کار در عمان

بررسی کار در عمان

  • مقدمه ای بر کار در عمان

  • شرایط ویزا کار در عمان

  • مدارک موردنیاز برای کار در عمان

  • فرآیند کار در عمان

  • الزمات لازم برای کار در عمان

  • موسسات کاریابی برای یافتن کار در عمان

  • سوال و جواب در مورد کار در عمان

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

مقدمه ای بر کار در عمان

کار در عمان ، مهاجرت به عمان از طریق کار و اخذ ویزای کاری عمان با توجه به درخواست های فراوان شما در مورد آن مورد بررسی قرار گرفته است. با توجه به احتیاج عمان به نیروی کار، کار در عمان مورد توجه بسیاری از علاقمندان کار به عمان قرار گرفته است. اگر شما هم متقاضی کار در عمان و دریافت ویزای کار این کشور هستید با ماه همراه باشید که جوانب کلی کار در عمان و مهاجرت به عمان از طریق کار را بررسی کنیم.

ویزا کار به کسانی که اهدا می شود که توسط یک حامی یا کارفرما در عمان پشتیبانی می شوند و سن آن ها کمتر از ۲۱ سال نیست.

شرایط ویزا به شرح زیر است:

·         مدت اعتبار ویزا: از سه ماه از زمان صدور

·         معتبر برای تمدید و ورود چندباره

·         هزینه: ۲۰ ریال عمانی

·         جریمه عدم تمدید: ۵۰ ریال برای هر ماه

اگر میل به مهاجرت به عمان از طریق کار را دارید به  موسسه مشاوره ای ام آی ای با همکاری موسسه حقوقی ملک پور  با کادری متشکل از وکلا و مشاورین حقوق بین الملل آماده ارائه مشاوره رایگان به شما عزیزان در خصوص کار در عمان می باشد.

شرایط ویزا کار در عمان

حامی باید یک شخص محلی باشد و مسئولیت صحت اطلاعات ارائه شده در فرم درخواست را بپذیرد.

·         شخص نباید کمتر از ۲۱ سال و بیشتر از ۶۰ سال نباشد.

·         جنسیت شخص باید همان جنسیتی باشد که در فرم درخواست اعلام شده است.

·         شغلی که برای آن اقدام می شود باید با شغل ارائه شده در فرم اجازه کار یکسان باشد.

مدارک موردنیاز برای کار در عمان

تکمیل فرم آنلاین کار از طریق وبسایت امکان پذیر است، برای کشورهای عرب زبان این فرم باید به زبان عربی و برای کشورهای غیرعرب این فرم باید به زبان انگلیسی باشد و مدارک زیر را شامل شود:

  • ۲ قطعه عکس ۴*۶
  • کپی پاسپورت متقاضی با اعتبار بیشتر از ۶ ماه
  • اجازه کار اصلی که به تایید وزارت نیرو رسیده باشد و کپی آن همراه با فرم درخواست
  • در صورتی که درخواست توسط شخص دیگری غیر از حامی ارائه شده باشد، نماینده باید عمانی بوده و دارای مجوز کتبی از اداره گذرنامه و مسکن به عنوان درخواست کننده باشد.
  • گواهی سلامت جسمانی که به تایید وزارت بهداشت رسیده باشد باید برای متقاضیان از کشورهای هند، پاکستان، فیلیپین، بنگلادش، اندونزی، سری لانکا، مصر ، سوریه ، سودان و اتیوپی ارائه شود
  • کپی تایید مقامات مربوطه برای حرفه های خاص مانند: حرفه های آموزشی، حرفه های مذهبی، حرفه ای های رسانه ای، پزشکی، … و غیره

فرآیند کار در عمان

قبل از ورود به عمان برای کار باید شما سندی به عنوان NOC را دریافت کنید، این سند نشان می دهد که کارفرمای که قرار است شما را حمایت کند و دولت عمان هیچ مشکلی با اهداف کاری شما ندارند.

معمولا از دو نوع ویزا برای این عمل استفاده می شود:

۱٫     ویزا کاری برای کسانی که مایل به کار در عمان هستند

۲٫     ویزای سکونت برای همسر و اعضای خانواده شخص متقاضی

معمولا رایج است که کارفرما برای اخذ ویزا متقاضی کار در عمان قبل از ورود به عمان اقدام کند و رایج است که تمام پرونده متقاضی قبل از ورود مرتب شود و به همان نسبت نیز هزینه ها توسط کارفرما پرداخت شود.

زمانی که متقاضی به عمان می رسید کارفرما یا نماینده قانونی او در فرودگاه از وی استقبال می کند و بعد از آن به ایستگاه های پلیس سلطنتی عمان مراجعه می کنند و اثر انگشت متقاضی کار در عمان ثبت می گردد. شخص متقضای باید گواهی ترخیص ، ویزای معتبر سکونت و برای هر کدام از اعضای خانواده اجازه اقامت داشته باشد. همچنین بیمه سلامت نیز باید همراه متقاضی باشد.

در شغل جدید یک افسر رسمی مدارک شما را برای شغل و مدت زمان آن دسته بندی می کند، شما باید مدارک لازم را با مشخصات خود و گواهینامه های معتبر آموزشی تکمیل کنید. تمامی مدارک شما باید به تایید وکیل معتبر در کشور مبدا و وزارت امور خارجه برسد. همچنین مدارکی که به امضای سفارت عمان رسیده باشد نیز موردنیاز است.

معمولا برای همراهی خانواده دو گزینه وجود دارد:

·         ویزای پیوستن خانواده: برای همسر و فرزندان زیر ۲۸ سال

·         ویزا سکونت خانواده : این ویزا می تواند سایر بستگان مادر خواهر و برادر و والدین سالخورده را شامل شود.

فرآیند کار در عمان

عمان عضو کشورهای حوزه همکاری خلیج فارس است و انتظار می رود که قوانین و شرایط صدور ویزاری کار را به قدرت پیگیری کند. ویزاهای یک بار مصرف برای جایگزینی ویزاهای توریستی، کار و ویزاهای موقت معرفی شده اند. معمولا دو دسته از کشورها وجود دارد.

دسته اول کشورهای هستند که صرف نظر از وضعیت ورود و وضعیت افراد برای ان ها ویزا صادر می شود. این افراد در ابتدا باید فرم ویزا را تکمیل کنند و هزینه ۶ ریال عمان را پرداخت کنند. کشورهای گروه یک به شرح زیر هستند.

کار در عمان
کار در عمان

کشورهای گروه دوم به آن ها ویزا داده می شود و فقط از طریق هوایی می توانند به عمان وارد شوند.

کار در عمان

فایل های تصویری موسسه ملک پور در مورد کار در عمان و مقالات مرتبط

فایل تصویری موسسه ملک پور در مورد شرایط کار در عمان و اروپا

مقاله مرتبط
مهاجرت کاری به عمان
مقاله مرتبط
مقایسه ویزای کار عمان و اروپا

موسسات کاریابی برای یافتن کار در عمان

در زیر می تواند تعدادی از موسسات کاریابی در عمان را مشاهده کنید.

  • Work Circle Oman
  • Competence HR
  • Oxygen Oman
  • Randstad Middle East
  • MENA HR Solutions LLC
  • Al-Miladi Global Human Resources Management
  • Talent Development LLC
  • Global Business Network LLC (GBN)
  • Budge Talent

سوال و جواب در مورد کار در عمان

  • رایج ترین مشاغل برای کار در عمان چه مشاغلی هستند؟

    رایج ترین مشاغل نفت و گاز ، آموزش ، پزشکی و صنعت ساخت و ساز هستند

  • چه ویزای های برای کار در عمان وجود دارد؟

    معمولا برای کار در عمان شما به ویزای کار و کارت کار نیاز دارید.

  • پروسه اخذ ویزای کار در عمان به چه نحو است؟

    فرایند و الزامات لازم برای کار با توجه به وضعیت شغل در زمان ارائه درخواست ، نوع اجازه کار که برای آن اقدام می شود، ملیت متقاضی و وضعیت متقاضی و خانواده او متفاوت است. با این حال، شما باید یک مجوز کاری برمبنای ویزای استخدامی درخواست کنید و پس از وارد شدن به عمان برای تعیین وضعیت سلامت خود به ادارات مربوطه مراجعه کنید.

  • مدارک موردنیاز برای ویزای کار در عمان به چه صورت است؟

    مدارک با توجه به اوضاع شخصی و الزامات شرکتی متفاوت است. اما برخی مدارک شامل : گذرنامه اصلی، مدارک تحصیلی ، Cv، عکس های پاسپورتی، شرح شغل ، گواهی ازدواج و تولد برای وابستگان. همچنین شرکتی که حامی شماست باید مجموعه از مدارک را ارائه دهد. بعضی از مدارک نیز باید به تایید مراجع معتبر برسد.

  • پروسه اخذ ویزای کار در عمان چقدر طول می کشد؟

    معمولا ۱ الی ۳ ماه

  • ویزای کار تا چه زمانی اعتبار دارد؟

    این ویزا برای حداکثر دو سال معتبر است.

  • آیا اقامت دائم از طریق ویزای کار در عمان امکان پذیر است؟

    پروسه اخذ اقامت دائم عمان ساده نیست و باید شرایط زیادی را برای آن فراهم کرد.

سخن پایانی در مورد کار در عمان

در این نوشتار سعی شده که به صورت کلی شرایط کار در عمان برای شما بیان شود. همانطور که مشاهده کردید کار در عمان با شرایط خاصی همراه است و اگر شما بتوانید برای خود یک حامی پیدا کنید به راحتی می توانید برای کار در عمان اقدام کنید. در انتها پیشنهاد می شود که تمام سوالات خود را در مورد کار در عمان در بخش پرسش و پاسخ همگانی مطرح کنید. امیدوار است که مقاله کار در عمان که به بیان شرایط مهاجرت به عمان از طریق کار پرداخت مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *