en_GBfa_IR

فرانسه

هزینه تحصیل در کشور فرانسه

کشور فرانسه در کجا واقع شده است؟

ویژگی های کشور فرانسه برای متقاضیان تحصیل در کشور فرانسه چه می باشد؟

هزینه تحصیل در کشور فرانسه چقدر میباشد؟

هزینه تحصیل در کشور فرانسه در مقاطغ مختلف چگونه میباشد؟

مهاجرت چیست ؟

مهاجرت به معنای جابه جایی افراد ار مکانی به به مکان دیگر میباشد با هدف تحصیل و یا زندگی و کار ، افراد اکثرا برای شرایط بهتر از جمله شرایط بهتر آموزشی ، بهداشتی ، اقتصادی ، رفاه  مسکن و آزادی های سیاسی تن به مهاجرت میدهند .

مهاجرت :» در مفهوم مدرن به حرکت و کوچ افراد از یک ملیت- کشور به کشور دیگر، که در آنجا شهروند نیستند، محسوب می‌شود.

انواع طرق برای مهاجرت وجود دارد اعم از مهاجرت از طریق ازدواج با یک تبعه خارجی و یا مهاجرت از طریق تولد که به دو سیستم خون و خاک نقسیم میشود بسته به اینکه سیستم چه کشوری خون باشد یا خاک متفاوت است و یا مهخجرت از طریق تحصیل در دیگشر کشورها و یا مهاجرت از طریق کار که میتواند به شیوه هایی چون کارآفرینی ، ثبت شرکت ، سرمایه گذاری تقسیم شود.

توضیحی راجع به کشور فرانسه:

کشور فرانسه  با عنوان رسمی جمهوری فرانسه به فرانسوی: République française کشور فرانسه  از کشورهای واقع شده در اروپای غربی است که دارای منطقه‌ها و قلمروهای  دریایی، کشور فرانسه یکی از سه کشوری است که دارای سواحلی هم در دریای مدیترانه و نیز اقیانوس اطلس می‌باشد. به دلیل شکل نقشهٔ این کشور، به زبان فرانسوی به آن لقب l’Hexagone (معنی: شش‌ضلعی) را نیز داده اند.

از نظر اندازه و  مساحت، فرانسه کمابیش اندازهٔ افغانستان میباشد و بزرگ‌ترین کشور اروپای غربی و اتحادیه اروپا و همچنین سومین کشور بزرگ در همه قاره اروپا  میباشد. جمعیت فرانسه در حال عبور از مرز ۶۷ میلیون تَن میباشد، که با این میزان جمعیت، فرانسه دارای دومین رتبه کشوری پرجمعیت پس از آلمان در اتحادیه اروپا قرار می‌گیرد. پایتخت کشور فرانسه، شهر پاریس میباشد. پاریس بزرگ‌ترین شهر این کشور و مرکز اصلی تجارت و فرهنگ فرانسه نیز  است.

تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور فرانسه:

ا مقطع کارشناسی یا همان لیسانس در کشور فرانسه خود به دوره های L1،L2 ،L3  تقسیم میشود و همچنین دانشجویان در هر دوره از مقطع کارشناسی تعداد واحد های خاصی  را پاس میکنند. طول مدت مقطع کارشناسی ۳ تا ۴ سال  به طول می انجامد و در طول تحصیل متقاضی همچنین اجازه کار به مدت ۱۰ ساعت در هفته  بصورت پاره وقت را دارا میباشد که میزان حقوق دریافتی متقلضی در این مدت پاره وقت به ازای هر ساعت کار ۷ تا ۱۰ یورو میباشد. به دلیل پایین بودن شانس ویزا  و ارائه اکثر رشته ها به زبان فرانسوی تحصیل در این مقطع به افراد با مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی توصیه نمیشود و بهتر است که فرد مقطع کارشناسی را در کشور خودش تحصیل نماید و برای تحصیل در مقاطع بالاتر به  کشور فرانسه مهاجرت تحصیلی داشته باشد. متقاضیان برای گرفتن پذیرش در  مقطع کارشناسی در کشور فرانسه باید معدل بالای ۱۵ و مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی داشته باشند. گاهی به علت رد صلاحیت از سمت اساتید دانشگاه لازم است که فرد ترم آخر مقطع کارشناسی را مجدد بخواند.

 

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در کشور فرانسه:

مقطع کارشناسی ارشد در کشور فرانسه  به دو دوره Master1 و Master2 تقسیم می شود که این دوره ها  از هم جدا می باشد و مدرک هر یک از دوره ها  بصورت مجزا به افراد داده میشود. طول مدت کارشناسی ارشد در کشور فرانسه یک سال و یا  دوسال (پیش دکتری) به طول می انجامد.تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی (در دانشگاه های خصوصی) و فرانسوی امکان پذیر است. برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های کشور فرانسه در مقطع کارشناسی ارشد داشتن معدل بالای ۱۵ و مدرک کارشناسی در رشته مربوطه لازم است. در مقطع کارشناسی ارشد همچنین دانشجویان اجازه کار به مدت ۲۰ ساعت در هفته  بصورت پاره وقت را دارند،  و می توانند به ازای هر ساعت کار ۷ تا ۱۰ یورو حقوق دریافت میکنند.

مقطع دکتری در کشور فرانسه:

دوره دکتری به صورت  پژوهشی Reaserch می باشد و طول مدت این دوره  ۳ سال به طول می انجامد.تحصیل در این مقطع به زبان انگلیسی (در دانشگاه های خصوصی) و فرانسوی امکان پذیر است و دانشجویان در این مقطع اجازه کار به مدت ۳۰ ساعت در هفته به صورت پاره وقت دارند. که به ازای هر ساعت کار ۷ تا ۱۰ یورو حقوق دریافت می کنند. فرد برای اخذ پذیرش  در مقطع دکتری در کشور فرانسه باید معدل بالای ۱۴ و مدرک کارشناسی ارشد در رشته مربوطه را دارا باشد.

هنزینه تحصیل در کشور فرانسه پایین میباشد اما این موضوع باعث نمشود گفت که کاملا رایگان است و به طور معمول هزینه ثبت نام در دانشگاهای  کشور فرانسه به مبلغ ۴۵۰  یورو میباشد،  همچنین میزان   شهریه  در دانشگاه های دولتی کشور  فرانسه به طور میانگین سالیانه بازه بین  ۲۰۰ یورو تا ۷۰۰ یورو تخمین زده شده است.

که این میزان مبلغ ذکر شده در بالا  بسته به نوع دانشگاه،  بسسته به رشته تحصیلی و همچنین بسته به  مقطع مورد نظرمتفاوت میباشد . هزینه تحصیل  دانشگاه های خصوصی کشور فرانسه به طور میانگین  سالیانه از ۱۰۰۰ یورو شروع می شود و تا ۱۰۰۰۰ یورو افزایش قیمت وجود دارد . نظام آموزشی  کشور فرانسه به صورت سالی واحدی میباشد  که دانشجویان در سال تعداد واحد خاصی را پاس میکنند. هرچه از پایخت کشور یعنی  شهر پاریس فاصله می گیریم و به شهرهای کوچک تر و دورتر مانند گرونوبل، لیون، کن و …. میرسیم از هزینه های تحصیل و زندگی به صورت میانگین کاسته میشود

اضافه بر  هزینه های تحصیل پایین در کشور فرانسه دانشجویان این اجازه را خواهد داشت که  پول خود را از حساب بانکی در کشور خود به حساب بانکی در کشور فرانسه انتقال بدهند و کارت اعتباری تهیه کنند، برای دانشجویان زیر 25 سال امکان اخذ  کارت مسافرت بین المللی جوان تخفیفاتی برای رستوران ها و گردش وجود دارد.

در کشور فرانسه این امکان وجود دارد که متقاضیان  به مدت ۶ ماه پس از اتمام تحصیل در کشور فرانسه بمانند و به دنبال کار بگردند. پس از یافتن کار و گرفتن حقوق و همچنین دادن مالیات  متقاضی میتواند، برای اقامت دائم کشور فرانسه درخواست دهند.

بعد  از ۷ سال اقامت متوالی در کشور فرانسه با انواع ویزاهای اعم از وازای  تحصیلی/ کاری فرد می تواند اقامت دائم کشور فرانسه را اخذ نماید.

 

امید است که مطالب بالا تا حدودی به شما راجع به هزینه تحصیل در کشور فرانسه  کمک کرده باشد.

اگر شما هم خواهان مهاجرت به افرانسه  هستید وکلای مجرب ما درموسسه مشاوره ای MIE (همکار موسسه حقوقی ملک پور )که از معتبرترین موسسات مهاجرت کشور می باشد میتوانند شما را یاری دهند .

تحصیل رایگان در فرانسه

ایا با کشور فرانسه اشنایی دارید؟ ویژگی های کشور فرانسه برای متقاضیان تحصیل رایگان  در فرانسه چه می باشد؟ هزینه تحصیل در کشور فرانسه چقدر است؟ ایا تحصیل رایگان در فرانسه امکان پذیر است؟ مقطع کارشناسی در کشور فرانسه چه شرایطی دارد؟ تحصیل رایگان در فرانسه در مقطع کارشناسی به چه عواملی وابسته است؟ نکات لازم برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در کشور فرانسه چیست؟ ایا امکان تحصیل رایگان در فرانسه در مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد؟ شرایط تحصیل در کشور فرانسه در مقطع دکتری چیست؟ ایا تحصیل رایگان در فرانسه صحت دارد یا شامل هزینه است؟

کشور فرانسه در غرب قاره اروپا واقع شده است ، این کشور از نظر قدرت صنعتی در جهان مقام چهارم را دارد و بزرگترین کشور اروپای غربی محسوب می شود . زبان رسمی در کشور فرانسه فرانسوی می باشد اما مردم فرانسه به زبان انگلیسی نیز صحبت کرده و تسلط دارند . اب و هوای این کشور معتدل است و می توان گفت در برخی از روزهای سال گرم و متبوع و در برخی دیگر سرد و خشک است. کیفیت اموزشی در کشور فرانسه فوق العاده بالاست هم چنین بار علمی بالای این کشورهمواره مورد نظر متقاضیان بوده است، تحصیل با هزینه پایین در کشور فرانسه گزینه دیگری برای انتخاب این کشور برای تحصیل و زندگی می باشد. تحصیل در کشور فرانسه در تمامی مقاطع تحصیلی و رشته ها امکان پذیر است که به انها می پردازیم.

  • مقطع کارشناسی در فرانسه:

این مقطع خود به دوره های L1،L2 ،L3  تقسیم میشوند و دانشجویان در هر دوره تعداد واحد های خاص خود را می گذرانند. طول مدت مقطع کارشناسی ۳ تا ۴ سال است و در طول تحصیل فرد ۱۰ ساعت در هفته اجازه کار بصورت پاره وقت را داراست که به ازای هر ساعت کار ۷ تا ۱۰ یورو حقوق دریافت می نماید. به دلیل شانس پایین ویزا و ارائه اکثر رشته ها به زبان فرانسوی تحصیل در این مقطع به افراد با مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی توصیه نمی گردد و بهتر است مقطع کارشناسی را در کشور خود بخوانند و برای تحصیل در مقاطع بالاتر در کشور فرانسه اقدام نمایند. متقاضیان برای اخذ پذیرش در این مقطع در کشور فرانسه باید معدل بالای ۱۵ و مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی داشته باشند. برای ورود به مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه های کشور فرانسه نظر اساتید دانشگاه مطرح است و در صورت عدم صلاحیت، دانشجو باید ترم اخر مقطع کارشناسی را مجددا سپری نماید.

  • مقطع کارشناسی ارشد در فرانسه:

این مقطع به دو دوره Master1 و Master2 تقسیم می شود که از هم جدا می باشند و مدرک هریک بصورت مجزا ارائه می شود. طول مدت کارشناسی ارشد در کشور فرانسه یکساله و دوساله (پیش دکتری) است.تحصیل در این مقطع به زبان انگلیسی (در دانشگاه های خصوصی) و فرانسوی امکان پذیر می باشد. برای اخذ پذیرش از دانشگاه های کشور فرانسه در این مقطع داشتن معدل بالای ۱۵ و مدرک کارشناسی در رشته مربوطه الزامی است. لازم به ذکر است دانشجویان ۲۰ ساعت در هفته اجازه کار بصورت پاره وقت را دارا می باشند و می توانند به ازای هر ساعت کار ۷ تا ۱۰ یورو حقوق دریافت نمایند.

  • مقطع دکتری در فرانسه:

این دوره پژوهشی Reaserch می باشد و مدت ان ۳ ساله است.تحصیل در این مقطع به زبان انگلیسی (در دانشگاه های خصوصی) و فرانسوی امکان پذیر می باشد و دانشجویان ۳۰ ساعت در هفته اجازه کار پاره وقت دارند که به ازای هر ساعت کار ۷ تا ۱۰ یورو حقوق دریافت می نمایند. فرد برای اخذ پذیرش در این مقطع در کشور فرانسه باید معدل بالای ۱۴ و مدرک کارشناسی ارشد در رشته مربوطه را داشته باشد.

 

تحصیل در کشور فرانسه هزینه پایینی دارد اما نمی توان گفت کاملا رایگان است به طور معمول هزینه ثبت نام در کشور فرانسه ۴۵۰ یورو می باشد همینطور شهریه تحصیل در دانشگاه های دولتی فرانسه سالیانه ۲۰۰ یورو تا ۷۰۰ یورو اندازه گیری شده است که بسته به دانشگاه، رشته تحصیلی و مقطع مورد نظرمتفاوت است. شهریه دانشگاه های خصوصی سالیانه از ۱۰۰۰ یورو شروع می شود و تا ۱۰۰۰۰ یورو ادامه دارد. نظام تحصیلی در کشور فرانسه به طور سالیانه است و دانشجویان در سال تعداد واحد خاصی را می گذرانند. هرچه از شهر پاریس فاصله می گیریم و به شهرهای کوچک تر و دورتر مانند گرونوبل، لیون، کن و …. میرویم از هزینه های تحصیل و زندگی کاسته می شود.

برای تحصیل در این کشور در تمامی مقاطع تحصیلی نیاز است که به زبان فرانسوی تسلط لازم داشته باشید و مدرک B2 فرانسوی را اخذ نمایید علاوه بر ان کشور فرانسه در این زمینه کلاس هایی برای اموزش زبان برای متقاضیان برگزار می نماید. علاوه بر هزینه های پایین در کشور فرانسه دانشجویان می توانند پول خود را از حساب بانکی در کشور خود به حساب بانکی در کشور فرانسه منتقل نمایند و کارت اعتباری تهیه کنند هم چنین با سن زیر ۲۵ سال می توانند با کارت مسافرت بین المللی جوان تخفیفاتی برای رستوران ها و گردش دریافت نمایند.

به طور معمول شروع ترم در دانشگاه های کشور فرانسه ماه سپتامبر می باشد و دانشگاه ها در این ماه پذیرای دانشجویان می باشند.

نکته منفی در خصوص کشور فرانسه این است که افرادی که در کشور فرانسه تحصیل می نمایند اجازه بردن همراه ندارند و ویزای همراه به انها تعلق نمی گیرد.کشور فرانسه این امکان را به متقاضیان میدهد که به مدت ۶ ماه پس از اتمام تحصیل در کشور فرانسه بمانند و به دنبال کار بگردند. پس از یافتن کار، دریافت حقوق و پرداخت مالیات می توانند برای اقامت دائم کشور فرانسه درخواست دهند.

ویزای توریستی کشور فرانسه قابل تبدیل به نوع های دیگر ویزا نمی باشد و برای گرفتن ویزاهای دیگر کشور فرانسه حتما باید به کشور خود بازگشته و مجددا برای سفر به کشور فرانسه اقدام نمایید.

پس از ۷ سال اقامت متوالی در کشور فرانسه با انواع ویزاهای تحصیلی و کاری فرد می تواند اقامت دائم کشور فرانسه را اخذ نماید.

 

همانطور که در متن بیان شد تحصیل رایگان درفرانسه امکان پذیر است اما منظور از ان تحصیل بدون هیچ گونه هزینه نمی باشد. تحصیل رایگان درفرانسه به معنی تحصیل با هزینه های کم و اندک است که با توجه به این مورد و بار علمی بالا در این کشور بسیاری از افراد را برای تحصیل و زندگی در کشور فرانسه علاقه مند کرده است. در این مقاله تلاش نمودیم اطلاعاتی در ارتباط تحصیل رایگان در  فرانسه در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. شما می توانید در صورت داشتن هر گونه سوال با موسسه مشاوره ای MIE ( همکار موسسه حقوقی ملک پور) تماس حاصل نموده و پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید.

تحصیل در کشور فرانسه

خواندن ادامه مطلب