کار پزشکان در دانمارک

کار پزشکان در دانمارک و بررسی آن

  • کار پزشکان در دانمارک و بررسی شرایط عمومی کار در دانمارک
  • کار پزشکان در دانمارک و ویزا کار پزشکان در دانمارک (Authorization)
  • کار پزشکان در دانمارک و شرایط مورد نیاز برای کار در دانمارک
  • کار پزشکان در دانمارک و بررسی حقوق شخصی فرد در مدت اقامت
  • کار پزشکان در دانمارک و کلاس های زبان دانمارکی برای متقاضیان
  • کار پزشکان در دانمارک و نحوه دریافت اطلاعات در مورد دانمارک
  • کار پزشکان در دانمارک و مدت زمان ویزا برای کار
  • کار پزشکان در دانمارک و شرایط ویزا همراه
  • کار در دانمارک و چگونگی درخواست برای کار در دانمارک
  • کار پزشکان در دانمارک و مشاغل پزشکی مورد نیاز برای کار در دانمارک

کار پزشکان در دانمارک و بررسی شرایط عمومی کار در دانمارک

کار پزشکان در دانمارک ، کار در دانمارک و شرایط کاری پزشکان در دانمارک در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار گرفته است. کار پزشکان در دانمارک در حال حاضر شرایط خاصی دارد که در این مقاله به این موضوع می پردازیم. شرایط کار پزشکان در دانمارک مثل دیگر کشورها بستگی به این موضوع دارد که فرد مدرک پزشکی خود را معادل سازی کند. کار در رشته ها و زیر شاخه های پزشکی عموماً دارای حساسیت زیادی می باشد و کار کردن در این رشته ها نیازمند گذراندن مراحلی می باشد که در این مقاله سعی شده مراحل کار پزشکان در دانمارک به صورت تخصصی بررسی شود و اطلاعات کاملی به پزشکان و متقاضیان کار در رشته های پزشکی و پیراپزشکی در کشور دانمارک ارائه شود.

کار برای پزشکان در دانمارک در صورتی که مدرک تحصیلی خود را از دانشگاه های خارج از دانمارک اخذ کرده باشند نیاز به معادل سازی (Authorization)  دارد.

طبق لیست مثبت مشاغل ۲۰۱۸ که از طرف ویزارت کار کشور دانمارک منتشر شده است کشور دانمارک در بخش پزشکی و پیراپزشکی نیاز به نیروی متخصص دارد. در این مقاله تحت راهنمایی وکیل مهاجرت به مشاغل پزشکی که مورد نیاز است نیز اشاره شده است.

فایل تصویری مؤسسه ملک پور در مورد زیبائی های دانمارک

مقاله مرتبط

کار در دانمارک

کار پزشکان در دانمارک و ویزا کار پزشکان در دانمارک (Authorization)

ویزا کار دانمارک یا مجوز اقامت پزشکان دانمارک نوعی اقامت است که به پزشکان اعطا می شود که در این کشور اقامت داشته باشند و بتوانند دوره های معادل سازی را بگذرانند و زبان کشور دانمارک (دنیش) را بیاموزند و مشغول به کار در این کشور به عنوان پزشک شوند. افرادی که به عنوان پزشک در کشوری غیر از دانمارک تحصیلات داشته اند و سابقه کار داشته اند می توانند برای این نوع اقامت درخواست دهند و این اقامت به آنها اجازه می دهد زبان دانمارکی را یاد بگیرند و در آزمون های تخصصی پزشکی شرکت کنند.

این اقامت به افراد اجازه اقامت می دهد ولی اجازه کار نمیدهد.

حال اگر افراد در حال حاظر به هر طریقی اقامت کشور دانمارک را دارند (برای مثال همسر فرد اقامت تحصیلی دانمارک را دارد) فرد نیازی به اخذ این ویزا برای گذراندن دوره های تخصصی و شرکت در آزمون ندارد.

فایل صوتی مؤسسه ملک پور در مورد اقامت کاری دانمارک

مقاله مرتبط

تحصیل پزشکی در دانمارک

کار پزشکان در دانمارک و شرایط مورد نیاز برای کار در دانمارک

افراد باید شرایط خاصی را داشته باشند تا بتوانند به عنوان پزشک یا دندان پزشک این اقامت را اخذ کنند

  • تائیدیه از سازمان بهداشت و بیماران دانمارک: این سازمان باید مدارک و تحصیلات پزشکی افراد را مورد تائید قرار دهد و باید برای درخواست کپی این تائیدیه را به همراه مدارک ارائه کرد.
  • فرد باید بتواند در طول مدت حضور خود در دانمارک هزینه زندگی خود و خانواده خود را تامین کند.

برای این امر باید فرد مدارکی ارائه دهد که پشتوانه مالی کافی برای مدت حضور خود در دانمارک و خانواده خود را دارد.

  • ماهیانه مبلغ ۷۰۰ یورو (۵۵۰۰ کرون) اگر فرد زیر ۲۵ سال است و همراه ندارد
  • ماهیانه مبلغ ۹۰۰ یورو (۶۷۰۰ کرون) اگر فرد بالای ۲۵ سال است و همراه ندارد
  • ماهیانه مبلغ ۱۸۰۰ یورو در صورتی که فرد بالای ۲۵ سال دارد و همراه همسر خود به دانمارک میرود
  • مبلغ ماهیانه ۲۰۰ یورو به ازای هر فرزند که به همراه فرد و همسر او به این کشور می آیند.
  • مبلغ ماهیانه ۲۵۰ یورو به ازای هر فرزند که همراه فرد ولی بدون همسر وی به کشور دانمارک می آیند.

مدرک مورد نیاز برای اثبات پشتوانه مالی پرینت حساب بانکی می باشد که نباید بیش از ۳ ماه از آن گذشته باشد.

اخذ ویزای کار دانمارک
شرایط تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در دانمارک

کار پزشکان در دانمارک و بررسی حقوق شخصی فرد در مدت اقامت

ویزا کار پزشکان چه حقوقی را به افراد اعطا میکند؟ این مسئله مسئله ای بسیار مهم می باشد که افراد قبل از هر اقدامی در خصوص هر امر حقوقی باید از آثار حقوقی آن اطلاع کافی داشته باشند در این بخش آثار حقوقی و حق و حقوقی که به افرادی که ویزا کار پزشکان در دانمارک را اخذ می کنند بررسی شده است.

  • کار پزشکان در دانمارک و بررسی شرایط کلی کار

    حق اقامت به جهت گذراندن دوره های زبان دانمارکی و گذراندن آزمون های پزشکی دانمارک به فرد اجازه کار در این کشور را نمی دهد. افراد برای کار در کشور دانمارک با این نوع اقامت باید درخواست مجوز کار دهند. این نوع درخواست کار برای افرادی است که بیمارستانی به آنها دوره های آموزشی همراه با حقوق پیشنهاد می دهد. همینطور افراد می توانند برای مجوز کار عادی اقدام کنند و مشغول به کار در هر شغلی شوند ولی برای اخذ این مجوز کار باید قرارداد کاری مشخص با حقوق مشخص که طبق قوانین کار کشور دانمارک تنظیم شده است را ارائه داد. برای اخذ مجوز کار نیازی نیست کار حتما تمام وقت یا حتما در رشته خاصی باشد. در صورتی که مجوز کار دریافت شد این مجوز به مدت مجوز اقامت معتبر خواهد بود و میتواند راهی باشد که افراد در کشور دانمارک درآمدی داشته باشند تا از پس هزینه های زندگی برآیند.

  • کار پزشکان در دانمارک و بررسی کلی اقامت

    مجوز اقامتی که به فرد اعطا می شود به وی اجازه می دهد در کشور دانمارک اقامت داشته باشد و همینطور به وی اجازه می دهد به مدت ۹۰ روز طی ۱۸۰ روز در کشورهای دیگر عضو اتحادیه شنگن بدون نیاز به ویزا اقامت داشته باشد. البته این اجازه اقامت به افراد اجازه کار در کشورهای دیگر عضو اتحادیه شنگن را نمیدهد بنابراین کسی که از این طریق در دانمارک اقامت دارد و حتی مجوز کار گرفته است اجازه کار در کشور دیگری را ندارد.

    فرد نباید آدرس اعلام شده خود در کشور دانمارک را ترک کند و یا بیش از ۶ ماه خارج از کشور دانمارک حضور داشته باشد. این موضوع باعث می شود اقامت دانمارک فرد باطل شود. در صورتی فردی نیاز داشته باشد بیش از ۶ ماه خارج از دانمارک حضور داشته باشد باید مقصد و دلیل خود را اعلام کند تا از ابطال اقامت وی جلوگیری شود.

تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در دانمارک
کار ضمن تحصیل در دانمارک

کار پزشکان در دانمارک و کلاس های زبان دانمارکی برای آن ها

با مجوز اقامت در کشور دانمارک فرد اجازه دارد در کلاس های زبان دانمارکی که در این کشور برگذار می شود شرکت کند. البته فرد برای شرکت در این کلاس ها باید به سن ۱۸ سال رسیده باشد و آدرس دقیق و ثبت شده در دانمارک داشته باشد.

شهرداری محل اقامت فرد ملزم است تا نهایت یک ماه پس از ثبت آدرس محل سکونت فرد دوره های زبان دانمارکی را به فرد پیشنهاد دهد و وی را به یک مرکز آموزش زبان معرفی کند. اگر تا یک ماه به فرد دوره زبان دانمارکی پیشنهاد نشد می تواند با شهرداری مربوطه ارتباط برقرار کند. دوره های زبان فرد همراه با افراد و مهاجران جدیدی که به این کشور آمده اند برگذار می شود.

کار پزشکان در دانمارک و نحوه دریافت اطلاعات در مورد دانمارک

در صورتی که برای اقامت و کار فرد به دانمارک آمده است باید با برخی موارد آشنا باشد که با توجه به شرایط خود شخص ممکن است متفاوت باشد. وب سایت lifeindenmark.dk برای آشنایی برای زندگی در دانمارک بسیار مناسب است و متقاضیان می توانند با موارد مهمی که در زیر به آنها اشاره شده در این سایت آشنا شوند و اطلاعات کاملی را کسب کنند:

  • شماره آی دی
  • ثبت شماره شخصی فرد (CPR)
  • کارت سلامت
  • مسائل مالیاتی
  • تعطیلات رسمی کشور
  • مدارس و مهد کودک
  • مسکن
  • کلاس های دانمارکی
  • ثبت ماشین و اخذ گواهینامه
ویزای توریستی دانمارک
اقامت کاری دانمارک از طریق گرین کارت

کار پزشکان در دانمارک و مدت زمان ویزا برای کار

مدت زمان ویزا پزشکان در دانمارک ۲ ساله می باشد که برای ۲ سال نیز قابل تمدید است. در صورتی فرد می تواند برای ۲ سال بعدی اقدام کند که بتواند مدرک قبولی در آزمون زبان دانمارکی را ارائه دهد. در مجموع نیز بیش از ۴ سال نمیتوان از این اقامت استفاده کرد. بسیار مهم است که فرد قبل از اتمام مدت مجوز اقامت درخواست تمدید اقامت خود را دهد و با تمدید این اقامت مجوز کار فرد نیز تمدید می شود.

مجوز اقامت نهایت تا ۹۰ روز قبل از اتمام تاریخ اعتبار پاسپورت اعتبار دارد و در صورتی که مدت اعتبار پاسپورت افراد کمتر از ۲ سال می باشد مدت اقامت فرد نیز به همان اندازه کاهش می یابد.

کار پزشکان در دانمارک و شرایط ویزا همراه

در صورتی که فرد اقامت کشور دانمارک را از این روش اخذ کند به فرزندان ، همسر و شریک ثبت شده قانونی وی اقامت این کشور اهدا میشود. همینطور همراه فرد اجازه کار تمام وقت در دانمارک را از این روش خواهد داشت و نیاز به اخذ مجوز کار جداگانه ندارد. همینطور اجازه راه اندازی هر نوع کسب و کار قانونی را نیز در کشور دانمارک دارد.

اطلاعات جزئی در خصوص اخذ این ویزا جهت کار پزشکان در دانمارک

در خصوص اخذ این ویزا حدود ۱ ماه پروسه زمانی به طول می انجامد و این ویزا بر خلاف بسیاری از انواع ویزا هزینه فرم و اپلیکیشن فی ندارد.

اخذ تابعیت دانمارک
هزینه های زندگی در دانمارک

کار پزشکان در دانمارک و چگونگی درخواست برای کار در دانمارک

  • جمع آوری مدارک برای کار در دانمارک :

    1. کپی تمامی صفحات پاسپورت
    2. مدرک تائیدیه سازمان بهداشت و بیماری دانمارک که تحصیلات قبلی فرد را مورد تائید قرار داده و فرد را واجد شرایط برای این نوع ویزا میداند.
    3. مدارک مالی که فرد میتواند در طول مدت اقامت هزینه های زندگی خود و خانواده اش را تامین کند.
  • کامل کردن فرم کار در دانمارک

    دقت بفرمائید پر کردن فرم بسیار مورد حساسی است و حدود ۱ ساعت زمان برای پر کردن این فرم نیاز است. در صورت اشتباه در پر کردن فرم یا ناقص پر کردن این فرم احتمال رد شدن درخواست زیاد است پس حتی الامکان در صورت عدم اطلاعات کافی از موارد از وکیل متخصص مشاوره بگیرید.

  • ثبت کردن فرم کار در دانمارک

    فرم را به دو صورت می توان ثبت کرد به صورت آنلاین و حضوری. در صورت پر کردن فرم به صورت آنلاین فرم ثبت شده می باشد و کار خاصی نیاز نیست انجام داد تا جواب به دست فرد برسد ولی در صورتی که فرد فرم را به صورت حضوری میخواهد ارائه دهد باید با مدارک هویتی خود مثل پاسپورت به سفارت دانمارک رجوع کند.

  • ثبت عکس و اثر انگشت

  • دریافت جواب

کار پزشکان در دانمارک و مشاغل پزشکی مورد نیاز برای کار در دانمارک

  • پروستات و ارتودنتیست
  • تکنسین آزمایشگاه پزشکی
  • درمانگر شغلی
  • جراح چشمی
  • فیزیوتراپیست
  • ماما
  • کیمیاگر
  • متخصص بالینی
  • تکنسین بالینی دندانپزشکی
  • دکتر پزشکی
  • بیننده یا متخصص اپتومیست
  • رادیوگرافی
  • دستیار های اجتماعی و مراقبت های بهداشتی
  • پرستار
  • دندانپزشک
  • بهداشت دهان و دندان
اقامت دانمارک
مهاجرت به دانمارک

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی، شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس گرفته و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی نمایند.

کار پزشکان در دانمارک و سخن پایانی

در حال حاظر شرایط دانمارک برای پزشکان و کار پزشکان در دانمارک شرایط مناسبی است که به علت نیاز این کشور به نیروی کار در زمینه پزشکی، پزشکان و نیروهای متخصص در مشاغل سلامت می توانند برای اخذ اقامت این کشور از این روش اقدام کنند. ویزا پزشکان دانمارک راه بسیار مناسبی است که میتوان برای دستیابی به موقعیت شغلی بهتر و اخذ اقامت یک کشور اروپایی این روش را اقدام کرد ولی باید قبل از اقدام به این روش مهاجرت از تمامی نکات کار پزشکان در دانمارک اطلاعات کامل داشت و با تمامی اطلاعات به این مسیر قدم گذاشت. توجه شود شرایط کار برای پزشکان تنها در کشور دانمارک مناسب نیست و پزشکان در بسیاری از کشورهای سطح بالا مورد نیاز می باشند و با گذراندن دوره های آموزشی و یادگیری زبان آن کشور می توانند در آن کشور مشغول به کار شوند که از جمله این کشورها می توان به آلمان ، اتریش ، سوئد و کانادا اشاره کرد. البته برای اخذ ویزا پزشکان دانمارک واجد شرایط بودن برای کار پزشکان در دانمارک فرد باید زبان دانمارکی را کامل به صورت تخصصی یاد بگیرد که این موضوع با توجه به اینکه زبان بسیار سختی است می تواند طی ۲ سال کمی سخت باشد. موسسه حقوقی ملک پور در خصوص مهاجرت به کشور دانمارک و مهاجرت و ویزا پزشکان دانمارک می تواند در تمامی مراحل به شما متقاضیان عزیز مشاوره دهد و وکالت شما در این مورد را به عهده بگیرد. امیدوار است که نوشتار کار پزشکان در دانمارک مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *