ویزای کار سنگاپور و بررسی آن

ویزای کار سنگاپور، مهاجرت به سنگاپور از طریق کار و شرایط دریافت ویزای کار سنگاپور در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. شرایط ویزای کار سنگاپور چیست؟ یافتن شغل مناسب در سنگاپور چگونه است؟ برخی افراد به دنبال ویزای کار سنگاپور و یا دریافت اطلاعات درباره این ویزا نوع هستند و ممکن است سوالاتی برایشان پیش بیاید. از جمله اینکه آیا با دریافت ویزای کار سنگاپور، می توان به اقامت و در نهایت تابعیت سنگاپور دست یافت؟ چه مدارکی برای دریافت این نوع ویزا نیاز است؟ موسسات کاریابی موجود در سنگاپور کدامند؟ ما در این مقاله به سوالات شما عزیزان پاسخ خواهیم داد.

MIE - ویزای کار سنگاپور
  • ویزای کار سنگاپور و مقدمه ای بر آن
  • ویزای کار سنگاپور و شرایط عمومی آن
  • ویزای کار سنگاپور و نرخ بیکاری در سنگاپور
  • ویزای کار سنگاپور و شرایط دریافت ویزای کار سنگاپور
  • ویزای کار سنگاپور و میزان حقوق در سنگاپور
  • ویزای کار سنگاپور و مدارک موردنیاز ویزای کار سنگاپور
  • ویزای کار سنگاپور و مشاغل موردنیاز ۲۰۱۹
  • ویزای کار سنگاپور و نحوه کاریابی در سنگاپور
  • ویزای کار سنگاپور و موسسات کاریابی در سنگاپور
  • ویزای کار سنگاپور و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در سنگاپور
  • ویزای کار سنگاپور و سخن پایانی

ویزای کار سنگاپور و مقدمه ای بر آن

ویزای کار سنگاپور دارای نکات و شرایط خاصی است که در این مقاله به بررسی آنها خواهیم پرداخت. از تمامی عزیزان درخواست داریم که این مقاله را که توسط موسسه حقوقی ملک پور تنظیم گردیده است را با دقت مطالعه نمایید زیرا به شما اطلاعات کاملی در خصوص مهاجرت سنگاپور و تمامی کشورهای دنیا می دهد. شما همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و تکمیلی، با کارشناسان باتجربه موسسه تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان تلفنی دریافت نمایید.

ویزای کار سنگاپور و شرایط عمومی آن

MIE - ویزای کار سنگاپور

ویزای کار سنگاپور

سنگاپور کشوری است که مکان جغرافیایی آن در جنوب شرقی آسیا و در جنوب شبه جزیره مالایا می باشد و پایتخت آن شهر سنگاپور است. کشور سنگاپور کوچکترین کشور جنوب شرقی آسیاست که کشورهای مالزی و اندونزی از همسایگان این کشور هستند. جمعیت کشور سنگاپور بیش از ۵٫۶ میلیون نفر است که مساحتی بالغ بر ۷۲۲ کیلومتر مربع دارد. مساحت ۷۲۲ کیلومتر مربع یعنی اینکه سنگاپور کمی کوچکتر از شهر تهران و کشور بحرین است. اقتصاد سنگاپور مبتنی بر خدمات و صنعت است و از لحاظ ذخایر معدنی کشوری فقیر است. مردم در کشور سنگاپور به چهار زبان انگلیسی، مالایی، چینی و تامیل صحبت می کنند. اما در کل در حدود بیست زبان مختلف در این کشور وجود دارد که نشان دهنده تنوع و گستردگی زبان و فرهنگ در سنگاپور می باشد و همین امر باعث دشواری کار در سنگاپور برای افراد خارجی می شود. واحد پول این کشور دلار سنگاپور می باشد که با SGD شناخته می شود. جهت دریافت اطلاعات بیشتر درباره سنگاپور، می توانید بر روی لینک زیر نیز کلیک نمایید :

جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید روی لینک زیر کلیک کنید

درباره سنگاپور

ویزای کار سنگاپور و نرخ بیکاری در سنگاپور

برای دریافت ویزای کار سنگاپور و هر کشور دیگری نیاز است که شما به نرخ بیکاری آن کشور توجه کنید. زیرا نرخ بیکاری مهم ترین عامل جهت دریافت ویزای کار سنگاپور می باشد. به عنوان مثال اگر شما کشوری را انتخاب نمایید که نرخ بیکاری پایینی دارد، شانس کاریابی شما نیز به همان نسبت کاهش پیدا خواهد کرد. البته شما در کنار نرخ بیکاری، باید به عواملی از جمله اقتصاد کشور موردنظر و همچنین صنعتی بودن آن کشور نیز توجه نمایید. به عنوان مثال کشوری مانند آلمان درست است که نرخ بیکاری بالاتری نسبت به سنگاپور دارد، ولی هم کشور صنعتی تری است و هم اقتصاد فعال تر دارد. همچنین کشورهای آلمان و اتریش به شما ویزای جستجوی کار می دهند تا بتوانید در مدت زمان معین به دنبال کار بگردید.

همانگونه که در نمودار زیر مشاهده می فرمایید، نرخ بیکاری کشور سنگاپور در سال ۲۰۱۸، در حدود ۱٫۸ درصد بوده است که در مقایسه با سال های قبل خود از کاهش خوبی برخوردار بوده است. سنگاپور بیشترین نرخ بیکاری را در سال های ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۵ تجربه کرده است.

MIE - ویزای کار سنگاپور

ویزای کار سنگاپور و شرایط دریافت ویزای کار سنگاپور

برای اینکه شما بتوانید ویزای کار سنگاپور را دریافت نمایید، نیاز به یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرما در این کشور دارید. انواع مختلفی ویزای کار سنگاپور وجود دارد که در زیر آنها را نام می بریم و توضیحات مختصری درباره هرکدام ذکر می کنیم.

  • Employment pass : این نوع ویزا به نیروهای متخصص خارجی، مدیران و مدیران اجرایی تعلق می گیرد. متقاضیان باید حداقل ۳۶۰۰ دلار درآمد به صورت ماهیانه داشته باشند.
  • Entrepass : این نوع ویزا برای کارآفرینانی که قصد شروع و ایجاد یک بیزینس در سنگاپور را دارند، مناسب می باشد.
  • Personalised Employment Pass : این ویزا به افرادی که درآمد بالا دارند تعلق می گیرد و شامل نیروهای خارجی متخصص می باشد. ویزای PEP انعطاف پذیری بیشتری نسبت به ویزای EP دارد.
  • S Pass : این ویزا برای افراد با مهارت های متوسط می باشد که باید حداقل ماهیانه ۲۳۰۰ دلار درآمد داشته باشند.
  • Work Permit for foreign worker : این ویزا برای کارگران خارجی نیمه ماهر که خواستار کار در ساخت، تولید، معدن، خدمات و کشتی سازی هستند، می باشد.
  • Work Permit for confinement nanny : این نوع ویزا برای پرستاران کودک مالزیایی است که به مدت ۱۶ هفته از زمان تولد کودک کارفرما در کشور سنگاپور صادر خواهد شد.
  • Work permit for perfoming artiste : این نوع ویزا برای متقاضیان کار در مراکز تفریحی و هتل هاست.
  • Training Employment Pass : برای دانشجویان خارجی که درآمد حداقل ۳۰۰۰ دلار ماهیانه را دارند.
  • Work Holiday Pass : برای دانش آموزان و دانشجویانی که بین ۱۸ تا ۲۵ سال سن دارند و می خواهند تعطیلات شان را در سنگاپور کار کنند. این ویزا ۶ ماهه خواهد بود.
  • Dependant Pass : برای همسر و افراد واجدشرایط به عنوان همراه

هزینه ویزا برای افراد خارجی که ویزای کار سنگاپور را دارند، ۳۵ دلار می باشد. این ویزا دو ساله خواهد بود که در صورت اعتبار کم پاسپورت و یا محدودیت کشورها، ممکن است مدت زمان آن کاهش پیدا کند.

MIE - ویزای کار سنگاپور

جهت دریافت اطلاعات بیشتر، می توانید بر روی لینک زیر نیز کلیک نمایید

کار در سنگاپور

ویزای کار سنگاپور و بررسی ویزای همراه

خانواده افرادی که ویزای کار سنگاپور را دارند نیز می توانند برای دریافت ویزا درخواست دهند. از الزامات واجد شرایط بودن این است که شخص حداقل حقوق ۶۰۰۰ دلار ماهیانه و همچنین یک قرارداد کاری معتبر با یک کارفرما در سنگاپور داشته باشد. مبلغ ۶۰۰۰ دلار  درآمد به صورت ماهیانه، از تاریخ اول ژانویه ۲۰۱۸ به صورت قانون درآمده است.

همراه ویزای کار سنگاپور شامل افراد زیر خواهد شد :

  • همسر قانونی
  • فرزندان زیر ۱۸ سال در صورتی که ازدواج نکرده باشند.
  • کودکان معلولی که بالای ۲۱ سال هستند و ازدواج نکرده اند.
  • مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای همراه :
  • سند ازدواج رسمی
  • گواهی تولد فرزندان
  • پاسپورت معتبر
  • تکمیل فرم درخواست
  • اثبات تمکن مالی
  • اثبات مکانی جهت محل زندگی

ویزای کار سنگاپور و مدارک موردنیاز ویزای کار سنگاپور

جهت دریافت ویزای کار سنگاپور شما باید مدارکی را تهیه و تنظیم نمایید. حتما در جمع آوری مدارک دقت لازم را به عمل آورید، زیرا در بسیاری از موارد درست ارائه نکردن مدارک، باعث ریجکتی ویزا می شود و شما بایستی بتوانید مدارک واقعی و تکمیل شده را ارائه نمایید.

  • مدارک موردنیاز برای دریافت ویزای کار سنگاپور :
  • پاسپورت معتبر
  • تکمیل فرم درخواست
  • دعوت نامه کاری از کارفرما در سنگاپور
  • دو عدد عکس
  • گواهی سلامت پزشکی
  • رزومه کاری و تحصیلی

ویزای کار سنگاپور و میزان حقوق در سنگاپور

میانگین حقوق در سنگاپور در حدود ۶۷۰۰۰ دلار سالیانه می باشد که در حدود ۵۵۰۰ دلار به صورت ماهیانه خواهد بود. افرادی که ویزای کار سنگاپور را می خواهند دریافت کنند، با اطلاع از میزان حقوق و میانگین حقوق در این کشور، بهتر می توانند برای زندگی و آینده خود برنامه ریزی کنند. این مقاله توسط کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور تهیه و تنظیم گردیده است و هرگونه کپی برداری از آن پیگیرد قانونی دارد و شرعاً و قانوناً حرام و غیرمجاز می باشد. حال در ادامه به بررسی حداقل حقوق، میانگین حقوق و حداکثر حقوق شغل های مختلف در سنگاپور به صورت سالیانه می پردازیم

MIE - ویزای کار سنگاپور

ویزای کار سنگاپور و مشاغل موردنیاز ۲۰۱۹

مشاغل مورد نیاز در سال ۲۰۱۹ در سنگاپور را در ادامه خواهیم گفت. اهمیت اطلاع از مشاغل مورد نیاز برای دریافت ویزای کار سنگاپور این است که شرکت ها و کارخانه های بزرگ هنگامی شروع به استخدام نیروی کار می کنند که به آن شغل موردنظر نیاز داشته باشند و با کمبود نیرو در کشور خودشان رو به رو باشند. یعنی به طور کل هنگامی یک کارفرما می تواند از یک نیروی خارجی دعوت به کار کند که فرد متخصص در کشور خودش با ویژگی هایی که انتظار دارد، وجود نداشته باشد.

مشاغل موردنیاز برای دریافت ویزای کار سنگاپور به شرح زیر می باشد :

  • Randstad Singapore
  • Employment Agencies In Singapore - SMART RECRU
  • SG Recruiters Group Pte Ltd
  • Multiway Employment Pte Ltd - Singapore Top Employment
  • SG Recruiters Group
  • Permanent Personnel Services Pte. Ltd
  • ER Employment Agency
  • RGF Talent Solutions Singapore
  • ER Employment Agency

ویزای کار سنگاپور و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت در سنگاپور

افرادی که هدف شان از دریافت ویزای کار سنگاپور، دریافت اقامت در سنگاپور می باشد، باید مطلع باشند که این کشور، کشور مهاجرپذیری نمی باشد و در حالت کلی قوانین مهاجرتی و اقامتی قانونمندی مانند کشورهای اروپایی، کانادا و دیگر کشورهای درجه اول دنیا را ندارد. با دریافت ویزای کار سنگاپور، امکان دارد که شما پس از گذشت حدود سه تا چهار سال به اقامت دائم این کشور برسید و تا دوسال پس از دریافت اقامت دائم، به تابعیت سنگاپور دست پیدا کنید.

  • مدارک موردنیاز جهت اخذ تابعیت سنگاپور:
  • ارائه مدارکی بتنی بر دریافت اقامت دائم
  • پاسپورت معتبر
  • تکمیل فرم درخواست
  • عکس
  • ارائه مدارکی مبنی بر مشخص بودن محل سکونت
  • ارائه مدارک هویتی خود و خانواده
  • ارائه سند ازدواج و گواهی تولد فرزندان

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

ویزای کار سنگاپور و سخن پایانی

ویزای کار سنگاپور، نحوه کاریابی در سنگاپور و شرایط دریافت ویزای کار سنگاپور در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. همانگونه که با ما همراه بودید و مقاله را مطالعه فرمودید، شرایط کار در سنگاپور به دلیل چند زبان بودن و نیاز به داشتن کارفرما، چندان برای ایرانیان مناسب نیست. همچنین دریافت ویزای کار سنگاپور و پاسپورت سنگاپور در سال های اخیر برای ما ایرانیان با دشواری های فراوان رو به رو بوده است. اگر قصد دریافت ویزای کار دارید، پیشنهاد ما به شما این است که شرایط خود را برای کشورهای آلمان، اتریش، کانادا و … نیز بسنجید تا بتوانید بهترین تصمیم و بهترین انتخاب را داشته باشید. زیرا شما با کار در کشورهای اروپایی به غیر از دریافت اقامت، امکان استفاده از مزایای شهروندی این کشورها را نیز دارید و می توانید آینده روشنی را برای خود، همسر و فرزندانتان رقم بزنید. شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر ویدیو راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت را تهیه نمایید و در صورت دریافت اطلاعات تکمیلی و یافتن پاسخ برای سوالات خود، می توانید با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمایید. در قسمت انتهایی مقاله شما می توانید در قسمت دیدگاه، نظرات و پرسش های خود را بیان کنید و به پاسخ خود در کوتاه ترین زمان ممکن دست یابید.

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ