی برای این کار باید 18 تا 30 سال باشد .

با اخذ ویزا کار می توان که در کشور انگلستان به کسب و کار پرداخت و در آمد زایی کرد گفتنی می باشد که از سال 2008 به بعد روند گرفتن اویزا کار امتیاز بندی شده است و باید شخصی که برای این ویزت اقدام می کند می بایست که از لحاظ سنی ، مدرک تحصیلی ، سطح زبان امتیازات لازم را بیاورد . انواع عمدۀ ویزای کاری عبارت از موارد زیر است:

  • در این نوع ویزا کاری می بایست که شخص دارای مهارت های ویژه ای باشد مثلا افرادی که در سرمایه گذاری کلان هستند و یا کسانی که تجارت های قدرت مندی دارند .

البته این مسئله هم لازم به ذکر می باشد که  با داشتن این شروط شخص باید در امتیاز بندی قبول شود و امتیاز لازم را بیاورد .

  • شامل افرادی می شود که دارای مهارت های تخصصی خوبی می باشند که میتوانند از طریق ویزای کاری اقدام کنند . اگر از یک کارفرما در انگلستان پیشنهاد کاری دارید و این کارفرما مایل است تا از شما حمایت کند، می­توانید برای گرفتن آن شغل، اقدام به گرفتن این ویزا کنید تا به انگلستان بیایید یا اجازۀ ماندن در انگلستان را پیدا کنید.
  • شامل افرادی می شوند که قصد دارند برای مدت کوتاهی مشغول کار شوند (temporary workers) این تایپ ویزا که اجازه کار موقت به شما می دهد می بایست از طرف یک کار فرما مورد تایید قرار بگیرد که شما اجازه کار در به صورت موقت در این دانشگاه را خواهید داشت .

 

همچنین می­توانید به عنوان کارگر خانگی (domestic worker)، تنها نمایندۀ یک شرکت خارجی، یا نمایندۀ یک روزنامۀ خارجی، آژانس خبری خارجی یا مؤسسۀ رادیو-تلویزیونی خارجی، برای کار در انگلستان اقدام کنید .

در این راستا موسسه مشاوره ای  MIE که توسط اساتید برجسته حقوق و  وکلای به نام کشور اداره می گردد مشغول به فعالیت تخصصی و حرفه ای در کلیه امور حقوق داخلی و بین المللی می باشند . موسسه مشاوره ای MIE با توان علمی بالا و به طور تخصصی و خاص و با دقت فراوان امور حقوقی شما را بررسی و بهترین راهکار ها را به شما ارائه می نمایند  .

 

 

 

ویزای tier 2 انگلستان

خواندن ادامه مطلب