پاسپورت استرالیا و بررسی آن

پاسپورت استرالیا و شرایط اخذ پاسپورت استرالیا در این مقاله به صورت علمی مورد تحلیل و بررسی قرار می گیرد. همواره سوالاتی در زمینه مهاجرت به استرالیا و اخذ پاسپورت استرالیا در ذهن مخاطبان پیش می آید از جمله اینکه شرایط اخذ پاسپورت استرالیا چگونه می باشد؟ بهترین روش مهاجرت به کشور استرالیا کدام می باشد؟ کشور استرالیا یکی از بزرگترین جزیره در کل جهان می باشد و سالانه افراد زیادی درصدد مهاجرت به این کشور زیبا می باشند. اخذ پاسپورت استرالیا از شش روش تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، ازدواج، تولد و پناهندگی انجام می گیرد.  در این مقاله یکی از مهم ترین و اصلی ترین نکات در باب مهاجرت به استرالیا و اخذ پاسپورت استرالیا به نگارش در آمده است. به شما پیشنهاد می شود برای اینکه سوالات و ابهامات ذهنی شما برطرف گردد،  با وکیل مهاجرت که آشنا به امور حقوق بین الملل می باشد، مشورت فرمایید. همواره می توانید جهت دریافت پاسخ سوالاتتان و انتخاب بهترین روش در تمامی زمینه های مرتبط با مهاجرت، با موسسه حقوقی ملک پور همکار مشاور MIE  اتریش و مشاوره با کارشناسان متخصص ما تماس حاصل فرمایید.

در ادامه به موضوعات ذیل خواهیم پرداخت:

پاسپورت استرالیا
  • پاسپورت استرالیا و شرایط عمومی
  • پاسپورت استرالیا و اعتبار آن
  • پاسپورت استرالیا و روش های اخذ پاسپورت
  • اخذ پاسپورت استرالیا از طریق کار
  • اخذ پاسپورت استرالیا از طریق تحصیل
  • اخذ پاسپورت استرالیا از طریق سرمایه گذاری
  • اخذ پاسپورت استرالیا از طریق تولد
  • اخذ پاسپورت استرالیا از طریق ازدواج
  • اخذ پاسپورت استرالیا از طریق پناهندگی
  • پاسپورت استرالیا و نکات مهم در باب استرالیا
  • پاسپورت استرالیا و وکیل معتبر برای امور مهم
  • پاسپورت استرالیا و سخن پایانی

پاسپورت استرالیا و شرایط عمومی آن

شرایط عمومی کشورها یکی از مواردی است که افراد قبل از هر اقدامی به بررسی آن می پردازند. در این قسمت از مقاله به شرایط عمومی کشور استرالیا و اقامت استرالیا از جهات مختلف مورد بررسی قرار می گیرد. یکی از محبوب ترین کشورهای جهان کشور استرالیا می باشد. استرالیا علاوه بر اینکه یکی از بزرگترین کشورهای اقیانوسیه است، ششمین کشور بزرگ جهان نیز شناخته می شود. پایتخت این کشور کانبرا است و بزرگترین شهر این کشور سیدنی می باشد. استرالیا از سطح رفاه اجتماعی و کیفیت زندگی بسیار بالایی برخوردار است و از جهت اقتصادی در رتبه چهاردهم جهان قرار دارد. مساحت  کشور استرالیا به طور میانگین  ۷.۶۸۶.۸۵۰ کیلومتر مربع و جمعیت این کشور حدود ۲۵.۰۳۴.۴۵۶ است. طیف گسترده ای از این کشور را مناظر زیبا با چشم انداز جنگل، بیابان و دامنه های کوهستانی تشکیل داده است.

برای اخذ پاسپورت استرالیا باید به اصول و قوانین مربوط به اقامت و تابعیت و تفاوت آن ها واقف باشید. طبق قوانین کلی، اقامت یک رابطه مادی و حقوقی نسبت به کشور مقابل می باشد و تعریف تابعیت در حقوق بین الملل به این معناست که شخص با آن کشور یک رابطه بین المللی، سیاسی، داخلی، معنوی و حقوقی  دارد که با توجه به آن، نسبت به یکدیگر تکالیفی خواهند داشت.

همان طور که مستحضر هستید دریافت تابعیت و پاسپورت کشورها از جمله پاسپورت استرالیا بر دو اصل خاک و خون می باشد. بر اساس قاعده خون، اگر پدر و مادر نوزاد استرالیایی باشند تابعیت نسبی از والدین به نوزاد منتقل می گردد. که در ادامه در قسمت تولد به شرح آن خواهیم پرداخت.

پاسپورت استرالیا

فایل تصویری موسسه حقوقی ملک پور در خصوص دیدنی های توریستی استرالیا

مقاله مرتبط

انواع ویزاهای استرالیا

پاسپورت استرالیا و اعتبار آن

بررسی اعتبار پاسپورت کشورها یکی از مهم ترین مواردی است که افراد باید به آن توجه داشته باشند. پاسپورت استرالیا یکی از معتبرترین پاسپورت های جهان می باشد. از لحاظ قدرت در جایگاه هشتم قرار داند که در این سطح  با کشور هلند مشترک می باشند. پاسپورت استرالیا این امکان را برای افراد فراهم می آورد که بدون ویزا به ۱۱۰ کشور دنیا بدون حد و مرز سفر کنند. همچنین شهروندان استرالیا برای ورود به ۸۸ کشور ملزم به داشتن ویزا می باشند که در جدول زیر می توانید شرایط آن را ملاحظه بفرمایید.

پاسپورت استرالیا

پاسپورت استرالیا و روش های اخذ پاسپورت

پاسپورت استرالیا و روش های دریافت آن بر اساس اصولی است که در ادامه به تفصیل و تحلیل هریک خواهیم پرداخت:

پاسپورت استرالیا
  • پاسپورت استرالیا از طریق کار

  • پاسپورت استرالیا از طریق تحصیل

  • پاسپورت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

  • پاسپورت استرالیا از طریق تولد

  • پاسپورت استرالیا از طریق ازدواج

  • پاسپورت استرالیا از طریق پناهندگی

در این روش های نامبرده، تولد از لحاظ زمانی متفاوت بوده و بلافاصله پس از احراز شرایط خاص و قانونی، تابعیت و پاسپورت استرالیا به شخص اعطا می گردد.

اخذ پاسپورت استرالیا از طریق کار

سالانه افراد بسیاری برای کار در استرالیا اقدام می نمایند. با توجه به اینکه نرخ بیکاری و حداقل دستمزد برای متقاضیان بسیار حائز اهمیت می باشد، در این قسمت از ابتدا به بررسی این موارد می پردازیم. در سال ۲۰۱۸ نرخ بیکاری کشور استرالیا ۵٫۶ می باشد.

در نمودار زیر نرخ بیکاری کشور استرالیا را مشاهده می کنید :

پاسپورت استرالیا

حداقل دستمزد برای افرادی که اجازه کار فول تایم دارند ۲۳۰۰ دلار استرالیا است که با توجه به نوع شغل متغیر می باشد.

برای افرادی که دارای مهارت و توانایی خاصی هستند و تمایل به اخذ ویزای کار استرالیا را دارند، این کشور از طریق SKILLED WORKER شرایطی را فراهم ساخته که افراد ماهر و متخصص بتوانند با توجه به واجد شرایط بودن و بر اساس مشاغل مورد نیاز کشور استرالیا برای مهاجرت خود اقدام نمایند. افرادی که برای ویزای کار درخواست می دهند می توانند به واسطه آن پاسپورت استرالیا را دریافت نمایند. ویزای کار استرالیا و مهاجرت به استرالیا از طریق کار بر اساس امتیازبندی است و شرایط متقاضیان بر اساس پارامترهای لازم از جمله تحصیلات، سن، مدرک زبان و سابقه کار مورد بررسی قرار می گیرند و در صورت کسب حداکثر امتیاز ۶۵ از ۱۰۰ می توانند ویزای کار استرالیا را دریافت کنند. در ادامه به شرح کامل ویزای های استرالیا از جمله ویزا های زیر خواهیم پرداخت:

پاسپورت استرالیا

  • ویزای skilled independent کلاس ۱۸۹

  • ویزای skilled nominated کلاس ۱۹۰

  • ویزای skilled regional کلاس ۴۸۹

طبق آنچه که در ویزای ۱۸۹ کشور استرالیا تعریف شده است افرادی که ۶۵ امتیاز کسب نمایند، می توانند برای این نوع ویزا بدون نیاز به اسپانسرشیپ اقدام نمایند. با دریافت این نوع ویزا می توانند همه جای کشور استرالیا کار و زندگی کنند.  برای درخواست ویزای ۱۸۹ سن متقاضی باید بین ۱۸ تا ۴۵ سال باشد و مدرک زبان آیلتس ۷ ارائه دهند. افراد با دریافت این ویزا از ابتدا برای خود و خانواده ( همسر و فرزندان) می توانند اقامت دائم کشور استرالیا را اخذ نمایند. شما می توانید پس از چهار سال زندگی در این کشور برای پاسپورت استرالیا درخواست دهید.

با توجه به شرایط ویزای ۱۹۰ کاری استرالیا اگر متقاضی نتواند امتیاز ۶۵ را کسب نماید، باید از ابتدا به مدت دو سال در ایالتی که از آن اسپانسرشیپ اخذ نموده و در آنجا زندگی می کند مشغول به کار شود. این نوع ویزا مانند ویزای ۱۸۹ این امکان را برای افراد فراهم می آورد که بعد ۴ سال اقامت در خاک استرالیا بتوانند برای تابعیت و پاسپورت استرالیا اقدام نماید. مدت زمان صدور ویزای ۱۹۰ بین ۷ الی ۹ ماه می باشد که شروع این مدت از تکمیل فرم های EOI می باشد.

ویزای ۴۸۹  کار استرالیا موقت می باشد که چهار ساله صادر می شود و نیاز به کارگران ماهر می باشد. این ویزا شامل افرادی می باشد که از ۶۵ امتیاز ۱۰ امتیاز کسر داشته باشند. براساس این نوع ویزا فرد  باید در ایالت کم جمعیت و مشخصی در استرالیا، مشغول به کار و زندگی شوند.  همچنین طبق ویزای ۴۸۹ شما باید تحت حمایت یک اسپانسر یا یک شخصی که واجد شرایط است در ایالت مشخصی قرار گیرید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای استرالیا:

  • ترجمه مدارک تحصیلی
  • ارائه مدرک زبان حداقل ۷ آیلتس
  • ترجمه مدارک
  • ارائه فرم ۸۰
  • پاسپورت
  • ترجمه کارت ﻣﻠﯽ
  • ترجمه رﺳﻤﯽ ﺳﻨﺪ ازدواج
  • ترجمه شناسنامه برای فرزندان
  • ارائه مدارک مربوط به فرزندان زیر ۱۸ سال
  • گواهی سوءپیشینه
  • ﻣﺪرک ﺗﺴﺖ ﭘﺰﺷﮑﯽ
پاسپورت استرالیا

شما برای کسب اطلاعات بیشتر و محاسبه امتیازات خود برای اخذ ویزای کار استرالیا می توانید وارد لینک زیر شده و از آن بهره مند شوید.

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در خصوص ویزای اسکیل ورکر استرالیا

مقاله مرتبط

هزینه ویزای کار استرالیا

اخذ پاسپورت استرالیا از طریق تحصیل

تحصیل در استرالیا مورد توجه خیلی از عزیزان می باشد. زبان رسمی این کشور انگلیسی می باشد و همچنین  نظام آموزشی کشور استرالیا به زبان انگلیسی برگزار می گردد، به همین دلیل افراد زیادی این کشور را برای تحصیل انتخاب می نمایند. کشور استرالیا دارای بیش از ۱۲۰ کالج می باشد که ۸۰ درصد از دانشجویان بین المللی در حال تحصیل در این کشور می باشند. شما می توانید در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس، دکترا تحصیل نمایید.

 تحصیل در مقطع کارشناسی مستلزم مدرک دیپلم متوسطه ۱۲ ساله استرالیایی یا معادل آن برای دانشجویان بین المللی می باشد. مدرک تحصیلی این مقطع سه الی چهار ساله اعطا می گردد. هزینه تحصیل در این مقطع از ۱۵ هزار دلار تا ۳۳ هزار دلار استرالیا است که با توجه به رنکینگ دانشگاه ها متغیر می باشد. ورود به اکثر دوره های تحصیلی در کشور استرالیا رقابتی می باشد دانشجویان علاوه بر اینکه باید از سطح علمی بالایی برخوردار باشند، ملزم به داشتن مدرک زبان آیلتس ۶ می باشند. برخی از دانشگاه ها قبل از ورود الزاماتی را برای دانشجویان در نظر گرفته است از جمله اینکه که شخص باید مصاحبه یا آزمون دهد تا وارد دانشگاه شود. تاریخ شروع تحصیل در کشور استرالیا بستگی به مقطع تحصیلی فرد دارد که معمولا از اواخر ماه فوریه تا اواسط نوامبر صورت می گیرد.

دانشجویان بین المللی می توانند در کشور استرالیا برای مقطع کارشناسی ارشد پذیرش دریافت کنند. برای اخذ پذیرش در این مقطع داشتن دانش زبان الزامی می باشد که نیاز به آیلتس ۶٫۵ است. شخص همزمان با تحصیل اجازه کاره پاره وقت به مدت ۲۰ ساعت در هفته را خواهد داشت. جزئیات تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در جدول زیر قابل ملاحظه می باشد.

همچنین برای کسب اطلاعات در خصوص بورسیه تحصیلی در استرالیا می توانید روی این لینک کلیک کنید.

پاسپورت استرالیا

تحصیل در مقطع دکتری ملزم به گذراندن دورهای کارشناسی ارشد است و اشخاص در صورت واجد شرایط بودن برای این مقطع می توانند اقدام نمایند. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تهیه و گردآوری شده، هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعا و قانونا حرام و غیر قانونی می باشد. مدت زمان این دوره ها سه تا چهار سال می باشد. که یکی از الزامات آن داشتن مدرک زبان انگلیسی آیلتس ۷ به بالا می باشد. در این مقطع متقاضیان برای دریافت پذیرش از دانشگاه مورد نظر نیازمند به تایید سوپروایزر یا استاد راهنما در دانشگاه استرالیا می باشند و داشتن مقالات ISI به تسهیل این روند کمک شایانی می کند.

همانطور که مستحضر هستید تحصیل در کشور استرالیا به خودی خود منجر به دریافت پاسپورت استرالیا نمی شود، مگر اینکه اشخاص پس از تحصیل بتوانند در حیطه کاری خود کارفرما پیدا کنند و مشغول به کار گردد و پس از مدت چهار سال اقامت دائم دریافت کنند و پس از گذشت دو تا سه سال در صورت داشتن شرایط لازم برای پاسپورت استرالیا درخواست نمایند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش:

  • گذرنامه معتبر
  • مدارک هویتی
  • انگیزه نامه
  • مدرک زبان انگلیسی
  • ریز نمرات
  • مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی
  • هزینه ثبت نام
  • رزومه
  • تمکن مالی

پاسپورت استرالیا

پاسپورت استرالیا

مدارک مورد نیاز جهت  اخذ ویزا:

  • یک نامه پذیرش رسمی از دانشگاه استرالیا که مستلزم آن است که روی سربرگ رسمی دانشگاه باشد که شامل جزئیاتی مثل گواهی هویتی شما، دوره تحصیلی و تاریخ شروع و پایان دوره است.
  • مدرک زبان انگلیسی
  • اثبات محل اقامت معین در استرالیا
  • اثبات تمکن مالی که ثابت کند می توانید در آن کشور زندگی کنید
  • بلیط پرواز و زمان پرواز
  • بیمه درمانی

مقاله مرتبط

شرایط بورسیه تحصیلی اسپانیا

فایل ویدئویی موسسه حقوقی ملک پور در خصوص ویزای تحصیلی استرالیا

اخذ پاسپورت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

خیلی از افراد درصدد سرمایه گذاری در کشور استرالیا می باشند. این روش این فرصت را در اختیار سرمایه گذاران خارجی قرار می دهد که با ایجاد کسب و کار در این کشور اقامت استرالیا را دریافت نمایند. سرمایه گذاری در کشور استرالیا بر اساس امتیازبندی می باشند و متقاضیان با کسب امتیاز لازم که شامل  سن زیر ۴۵ سال ، سابقه مدیریتی، مسلط به زبان انگلیسی و طرح تجاری هستند می توانند اقدام کنند. با سرمایه گذاری در کشور استرالیا به شخص از ابتدا اقامت ۴ ساله تعلق می گیرد و پس از ۴ سال می تواند این اقامت را تمدید نماید و با داشتن شرایط لازم  اقامت دائم و در نهایت تابعیت و پاسپورت کشور استرالیا را اخذ فرماید. سرمایه گذاری در استرالیا از چند روش امکان پذیر است که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت:

  • سرمایه گذاری از روش کارآفرینی کسب و کار که به ویزای ۱۸۸ شناخته می شود و شامل افرادی است که تمایل به ایجاد یک کسب و کار جدید در این کشور هستند و دارای مهارت های کسب و کار می باشند.

  • شامل افرادی می شود که قصد سرمایه گذاری در بخش های دولتی یا منطقه ای را دارند و نیاز به سرمایه حداقل ۱٫۵ میلیون دلار خواهد داشت. در این روش شخص باید ۴ سال این سرمایه را حفظ و درآن ایالت حداقل دو سال زندگی کند.

  • سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت که نیاز به یک طرح تجاری بسیار قوی می باشد که ثابت کند سودده است و به منافع آن کشور کمک شایانی می کند. حداقل سرمایه در این روش ۴۰۰٫۰۰۰ دلار می باشد.

روش های سرمایه گذاری ملزم به شرط حضور به مدت نه ماه است و روند انجام سرمایه گذاری در این کشور عموما بیش از یکسال به طول می انجامد. شما می توانید با سرمایه پایین تر برای دیگر کشورها از جمله کشورهای اروپایی مانند اتریش، آلمان و … اقدام نمایید تا زودتر به نتیجه مطلوب را دریافت نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سرمایه گذاری می توانید با موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمایید تا از مشاوره رایگان مشاورین بهره مند شوید.

اخذ پاسپورت استرالیا از طریق تولد

تولد یکی دیگر از روش های اخذ پاسپورت استرالیا می باشد. با توجه به اینکه برخی از کشورها از قاعده خاک و برخی دیگر از قاعده خون تبعیت می کنند، کشور استرالیا جز کشورهایی محسوب می شود که از قاعده خون پیروی می نماید. طبق سیستم خون اگر نوزادی از پدر یا مادر استرالیایی متولد شود در هر شرایطی و فارغ از زادگاهی که به دنیا آمده باشد، مشمول به اخذ تابعیت و پاسپورت استرالیا می گردد. برای اخذ پاسپورت استرالیایی بعد از تولد در صورتی که متقاضی مشمول قانون خون باشد با داشتن یک گواهی تولد استرالیایی (RBDM) می تواند برای اخذ پاسپورت استرالیا اقدام کند.

بعضا در مواردی استثنایی که هویت پدر یا مادر نامعلوم باشد و اثبات گردد که نوزاد بی تابعیت است در این صورت از سیستم خاک اعمال می شود.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پاسپورت از طریق تولد:

  • گواهی تولد

  • گواهی بیمارستانی که فرزند به دنیا آمده

  • حکم تاییدیه دادگاه

  • تمکن مالی جهت اثبات کننده حمایت مالی از فرزند

  • اثبات محل سکونت برای فرزند

پاسپورت استرالیا

اخذ پاسپورت استرالیا از طریق ازدواج

اخذ پاسپورت استرالیا از طریق ازدواج برای متقاضیان بین المللی با توجه به داشتن شرایط لازم امکان پذیر می باشد. افراد می توانند با ازدواج با یک شهروند استرالیایی  اقامت و تابعیت این کشور را با توجه به داشتن شرایط زیر اخذ نمایند:

پاسپورت دانمارک

  • این ازدواج تا ۲ سال نباید منجر به متارکه گردد
  • متقاضی ازدواج با شهروند استرالیایی باید از داشتن هرگونه سوابق کیفری به دور باشد
  • اثبات عدم داشتن همسر دیگر و در صورت ازدواج دوم ، داشتن طلاق نامه الزامی است
  • داشتن سن حداقل ۱۸ سال
  • مرد متقاضی باید گواهی تمکن مالی و درآمد ماهانه خوبی برای امرار معاش و حمایت از زن استرالیایی داشته باشد
  • داشتن مسکن مناسب چه به صورت شخصی چه استیجاری الزامی است

با داشتن این شرایط با اخذ این نوع ویزا برای فرد یک اقامت دو ساله صادر می شود که بعد دو سال می توانند اقامت دائم را دریافت کنند و پس از دو سال می توانند درخواست پاسپورت نمایند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پاسپورت از طریق ازدواج:

  • اثبات اینکه همسر تبعه استرالیا می باشد
  • مدارک مبنی بر هویت فرد
  • گواهی ازدواج
  • گواهی طلاق (در صورتی که جدا شده باشند)
  • گواهی فوت همسر (در صورتی که همسر فوت شده باشند)
  • نامه تایید جهت اثبات محل اقامت

پاسپورت دانمارک

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در خصوص ازدواج با خارجی

اخذ پاسپورت استرالیا از طریق پناهندگی

لازم به ذکر است که موسسه حقوقی ملک پور هیچ گونه خدمات و مشاوره ای در زمینه پناهندگی استرالیا ارائه نمی دهد و این قسمت از مقاله صرفا جهت کسب اطلاعات بیشتر شما عزیزان شرح داده می شود.

پناهندگی شامل افرادی می گردد که به صورت غیر قانونی وارد کشور استرالیا می شوند  و می خواهند برای حفاظت از جان خود درخواست دهند. استرالیا جزء کنوانسیون ژنو (کنوانسیون پناهندگی) می باشد. افرادی که قصد مهاجرت از طریق پناهندگی را دارند باید دلیل واقعی ارائه دهند، از نظر نژاد، مذهب، عقاید سیاسی، ملیت ، جنسیت یا گرایش جنسی در کشور خودش مورد آزار و اذیت قرار می گیرد. در واقع از کشور خودش ترس داشته و این ترس کاملا واقعی بوده باشد. چند سالی است که دولت استرالیا از اسکان پناهجویان در کشور خود امتناع نموده و طی عقد قراردادی با گینه نو افراد پناهجو را به کمپ های ساخته شده در این کشور هدایت می نماید. افراد پس از درخواست پناهندگی استرالیا به کشور گینه نو فرستاده می شوند و در کمپ های ساخته شده در این کشور سکونت داده می شود که از وضعیت نامناسبی برخوردار خواهند بود، که هر ساله تعداد قابل توجهی از پناهجویان در این کمپ اقدام به خودکشی می کنند.

در صورت  قبولی کیس به پناهجو، در ابتدا پاسپورت خاکستری به شخص اعطا شده و پس از گذشت زمان معینی فرد می تواند با داشتن شرایط لازم برای پاسپورت استرالیا درخواست نماید.

متاسفانه ایرانیانی که برای اخذ پاسپورت از این طریق اقدام می نمایند معمولا متوسل به دروغ می شوند و حتی در صورتی که دلیل پناهجویی آنها در کنوانسیون پناهندگی تایید شود میبایست در شرایط دشوار کمپ زندگی کنند و از حق تحصیل و کار در ابتدای امر بهره مند نخواهند شد. جامعه به این افراد به چشم  سربار در اجتماع خود نگاه خواهد کرد و متاسفانه نمی توانند زندگی آسوده و آبرومندی را تجربه نمایند. با توجه به مسائل و مشکلات پناهندگی توصیه می شود که از روش های قانونی مهاجرت که در این مقاله به شرح و بررسی علمی آن پرداخته شد اقدام نمایید.

مقاله مرتبط

مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی

پاسپورت استرالیا و نکات مهم در باب استرالیا

پاسپورت استرالیا

طبق آنچه که در مطالب فوق گفته شد برای اخذ پاسپورت استرالیا ملزم به انتخاب یکی از روش های ذکر شده می باشید.  هر یک از این روش ها شرایط خاصی دارند که شما باید با آگاهی کامل روش مورد نظر را انتخاب بفرمایید تا به نتیجه مطلوب برسید. با توجه به نکات موجود، افرادی که از اول جولای سال ۲۰۰۷ طبق قوانین کشور استرالیا موفق به اخذ اقامت دائم این کشور شدند پس از گذشت چهار سال از اخذ اقامت دائم امکان درخواست تابعیت و پاسپورت استرالیا را خواهند داشت. نکته مهمی که در این زمینه بسیار حائز اهمیت می باشد این است که فرد به منظور اخذ اقامت دائم نمی بایست بیشتر از یکسال در ۵ سال آخر اقامت خود از این کشور خارج شده باشد.

پاسپورت استرالیا و وکیل معتبر برای امور مهم

پاسپورت استرالیا و شرایط دریافت آن بهتر است توسط وکلای معتبر و مجرب مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد. متقاضیان واجد شرایط برای دریافت پاسپورت استرالیا ملزم به دانستن و آگاهی کامل در زمینه تهیه مدارک مورد نیاز و الزامات اولیه می باشند و این امر تکیه بر تجارب وکیل معتبر و مجرب در جهت امور مهاجرت تسهیل می گردد. متاسفانه بسیاری از اشخاص به دلیل عدم آگاهی کافی در جهت پروسه دریافت پاسپورت استرالیا و قوائد حقوقی آن در این مسیر به بن بست می رسند. موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE  اتریش با بهره مندی از وکلای مجرب و معتبر می تواند شما را در مسیر اخذ پاسپورت استرالیا یاری نماید تا با آسودگی خاطر به نتیجه مطلوب برسید.

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

پاسپورت استرالیا و سخن پایانی

پاسپورت استرالیا و شرایط دریافت آن از روش های کار، تحصیل، سرمایه گذاری، تولد، ازدواج و پناهندگی امکان پذیر می باشد و دریافتید که پاسپورت استرالیا یکی از معتبرترین پاسپورت های دنیا می باشد. کشور استرالیا از کیفیت زندگی بسیار بالایی برخوردار است، ولی طولانی بودن مسافت این کشور از دغدغه های خیلی از افراد برای مهاجرت به منظور اخذ پاسپورت استرالیا می باشد. لذا پیشنهاد ما اقدام برای کشورهای اروپایی از جمله آلمان، اتریش، هلند، دانمارک و…. است. به شما پیشنهاد می شود با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تماس حاصل فرمایید و با مشاورین و وکلای مجرب ما در زمینه مهاجرت به استرالیا و اخذ پاسپورت استرالیا و یا دیگر کشورها مشاوره رایگان و تخصصی داشته باشید. ضمنا شما می توانید در انتهای این مقاله و در قسمت دیدگاه ها نظرات خود را مطرح نموده و پاسخ خود را از کارشناسان ما دریافت نمایید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ