en_GBfa_IR

اتریش

قوانین اتریش

در این نوشتار سعی شده راجع به  قوانین اتریش اطلاعاتی در اختیار شما قرار بگیرد

قوانین اتریش چگونه است ؟

چه دلیلی باعث میشود شخص به دنبال مهاجرت به اتریش باشد ؟

با توجه به قوانین اتریش مهاجرت چیست ؟

قوانین مهاجرت به اتریش چگونه است ؟

با مطالعه مقالات موسسه مشاوره MIE در سایت موسسه موسسه مشاوره MIE  (همکار موسسه ملک پور)   میتوانید اطلاعات مفیدی راجع به قوانین اتریش را بدست بیاورید  مشاوران موسسه مشاوره MIE اطلاعات کافی راجع به قوانین   مهاجرت به اتریش را در اختیار شما قرار میدهند.

مهاجرت چیست ؟

مهاجرت به معنای جابه جایی افراد ار مکانی به به مکان دیگر میباشد با هدف تحصیل و یا زندگی و کار ، افراد اکثرا برای شرایط بهتر از جمله شرایط بهتر آموزشی ، بهداشتی ، اقتصادی ، رفاه  مسکن و آزادی های سیاسی تن به مهاجرت میدهند .

مهاجرت :» در مفهوم مدرن به حرکت و کوچ افراد از یک ملیت- کشور به کشور دیگر، که در آنجا شهروند نیستند، محسوب می‌شود.

انواع طرق برای مهاجرت وجود دارد اعم از مهاجرت از طریق ازدواج با یک تبعه خارجی و یا مهاجرت از طریق تولد که به دو سیستم خون و خاک نقسیم میشود بسته به اینکه سیستم چه کشوری خون باشد یا خاک متفاوت است و یا مهخجرت از طریق تحصیل در دیگشر کشورها و یا مهاجرت از طریق کار که میتواند به شیوه هایی چون کارآفرینی ، ثبت شرکت ، سرمایه گذاری تقسیم شود.

روش تدوین قوانین در اتریش:

تدوین  قوانین اتریش توسط افرادی که از  اعضای شورای ملی هستند مطرح میشود  و توسط اعضای شورای فدرال و یا (یک سوم )3/1از اعضای شورای فدرال، و همچنین  دولت فدرال مصوب میشود.

طرح قوانین تدوین شده توسط دولت فدرال در کشور اتریش (لایحه های دولت) باید با اتفاق آرای کابینه به تصویب برسد.

پیش نویس قوانین تدوین شده کشور اتریش به طور موقت توسط وزیر فدرال مربوطه مورد تایید تدوین می شود و همچنین قبل از  به تصویب رسیدن  در کابینه برای بررسی به ایالات  و همچنین نمایندگان رسمی و  قانونی آنها ارسال و مورد تایید قرار بگیرد.

وزیر فدرال همچنین  می تواند پیش نویس هارا  برای به انجام رساندن به منظور اصلاحات پیشنهادی در طول روند انجام پروسه قانون گذاری  بررسی و  تغییر دهد، که البته اگر نیازی به اصلاح نداشت او موظف به ایجاد این تغییرات نیست.

پس از تصویب قوانین مطروحه کشور اتریش توسط شورای ملی، رئیس شورای ملی باید سریعا  به شورای فدرال اطلاع دهد و در صورت نبودن اعتراض قوانین منتشر نمیشود، و با تصویب نیمی از نمایندگان مجلس قوانین منتشر خواهد شد.

تصویب قوانین بودجه ای زیر نظر شورای ملی است و این فرایند نیاز به تایید شورای فدرال ندارد زیرا صلاحیت مسائل مالی و بودجه ای دولت تحت نظر شورای امنیت میباشد.

در خصوص قوانین اتریش هر قانون مصوب در شورای ملی  ممکن است قبل از اجرا در یک رفراندوم ملی (Volksabstimmung) مطرح شود و اگر اعضا رای مثبت بدهند قوانین اجرا میشود.

 

 

قوانین کشور اتریش در مورد مهاجرت از طریق تحصیل:

از دیگر راه های اخذ اقامت  در کشور اتریش، میتوان  تحصیل در این کشور را نام برد. یکی از شرایط تحصیل در کشور اتریش داشتن اشتغال به تحصیل میباشد یعنی اینکه  اگر فردی قصد تحصیل در اتریش را دارد باید در کشور خود مشغول به تحصیل در دانشگاه های کشورش باشد و همچنین فرد متقاضی میتواند،  با معادل سازی واحدها به ادامه تحصیل بپردازد. از شروط دیگر پذیرش در دانشگاه های کشور اتریش اینکه فرد متقاضی، قبولی در کنکور سراسری یا ازاد در رشته و مقطع مورد نظر خود را در کشورش دداشته باشد.  زمان پذیرش دانشجویان در دو ترم در ماه های سپتامبر و ژانویه انجام می شود . بعضی رشته ها در کشور اتریش مثل پزشکی/ هنر/ مهندسی ها برای ورود نیازمند این است که فرد آزمون به زبان آلمانی بدهد. مدت زمان گرفتن پذیرش در کشور اتریش ۸ تا ۱۶ هفته و اعلام نتیجه پذیرش دانشگاه در این کشور ۴ تا ۶ هفته  به طول می انجامد. زبان تحصیل در کشور اتریش به زبان آلمانی میباشد، اما افراد برای پذیرش در دانشگاهای اتریش نیازمند مدرک زبان آلمانی نمیباشند و ددر کشور اتریش کورس های زبان 2 ساله برای افراد برگزار میشود، اما اگر فردی خواهان تحصیل در رشه های مدیریت به زبان انگلیسی باشند نیازمند این است که افراد مدرک آیلتس داشته باشند و تحصیل در این نوع رشته ها در دانشگاهای خصوصی که رایگان نیست امکان پذیر میباشد،  دانشجویان همچنین در هفته متناسب با مقطع تحصیلی خود اجازه کار را دارا می باشند.

قوانین کشور اتریش در مورد مهاجرت از طریق کار:

یکی از روش های کار در کشور اتریش این هست که فرد تخصص داشته باشد و میتواد اجازه کار و اقامت به مدت کمتر از یک سال را در اتریش اخذ نماید، شرایط این نوع ویزا داشتن پیشنهاد شغلی ، دعوتنامه از یک کارفرما در کشور اتریش و حداقل مدرک تحصیلی لیسانس می باشد، که برای این روش کارفرما باید 3 ماه آگهی از شغل مورد نظر را داخل کشور اتریش منتشر کند سپس 3 ماه آگهی را در دیگر کشورهای عضو ااتحادیه اروپا منتشر کند سپس کارفرما اگر فردی برای این عنوان شغل پیدا نشد برای جذب این فرد متخصص اقدام نماید که با توجه به این موارد شرایط اخذ این نوع ویزا بسیار دشوار میباشد.

از روش های دیگر تایپ ویزای کار این است که فرد رمز ورود خود را از راه تحصیل در کشور اتریش بزند سپس کار پیدا کند و نوع ویزای خود را از دانشجویی به کاری تغییر دهد.

از دیگر روش های مهاجرت از طریق کار در کشور اتریش تایپ ویزای جستجوی کار میباشد که به صورت امتیاز بندی میباشد و فرد باید از 100 امتیاز 70 امتیاز را از وضعیت تحصیلی/ مدرک زبان/ وضعیت سنی/وضعیت شغلی/سابقه کار/و… بیاورد و 6 ماه فرد فرصت دارد تا در این کشور کار پیدا کند .  افرادی که مشغول به تحصیل در اروپا می باشند و یا مدرک تحصیلی از دانشگاه های اروپایی داشته باشند موقعیت بهتری برای کاریابی نسبت به افراد دیگر دارند ، فارغ التحصیلان دانشگاه های کشور اتریش می توانند به راحتی کارت قرمز ـ سفید ـ قرمز اخذ نمایند و به کار مشغول شوند .

فرد پس از مدت ۴ سال کار در کشور اتریش و پرداخت مالیات خود می تواند اقامت دائم کشور اتریش را اخذ نماید .

قوانین کشور اتریش در مورد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت:

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در کشور اتریش می تواند یکی از راه هاای اخذ اقامت و  تابعیت در این کشور میباشد، طی  سال هایی اخیر با کم شدن میزان درصد مالیات در کشور اتریش یعنی از ۳۴ درصد به ۲۵ درصد باعث شد توجه بسیاری از افراد به سرمایه گذاری در اتریش جلب شود.  سرمایه گذاری از طریق پرداخت نقدی در پروژه های دولتی و منابع قانونی پولی به مبلغ 3 ملیون یورو در این کشور از راه های سرمایه گذاری و اخذ اقامت میباشدد و همچنین پول واریزی فرد در حساب دولت اتریش مسدود شده و حق برداشت ان تا اتمام پرونده وجود ندارد . سرمایه گذاری در کشور اتریش  مدت ۴ تا ۱۲ ماه  به طول می انجامد. اگر فردی از طریق سرمایه گذاری به تابعیت کشور اتریش دست پیدا کند این تابعیت باطل نمیشود و فرد یک شهروند اتریشی به حساب می اید. برای ثبت شرکت در کشور اتریش فرد باید یک بیزینس پلن متناسب با طرح های اقتصادی دولت اتریش ارائه دهد و به میزان 25 هزار یورو سرمایه اولیه برای این سرمایه گذاری ارائه دهد و برای  به اقامت رسیدن شرکت باید در ماه ترنور مالی مربوطه  و مالیات مربوطه هر شرکت پرداخت شود. که پس از ۵ سال پرداخت حقوق ، بیمه و مالیات کارکنان می تواند اقامت دائم کسب نماید .

قوانین کشور اتریش در مورد مهاجرت از طریق تولد:

از دیگر راه های اخذ اقامت و تابعیت اتریش مهاجرت از طریق تواد میباشد، کشور های اروپایی برخلاف کشورهایی مثل امریکا و کانادا که دارای سیستم خاک میباشند کشور های اروپایی مثل اتربش دارای سیستم خون میباشد.

سیستم خاک: فرد در خاک کشور متولد شودد میتواتد به اقامت برسد

سیستم خون: لازمه به اقامت رسیدن فرزند از طریق تولد این است که فرد حتما یکی از پدر یا مادرش دارای تابعیت آن کشور باشند.

این نکته را باید متذکر شد که  تابعیت کشور اتریش هم از پدر و هم از مادر به طفل خواهد رسید، و اگر بچه ای در خارج از اتریش از پدر و مادر اتریشی متولد شود باز هم اتریشی محسوب خواهد شد، کشور اتریش در مواردی  به طور فرع نیز سیستم خاک را نیز می پذیرد. برای اخذ تابعیت کشور اتریش حتما باید درخواست تابعیت از سمت فرد داده شود و بدون درخواست ، هیچ گونه تابعیتی به فرد اعطا نخواهد شد.

قوانین کشور اتریش در مورد مهاجرت از طریق تولد:

ز دیگر راه های اخذ اقامت و تابعیت اتریش مهاجرت از طریق ازدواج میباشد. سن ازدواج برای افراد در کشور اتریش 18 سال تمام مورد تایید میباشد، و اگر فردی سنی کمتر از 18 سال داشت با اجازه قیم خود میتواند ازدواج کند.

اگر شخصی غیر اتریشی بخواهد  با فردی اتریشی ازدواج کند باید شرایطی را مثل اینکه پس از ۶ سال زندگی مشترک که از این مدت ۵ سال باید در کشور اتریش اقامت نمایند با داشتن شروط مهمی  مثل تسلط داشتن به زبان المانی  و قبولی در ازمون تابعیت اتریش ، عدم داشتن سوء پیشینه کیفرید و همچنین تمکن مالی و …. رعایت نماید تا اینکه بتواند  برای اخذ تابعیت کشور اتریش اقدام نماید، هم چنین اگر یکسال از زمان ازدواج فرد با تبعه اتریشی بگذرد پس از گذراندن  ۴ سال دیگر می توانند تابعیت دریافت نماید و  یا اینکه اگر 2 سال یا بیشتر از ازدواج انها گذشته باشد پس از ۳ سال اقامت در کشور اتریش افراد می توانند برای دریافت تابعیت کشور اتریش اقدام نمایند .

 

امید است که مطالب بالا تا حدودی به شما راجع به  قوانین اتریش کمک کرده باشد.

اگر شما هم خواهان مهاجرت به اتریش  هستید وکلای مجرب ما موسسه مشاوره MIE  که از معتبرترین موسسات مهاجرت کشور می باشد میتوانند شما را یاری دهند .

تحصیل رایگان در اتریش

آیا تحصیل رایگان در اتریش وجود دارد؟آیا ایرانیان در تمامی مقاطع میتوانند در اتریش تحصیل رایگان داشته باشند؟تحصیل رایگان در اتریش چه شرایطی دارد؟تغییرات قوانین صدور ویزای تحصیلی در اتریش در سال 1396 شمسی کدامند؟آیا برای ورود به دانشگاه های کشور اتریش در مقطع لیسانس نیاز به قبولی کنکور در ایران میباشد؟در این نوشتار سعی شده است که به سوالات شما در باب تحصیل رایگان در اتریش و همینطور آخرین تغییرات در قوانین پذیرش و ویزای تحصیلی این کشور پاسخ داده شود.

همان طور که در مقالات مختلف سایت ما مطالعه کرده اید اکثر کشورهای اروپایی  نظام آموزش و پرورش و همین طور نظام آموزش عالی  رایگان را برداشته اند.اکثر کشورهای اروپایی تحصیل دانش آموزان و دانش جویان بین المللی را مشمول پرداخت هزینه ی تحصیل و شهریه نموده اند.بعد از کشورهایی مانند دانمارک و همین طور کشور سوئد که در سال های قبلی نظام  آموزش و پرورش و همینطور نظام آموزش عالی رایگان را برداشته اند امسال نوبت کشور فنلاند بود که تحصیل دانش آموزان و دانشجویان بین المللی را مشمول پرداخت هزینه و شهریه نمود البته برای دانش جویانی که قبل از اجرای این قانون در این کشورها مشغول به تحصیل شده بودند تحصیل در دانشگاه و یا مدارس این کشور ها همچنان رایگان است. به عنوان مثال  دانشجویانی که در ترم قبلی پذیرش تحصیلی خود را در دانشگاه های کشور فنلاند اخذ  نموده اند تا پایان دوره ی تحصیلی خود از تحصیلات رایگان و بدون شهریه در دانشگاه مذکور بهره مند هستند .پس اگر به دنبال تحصیل رایگان در کشور های مختلف اروپایی  هستید کمی عجله کنید. زیرا سیاست  های کلی کشور های اروپایی به سمت تصویب قانون تحصیلات غیر رایگان سوق  دارد .اما کشور اتریش جزو معدود کشورها یی است که هنوز دارای نظام آموزش و پرورش و همینطور نظام آموزش عالی  رایگان است.برای کسانی که خواهان تحصیل در خارج از کشور هستند چند نکته حائز اهمیت است که به آنها به نوبت اشاره خواهیم کرد.

از چهار منظر میتوان به مهاجرت تحصیلی و انتخاب کشور مورد نظر برای تحصیل نگاه کرد.

در سال های اخیر در هرچهار دید کشور اتریش سرامد و جزو انتخاب های اول و برتر بود ولی با تغییرات قوانین امسال شرایط کمی دشوار شد ,اما چگونه؟

هزینه ی تحصیل در اتریش :

هزینه ی تحصیل در کشور های مختلف جهان به سه دسته تقسیم میشوند:یک :کشور هایی با نظام آموزشی رایگان-دو :کشور هایی با نظام آموزشی نیمه رایگان-سه:کشور هایی با  نظام آموزشی غیر رایگان

تحصیلات رایگان: تحصیل در کشورهایی که جزو این دسته هستند رایگان است.کشور هایی مانند اتریش,فرانسه و… جزو این  دسته هستند.البته باید این نکته را خاطر نشان کرد که تحصیل رایگان در کشور اتریش به این معنی نیست که هزینه ی تحصیل در این کشور صفر است.دانشگاه های دولتی کشور اتریش از متقاضیان و دانشجویان بین المللی خواهان تحصیل در این کشور شهریه ی تحصیلی دریافت نمیکنند .اما در ابتدای هر سال و شروع ترم تحصیلی دانشگاه هزینه ای ما بین سیصد تا هفتصد یورو به عنوان هزینه ی ثبت نام  از دانشجویان بین المللی دریافت مینماید .اما به هر سوی میتوان گفت هزینه ی تحصیل در این کشور نسبت به کشو های دیگر جهان و اروپا رایگان است .پس این کشور از دیدگاه اول در مورد انتخاب کشور مناسب برای مهاجرت تحصیلی جزو بهترین انتخاب های متقاضیان است.این قانون کماکان پابرجاست و تغییری ندارد.

قانون جدید در مورد صدور و یا عدم صدور ویزای همراه برای همسر و فرزندان فرد متقاضی :

کشور های مختلف جهان قوانین متفاوت و خاص به خود را برای صدور و یا عدم صدور ویزای همراه برای همسر و فرزندان فرد متقاضی دارند .تقریبا میتوان گفت که اکثر کشور های جهان برای همسر و فرزند فردی که ویزای تحصیلی آن کشور را اخذ میکند ویزایی به عنوان ویزای همراه صادر نمیکنند.و اکثرا در صورت درخواست متقاضی برای همسر و یا فرزندان وی ویزای توریستی تا نهایتا سه ماهه صادر مینمایند و یا اینکه شخص بعد از مهاجرت و دریافت اقامت اولیه برای همسر و فرزند خود درخواست الحاق میدهد. کشور اتریش تا چندی پیش برای همسر و فرزند متقاضی ویزا صادر میکرد اما با تغییر قوانین در مارچ 2017 دیگر این امکان وجود ندارد و شخص بعد از مهاجرت در کشور اتریش میبایست درخواست الحاق همراه خود را ارائه دهد.

شانس صدور ویزا برای متقاضی از طرف سفارت کشور مورد نظر

افرادی که با پروسه ی مهاجرت تحصیلی آشنا هستند میدانند که این پروسه دارای دو بخش اصلی است.بخش اول اینکه شخص متقاضی ابتدا با مراجعه به موسسات معتبر سراسر کشور درخواست پذیرش مینماید.موسسه مورد نظر با مکاتبات و در برخی موارد با استفاده از کانکشن های خود از دانشگاه های کشور مورد نظر برای متقاضی پذیرش میگیرد.بخش دوم این پروسه بعد از بخش اول آغاز میشود متقاضی میبایست برگه ی پذیرش خود را به همراه دیگر مدارک مورد نیاز به سفارت کشور مورد نظر ارائه میکند و این سفارت کشور مورد نظر است که در مورد صدور ویزا و یا عدم صدور ویزا تصمیم نهایی را میگیرد.پس اخذ پذیرش به هیچ عنوان تضمین کننده ی دریافت ویزای شما نیست.کشور های مختلف در مورد صدور ویزا برای متقاضیان به صورتی متفاوت عمل میکنند.به عنوان مثال کشوری مانند امریکا برای متقاضیان ایرانی به سختی ویزا صادر میکند.به عنوان مثال اگر مدارک یک متقاضی کامل هم باشد شانس اخذ ویزا برای او 50 درصد خواهد بود.سفارت کشور اتریش در خصوص صدور ویزا برای متقاضیان ایرانی سختگیری زیادی نداشت و در صورت کامل بودن مدارک متقاضی ویزای او و همراهانش را به احتمال قریب به یقیین صادر می نمود..اما با قوانین جدید این امکان تقلیل یافته است.و شرایطی سختگیرانه وضع شده است.

سن شخص متقاضی تحصیل در خارج از کشور

میتوان گفت که کشورهای مختلف در مورد سن متقاضی تحصیل در آن کشور برخوردی متفاوت را دارند.به عنوان مثال اگر یک شخص خواهان تحصیل در کشور کانادا باشد برای اخذ ویزای تحصیلی از سفارات این کشور میبایست دارای سن مناسب باشد.به عنوان مثال این شخص 35 ساله است و خواهان تحصیل در مقطع فوق لیسانس در دانشگاه های این کشور است..سفارت میبایست قانع شود که چرا این شخص در این سن تصمیم به این اقدام دارد.و چرا شخص متقاضی بعد از 22 سالگی که مدرک لیسانس خود را در کشور خود اخذ کرده است برای ادامه تحصیل تقدام نکرده است و چرا در اصطلاح گپ تحصیلی (فاصله ی بین مقاطع تحصیلی) دارد.و آیا این شخص واقعا قصد تحصیل در این کشور را دارد و یا فقط به دنبال ورود به کشور مذکور است؟اما کشور اتریش در این مورد از خود سخت گیری نشان نمیدهد .

حال به این نکته میپردازیم که اگر کسی خواهان تحصیل رایگان در کشور اتریش میباشد چه مراحلی را باید طی کند.ابتدا به این نکته توجه کنید که تحصیل در دانشگاه های دولتی کشور اتریش رایگان است و اگر خواهان تحصیل در کشور های خصوصی این کشور میباشید تحصیل شما مشمول پرداخت شهریه میباشد.

برای ورود به دانشگاه های دولتی این کشور در مقطع لیسانس شما میبایست در کشور خود در دانشگاه قبول شده باشید و تعدادی از واحد های درسی دانشگاهی خود را نیز گذرانده باشید.(به اصطلاح میبایست در کشور خود اشتغال به تحصیل داشته باشید).البته در سال های اخیر دانشگاه های اتریش روی مدرک دانشگاه آزاد و یا هر دانشگاهی به جز دانشگاه سراسری در کشور ایران کمی حساس شده اند و با اشتغال به تحصیل مقطع لیسانس دانشگاهی مانند دانشگاه آزاد به سختی پذیرش صادر مینمایند.اما کسانی که در دانشگاه آزاد تحصیلات خود را در مقطع لیسانس به پایان رسانیده اند میتوانند برای اخذ پذیرش در مقطع لیسانس (و با احتمالی کم در مقطع فوق لیسانس) اقدام نمایند.اما کسانی که اشتغال به تحصیل دانشگاه سراسسری دارند میتوانند به احتمال بسیار زیاد در مقطع لیسانس پذیرش دریافت کنند.و افرادی نیز که تحصیلات خود را در مقطع لیسانس در دانشگاه های سراسری کشور ایران به پایان رسانیده اند به راحتی میتوانند از دانشگاه های دولتی کشور اتریش پذیرش اخذ کنند.در مقطع دکتری نیز مانند تمامی کشورها متقاضی نیاز به یافتن یک استاد راهنما دارد.در صورتی که یک استاد راهنما برای خود یافته اید میتوانید برای اخذ پذیرش مقطع دکتری خود اقدام نمایید.مقطع دکتری در این کشور نیز معمولا با دریافت حقوق برای شما همراه خواهد بود.

نکته مهم دیگر در مورد کشور اتریش این است که تحصیل در دانشگاه های دولتی این کشور به زبان آلمانی است .اما شما برای اخذ پذیرش از دانشگاه های این کشور نیاز به مدرک زبان آلمانی ندارید.شما میتوانید بدون مدرک زبان آلمانی از دانشگاه های این کشور پذیرش مشروط خود را اخذ نمایید.این پذیرش مشروط به اخذ مدرک زبان آلمانی شما در کشور اتریش خواهد بود.به این معنا که پس از ورود به کشور اتریش شما 2 -1سال وقت خواهید داشت تا مدرک زبان آلمانی خود را اخذ کنید .پس از اینکه مدرک خود را در این کشور اخذ نمودید میتوانید در دانشگاه ثبت نام قطعی کرده و تحصیلات رایگان خود را آغاز نمایید.
در انتها اشاره میشود که برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تحصیلات رایگان در کشور اتریش با موسسات حقوقی معتبر در سراسر کشور تماس گرفته و از راهنمایی وکلا و کارشناسان مجرب این موسسات استفاده کنید. این کارشناسان در سراسر کشور آماده ی پاسخگویی سوالات شما در مورد مهاجرت و راه های آن خواهند بود.

 

سرمایه گذاری در اتریش

خواندن ادامه مطلب

اخذ تابعیت اتریش

خواندن ادامه مطلب

مهاجرت به اتریش

خواندن ادامه مطلب

اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در اتریش

خواندن ادامه مطلب

اجاره ی مسکن در آلمان و اتریش- شرایط اجاره ی مسکن در اتریش و آلمان

خواندن ادامه مطلب

تحصیل و اعزام دانشجو به اتریش

خواندن ادامه مطلب

دوره ی زبان در اتریش

خواندن ادامه مطلب

چگونگی شرایط تحصیل اتباع افغان در اتریش

خواندن ادامه مطلب