کار در بلژیک و بررسی آن

کار در بلژیک
  • کار در بلژیک و شرایط عمومی آن
  • کار در بلژیک و نرخ بیکاری در بلژیک
  • کار در بلژیک و ویزای کاری بلژیک
  • کار در بلژیک و بررسی ویزای همراه
  • کار در بلژیک و مدارک موردنیاز ویزای کار بلژیک
  • کار در بلژیک و میزان حقوق در بلژیک
  • کار در بلژیک و مشاغل موردنیاز ۲۰۱۹ در بلژیک
  • کار در بلژیک و نحوه کاریابی در بلژیک
  • کار در بلژیک و موسسات کاریابی در بلژیک
  • کار در بلژیک و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در بلژیک

کار در بلژیک و مقدمه ای بر آن

کار در بلژیک ، اخذ اقامت از طریق کار در بلژیک و شرایط کار در این کشور، در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. کار در بلژیک ممکن است مورد تقاضای تعدادی از جویندگان کار باشد. ما در این مقاله سعی نموده ایم به سوالاتی که ممکن است برایتان پیش بیاید، پاسخ دهیم. سوالاتی از قبیل اینکه شرایط کار در بلژیک چگونه است؟ آیا از طریق ویزای کاری بلژیک، می توان به اقامت و در نهایت تابعیت کشور بلژیک دست یافت؟ موسسات کاریابی در بلژیک کدامند و مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزای کاری این کشور چیست؟ امیدواریم این مقاله که توسط متخصصین مجرب موسسه حقوقی ملک پور به نگارش در آمده است، سوالات شما را پاسخ دهد و اطلاعات کاملی را در خصوص کار در کشور بلژیک در اختیارتان قرار دهد. در صورت نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر، می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید و مشاوره رایگان تلفنی دریافت نمایید.

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد کار در بلژیک

کار در بلژیک و شرایط عمومی آن

کشور بلژیک یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و شنگن می باشد که در غرب اروپا واقع است. این کشور جمعیتی بیش از یازده میلیون نفر دارد که پایتخت آن بروکسل است. مردم بلژیک به سه زبان صحبت می کنند. در حدود ۶۰% از مردم به زبان هلندی و همینطور نزدیک به ۴۰% هم به زبان فرانسوی صحبت می کنند. در شرق بلژیک هم درصد کمی از مردم به زبان آلمانی صحبت می کنند. هزینه های زندگی در کشور بلژیک نسبت به برخی از کشورهای اروپایی مقداری بالاتر است. البته دولت بلژیک خدمات خوبی در جهت ارائه خدمات درمانی و یا در هنگام بیکاری به شهروندانش ارائه می دهد.

کار در بلژیک و موضوعات مربوط به کار در بلژیک از قبیل نرخ بیکاری، موسسات کاریابی، مشاغل موردنیاز و مدارک موردنیاز در این مقاله با جزئیات مورد بررسی قرار خواهد گرفت. لطفا با ما در ادامه مقاله همراه باشید.

اخذ ویزای کار در کشور بلژیک همچون کشورهای دیگر اتحادیه اروپا و عضو شنگن بدین صورت می باشد که حداقل ۶ ماه زمان لازم است که فرد متقاضی کار در بلژیک کارفرما را پیدا کند . چنانچه که این درخواست از جانب کارفرما پذیرفته شود ، فرد متقاضی موظف است دعوت نامه ی کاری را به سفارت ارائه کند و منتظر پذیرش از طرف سفارت باشد .لازم به ذکر است که در مواردی این مدت زمان بسیار طولانی میباشد ؛ چرا که رسیدگی نماینده ی سفارت به افرادی که تمایل دارند از طریق کار وارد این کشور شوند سخت گیرانه تر است . دلیل این امر بدین علت است که معمولاً  تمایل آنها بر این امر است که ساکنین کشور خود را به کار گیرند و یا از اتباع کشور خود به عنوان نیروی کار شاغل استفاده کنند .

کار در بلژیک و نرخ بیکاری در بلژیک

از مهم ترین عواملی که باید جهت کار در کشورهای خارجی مدنظر قرار دهید، نرخ بیکاری آن کشور می باشد. نرخ بیکاری در بلژیک در سال ۲۰۱۸، ۵٫۵ درصد بوده است که در مقایسه با سال های گذشته در این کشور، با کاهش خوبی روبرو بوده است. اما همچنان نرخ بیکاری در کشور بلژیک در مقایسه با کشورهای آلمان و اتریش که امکان دریافت ویزای جستجوی کار را هم دارید، بالاتر است.

در نمودار زیر نرخ بیکاری کشور بلژیک را در سال های اخیر می توانید ملاحظه نمایید :

کار در بلژیک

کار در بلژیک و ویزای کاری بلژیک

کار در بلژیک می تواند از طریق ویزای کار بلژیک صورت گیرد. شهروندان اتحادیه اروپا می توانند بدون کسب مجوزی در تمامی کشورهای اروپایی مشغول به کار شوند و زندگی کنند. ولی افرادی که از ایران می خواهند اقدام کنند، حتما می بایستی ویزای کاری بلژیک را دریافت کنند.

ویزای کاری بلژیک به سه دسته کلی تقسیم بندی می شود. ویزای نوع A,B,C

  • ویزای نوع C : این نوع ویزا برای تمام حرفه ها و تمام کارفرمایان معتبر است. این ویزا برای مدت زمان محدود صادر خواهد شد و هر سال می بایست تمدید گردد. افرادی که این نوع ویزا را دریافت می کنند می توانند در هر شغلی کار کنند و حقوق دریافت کنند. این نوع ویزا معمولا به دانشجویان و اعضای خانواده ماموران سفارت داده خواهد شد.
  • ویزای نوع B : ویزای نوع B برای یک کارفرمای مشخص صادر خواهد شد که مدت زمان آن هم برای یک سال است که البته قابل تمدید می باشد (در صورتی که شخص با همان کارفرما کار کند و همان شغل را داشته باشد.) اگر شما کارفرمایتان را عوض کنید، شما باید برای ویزای نوع B از ابتدا اقدام کنید. یعنی باید به کشور خود بازگردید و برای دریافت ویزای خود مجدد درخواست بدهید. اگر شما در بلژیک بیش از چهار سال کار و زندگی کنید، می توانید ویزای خود را تمدید کرده و پس از پنج سال، اقامت دائم بلژیک را دریافت نمایید.
  • ویزای نوع A :  ویزای نوع A به شما این امکان را می دهد برای هر کارفرمایی در بلژیک برای مدت نامحدود کار کنید. برای دریافت این نوع ویزا جهت کار در بلژیک، شما بایستی ثابت نمایید که در مدت ۱۰ سال اقامت قانونی بدون وقفه در بلژیک، به مدت ۴ سال با داشتن ویزای نوع B کار کرده اید  “بدون وقفه”  به این معنی است که شما نباید طی دوره اقامت خود در بلژیک، برای مدت بیش از یک سال از این کشور خارج شده باشید.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید بر روی لینک زیر کلیک نمایید :

ویزای کار بلژیک

کار در بلژیک و بررسی ویزای همراه

یکی از مواردی که برای افرادی که برای ویزاهای کاری اقدام می کنند، اهمیت دارد، امکان بردن همراه است. در کشور بلژیک هم همانند بسیاری از کشورهای دنیا امکان بردن خانواده پس از اخذ اقامت نفر اصلی وجود دارد. این بدین معنی است که شما در صورتی می توانید خانواده تان را با خود همراه سازید که در ابتدا به بلژیک بیایید و کار پیدا کنید و اقامت کاری دریافت نمایید. سپس می توانید درخواست دهید که خانواده تان نیز به شما بیپوندند.

منظور از همراه همسر، فرزندان زیر ۱۸ سال که متاهل نیستند و افراد بالای ۱۸ سال که دارای معلولیت هستند و شما سرپرست قانونی آنها هستید، می باشد.

  • مدارک موردنیاز ویزای همراه در بلژیک :
  • گذرنامه معتبر
  • گواهی سلامت پزشکی
  • اثبات تمکن مالی
  • مشخص بودن محل اقامت افراد خانواده
  • بیمه نامه مسافرتی
  • مدارک مرتبط با گواهی ازدواج، تولد فرزندان
  • ارائه مدارک اقامت نفر اصلی

کار در بلژیک و مدارک موردنیاز ویزای کار بلژیک

جهت کار در بلژیک، حتما باید مدارک موردنیاز آن را با دقت تهیه کنید. زیرا در بسیاری از موارد افراد متخصص، حتی دعوتنامه شغلی از کارفرما دارند، ولی به دلیل عدم ارائه درست مدارک، ویزایشان ریجکت می شود.

مدارک موردنیاز جهت کار در بلژیک و اخذ ویزای کاری بلژیک :

  • پاسپورت معتبر
  • عکس متقاضی
  • ارائه دعوتنامه شغلی به همراه قرارداد کاری
  • تحصیلات آکادمیک و مدارک معتبر تائید شده
  • گواهینامه شرکتی که قرار است در آن مشغول به کار شوید
  • گواهی سلامت معتبر
  • بیمه نامه مسافرتی
  • اثبات تمکن مالی
  • ارائه مدارکی جهت مشخص بودن محل اقامت
  • پرداخت هزینه ویزا
  • تکمیل فرم ویزا
  • کپی پاسپورت کارفرما (اسپانسر)

کار در بلژیک و میزان حقوق در بلژیک

هنگامی که شما مشغول به کار در بلژیک هستید، باید بتوانید شغلی پیدا کنید که حداقل حقوق کشور بلژیک را داشته باشد تا بتوانید اقامت بلژیک را به دست آورید. حداقل حقوق جهت کار در بلژیک ماهیانه ۱۵۹۳ یورو می باشد. در نمودار زیر می توانید روند حداقل حقوق کشور بلژیک را در سال های مختلف مشاهده نمایید :

حداقل حقوق کشور بلژیک

البته لازم به ذکر است که مبلغ گفته شده حداقل حقوق در این کشور می باشد و میزان حقوق به عوامل مختلفی از جمله سابقه کاری شخص، تعداد ساعات کاری و میزان تخصص شخص در شغل انتخابی بستگی دارد.

به عنوان مثال شغل های زیر بیشترین دریافتی را در یک ماه دارند :

  • مدیران شرکت ها بین ۸ تا ۹ هزار یورو ماهیانه
  • مدیران کسب و کار و مدیران اداری بین ۶ تا ۷ هزار یورو
  • مدیران بازاریابی و فروش بین ۵ تا ۶ هزار یورو
  • مدیران ساختمان، لجستیک بین ۵ تا ۶ هزار یورو

هنگامی که جهت کار در بلژیک اقدام می نمایید، باید به هزینه های زندگی در بلژیک نیز واقف باشید. در لینک زیر می توانید هزینه های زندگی در بلژیک را ملاحظه نمایید :

هزینه های زندگی در بلژیک

کار در بلژیک و مشاغل موردنیاز ۲۰۱۹ در بلژیک :

جهت جستجوی کار در بلژیک بهتر است در ابتدا مشاغل موردنیاز این کشور را مورد بررسی قرار دهید و با شناخت و اطلاعات کافی جهت یافتن کار در بلژیک اقدام کنید. زیرا کارفرماها مشاغلی که موردنیازشان باشد را در اولویت استخدام قرار می دهند و اگر شما نیز جزو آن دسته از افرادی باشید که مهارت کافی در زمینه موردنیاز داشته باشید، جذب و استخدام تان سریعتر خواهد بود و کشورها راحت تر ویزا می دهند. البته لازم به ذکر است که جهت کار در بلژیک، حتی اگر حرفه شما جزو مشاغل موردنیاز باشد، باز هم نیاز به پیشنهاد شغلی از کارفرما دارید.

مشاغل موردنیاز جهت کار در بلژیک در حال حاضر به شرح زیر می باشد :

  • حسابدار
  • کارکنان اداری
  • معمار
  • برق کار، لوله کش، پیمانکار
  • متخصص در زمینه IT
  • پرستار و ماما
  • معلم
  • مدیر پروژه
  • نماینده فروش

کار در بلژیک و نحوه کاریابی در بلژیک

کار در بلژیک و نحوه کاریابی در بلژیک

برای کار در بلژیک شما تنها یک راه دارید. افرادی که خارج از اتحادیه اروپا هستند، تنها از طریق Job offer یا همان دعوتنامه یا پیشنهاد شغلی از سوی یک کارفرما می توانند جهت کار در بلژیک درخواست دهند. هنگامی یک کارفرما می تواند این پیشنهاد شغلی را برایتان ارسال کند که شخصی را در کل اتحادیه اروپا، مطابق با نیازهایش جهت کار در بلژیک پیدا نکند.

بسیاری از افراد تصور می کنند که می توانند از طریق ویزای توریستی به بلژیک بیایند و در مدت زمان ویزای توریستی خود به دنبال کار بگردند و در همانجا ویزای خود را به ویزای کاری تغییر دهند. ولی از نظر حقوقی انجام این کار امکان پذیر نیست. زیرا ویزای توریستی قابل تبدیل به هیچ نوع ویزایی نیست و شما حتی در صورت یافتن کار، باید به کشور خود برگشته و مجدد درخواست ویزای کاری بلژیک را بدهید.

جهت جستجوی کار و کار در بلژیک، شما می توانید رزومه خود را به کارفرمایان در شرکت های بزرگ ارسال کنید و همچنین در سایت های کاریابی بلژیک به دنبال کار باشید. در ادامه مقاله به معرفی تعدادی از کاریابی های معتبر بلژیک می پردازیم.

کار در بلژیک و موسسات کاریابی در بلژیک

کار در بلژیک و موسسات کاریابی در بلژیک

جهت جستجوی کار و کار در بلژیک می توانید به موسسات کاریابی این کشور مراجعه کنید. کارفرمایان در موسسات کاریابی در بلژیک، شغل موردنیازشان را آگهی می کنند و به دنبال افرادی هستند که با شرایط موردنیازشان منطبق باشند. کارفرمایان از بین رزومه های دریافتی از سوی کارجویان، مواردی را که با شغل موردنیازشان سازگاری داشته باشد را برای مصاحبه دعوت
می کنند.

شما می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر، با مشاوران موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمایید. توجه کنید که رزومه کاری و تحصیلی شما باید کامل باشد و تمامی جزئیات در رابطه با مدرک تحصیلی، تخصص ها، مهارت زبان و … را در بر بگیرد

در زیر لیست تعدادی از موسسات کاریابی در بلژیک را می توانید مشاهده کنید و به آنها مراجعه نمایید :

  • Overseasjobs
  • Monster
  • Stepstone
  • Jobsinbrussels
  • Betterteam
  • Linkedin

جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید بر روی لینک زیر کلیک نمایید :

کاریابی در بلژیک

کار در بلژیک و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در بلژیک

کار در بلژیک منجر به اخذ اقامت و در نهایت تابعیت در این کشور می شود. در صورتی که شخص حداقل ۵ سال در بلژیک کار کند و ویزای کاری این کشور را داشته باشد، اقامت وی به اقامت دائم بلژیک تبدیل خواهد شد. در صورتی که شخص خلاف قوانین دولت بلژیک عمل نکرده باشد و همچنین جرمی مرتکب نشده باشد و پیش نیازهای لازم جهت شهروندی بلژیک را رعایت کرده باشد، می تواند از سال ششم درخواست پاسپورت بلژیک را بدهد. فرزندان زیر ۱۸ سال هم به تبع از والدین، پاسپورت بلژیک را دریافت خواهند کرد. از الزامات مهم جهت کار در بلژیک و اخذ اقامت و تابعیت آن، تسلط به زبان های هلندی، فرانسوی و یا آلمانی می باشد که قاعدتا امری دشوار می باشد. بسیاری از افراد توانایی یادگیری سه زبان به غیر از زبان مادری شان را ندارند و نمی توانند از پس این الزام برآیند. به همین دلیل پیشنهاد می شود قبل از هرگونه اقدامی جهت مهاجرت به بلژیک ، با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمایید. این مقاله توسط کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور تدوین گردیده است و هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع غیرقانونی می باشد و موسسه ملک پور به عنوان وکیل مهاجرتی، هیچگونه رضایتی از این بابت ندارد و آن را امری حرام و غیرقانونی می داند.

مدارک موردنیاز جهت اخذ تابعیت در بلژیک

  • ارائه مدارک هویتی (پاسپورت معتبر، شناسنامه و ...)
  • ارائه گواهی ازدواج و گواهی تولد فرزندان (در صورت وجود)
  • ارائه مدارک اقامتی
  • اثبات تمکن مالی
  • تسلط به زبان
  • تکمیل فرم درخواست
  • ارائه مدارکی مبنی بر مشخص بودن محل زندگی شما
ویزای جستجوی کار آلمان
شرایط اخذ ویزای کار اتریش

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

کار در بلژیک و سخن پایانی

افرادی که تمایل به یافتن کار در کشور بلژیک دارند ، می توانند با نوع دیگری از ویزا وارد این کشور شوند تا بلکه از پروسه طولانی اخذ ویزای کار رهایی یابند و یا از طریق دیگر کشورهای عضو شینگن اقدام به مهاجرت نمایند و پس از آن جهت یافتن ویزای کار این کشور اقدام نمایند .شما می توانید در صورت تمایل به اخذ اطلاعات بیشتر در زمینه ویزای کار بلژیک و دیگر راه های مهاجرت به اتحادیه اروپا و کشور های عضور شنگن ، با متخصصین ما در موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمایید . کار در بلژیک و شرایط دریافت کار در بلژیک به طور مفصل در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. امیدواریم توانسته باشیم که اطلاعات جامع و کامل در خصوص کار در بلژیک و اخذ اقامت کاری بلژیک را در اختیارتان قرار داده باشیم و به تمام سوالات شما پاسخ داده باشیم. قطعا انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت به عوامل مختلفی از جمله سن، مدرک تحصیلی، سطح زبان، سابقه کاری و … بستگی دارد که شما عزیزان می توانید با تماس با کارشناسان ما در موسسه حقوقی ملک پور، شرایط خود را عنوان کرده و مشاوره رایگان تلفنی دریافت نمایید. کارشناسان ما موارد گفته شده را می سنجند و بر اساس شرایط شما کشور مناسب را به شما پیشنهاد خواهند داد. کار در بلژیک ممکن است مدنظر تعدادی از افراد جامعه باشد ولی مهم ترین مشکل آن امکان پیدا کردن کارفرما و تسلط به سه زبان دنیاست. لطفا پیش از هرگونه اقدامی با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید و شرایط کار در اتریش، آلمان، کانادا، استرالیا و کشورهای دیگر را جویا شوید. همچنین می توانید در قسمت انتهای مقاله، در قسمت دیدگاه، نظرات و پرسش های خود را بیان نموده و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان ممکن دریابید.

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 پاسخ
  1. نورالدین نور گفته:

    سلام
    جناب دکتر بنده شرکت بازرگانی دارم و خانواده ام در بروکسل زندگی میکنند برای مهاجرت به بلژیک چه مسیری بهتره برای اقدام لطفا کمکم کنید

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام می توانید از طریق تحصیل و یا سرمایه گذاری و ثبت شرکت اقدام نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ