گرفتن ویزای کار استرالیا

گرفتن ویزای کار استرالیا

برای گرفتن ویزای کار استرالیا و همچنین مهاجرت به استرالیا و گرفتن وکیل مهاجرت و همچنین اخذ اقامت استرالیا روش های متعددی وجود دارد که ما در این مقاله در پی بررسی این روشها هستیم. به دلیل سؤالات بسیاری که در باب گرفتن ویزای کار استرالیا مطرح می شود پاسخ تعداد زیادی از سؤالات مطرح می شود. اطلاعات مندرج در این مقاله با موضوع گرفتن ویزای کار استرالیا به طور موثق از سایت های رسمی و دولتی استرالیا برداشت شده است. شخص متقاضی مهاجرت به استرالیا می تواند از طرق مختلف قانونی همچون تحصیل در استرالیا ، کار در استرالیا ، سرمایه گذاری در استرالیا ، موسسات کاریابی در استرالیا ، ثبت شرکت در استرالیا ، ویزای ۱۹۰ استرالیا ، مشاغل مورد نیاز استرالیا و ویزای ۱۸۹ استرالیا و ویزای ۴۹۸ استرالیا و … اقدام به اخذ اقامت استرالیا نماید ، همچنین می تواند با تماس با موسسه حقوقی ملکپور با همکاری MIE اتریش جدای از گرفتن ویزای کار استرالیا از تمامی اطلاعات حقوق بین الملل خصوصی در امر مهاجرت به صورت رایگان بهره مند شوید .

استرالیا یک مکان محبوب و فوق العاده برای افراد ماهر و متخصص است که برنامه مهاجرت دائمی با عنوان skillselect با ۵ زیر مجموعه در برای متخصصین در نظر گرفته شده است:

برنامه اسکیل ورکر subclass 189

برنامه مهاجرتی subclass 190

ویزای موقت برای تحصیلات تکمیلی subclass 485

برنامه منطقه ای  subclass 887

ویزای نامشخص یا موقت subclass 489

 

ویزای کار موقت

برخی ویزاها برای کار در استرالیا موقت هستند و متقاضی می تواند تا مدت ۴ سال در استرالیا اقامت داشته باشد. این ویزا با عنوان Temporary work (skill) visa sub 457 با شرط حمایت کارفرما به فرد اعطا می شود. با این ویزا متقاضی می تواند همسر و فرزندان خود را به استرالیا بیاورد و آنها نیز اجازه کار و تحصیل خواهند داشت. شروط لازم برای درخواست ویزای کار موقت ۴۷۵:

_حمایت کارفرما در استرالیا در شغل مربوط به تخصص فرد

_تسلط به زبان انگلیسی حداقل آیلتس ۵ یا تافل معادل آن

_مهارت شخص در مشاغلی که در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا ذکر شده است

 

ویزای کار مستقل اسکیل ورکر subclass 189

این نوع از اقامت کاری نیاز به حمایت کارفرما یا دعوت به استخدام ندارد و مبتنی بر امتیاز و تخصص است. در صورتیکه که شخص در این پروسه انتخاب شود اقامت دائم استرالیا را دریافت می کند. متقاضی می بایست در ۴ بخش جمعأ امتیاز ۶۰ را کسب نماید.  شروط اقدام برای ویزای ۱۸۹ استرالیا:

دارا بودن سابقه کاری مرتبط با مشاغل اعلام شده توسط دولت استرالیا

داشتن مهارت زبان کافی (حداقل نمره ۷ آیلتس در هر مهارت)

سن ۱۸ تا ۵۴ سال

داشتن مهارت کافی و مدارک تخصصی مربوط  به شغل مذکور

 

امتیازبندی ویزای ۱۸۹:

سن:

۱۸ تا ۲۴ سال ۲۵ امتیاز

۲۵ تا ۳۲ سال ۳۰ امتیاز

۳۳ تا ۳۹ سال ۲۵ امتیاز

۴۰ تا ۴۴ سال ۲۰ امتیاز

۴۵ تا ۵۴ سال ۱۵ امتیاز

مدرک زبان:

آیلتس نمره ۷ : ۱۰ امتیاز

آیلتس نمره ۸: ۲۰ امتیاز

مدرک تحصیلی:

مدرک دکترا یا بالاتر ۲۰ امتیاز

مدرک لیسانس ۱۵ امتیاز

مدرک دیپلم به همراه مدرک حرفه ای ۱۰ امتیاز

تجربه کاری در رشته مرتبط:

کمتر از ۳ سال: ۰ امتیاز

۳ تا ۴ سال: ۵ امتیاز

۵ تا ۷ سال: ۱۰ امتیاز

۸ تا ۱۰ سال: ۱۵ امتیاز

 

پس از ارسال در خواست اولیه در صورت تأیید اداره مهاجرت استرالیا ۶۰ روز فرصت دارید درخواست خود را آنلاین ثبت نمایید. مدت زمان بررسی مدارک تحصیلی و کاری شما در ارگان مربوطه در استرالیا ۵ تا ۸ ماه است. با دریافت اقامت شما می توانید در هر شهر یا ایالت در استرالیا زندگی و کار کنید. همچنین پس از ۴ سال کار و زندگی در استرالیا می توانید برای دریافت پاسپورت استرالیا اقدام نمایید.

ویزای اسپانسر ایالتی subclass 190

این ویزا بر اساس امتیازبندی و اسپانسر ایالتی داده مس شود. در صورت تأیید شما و همسر و فرزندان تان اقامت استرالیا را دریافت خواهید کرد. در این پروسه امتیازی شما می بایست ۶۰ امتیاز اخذ نمایید. در صورت اخذ اقامت دائم شما می بایست ۲ سال اول اقامتی را در ایالتی که اسپانسر دارید سکونت داشته باشید و پس از آن می توانید در هر یک از ایالت های استرالیا زندگی و کار کنید. همچنین پس از ۴ سال زندگی و کار در استرالیا می توانید پاسپورت استرالیا را اخذ نمایید.

شروط ویزای ۱۹۰ استرالیا :

مهارت زبان انگلیسی (حداقل نمره ۷ آیلتس در هر مهارت)

تخصص و دانش مرتبط با رشته مذکور در لیست اسپانسر ایالتی

سابقه کاری مرتبط با رشته مذکور

سن ۱۸ تا ۵۴ سال

در صورتی که همسر متقاضی گرفتن ویزای کار استرالیا مدرک تحصیلی لیسانس یا بالاتر باشد امتیاز متقاضی گرفتن ویزای کار استرالیا اضافه خواهد شد.

مراحل اقدام برای ویزای ۱۹۰:

۱٫بررسی امتیازات

۲٫ارسال و بررسی مدارک تحصیلی و سوابق کاری در ارگان مربوطه در استرالیا

۳٫تکمیل فرم EOI و دریافت اسپانسرشیپ ایالتی

۴٫اخذ اجازه اقدام برای اقامت و تحویل مدارک مربوطه

۵٫بررسی پرونده توسط اداره مهاجرت و اعلام نتیجه موافقت یا مخالفت با پرونده

مدت زمان بررسی پرونده ۷ تا  ۹ ماه است که شامل زمان بررسی مدارک تحصیلی و کار نمی شود.

امتیازات ویزای ۱۹۰:

سن:

۱۸ تا ۲۴ سال: ۲۵ امتیاز

۲۵ تا ۳۲ سال: ۳۰ امتیاز

۳۳ تا ۳۹ سال: ۲۵ امتیاز

۴۰ تا ۴۴ سال: ۲۰ امتیاز

۴۵ تا ۵۴ سال: ۱۵ امتیاز

مهارت زبان:

مدرک زبان انگلیسی آیلتس نمره ۷ در تک تک مهارتها یا PTE 65، ۱۰ امتیاز

مدرک زبان انگلیسی آیلتس ۸ در تک تک مهارتها یا PTE 79، ۲۰ امتیاز

مدرک تحصیلی:

مدرک دکترا یا بالاتر: ۲۰ امتیاز

مدرک ایسانس یا فوق لیسانس: ۱۵ امتیاز

مدرک دیپلم به همراه مرزک حرفه ای مرتبط: ۱۰ امتیاز

تجربه کاری ۱۰ سال اخیر:

کمتر از ۳ سال: ۰ امتیاز

۳ تا ۴ سال: ۵ امتیاز

۵ تا ۷ سال: ۱۰ امتیاز

۸ تا ۱۰ سال: ۱۵ امتیاز

 

 

ویزای موقت برای تحصیلات تکمیلی subclass 485

این ویزا جزء اقامت های کاری موقت است که فارغ التحصیلان دانشگاههای استرالیا اجازه می دهد پس از پایان تحصیل در یک بازه زمانی کوتاه اقامت کاری داشته باشند. این مجوز ۱۸ ماه اعتبار دارد و دانشجویان بین المللی می بایست در رابطه با رشته تحصیلی خود در مشاغل مورد نیاز استرالیا که در لیستی اعلام شده مشغول به کار شوند. برای اخذ این ویزا در صورتی که دوره کارشناسی ارشد یا دکترا را در استرالیا گذرانده باشید می توانید درخواست دهید. هزینه درخواست این ویزا ۱۵۰۰ دلار است.

شروط اخذ ویزای subclass 485

سن زیر ۵۰ سال

مدرک تحصیلی شما در یک دوره ثبت شده در CRICOS باشد

دوره تحصیلات تکمیلی را گذرانده باشید

در یکی از مشاغل مورد نیاز استرالیا مشغول به کار شوید

 

ویزای منطقه ای subclass 887

این ویزا به افرادی اعطا می شود که در مناطق مشخص استرالیا زندگی و کار کرده اند.

شروط اخذ این ویزا:

حداقل ۲ سال در یک منطقه مشخص در استرالیا زندگی کرده باشید

حداقل ۱۲ ماه در یک منطقه مشخص کار کرده باشید

از طریق ویزاهای ۴۸۹، ۴۷۵، ۴۸۷، ۴۹۵ و ۴۹۶ در استرالیا اقامت داشته باشید

این ویزا اقامت دائم در استرالیاست که شما می توانید خانواده خود را به استرالیا ببرید و در استرالیا تحصیل و کار داشته باشید. شما می توانید با این ویزا همسر، فرزندان وابسته و خانواده وابسته خود را ببرید. شما می بایست در Medicare جهت پرداخت هزینه مراقبت های بهداشتی ثبت نام کنید.

 

ویزای subclass 489

این ویزا ۴ ساله است و افرادی که کار و اقامت مشخص در استرالیا دارند می توانند برای این ویزا اقدام نمایند. برای درخواست این ویزا متقاضی می بایست توسط توسط یک کارفرما حمایت شود.

شروط ویزای ۴۸۹:

تسلط به زبان انگلیسی

سن ۱۸ تا ۴۴ سال

اسپانسر ایالتی

ارزیابی مهارت در یکی از مشاغل مذکور در لیست رشته های مورد نیاز

حمایت یکی از بستگان نسبی در منطقه  مشخص: والدین، برادر و خواهر، عمو و عمه، پسر عمو و پسر عمه، پدربزرگ و مادربزرگ

در این مقاله روشهای مهاجرت به استرالیا و همچنین گرفتن ویزای کار استرالیا بررسی شد و شما اطلاعات مرتبط با اخذ اقامت استرالیا را مطالعه فرمودید. با این وجود در صورتیکه طبق این توضیحات برای گرفتن ویزای کار استرالیا واجد شرایط هستید می توانید با کارشناسان مؤسسه حقوقی ملک پور تماس بگیرید. این مقاله در باب گرفتن ویزای کار استرالیا متعلق به مؤسسه حقوقی ملک پور (با همکاری مؤسسه MIE اتریش) می باشد. همواره می توانید با تمامی دفاتر همکار این موسسه در سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و به صورت تخصصی مشاوره رایگان اخذ نمایید .

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (1 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 پاسخ
  1. Hamid گفته:

    با سلام و خسته نباشید.من جوشکار هستم و مدرک ۱۸۰۰ساعته فنی حرفه ای دارم سنم ۲۵ و در حال کرفتن مدرک زبان هستم . تجربه کاری ندارم اما مهارت و دانش کافی را برای کار دارم ایا میتوانم اقدام به ویزای کاری کنم

    پاسخ
  2. وحید حکیمی گفته:

    سلام آقای دکتر ملک پور عزیز و دوست داشتنی
    ینده با دفتر وین تماس گرفتم آقای مظاهری به من پینهاد job seeker آلمان رو دادند ولی هزینه اش حدود ۹۰ میلیون شده با توجه به دلار ۵۰۰۰ تومان من این هزینه را ندارم به همین خاطر خواستم ازتون مشورت بگیرم که هزینه ویزای کار استرالیا چقدر میشه بنده ۳۰ ساله لیسانس عمران ۶ سال سابقه کاردر ساخت اسکلت ساختمان و نازک کاری ساختمان و سفت کاری که ۴ سال آن با بیمه هست دانشگاه آزاد کاشان فارغ التحصیل شدم زبان انگلیسی در حال یادگیری هستم جهت گرفتن آیلتس با محاسبه خودم اگر مدرک آیلتس ۷ بگیرم ۶۰ امتیاز را بدست می آورم همسرم هم دانشجوی ارشد میکروبیولوژی ۲۶ ساله در حال یادگیری زبان انگلیسی هستند
    میخواستم ببینم چقدر هزینه ویزا و باقی موارد میشه اگر آنجا ساکن شدیم چقدر در ماه باید برای خانه و خوراک و… خرج کنیم ؟
    به محض ورود کار پیدامیشه کرد؟اگر کار مرتبط پیدا نشد میشه کار غیرمرتبط انجام داد برای گذران زندگی؟
    در پایان اگر کشوری (غیرازآلمان )مناسب تر از لحاط هزینه های کلی در ذهن دارید ممنون میشم راهنماییم کنید.
    بسیار ممنون از لطف بی دریغ شما
    یاری اندر کس نمی بینیم یاران را چه شد دوستی کی آخر آمد هزاران را چه شد

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز باید بتوانید در سیستم امتیاز بندی وارد شوید و امتیاز لازم را بدست آورید اما باز هم باید بتوانید هزینه های زندگی خود را تامین نمایید که بهتر است برای اطلاعات بیشتر با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  3. داریوش شادیه گفته:

    سلام اقای دکتر من ۲۹سالمه و کارشناس پرستاری از دانشگاه دولتی و حدود ۴سال سابقه کار در یکی ازبیمارستانهای تهران رو دارم در حال گرفتن مدرک ایلتس هستم.همسرم دیپلم و زبان در حد مبتدی هستن برای مهاجرت ب استرالیا ایا همسرم هم باید ایلتس داشته باشد؟و کلا همسرم میتواند با من ویزا بگیرد؟ممنون میشم که راهنمای کنید مرسی

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی برای مهاجرت به استرالیا می توانید از طریق ویزای کار اقدام نمایید اما باید در سیستم امتیاز بندی قرار بگیرید و امتیازات لازم را بدست آورید که برای این مورد ارائه مدرک زبان الزامی می باشد و بهتر است که همسر محترمتان هم بتوانند مدرک زبان ارائه نمایند تا شانس بالاتری برای اخذ ویزا و کسب امتیاز داشته باشید برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان دفاتر mie تماس حاصل نمایید .

      پاسخ