در این بخش میتوانید پرسش های مرتبط خود را در حوزه مهاجرت مطرح نمایید و در همین بخش پاسخ آن را دریافت نمایید


با سلام اینجانب علیرضا ۱۹ ساله دارای مدرک دیپلم کامپیوتر فنی و حرفه ای بنده میخواهم در خصوص اینکه برای مهاجرت تحصیلی بنده که در دو سال آینده امکان پذیر خواهد بود از شما این سوال را بپرسم که آیا بنده باید برای مهاجرت تحصیلی در کانادا در این دو سال برای کاردانی ادامه تحصیل بدهم یا اینکه این دو سال ادامه تحصیل ندهم ولی در عوض این دوسالی که میخواهم ادامه تحصیل در کاردانی را بدهم با همین مدرک دیپلم برای IELTS آکادمیک ، مدرک CCNP ، مدرک CCNA اقدام کنم و با مدرک دیپلم و این سه مدارک اقدام به مهاجرت تحصیلی برای کانادا کنم؟ پیشنهاد شما اساتید بزرگوار چیست لطفا به من کمک کنید بنده بر سر این موضوع مشکلات زیادی را در خانواده ام متحمل شدم لطفا لطفا لطفا کمکم کنید لازم بذکر است کل هزینه هایی که میتوانم برای مهاجرتم به کانادا از راه تحصیل بپردازم ۲۰۰۰۰ دلار کاناداست لطفا بفرمایید کدام راه خوب است و شرایطش را دارم یا خیر. بازهم باتشکر. ۲۲٫ خرداد ۱۳۹۸

دوست عزیز سلام از همکاری و اشتراک مطالب بر روی سایت موسسه حقوقی و مشاوره ای ما کمال سپاس را به جا میاوریم. لطفا دقت بفرمایید بهتر است سوالات خود را در بخش سوال همگانی موسسه حقوقی ملک پور یا سایت موسسه ام آی ای بپرسید تا هم مشاورین و هم سایر دوستان امکان مشارکت در پاسخگویی به سوالات حقوقی و مهاجرتی شما را داشته باشندو بتوانند به سوالات شما پاسخ دهند. برای اینکار فقط بایستی بین ۳ تا ۵ دقیقه زمان صرف بفرمایید و در وب سایت ما عضو گردید. در قسمت سوالات سایت ، پاسخ منتشر نمیگردد و برای دریافت پاسخ سوالات باید در قسمت جواب همگانی جستجو بفرمایید. اما اگر سوالی را در بخش سوالات همگانی مطرح فرمودید ، و در اینجا منتشر گردید به این مفهوم است که سوال شما تکراری است. پیشنهاد میکنیم عنوان سوال خود را جستجو کنید تا ببینید قبلا چه پاسخهایی به آن سوالات داده شده است . در صورتی که مقاله ای را خوانده اید و یا فیلمی را مشاهده نمودید و در مورد همان مقاله خاص سوال دارید ، کافی است سوال خود را زیر همان مقاله منتشر بفرمائید. خیلی از سوالات توسط مدیریت محترم موسسه اقای ملک پور وکیل پایه یک دادگستری و استاد حقوق منتشر گردیده است که میتوانید به صورت مجانی در کانال تلگرام ما این مطالب را ببینید و سطح علمی خود را با صرف زمان کمی در حد یک وکیل مهاجرت ارتقا دهید. لینک کانال تلگرام و اینستاگرام ما در همین وب سایت در صفحه اصلی میباشد. اگر مایلید ما با شما تماس بگیریم تا مشاوره مهاجرتی و اقامتی مجانی دریافت کنید،کافی است در ساعات کاری موسسه اطلاعات شخصی خود را در صفحه واتس اپ ما تکمیل کنید تا ما با شما تماس بگیریم یا به سادگی گوشی را برداشته و با شماره های ما تماس حاصل بفرمایید. باز هم از لطف و مشارکت شما در صفحه موسسه حقوقی ملک پور سپاسگزاریم.


با سلام بنده لیسانس صنایع غذایی دارم وهشت سال بیمه در شرکتی تقریبا مرتبط دارم همسرم لیسانس متالوژی دارد وبیمه ندارد(سابقه کار دارد) برای چه کشوری اقدا کنیم راحت تر پذیرش میگیریم؟ ۲۰٫ خرداد ۱۳۹۸

دوست عزیز سلام از همکاری و اشتراک مطالب بر روی سایت موسسه حقوقی و مشاوره ای ما کمال سپاس را به جا میاوریم. لطفا دقت بفرمایید بهتر است سوالات خود را در بخش سوال همگانی موسسه حقوقی ملک پور یا سایت موسسه ام آی ای بپرسید تا هم مشاورین و هم سایر دوستان امکان مشارکت در پاسخگویی به سوالات حقوقی و مهاجرتی شما را داشته باشندو بتوانند به سوالات شما پاسخ دهند. برای اینکار فقط بایستی بین ۳ تا ۵ دقیقه زمان صرف بفرمایید و در وب سایت ما عضو گردید. در قسمت سوالات سایت ، پاسخ منتشر نمیگردد و برای دریافت پاسخ سوالات باید در قسمت جواب همگانی جستجو بفرمایید. اما اگر سوالی را در بخش سوالات همگانی مطرح فرمودید ، و در اینجا منتشر گردید به این مفهوم است که سوال شما تکراری است. پیشنهاد میکنیم عنوان سوال خود را جستجو کنید تا ببینید قبلا چه پاسخهایی به آن سوالات داده شده است . در صورتی که مقاله ای را خوانده اید و یا فیلمی را مشاهده نمودید و در مورد همان مقاله خاص سوال دارید ، کافی است سوال خود را زیر همان مقاله منتشر بفرمائید. خیلی از سوالات توسط مدیریت محترم موسسه اقای ملک پور وکیل پایه یک دادگستری و استاد حقوق منتشر گردیده است که میتوانید به صورت مجانی در کانال تلگرام ما این مطالب را ببینید و سطح علمی خود را با صرف زمان کمی در حد یک وکیل مهاجرت ارتقا دهید. لینک کانال تلگرام و اینستاگرام ما در همین وب سایت در صفحه اصلی میباشد. اگر مایلید ما با شما تماس بگیریم تا مشاوره مهاجرتی و اقامتی مجانی دریافت کنید،کافی است در ساعات کاری موسسه اطلاعات شخصی خود را در صفحه واتس اپ ما تکمیل کنید تا ما با شما تماس بگیریم یا به سادگی گوشی را برداشته و با شماره های ما تماس حاصل بفرمایید. باز هم از لطف و مشارکت شما در صفحه موسسه حقوقی ملک پور سپاسگزاریم.


سلام. وقت بخیر. برای مهاجرت کاری به استرالیا ارائه سابقه‌ی کار حتماً می‌بایست که به صورت سابقه بیمه باشه یا معرفی‌نامه هم اگر باشه اشکالی نداره؟ چون بنده سابقه‌ی کار دارم ولی سابقه‌ی بیمه‌ی زیادی ندارم. متشکر. ۱۹٫ خرداد ۱۳۹۸

دوست عزیز سلام از همکاری و اشتراک مطالب بر روی سایت موسسه حقوقی و مشاوره ای ما کمال سپاس را به جا میاوریم. لطفا دقت بفرمایید بهتر است سوالات خود را در بخش سوال همگانی موسسه حقوقی ملک پور یا سایت موسسه ام آی ای بپرسید تا هم مشاورین و هم سایر دوستان امکان مشارکت در پاسخگویی به سوالات حقوقی و مهاجرتی شما را داشته باشندو بتوانند به سوالات شما پاسخ دهند. برای اینکار فقط بایستی بین ۳ تا ۵ دقیقه زمان صرف بفرمایید و در وب سایت ما عضو گردید. در قسمت سوالات سایت ، پاسخ منتشر نمیگردد و برای دریافت پاسخ سوالات باید در قسمت جواب همگانی جستجو بفرمایید. اما اگر سوالی را در بخش سوالات همگانی مطرح فرمودید ، و در اینجا منتشر گردید به این مفهوم است که سوال شما تکراری است. پیشنهاد میکنیم عنوان سوال خود را جستجو کنید تا ببینید قبلا چه پاسخهایی به آن سوالات داده شده است . در صورتی که مقاله ای را خوانده اید و یا فیلمی را مشاهده نمودید و در مورد همان مقاله خاص سوال دارید ، کافی است سوال خود را زیر همان مقاله منتشر بفرمائید. خیلی از سوالات توسط مدیریت محترم موسسه اقای ملک پور وکیل پایه یک دادگستری و استاد حقوق منتشر گردیده است که میتوانید به صورت مجانی در کانال تلگرام ما این مطالب را ببینید و سطح علمی خود را با صرف زمان کمی در حد یک وکیل مهاجرت ارتقا دهید. لینک کانال تلگرام و اینستاگرام ما در همین وب سایت در صفحه اصلی میباشد. اگر مایلید ما با شما تماس بگیریم تا مشاوره مهاجرتی و اقامتی مجانی دریافت کنید،کافی است در ساعات کاری موسسه اطلاعات شخصی خود را در صفحه واتس اپ ما تکمیل کنید تا ما با شما تماس بگیریم یا به سادگی گوشی را برداشته و با شماره های ما تماس حاصل بفرمایید. باز هم از لطف و مشارکت شما در صفحه موسسه حقوقی ملک پور سپاسگزاریم.


با سلام بنده به همراه همسر و فرزندم، از طریق دعوت نامه ای که از طرف خواهرم فرستاده شد قصد سفر به کانادا را داشتیم.اما متاسفانه به دلیل عدم تمکن مالی ما را نپذیرفتند و این چنین جوابی برایم ارسال نمودند I am not satisfied that you will leave Canada at the end of your stay as a temporary resident, as stipulated in paragraph 179(b) of the IRPR, based on your personal assets and financial status در حالیکه نامه تمکن مالی برای خودم و همسرم،قولنامه دو واحد مسکونی متعلق به خودم و فیش حقوقی و حکم کارگزینی را برایشان ارسال نموده بودم.آیا میبایست پرینت حساب سه ماهه خودم را نیز ارسال مینمودم؟آیا به جای قولنامه باید سند خانه را ارسال مینمودم؟در صورتی که به تنهایی اقدام میکردم پذیرش میشدم؟ با سپاس ۱۱٫ خرداد ۱۳۹۸

دوست عزیز سلام از همکاری و اشتراک مطالب بر روی سایت موسسه حقوقی و مشاوره ای ما کمال سپاس را به جا میاوریم. لطفا دقت بفرمایید بهتر است سوالات خود را در بخش سوال همگانی موسسه حقوقی ملک پور یا سایت موسسه ام آی ای بپرسید تا هم مشاورین و هم سایر دوستان امکان مشارکت در پاسخگویی به سوالات حقوقی و مهاجرتی شما را داشته باشندو بتوانند به سوالات شما پاسخ دهند. برای اینکار فقط بایستی بین ۳ تا ۵ دقیقه زمان صرف بفرمایید و در وب سایت ما عضو گردید. در قسمت سوالات سایت ، پاسخ منتشر نمیگردد و برای دریافت پاسخ سوالات باید در قسمت جواب همگانی جستجو بفرمایید. اما اگر سوالی را در بخش سوالات همگانی مطرح فرمودید ، و در اینجا منتشر گردید به این مفهوم است که سوال شما تکراری است. پیشنهاد میکنیم عنوان سوال خود را جستجو کنید تا ببینید قبلا چه پاسخهایی به آن سوالات داده شده است . در صورتی که مقاله ای را خوانده اید و یا فیلمی را مشاهده نمودید و در مورد همان مقاله خاص سوال دارید ، کافی است سوال خود را زیر همان مقاله منتشر بفرمائید. خیلی از سوالات توسط مدیریت محترم موسسه اقای ملک پور وکیل پایه یک دادگستری و استاد حقوق منتشر گردیده است که میتوانید به صورت مجانی در کانال تلگرام ما این مطالب را ببینید و سطح علمی خود را با صرف زمان کمی در حد یک وکیل مهاجرت ارتقا دهید. لینک کانال تلگرام و اینستاگرام ما در همین وب سایت در صفحه اصلی میباشد. اگر مایلید ما با شما تماس بگیریم تا مشاوره مهاجرتی و اقامتی مجانی دریافت کنید،کافی است در ساعات کاری موسسه اطلاعات شخصی خود را در صفحه واتس اپ ما تکمیل کنید تا ما با شما تماس بگیریم یا به سادگی گوشی را برداشته و با شماره های ما تماس حاصل بفرمایید. باز هم از لطف و مشارکت شما در صفحه موسسه حقوقی ملک پور سپاسگزاریم.


با سلام. میخواستم بدونم امکانش هست برای تحصیل در دانشگاه های گرجستان در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش بگیرین؟ این پروسه چند وقت طول میکشه از زمان شروع تا وارد دانشگاه شدن؟ با سپاس ۲۹٫ اردیبهشت ۱۳۹۸

دوست عزیز سلام از همکاری و اشتراک مطالب بر روی سایت موسسه حقوقی و مشاوره ای ما کمال سپاس را به جا میاوریم. لطفا دقت بفرمایید بهتر است سوالات خود را در بخش سوال همگانی موسسه حقوقی ملک پور یا سایت موسسه ام آی ای بپرسید تا هم مشاورین و هم سایر دوستان امکان مشارکت در پاسخگویی به سوالات حقوقی و مهاجرتی شما را داشته باشندو بتوانند به سوالات شما پاسخ دهند. برای اینکار فقط بایستی بین ۳ تا ۵ دقیقه زمان صرف بفرمایید و در وب سایت ما عضو گردید. در قسمت سوالات سایت ، پاسخ منتشر نمیگردد و برای دریافت پاسخ سوالات باید در قسمت جواب همگانی جستجو بفرمایید. اما اگر سوالی را در بخش سوالات همگانی مطرح فرمودید ، و در اینجا منتشر گردید به این مفهوم است که سوال شما تکراری است. پیشنهاد میکنیم عنوان سوال خود را جستجو کنید تا ببینید قبلا چه پاسخهایی به آن سوالات داده شده است . در صورتی که مقاله ای را خوانده اید و یا فیلمی را مشاهده نمودید و در مورد همان مقاله خاص سوال دارید ، کافی است سوال خود را زیر همان مقاله منتشر بفرمائید. خیلی از سوالات توسط مدیریت محترم موسسه اقای ملک پور وکیل پایه یک دادگستری و استاد حقوق منتشر گردیده است که میتوانید به صورت مجانی در کانال تلگرام ما این مطالب را ببینید و سطح علمی خود را با صرف زمان کمی در حد یک وکیل مهاجرت ارتقا دهید. لینک کانال تلگرام و اینستاگرام ما در همین وب سایت در صفحه اصلی میباشد. اگر مایلید ما با شما تماس بگیریم تا مشاوره مهاجرتی و اقامتی مجانی دریافت کنید،کافی است در ساعات کاری موسسه اطلاعات شخصی خود را در صفحه واتس اپ ما تکمیل کنید تا ما با شما تماس بگیریم یا به سادگی گوشی را برداشته و با شماره های ما تماس حاصل بفرمایید. باز هم از لطف و مشارکت شما در صفحه موسسه حقوقی ملک پور سپاسگزاریم.


Page 1 of 273 1 2 3 4 5 6 »