چگونگی مهاجرت کاری به فنلاند

چگونگی مهاجرت کاری به فنلاند

چگونگی مهاجرت کاری به فنلاند در هنگام مهاجرت به فنلاند ۲۰۱۸ و پس از گرفتن وکیل مهاجرت و پس از اخذ ویزای کار فنلاند و یا برای کار در فنلاند ۲۰۱۸ و شرایط اخذ اقامت فنلاند چگونه است ؟ شرایط اخذ ویزای کار فنلاند و یا موسسات کاریابی در فنلاند و یا مشاغل موردنیاز فنلاند چگونه است ؟ ما در این مقاله سعی بر آن داریم اطلاعاتی را در خصوص چگونگی مهاجرت کاری به فنلاند و همچنین مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار فنلاند ، نحوۀ اقدام برای مهاجرت کاری به فنلاند در اختیار شما قرار دهیم .

نحوه کار در فنلاند

اگر قصد دارید در فنلاند کار کنید، به طور معمول به اجازه اقامت بر اساس اشتغال(کار)، که توسط دولت فنلاند صادر شده است نیاز دارید
کار در کشور فنلاند با ویزاهای دیگر کشورها امکان پذیر نیست و نیاز به ویزای کاری کشور فنلاند وجود دارد خصوصا اگر مدت زمان کار بیشتر از ۹۰ روز باشد .

در خصوص چگونگی مهاجرت کاری به فنلاند می توان بیان نمود که در بعضی موارد شما میتوانید از طریق ویزای کشورهای دیگر وارد کشور فنلاند شوید و مشغول به کار شوید ولی این شرایط کار محدود است و برای حداکثر مدت ۹۰ روز اعمال میگردد .

اگر شما دارای نوع دیگری از ویزا برای کشور فنلاند باشید ممکن است با توجه به نوع ویزا شما اجازه کار داشته باشید که در این مورد باید ویزای شما بررسی شود و سپس جواب قطعی صادر شود
آیا یک پناهنده در اجازه کار کشور فنلاند دارد ؟

در این مورد شما میتوانید به مقاله پناهندگی در کشور فنلاند مراجعه نمایید.

آیا بعد از تحصیل در کشور فنلاند میتوان مشغول به کار شد ؟

اگر شما متقاضی مهاجرت کاری به فنلاند هستید و مدرک تحصیلی یا تحصیلات خود را از کشور و دانشگاه های فنلاند دریافت کرده اید میتوانید برای دریافت اجازه کار به شهرداری یا اداره کار کشور فنلاند مراجعه نمایید تا اجازه کار شما صادر شود.

آیا شهروندان اتحادیه اروپا اجازه کار در فنلاند را دارند ؟

در چگونگی مهاجرت کاری به فنلاند اگر شما یکی از شهروندان اتحادیه اروپا هستید شما دارای اجازه کار در کشور فنلاند نیستید !

نحوه پیدا کردن کار در فنلاند

کشور فنلاند یک کشور در شما اروپا است . زبان رسمی این کشور فنلاندی و سوئدی است .

از طریق موارد زیر شما میتوانید به جست و جوی شغل مورد نظر خود بپردازید . دقت نمایید بعضی از این موارد نیازمند رزومه کاری شما هستند تا پرونده شما را بررسی نمایند .

  1. موتور جستجوی شغلی عمومی
  • وزارت کار کشور فنلاند : وزارت کار فنلاند دارای موتور جست و جوی شغلی است . این محل محل بسیار خوبی برای شروع است
  • Career Jet : سایت برای کاریابی در فنلاند
  • com
  • Learn4Good : وب سایتی مناسب برای پیدا کردن کار در فنلاند

 

  1. زبان انگلیسی در چگونگی مهاجرت کاری به فنلاند

 

اگر شما در زبان انگلیسی تسلط دارید میتوانید از طریق وب سایت های زیر برای جست و جو اقدام نمایید

 

  • ESL Employment
  • ESL Café
  • Tesall
  1. وب سایت های بین الملی کاریابی

این وب سایت برای سراسر جهان قابل دسترس است و گزینه های کاری بسیار زیادی برای کار در سراسر جهان ارائه میکند

  • Jobs Overseas
  • Linkedin

شما عزیزان اگر می خواهید از چگونگی مهاجرت کاری به فنلاند آگاه شوید و اگر قصد مهاجرت کاری به فنلاند را دارید و می خواهید ویزای کاری فنلاند را بدست آورید و برای اخذ اقامت فنلاند از طریق کار اقدام نماید می توانید برای کسب اطلاعات دقیق تر چگونگی مهاجرت کاری به فنلاند با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش و شعبه مرکزی آن در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و یا با تمامی دفاتر همکار این موسسه در سراسر ایران در خصوص چگونگی مهاجرت کاری به فنلاند از کارشناسان و حقوقدانان با تجربه این موسسه مشاوره رایگان دریافت نمایید .

مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت کاری به فنلاند و صدور ویزای کاری فنلاند

جهت صدور ویزای کاری فنلاند مدارک زیر را باید تقدیم سفارت فنلاند در کشور خود نمایید . دقت نمایید این مدارک در سر تا سر دنیا متفاوت است به همین دلیل قبل از رفتن به سفارت فنلاند در کشور خود از تمامی مدارک مورد نیاز برای چگونگی مهاجرت کاری به فنلاند  در سفارت اطمینان حاصل نمایید.

  1. حضور شخص متقاضی الزامی است
  2. گذرنامه معتبر با حداقل ۳ ماه اعتبار بعد از پایان سفر و خالی بودن ۲ صفحه از آن
  3. شناسنامه شخص متقاضی مهاجرت کاری به فنلاند ترجمه شده به صورت رسمی به زبان انگلیسی و کپی از کلیه صفحات آن
  4. فرم درخواست ویزای کاری فنلاند ( فرم باید از قبل تکمیل شده باشد و فقط امضا فرم در حضور مسئولین سفارت صورت گیرد)
  5. یک قطعه عکس رنگی ۴*۶ تمام رخ با زمینه کاملا سفید
  6. فتوکپی از صفحه اول گذرنامه و صفحات دارای ویزا
  7. دعوتنامه از فنلاند *
  8. تاییدیه حساب بانکی به زبان انگلیسی و گردش حساب خود از شش ماه پیش به صورت کامل و انگلیسی
  9. در صورت مشغول بودن به کار معرفی نامه شغلی و آخرین فیش حقوقی به همراه ترجمه انگلیسی آن
  • در خصوص چگونگی مهاجرت کاری به فنلاند لازم به ذکر است که دعوت نامه باید شامل موارد زیر باشد
  1. مشخصات شرکت یا سازمان دعوت کننده شامل موارد تلفن آدرس و ایمیل شرکت یا سازمان
  2. مشخصات کامل دعوت کننده شامل نام و تلفن و ایمیل وی
  3. مشخصات متقاضی (نام و تاریخ تولد وی)
  4. توضیح درباره نحوه ارتباط شرکت یا سازمان دعوت کننده با شخص متقاضی چگونگی مهاجرت کاری به فنلاند
  5. تاریخ و طول مدت سفر (در صورت نیاز)
  6. توضیح درباره شخص یا شرکت مسئول پرداخت هزینه های سفر متقاضی و نحوه پرداخت آن(در صورت نیاز)
  7. دعوت نامه باید دارای امضا شخص سازمان یا شرکت به همراه تاریخ باشد

 

در پایان بحث چگونگی مهاجرت کاری به فنلاند می توان اینگونه بیان نمود که روزانه در خصوص چگونگی مهاجرت کاری به فنلاند با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش تماس های زیادی گرفته می شود و در خصوص مهاجرت به فنلاتد از جمله مهاجرت کاری به فنلاند و قبل از آن  اخذ ویزای کار فنلاند  و مسائل مهمی پیرامون چگونگی  مهاجرت کاری به فنلاند و اخذ اقامت دائم فنلاند از طریق کار و شرایط بردن همراه در مهاجرت کاری به فنلاند مطرح می گردد .

اگر در رابطه با مهاجرت به فنلاند و یا چگونگی مهاجرت کاری به فنلاند و در نهایت اخذ اقامت فنلاند دارای هر گونه سوال وابهامی می باشید همواره می توانید با تمامی دفاتر همکار موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا از جمله با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و از طریق کارشناسان و وکلای رسمی این موسسه به صورت تلفنی و رایگان مشاوره ی تخصصی دریافت نمایید

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (2 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ