کار در انگلستان

کار در انگلستان و بررسی آن

  • کار در انگلستان و کلیات آن
  • کار در انگلستان و مراحل اخذ ویزای کاری انگلستان
  • کار در انگلستان برای فارغ التحصیل از انگلستان
  • کار در انگلستان و نرخ بیکاری در انگلستان
  • کار در انگلستان و مؤسسات کاریابی
  • کار در انگلستان و مشاغل مورد نیاز ۲۰۱۹
  • کار در انگلستان و انواع ویزای کاری انگلستان

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی، شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس گرفته و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی نمایند.

کار در انگلستان و مقدمه ای بر آن

کار در انگلستان ، اقامت انگلستان از طریق کار و شرایط کار انگلستان در این مقاله به صورت جامع و کامل مورد بحث قرار خواهد گرفت. بسیاری از افراد به دنبال کار در انگلستان و مهاجرت به انگلستان از طریق کار می باشند. در همین راستا موسسه حقوقی ملک پور در خصوص کار در کشور انگلستان مطالبی را به نگارش درآورده است، در صورتی که شما عزیزان در پی اخذ ویزای کاری انگلستان می باشید می توانید مطالب موجود در این مقاله را با دقت مطالعه نموده و در صورت هر گونه ابهام و سئوالی راجع به کار در انگلستان با مؤسسه حقوقی ملک پور  همکار مؤسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش تماس حاصل نموده و به صورت تلفنی و رایگان مشاوره تخصصی دریافت نمایید. در ادامه اساسی ترین و مهم ترین نکات راجع به ویزای کاری انگلستان و شرایط اخذ اقامت انگلستان از طریق کار، به صورت ساده و خلاصه خدمت شما دوستان گرامی ارائه می شود.

کار در انگلستان و کلیات آن

انگلستان با دارا بودن هزار کیلومتر مرز ساحلی بزرگترین کشور بریتانیا می باشد که هرساله اشخاص زیادی از مردم کشورهای دیگر را به منظور مهاجرت کاری به انگلستان یا مهاجرت تحصیلی و سرمایه گذاری به سوی خود جذب می کند. پایتخت انگلستان لندن می باشد که حدود ۸ میلیون نفر جمعیت دارد و بزرگترین شهر اروپا می باشد. زبان اصلی کشور انگلستان، انگلیسی بریتانیایی می باشد. جهت زندگی در انگلستان بطور عمومی باید یکی از انواع ویزای انگلستان را اخذ نمود. به این مقصود دولت بریتانیا انواع ویزای کاری و ویزای تحصیلی و سرمایه گذاری را برای اشخاص واجد شرایط صادر می کند. بسیاری از افراد قصد دارند که کار در انگلستان داشته باشند تا بتوانند اقامت دائم انگلستان را بدست آورند. مهاجرت کاری به انگلستان و گرفتن ویزای کار در انگلستان فقط از روش جاب آفر (Job offer) امکان دارد به این معنی که شما باید پیشنهاد کاری از کارفرمای مجاز در انگلستان داشته باشید. البته شرایط برای فردی که تحصیلات خود را در انگلستان داشته، متفاوت است. در ادامه راجع به هر کدام توضیح مختصری خدمت شما عرض می نماییم.

مهاجرت کاری به انگلیس

کار در انگلستان و مراحل اخذ ویزای کاری انگستان

پیشنهاد کار (Job Offer): جهت اخذ ویزای کاری انگلستان شخص باید  از انگلستان یک دعوت نامه کاری از یک کارفرمای مجاز که دارای یک شرکت معتبر در انگلستان است دریافت کند که فرد متقاضی هم باید شرایط آن کار را داشته باشد. از شرایط دیگر این دعوت نامه این است که باید آن کار سه ماه در انگلستان آگهی شود و پس از آن مجدداً سه ماه در اتحادیه اروپا آگهی شود و اگر بعد از ۶ ماه شخصی واجد شرایط آن شغل یافت نشد، کارفرما می تواند از کشورهای دیگر نیرو بگیرد. وقتی شخص از طریق این آگهی پذیرفته شد و پیشنهاد کار دریافت نمود می تواند برای گرفتن ویزای کاری انگلستان و مهاجرت کاری به انگلستان اقدام نماید.

در خصوص کار در انگلستان قابل ذکر است که یافتن کارفرما در اروپا دارای شرایط خاصی است، کارفرما پس از آگهی کردن شغل مربوطه، برای استخدام شخص درخواست کننده آن شغل باید حقوقی را معین کند. این درآمد ماهانه باید کل هزینه های شخص و خانواده وی را تأمین کند با توجه به اینکه این حقوق بعد از کسر هزینه مالیات محاسبه می گردد، باید توجه داشت که برای شخص مهاجر و خانواده وی کافی میباشد یا خیر. همان طور که گفته شد گرفتن ویزای کار در انگلستان امری کاملاً حقوقی می باشد و لازم است که مراحل قانونی و حقوقی آن طی شود و شخص کارفرما باید بتواند اسپانسر شخص جستجو کننده کار باشد پس واضح است که اقدام برای مهاجرت کاری به انگلستان بدون داشتن اسپانسر اصلا کار راحتی نیست.

فایل صوتی مؤسسه ملک پور در مورد ویزای کار انگلیس و آمریکا

کار در انگلستان و شرایط و نکات مربوط به آن:

  • در خصوص کار در انگلستان  همانطور که گفتیم نیاز به اسپانسر مالی می باشد که این اسپانسر مالی برای شخص اصلی ۸۰۰۰۰۰ پوند و برای هر همراه ۵۳۰۰ پوند می باشد که باید ۹۰ روز قبل از درخواست در حساب شخصی گذاشته شود و پرینت این ۹۰ روز را بگیرند. قابل ذکر است که منظور از همراه همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال می باشد.
  • حداقل ساعت کاری برای کسانی که مهاجرت کاری به انگلستان داشته اند ۳۰ ساعت در هفته می باشد.
  • برای گرفتن ویزای کاری انگلستان، مدرک تحصیلی دانشگاهی معتبر و مدرک زبان ضروری می باشد.

شما عزیزان همواره خواهید توانست از طریق تماس با مؤسسه حقوقی ملک پور ، همکار مؤسسه مشاوره ام ای اتریش در خصوص کار در انگلستان و اخذ ویزای کاری انگلستان و مهاجرت کاری به انگلستان و اخذ اقامت انگلستان و راه های اخذ تابعیت انگلستان مشاوره رایگان دریافت نمایید.

کار در انگلستان برای فارغ التحصیل از انگلستان

افرادی که در انگلستان یک مقطع تحصیلی را گذرانده باشند خیلی راحت تر از متقاضیان خارج از انگلستان می توانند برای جستجوی کار و گرفتن ویزای کار انگلستان اقدام نمایند. بنابراین در صورتی که فرد خواستار اخذ اقامت انگلستان باشد، به این دلیل که داشتن پیشنهاد کاری با شرایط خاص آن کمی مشکل به نظر می رسد، شخص می تواند ابتدای امر برای تحصیل اقدام نموده و پس از آن ویزای خود را به ویزای کاری تغییر دهد و اقامت داشته باشد. افرادی که یک دوره از تحصیلشان را در این کشور فارغ التحصیل شده باشند می توانند مشغول به کار در انگلستان شوند. این پروسه به این گونه می باشد که ما برای افراد پذیرش تحصیلی می گیریم تا افراد بتوانند به انگلستان راه پیدا کنند و بعداز فارغ التحصیل شدن بتوانند با پیدا کردن کار  و تغییر ویزای تحصیلی به ویزای کاری در انگلستان اقامت داشته باشند و پس از مدتی با پرداخت بیمه و مالیات، اقامت دائم خود را از طریق کار در انگلستان اخذ نمایند.

کار در انگلستان و نرخ بیکاری

نرخ بیکاری در انگلستان در حدود ۴ درصد می باشد که نشان دهنده این امر است که از هر ۱۰۰ نفر نیروی کار موجود در کشور انگلستان، ۹۶ نفر شاغل می باشند. این میزان نرخ بیکاری مطلوب است و گویای شرایط کاری مناسبی می باشد. با این وضعیت طبیعی است که افراد جویای کار در انگلستان باشند. در نمودار زیر نرخ بیکاری در ماه های اخیر نشان داده شده است.

کار در انگلستان 3

کار در انگلستان و مؤسسات کاریابی

مؤسسات کاریابی در انگلستان در هر زمینه متفاوت می باشند. برای مثال ۱۰ مورد از برترین مؤسسات کاریابی در شاخه مهندسی به قرار زیر می باشد:

Rise Technical Recruitment •

JAM Recruitment Ltd •

CBSbutler •

G2V Recruitment Group Limited •

Jonathan Lee Recruitment Ltd •

Euro-Projects Recruitment Ltd •

Jenrick Engineering •

Morgan Ryder Associates •

BPS World •

Conrad Consulting Ltd •

همچنین مطرح ترین آزانس های کاریابی در شهر لندن با زمینه های متفاوت شامل موارد زیر است:

Propel •

Huntress Group •

Silicon Milk Roundabout •

Satigo •

Deerfoot IT Resources •

Richard Wheeler Associates •

Opilio •

CDI Anderselite •

ReThink Recruitment •

Myriad Recruitment •

CBS Butler •

Brite Recruitment •

IT Recruit UK •

کار در انگلستان و مشاغل مورد نیاز ۲۰۱۹

مشاغل مورد نیاز هر کشور بر حسب کمبودی که در هر بخش دارد مرتباً اعلام عمومی می شود. در لیست زیر مشاغل موردنیاز انگلستان در سال ۲۰۱۹ به اضافه حقوق مشخص برای هر رده شغلی بر اساس مبتدی یا حرفه ای اعلام شده است.

کد sop و رده شغلی زیر مجموعه مشاغل: حداقل دستمزد
۱۱۲۳
مدیران تولید
– مدیریت تولید زباله های هسته ای و انهدام:

  • مدیر عامل
  • مدیر برنامه
  • مدیر سایت

– مدیران تولید در انتقال و توزیع برق:

  • مدیر پروژه
  • مدیر سایت

مبتدی : ۲۰،۸۰۰ پوند

با تجربه : ۳۷،۶۰۰ پوند

۲۱۱۳
دانشمندان علوم فیزیکی
– دانشمندان علوم فیزیکی مهندسی زمین در زمینه ساخت و ساز:

  • زمین شناس مهندسی
  • هیدروژئولوژیست
  • ژئوفیزیک

– دانشمندان علوم فیزیکی در صنایع نفت و گاز:

  • ژئوفیزیک
  • زمین شناس
  • زمین شناس
  • ژئوشیمی

– دانشمندان علوم فیزیکی در مدیریت مواد هسته ای و دفع زباله:

  • مدیر خدمات فنی

– دانشمندان علوم فیزیکی در صنعت معدن:

  • کارشناس زمین شناس
  • ارشد زمین شناسی منابع

مبتدی : ۲۱،۰۰۰ پوند

با تجربه : ۲۷،۲۰۰ پوند

 ۲۱۲۱
مهندسین عمران
– مهندسین عمران در مهندسی زمین مهندسی عمران:

  • مهندس ژئوتکنیک
  • مهندس تونلینگ

– مهندسین عمران صنعت نفت و گاز:

  • مهندس نفت
  • مهندس حفاری
  • مهندس تکمیل شده
  • مهندس مایع
  • مهندس منبع
  • مهندس دریایی و زیرزمینی
  • مهندس کنترل و نظارت
  • مهندس ایمنی فرایند

– مهندسین عمران صنعت معدن:

  • مهندس ارشد معدن

مبتدی : ۲۲،۸۰۰ پوند

با تجربه : ۳۰،۰۰۰ پوند

 ۲۱۲۲
مهندسان مکانیک
 – مهندس مکانیک در صنایع نفت و گاز

مبتدی : ۲۷،۴۰۰ پوند

با تجربه : ۳۲،۹۰۰ پوند

 ۲۱۲۳
مهندسین برق
– مهندس برق در صنعت نفت و گاز

– مهندسین برق در انتقال و توزیع برق:

  • مهندس برق
  • مهندس کنترل
  • مهندس حفاظت

– مهندسین برق در هوافضا:

  • مهندس مهندسی برق
  • مهندس برق الکترونیک

مهندس برق، مهندس کنترل، یا مهندس حفاظت در انتقال برق و توزیع: ۳۲،۵۰۰ پوند

مبتدی : ۲۴،۸۰۰ پوند

با تجربه : ۳۵،۶۰۰ پوند

 ۲۱۲۴
مهندسین الکترونیک
– مهندس الکترونیک متخصص در تولید و طراحی خودرو

– مهندسین الکترونیک در صنعت راه آهن:

  • مدیر طراحی سیگنالینگ
  • مهندس طراحی سیگنال
  • طراحان اصول سیگنالینگ
  • ارزیابی کننده سیگنالینگ ارشد
  • بررسی سیگنالینگ طراحی
  • مهندس سیستم های سیگنالینگ

مبتدی : ۲۵،۲۰۰ پوند

با تجربه : ۳۱،۳۰۰ پوند

 ۲۱۲۶
مهندسان طراحی و توسعه
– مهندس طراح در انتقال و توزیع برق

– مهندسان طراحی و توسعه در تولید و طراحی خودرو:

  • مهندس توسعه محصول
  • مهندس طراحی محصول

– مهندسان طراحی و توسعه در صنعت سیستم های الکترونیکی:

  • مهندس مدار یکپارچه
  • مهندس تست مدار مجتمع

مبتدی : ۲۵،۳۰۰ پوند

با تجربه : ۳۲،۱۰۰ پوند

 ۲۱۲۷
مهندسین تولید و فرآیند
– مهندس شیمی

– مهندس تولید (برنامه ریزی فرآیند) در صنعت هوافضا

– نماینده خدمات فنی در زمینه انهدام و زباله های صنعت هسته ای

مبتدی : ۲۲،۹۰۰ پوند

با تجربه : ۳۰،۰۰۰ پوند

۲۱۲۹

مهندسی تخصصی

– متخصصان مهندسی در انتقال و توزیع برق:

  • مهندس پروژه
  • مهندسین پیشنهادات

– متخصصان مهندسی هوافضا:

  • مهندس هوا گرمایی
  • مهندس فشار
  • سر مهندس
  • ابزار پیشرفته و مهندس تعمیر و نگهداری

– متخصصان مهندسی در زمینه مدیریت زباله های صنعتی در صنعت هسته ای:

  • مدیر عملیات
  • مدیر متخصص
  • مهندس پروژه / مهندس برنامه ریزی
  • مدیریت زباله های رادیواکتیو
  • مشاور حفاظت رادیولوژیک

– سایر متخصصان مهندسی در صنعت هسته ای مدنی:

  • مهندس پرونده هسته ای
  • مهندس مهندسی مکانیک (وسایل نقلیه فشار)
  • مهندس طراحی لوله کشی
  • مهندس مکانیک (فشار)
  • مهندس فرآورده های حرارتی / مهندسی فرایند

مبتدی : ۲۶،۱۰۰ پوند

با تجربه : ۳۲،۰۰۰ پوند

۲۱۳۳
مدیران متخصص فناوری اطلاعات
– مدیر محصول IT که توسط یک شرکت واجد شرایط استخدام شده است، نیاز به پنج سال تجربه مناسب و همچنین تجربه ثابت شده از رهبری تیم

مبتدی : ۲۶،۵۰۰ پوند

با تجربه ۴۰،۰۰۰ پوند

۲۱۳۵
تحلیلگران کسب و کار IT، معماران و طراحان سیستم
– مهندس سیستم در جلوه های بصری و انیمیشن کامپیوتری ۲D / 3D برای فیلم، تلویزیون و یا بازی های ویدئویی
دانشمند استخدام شده توسط یک شرکت واجد شرایط، نیاز به پنج سال تجربه مناسب، و همچنین تجربه اثبات شده از رهبری تیم

_

۲۱۳۶ متخصصان برنامه نویسان و برنامه نویسان – توسعه دهنده ارشد که توسط یک شرکت واجد شرایط استخدام می شود، نیاز به پنج سال تجربه مناسب و همچنین تجربه ثابت شده از رهبری تیم
– برنامه نویسان و طراحان نرم افزاری در جلوه های بصری و انیمیشن کامپیوتری ۲D / 3D برای صنایع فیلم، تلویزیون و یا بازی های ویدئویی:

  • توسعه دهنده نرم افزار
  • نویسنده شیدر
  • طراح بازی

– برنامه نویسان و طراحان نرم افزاری در صنعت سیستم های الکترونیکی:

  • توسعه دهنده ی درایور
  • مهندس ارتباطات جاسازی شده

مبتدی : ۲۴،۰۰۰ پوند

با تجربه : ۳۱،۱۰۰ پوند

۲۱۳۹
متخصصین فناوری اطلاعات و ارتباطات
– یک متخصص امنیت سایبری که توسط یک شرکت واجد شرایط استخدام شده است، نیاز به پنج سال تجربه مناسب و تجربه ثابت شده از رهبری تیم

مبتدی : ۲۰،۸۰۰ پوند

با تجربه : ۲۹،۹۰۰ پوند

۲۱۴۲

متخصصان محیط زیست

– مهندسان محیط زیست در زمینه مهندسی زمین:

  • متخصص زمین آلوده
  • متخصص محیط زیست
  • مهندس دفن زباله

مبتدی : ۲۰،۸۰۰ پوند

با تجربه : ۲۴،۳۰۰ پوند

۲۲۱۱
پزشکان
– مشاوران پزشکی:

  • مشاور رادیولوژی بالینی
  • مشاور اورژانس پزشکی
  • مشاور روانپزشک مسن

– غیر مشاور، غیر حرفه ای، کارکنان پزشکی در:

  • طب اورژانس (از جمله پزشکان متخصص که در حوادث و اورژانس کار می کنند)
  • روانپزشکی قدیمی
  • اطفال

– کارآموزان

 _

کار در انگلستان و انواع ویزای کاری انگلستان

Tier 1 (Exceptional Talent) visa:

ویزا درجه ۱ (استعداد فوق العاده) – این ویزا به دانشمندانی اختصاص دارد که به عنوان رهبران در علوم، علوم انسانی، مهندسی، پزشکی، فن آوری دیجیتال و هنر شناخته شده اند. این نوع ویزا تا ۵ سال اعتبار دارد و به مدت ۵ سال قابل تمدید است. هر سال، ۱۰۰۰ ویزای درجه ۱ صادر می شود.

Tier 1 (General) visa:

ویزای درجه ۱ (عمومی) – به مدت سه سال معتبر است. شما می توانید در انگلستان بدون اسپانسر مالی کار کنید. نکته: این ویزا قابل تمدید نیست.

Tier 1 (Graduate Entrepreneur) visa:

ویزای درجه ۱ (کارآموز کارشناسی ارشد) – دانشجویایی که از انگلستان فارغ التحصیل شده اند و توسط مقامات ارشد بریتانیا برای ایده های تجاری باور نکردنی خود واجد شرایط درخواست این ویزا شده اند. فرد باید خارج از منطقه اقتصادی اروپا و سوئیس باشد و تمام الزامات واجد شرایط بودن را رعایت کنید.

Tier 1 (Investor) Visa:

سطح ۱ (سرمایه گذار) ویزا – با سرمایه گذاری امکان اقامت انگلیس فراهم می شود. اتباع EEA و سوئیس نیازی به ویزا برای کار در انگلیس ندارند. نامزدهای خارج از EEA و سوئیس محدود به درخواست برای این ویزا هستند. شما می توانید برای مدت سه سال و چهار ماه به وسیله این ویزا اقامت کنید.

Tier 2(General) visa:

ویزای درجه ۲ (عمومی) – برای ۶ سال معتبر است. متقاضیانی که پیشنهاد کار از کارفرمای مجاز دریافت نموده اند.

Tier 2 (Intra-company Transfer) visa:

ویزای دوم (انتقال درون شرکتی) – اعتبار این ویزا بین ۶ ماه و ۹ سال استو مربوط به انتقال نیروها در شعبه های یک شرکت بین المللی است.

 Tier 2 (Minister of Religion) visa:

ویزای درجه ۲ (وزیر دین) – این ویزا تا ۳ سال و یک ماه معتبر است و برای متقاضیانی که خارج از EEA و سوئیس هستند و در یک جامعه ایمانی در انگلستان مشغول به فعالیت هستند.

Tier 2 ( Sportsperson) visa:

ویزا سطح ۲ (ورزشکار) – اگر شما یک ورزشکار یا مربی باتجربه هستید و از سوی اداره ورزشی خود مدارک بین المللی دریافت کرده اید، در صورت واجد شرایط بودن، مجوز دریافت ویزای درجه دوم را دارید.

Tier 2 Priority Service:

سرویس اولویت دوم – این ویزا برای گسترش و یا تغییر ویزای سطح دوم استفاده می شود. برای درخواست این ویزا، باید در انگلستان حضور داشته باشید.

 Tier 5 (Temporary Worker- Creative and sporting) visa:

مرحله ۵ (کار موقت – خلاق و ورزش) اگر شما یک بازیگر، موسیقیدان یا کار در صنعت خلاق هستید و در زمینه خود در انگلستان کار کرده اید، می توانید برای ویزا درخواست کنید. شما می توانید حداکثر ۱۲ ماه در انگلستان اقامت داشته باشید و اگر می خواهید اقامت خود را ادامه دهید، می توانید درخواست کنید.

Tier 5 ( Temporary Worker- Government Authorized Exchange Visa):

سطح ۵ (موقت) – این ویزا برای متقاضیانی است که مایل به بازدید از انگلستان برای اهداف کاری و یا آموزش، تحقیق و یا مشارکت در طرح تبادل موافقت شده دولت هستند. شما می توانید برای مدت یک سال یا دو سال در این ویزا اقامت کنید.

 Tier 5 (Temporary Worker- International Agreement) Visa:

ویزا ۵ – موافقت نامه کارگران موقت – توافق نامه بین المللی – متقاضیان خارج از منطقه اقتصادی اروپا (EEA) و سوئیس قراردادی برای انجام کار تحت پوشش قوانین بین المللی در انگلستان دریافت می کنند. شما می توانید برای حداکثر دو سال یا تا زمانی که حمایت شما معتبر باشد، بمانید.

 Tier 5 (Temporary Worker- Religious Worker) visa:

ویزای ۵ (کارگر موقت و مذهبی) – اگر می خواهید یک فرصت کاری در کار مذهبی، مانند موعظه یا هر چیز دیگری، پیدا کنید، می توانید برای این ویزا درخواست کنید. قبل از درخواست ویزا باید گواهینامه را از طرف حامی مجوز دریافت کنید.

Tier 5)Youth Mobility Scheme):

سطح ۵ (برنامه تحرک جوانان) – اگر سن شما در گروه ۱۸-۳۰ قرار دارد و مایل به اقامت و کار در انگلیس برای مدت دو سال باشید، این ویزا برای شما مناسب است. شما می توانید در بیشتر مشاغل کار کنید.

Domestic Workers in a Private Household visa:

کارگران داخلی در یک ویزای خانگی خصوصی – کارگران داخلی که برای کارفرمایان خود حداقل یک سال کار انجام داده اند. این ویزا فقط برای مدت شش ماه معتبر است.

کار در انگلستان و بررسی کلی آن

کار در انگلستان در این نوشتار بررسی شد، شرایط اخذ ویزای کار انگلستان و مراحل آن، اقدام از طریق تحصیل و سپس کار، انواع ویزای کاری انگلیس و سایر نکات پیرامون کار در انگلستان بحث شد. در صورتی که فرد فارغ التحصیل از دانشگاه های انگلستان نباشد، لزوماً باید با دعوتنامه کاری وارد این کشور شود که استخدام نیروی خارجی قوانین خاص خود را دارد که به طور کامل مورد بررسی قرار گرفت. علاوه بر آن شرایط کاری انگلستان و نرخ بیکاری، مشاغل مورد نیاز انگلستان در سال ۲۰۱۹ و مؤسسات معروف کاریابی انگلستان مطرح گردید. امیدواریم نکات مورد نظر خود را با مطالعه این مقاله دریافت نموده باشید. در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی یا سئوالی پیرامون کار در انگلستان می توانید با مشاورین متخصص ما تماس رایگان داشته باشید یا در قسمت دیدگاه انتهای مقاله، برای ما یادداشت بگذارید و در سریع ترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت نمایید.

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 پاسخ
  1. فرشته گفته:

    با سلام اطلاعات بسیار خوبی رو عنوان کردید چطور میتونم سوالات خود رو مطرح کنم یابا شرایط خودم اگر نوعی ویزاوجود داره رو بپرسم ؟ممنون میشم راهنماییم کنید

    Rating: ۵
    پاسخ
  2. Goli گفته:

    عرض سلام من روانپزشک با ۲۰ سال سابقه کار وهمسرم پزشک عمومی با ۲۰ سال سابقه کار وضعیت زبان متوسط (فعلا) سن هر دو ۵۳ سال شرایط کار رو با همین اطلاعات چطور می بینید با تشکر

    Rating: ۵
    پاسخ
  3. محمد شمس گفته:

    سلام
    وقت بخیر

    ۱. جهت اقدام برای گرفتن ویزای tier2 از نوع minister of religion از سفارت انگلیس آیا فقط ارائه نمره زبان برای فرد متقاضی لازم است یا همسر وی هم باید مدرک زبان داشته باشد؟

    ۲. برای فرد متقاضی که از نوع minister دعوتنامه کاری داره، ارائه زبان انگلیسی آیا الزامی است؟ اگر جواب مثبت است باید در چه حدی باشه؟ آیلتس آکادمیک هم مورد قبول هست؟

    ۳. آیا امکان تحصیل در مقطع دکتری با ویزای tier2 minister of religion وجود دارد؟

    خیلی از بزرگواری شما متشکرم

    Rating: ۵
    پاسخ
  4. مهران گفته:

    باسلام
    همسر من استاد دانشگاه میباشد او در رشته شیمی تجزیه تدریس میکند
    ۱۹تا مقاله ۳ تا کتاب نوشته
    برای پایان نامه تحصیلی ماده مخدر کراک درست کرده و در تحقیقات نانو لقب phd دریافت نموده وی شاگرد دوم دانشگاه مشهد بوده در حال حاضر تقاضای ویزای کار دارد خواهشمندم یاری فرمایید. باتشکر.

    Rating: ۴
    پاسخ
  5. سحر گفته:

    با سلام من همسرم نجار سن ۳۶ساله و ۲۰سال تجربه در کار نجاری داره و بسیار حرفه ایی هست استاد کاره ایا میشه از طریق این کار مهاجرت کرد

    پاسخ
  6. سارا گفته:

    سلام من پرستارم ۳۰سال سن دارم ۷سال سابقه کاری دارم متاهلم و همسرم کارشناس حسابداری هست
    دو فرزند هم دارم
    امکان مهاجرت کاری به انگلستان برای خانواده من هست؟
    آشناییم با زبان هم مقدماتیه

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام برای اخذ ویزای کار انگلیس باید در ابتدا کارفرما داشته باشید تا بتوانید اقدام نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  7. بابک گفته:

    سلام و درود خدمت شما ، یه سوالی اینجا برام پیش اومد میخواستم بپرسم این هشتصد هزار پوند اسپانسر قضیه اش چیه؟ مثلا اگر من در انگلستان یه کار تو هایپرمارکت در لندن پیدا کنم باید چکار کنم؟ یه کم نا مفهوم هست لطفا توضیح بدید ، اگر جناب دکتر ملکپور یک فایلی در این زمینه صحبت کنن ممنون میشم که کامل و جامع توضیح بدن

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام باید در ابتدا رزومه کامل خود را بفرمایید تا امکان راهنمایی وجود داشته باشد برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ