کار در مالتا

 کار در مالتا

اگر شما از شهروندان کشورهای اتحادیه ی اروپا نیستید، برای این منظور که قادر به انجام کار در مالتا که از کشورهای این اتحادیه محسوب می شود باشید، نیاز به یک مجوز اشتغال خواهید داشت . شهروندان و اتباع اتحادیه ی اروپا به جز شهروندان کرواسی و سوئیس برای انجام کار در مالتا نیازی به مجوز اشتغال نخواهند داشت .

البته مجوز استخدام باید توسط کارفرمایان استفاده شود نه از طریق کار جویان . کسانی که به دنبال کار هستند باید از طریق آژانس خدمات اشتغال عمومی در مالتا برای استخدام و آموزش شرکت ETC یا در یکی از مراکز کار در سراسر مالتا ثبت نام کنند . همچنین پیدا کردن فرصت های شغلی از طریق اینترنت امکان پذیر است که می توان از پایگاه های آنلاین، جستجوی شغل و منطقه را انجام داد . همچنین کارفرمایان می توانند با جستجو و بررسی رزومه های افراد جوینده ی کار نیروهای مورد نیاز خود را از این طریق استخدام کنند . آگهی های استخدامی در مجلات و روزنامه های محلی در بخش های آگهی های تجاری برای جذب نیروی کار خواهد بود، همچنین آژانس های کاریابی خصوصی بسیار زیاد و متعددی در دسترس خواهند بود که لیست به روز شده ی نیازمندی های استخدامی را در اختیار کارجویان قرار می دهند .

استخدام و آموزش در شرکت ها توسط نهادی انجام می شود که برنامه ها و دوره های کاربردی را برای شماره ی مجوز استخدام و اشتغال که در واقع به عنوان اجازه ی کار شناخته میشود، ارائه می دهد، با توجه به ملیت اتباع خارجی که در حال حاضر به کار گرفته می شوند، در مالتا این مسئولیت در آگوست ۲۰۰۵ به ETC واگذار شد .

تمامی درخواست های کاری باید با یک رزومه ی کامل از فرد متقاضی کار، همراه باشد . همچنین ارائه ی گواهینامه ی تخصص و مراجع آنها و تجربه ی حرفه ای برای تکمیل مدارک و متقاعد کردن کارفرما در مصاحبه، مورد نیاز است .درخواست های کاری نیز می توانند به صورت دست نویس یا تایپ شده باشند . آشنایی با زبان و مهارت های رایانه ای در انتخاب جویندگان کار توسط کارفرما خیلی مؤثر خواهد بود . گاهی ممکن است یک معاینه ی پزشکی توسط یک پزشک حرفه ای به رسمیت شناخته شده مورد نیاز باشد . در اینصورت گواهی پزشک در این زمینه که فرد مورد نظر از شرایط بدنی استاندارد و متناسب با کار تعیین شده برخوردار است، باید به کارفرما ارائه گردد.

مؤسسه حقوقی ملک پور برترین ارائه دهنده ی خدمات و مشاوره های حقوقی در زمینه های حقوق بین الملل خصوصی، در مسیر راهنمایی هموطنان عزیز همراهیتان خواهد کرد .

در زمینه ی خرید و فروش و اجاره ی املاک نیز در روزنامه های محلی و آژانس های املاک و وب سایت های مربوطه که در دسترس هستند می توان جستجو کرد و نیازهای خود را تأمین نمود .

برای شرایط تحصیل فرزندان در مالتا مدارس دولتی و همچنین مدارس خصوصی زیادی در سرتاسر مالتا وجود دارند . مدارس دولتی در همه ی مناطق اصلی مالتا یافت می شوند و بدلیل تقاضای زیاد برای مدارس خصوصی گاهی باید از چند ماه تا یک سال قبل رزرو جا انجام شود .

همه ی اتباع اتحادیه ی اروپا از طریق حق اقامت، شرایط زندگی در مالتا را خواهند داشت چه در صورتی که در این کشور شاغل باشند چه شاغل نباشند تنها کافی است پشتیبانی مالی خود را اثبات کنند تا برای تأمین هزینه های خود به دولت وابسته نباشند . همچنین اتباع اروپایی برای ورود به مالتا نیازی به ویزا نخواهند داشت و تنها گذرنامه و یا کارت هویتی ملی برای نشان دادن اعتبار آنها توسط اداره ی مهاجرت کافیست و آنها به مدت سه ماه می توانند بدون نیاز به اشتغال داخل مالتا بمانند اما برای درخواست ماندن بیش از سه ماه باید ویزای خود را در وزارت امور شهروندی و امور خارج از کشور تمدید نمایند و به آنها اجازه ی نامحدود داده می شود تا برای اثبات خودکفایی خود باقی بمانند . اتباع خارجی نیز باید هر زمان که مایل به گسترش کار و کسب اجازه ی اقامت هستند، برای ادامه ی اقامت در مالتا درخواست خود را ارائه دهند و از نظر تمکن مالی و کاری نیز بر خود تکیه داشته باشند .

در صورتی که تمایل به اقدام در کشورهای اروپایی از جمله مالتا دارید می توانید با تماس با مؤسسه ی حقوقی ملک پور و مشاوره ی تلفنی رایگان با مشاورین مجرب، بهترین مسیرها را برای اقدامات خود در هر زمینه ای بیابید .

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

Rating: 4
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (1 نظرات, میانگین: 1٫00 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 پاسخ
  1. Hojjat گفته:

    سلام
    من يك دعوتنامه ورزشي از يك باشگاه در كشور مالت دريافت كردم
    ميخواستم بپرسم براي بقيه مراحل و مدارك براي دريافت ويزاچه كارهايي بايد انجام بدهم
    سپاس

    Rating: ۴
    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، اگر دعوت نامه رسمی هست و تاریخ شروع و پایان همکاری درش نوشته شده میشه براتون اقدام کرد. برای سایر مدارک ویزا با دفاتر تماس بگیرید کامل راهنماییتون می کنند.

      پاسخ
  2. مریم بانو گفته:

    سلام عرض ادب فروان به شما وهمکاران خوبتون استاد ازچه سایتی میتونیم وارد بشیم برای پیدا کردن کارفرما ممنون میشم اطلاعتی راجبه به مطلب بهم بدید نمیدونم از کجا باید شروع کنم برای امر مهاجرت ولی مسمم هستم که با کمک موسسه MIE انشالله تا سال اینده یه کشوری رو انتخاب کنم و از ایران برم لطفا راهنماییم کنید

    پاسخ
  3. احسان گفته:

    سلام
    برای من یک اژانس هواپیمایی در ایران دارم برای ثبت شرکت در مالتا برای یک شرکت در جهت امور توریسم چقدر هزینه دارد؟؟ واینکه به نظر شما در این نوع شغل میتوان کسب درامد خوب داشت؟؟؟

    پاسخ