en_GBfa_IR

کار در کشور فرانسه

کار در فرانسه ( کار در کشور فرانسه، کاریابی در کشور فرانسه، چگونگی کار پیدا کردن در کشور فرانسه):

ویزای کار درکشور فرانسه به چندین شیوه اخذ می گردد یکی از شیوه های اخذ ویزای کار این است که فرد در کشور فرانسه یک دعوت نامه کاری از یک فرد دارای شرایط که دارای شرکتی معتبردر کشور فرانسه است اخذ نماید که فرد نیز باید شرایط مورد نیاز را داشته باشد (موسسه حقوقی ملک پور در زمینه ی مهاجرت کاری به کشور فرانسه به شما مشاوره حقوقی رایگان خواهد داد.) از دیگر شرایط مورد نیاز جهت پذیرفته شدن برای ویزای کار این است که در آگهی پذیرفته شوید ، که طی مراحلی که نخست ۳ ماه در داخل کشور سپس ۳ ماه در اتحادیه اروپا آگهی شود در صورتی که فرد مد نظر یافت نشود از ایران یا کشور دیگر نیرو میگیرند ، وقتی شخص در این آگهی پذیرش شد می تواند برای اخذ ویزا اقدام نماید. یافتن کار فرما در اروپا شرایط ویژه ای دارد که در ادامه مطالب به صورت مفصل بررسی خواهیم کرد و کارفرما پس از آگهی شغل خود باید برای استخدام فرد متقاضی، حقوقی را لحاظ نماید که کل هزینه های فرد و خانواده آن را شامل شود. این حقوق باید پس از کسر هزینه مالیات محاسبه گردد که آیا برای مخارج فرد مهاجر کافی است یا خیر؟

در نتیجه همانگونه که عنایت فرمودید اخذ ویزای کار فرانسه در کشور امری حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن طی گردد و اصولاً باید کارفرما این امکان را داشته باشد که برای کارمند متقاضی کشور فرانسه باید مجوز داشته باشد که برای کارگر متقاضی درخواست ویزای کار نماید. در اصطلاح فرد کار فرما در کشور باید بتواند اسپانسر شود. در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر امری دشوار است . دقت نمائید اشخاص کلاهبردار ادعا میکنند که میتوانند در مدت کم ویزای کار برای شما اخذ کنند ،اینها از میل زیاد اشخاص استفاده میکنند و این حرفها را میگویند، نخست از شخص سوال کنید تا کنون از کشور خارج شده که اکنون بخواهد کار شما را انجام دهد ، باور نمایید بسیاری از این دفاتر مهاجرتی در کشور ما دارای مشاورینی هستند که نه تنها اصلا با درس حقوق بین الملل خصوصی آشنا نیستند بلکه تا کنون پا از ایران فراتر نگذاشته اند . موسسه حقوقی ملک پور تحت نظارت مستقیم جناب دکتر امیر محمد ملک پور وکیل پایه یک دادگستری اداره میشود ایشان صرف نظر از این که در حال تحصیل در زمینه دکتری حقوق در یکی از بهترین دانشگاه های دنیا هستند (مدرک پذیرش دکترای ایشان در گالری موجود است ) در ضمن جناب دکتر ملک پور شخصاً به ۳ قاره جهان سفر داشته اند ونسبت به  بسیاری از کشورهای دنیا از نزدیک آشنایی کامل دارند. به خاطرداشته باشید اخذ دعوتنامه کاری امری آسان نیست که چند فرد بیسواد و بی تجربه در آن به شما مطلب بیاموزند.

چنانچه مایل هستید از این طریق اقدام کنید کل پروسه اخذ ویزای کار بین ۲ تا ۹ ماه به طول می انجامد که فرد متقاضی میتواند بعد از چند سال ( معمولا ۲ تا ۵ سال) تقاضای اقامت دائم کند و با قوانین کنونی این امر به سادگی مقدور میباشد.

یک راه دیگر جهت اخذ ویزای کار ، اخذ ویزا از طریق مهارت یا تخصص می باشد که در بعضی از کشورها مانند استرالیا ،کانادا و دانمارک امکان پذیر می باشد .

پروسه این ویزا در بیشتر کشورها خیلی زمانبر میباشد و بهترین کشوری که الان میتوان برای آن اقدام نمود کشور دانمارک است که یک پروسه ۷ تا ۹ ماهه دارد. البته نام ویزای کار دانمارک که مشهور به ویزای گرین کارت دانمارک شده است .

در رابطه با کشور فرانسه و کار در آن سوالات بسیاری از ما پرسیده میشود که ما سعی نموده ایم با توضیحاتی که به مشاورین داده ایم حتی الامکان این شبهات را مرتفع نماییم و شما میتوانید در خصوص چگونگی کار در فرانسه از ما سوالات خود را بپرسید و ما با کمال میل پاسخگو هستیم البته چنانچه بضاعت علمی یاری کند. آخرین نکته ای که در نهایت جهت اخذ و یافتن کار در کشور فرانسه به نظر میرسد این است که هرچند پروسه اخذ ویزای کار در فرانسه کمی دشوار است اما راههایی برای وصول و تسهیل کردن آن خواهیم داشت.

یکی از این طرق این است که ما بتوانیم در کشور فرانسه کار فرما را یافته و به صورت قانونی بتوانیم در آن کشور مشغول به کار شویم این است که به عنوان دانشجو وارد کشور فرانسه شویم و چون در طول تحصیل اجازه کار پاره وقت داریم می توانیم به محض این که شغلی آگهی شد آن را تقاضا نماییم یا صبر کنیم زمانی که فارغ التحصیل شدیم از کارفرما در کشور فرانسه درخواست کار کنیم ،این راه از جمله راههای بسیار مناسب می باشد زیرا پس از ورود به کشورفرانسه فرد چون به عنوان دانشجو وارد کشور شده است فرصت دارد تا شغل مد نظر خود را یافته و آن را تا پس از پایان تحصیلات خود ادامه دهد تا زمانی که بتواند از طریق این شغل اقامت کاری اخذ نموده و پس از پرداخت مالیات به مدت ۳ تا ۴ سال برای اخذ اقامت دائم اقدام نماید. در هر حال راههای دیگری نیز برای ورود به کشور فرانسه نیز وجود دارد که در این مقاله مختصر نمی گنجد. شما میتوانید هر گونه سوال خود در زمینه موضوع مهاجرت را از موسسه حقوقی ملک پور سوال بفرمائید. از این که صفحات ما را با شکیبایی مطالعه نموده اید یک دنیا سپاس گذاریم .