ویزای کاریابی و کار در آلمان

                          

ویزای کاریابی و کار در آلمان

 

آیا در رابطه با ویزای کاریابی و کار در آلمان اطلاعاتی دارید ؟ آیا می خواهید ویزای کاریابی و کار در آلمان داشته باشید ؟ برای اخذ ویزای کاریابی و کار در آلمان چه کاری باید انجام داد ؟ شرایط ویزای کاریابی و کار در آلمان چگونه می باشد ؟ اقدامات لازم جهت ویزای کاریابی و کار در آلمان چگونه خواهد بود ؟ چه کسانی می توانند ویزای کاریابی و کار در آلمان داشته باشند ؟ آیا برای ویزای کاریابی و کار در آلمان مدرک زبان احتیاج است ؟ مراحل ویزای کاریابی و کار در آلمان چقدر طول میکشد ؟ آیا می توان با ویزای کاریابی و کار در آلمان به اقامت دائم آلمان از طریق کار دست یافت ؟ آیا از نکات مهم در خصوص ویزای کاریابی و کار در آلمان آگاه هستید ؟ موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش مقاله ای را در باب ویزای کاریابی و کار در آلمان به نگارش درآورده است و نکات مهم و مفید ویزای کاریابی و کار در آلمان را برای شما عزیزان بیان نموده است ، لذا اگر شما عزیزان خواهان کسب اطلاعات تکمیلی تر و جامع تر در خصوص ویزای کاریابی و کار در آلمان می باشید همواره می توانید با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش تماس حاصل نموده و در خصوص به صورت تلفنی و رایگان در خصوص ویزای کاریابی و کار در آلمان مشاوره ی تخصصی دریافت نمایید .

همچنین در خصوص موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش سوالات دیگری برای متقاضیان پیش خواهد آمد از جمله آیا شرایط کاری در کشور آلمان مساعد است؟شرایط گرفتن ویزای کاری آلمان چگونه است؟ آیا برای دریافت ویزای کاریابی آلمان ،متقاضی باید هزینه ایی را پرداخت کند؟تا چه سنی متقاضی می تواند برای دریافت ویزای کاریابی اقدام کند؟در چه مدت زمانی شخص میتواند به دنبال کار در کشور آلمان باشد؟ اگر ویزای کاری شخص به اتمام برسد ،چه اتفاقی می افتد؟ویزای کار چیست؟بلو کارت چیست؟ شرایط دریافت بلو کارت چیست؟بلو کارت برای چه کسانی صادر می شود؟آیا کسی که بلو کارت را دریافت می کند می تواند کسی را همراه خود ببرد؟ فردی که بلو کارت را دریافت می کند از چه مزایایی می تواند استفاده کند؟ایا شرایط کاری در کشور آلمان برای تمامی افراد یکسان است؟اینها نمونه سوالاتی است که اگر شخصی خواهان کار در خارج از کشور به خصوص کشور آلمان است ، در ذهن او پدیدار می شود.

در ابتدای بحث ویزای کاریابی و کار در آلمان به شرحی از کشور آلمان می پردازیم :

کشور آلمان با نام رسمی جمهوری فدرال آلمان شناخته می شود.آلمان کشوری در قاره اروپا است که پایتخت ای کشور برلین است.آلمان از شمال با دریای شمال ، دانمارک و دریای بالتیک و از شرق با لهستان و جمهوری چک ، از جنوب با اتریش و سوئیس و از غرب با فرانسه ،لوکزامبورگ ، بلژیک و هلند هم مرز است.این کشور ۸۲ میلیون نفر جمعیت دارد و پرجمعیت ترین کشور اروپا است.بالاترین میزان حضور اتباع خارجی در ایالت های هامبورگ ،هسن ،برلین و بادن-وورتمبرگ است.حدود %۱۹  جمعیت آلمان از خانواده های مهاجر است.زبان رسمی کشور آلمان ، زبان آلمانی است و حدود %۹۵ مردم این کشور به این زبان گویش می کنند و %۵ مابقی را گویش های مربوط به اقلیت ها تشکیل می دهند. آلمان دارای یک بازار اجتماعی اقتصادی با نیروی کار مجرب ، موجودی حساب بزرگ و مناسب و سطح بالایی از نو آوری است. آلمان بزرگ ترین قطب اقتصاد ملی در اروپاست و  همچنین جزو چهار تولید کننده بزرگ در سال ۲۰۰۹ شناخته شد.

شرایط گرفتن ویزای کار

اشخاصی که خواهان کار در کشور آلمان هستند به دو دسته تقسیم می شوند.دسته اول شهروندانی هستند که در کشورهایی زندگی می کنند که کشور آنها جزو اتحادیه اروپا است به جز کشورهای انگلستان ،دانمارک و ایرلند.شهروندهای این کشور ها نمی توانند از شرایط ویزای کاری در آلمان استفاده کنند.شهروندان کشورهای ایالات متحده ،استرالیا،کانادا ،اسرائیل،نیوزلند،سوئد،ژاپن و جمهوری کره نیز می توانند به راحتی شهروندان اتحادیه ی اروپا اجازه کار را در آلمان دریافت کنند بدون اینکه نیاز باشد ویزای کار آلمان دریافت کنند. و دسته ی دوم متعلق به افرادی است که ساکنین این کشورها نیستند و تابع کشورهای ثالث هستند.

مدارک مورد نیاز برای ویزای کاریابی

مدارک مورد نیاز ویزای کاریابی کشور آلمان نیاز است اعم از :

  • تکمیل فرم تقاضا ی ویزای کار آلمان :فرم تقاضا را متقاضی باید از سفارت دریافت کند ، آن را تکمیل کند و به مقامات تحویل دهد. ۲
  • ) نامه درخواست کار
  • )۳ ۲ قطعه عکس ۶×۴
  • ۴) پاسپورت
  • ۵) پرینت موجودی حساب بانکی متقاضی
  • ۶)نام و نام خانوادگی ،شماره تلفن ، ایمیل، ادرس پستی واطلاعات شخصی فرد.
  • ۷) اصل و کپی شناسنامه
  • ۸)بیمه نامه
  • ۹) رزومه کاری و سوابق کاری.
  • اگر شخصی خواهان کار در آلمان باشد می تواند از ویزای کاریابی آلمان استفاده کند. ویزای کاریابی آلمان برای متقاضی حداکثر ۶ ماهه صادر می شود .در طول این زمان متقاضی می توانند برای پیدا شغل مناسب به آلمان مهاجرت کنند و جویای کار باشند. اگر شخص در این مدت زمان مشخص نتواند کار مناسب در آلمان را بیابد، بعد از اتمام زمان ویزا باید به کشور خود برگردد . اگر شخص کار مناسب در آلمان را بیاید ، ویزای کار این شخص می تواند بعد از مراحل اداری به ویزای کار تبدیل شود و امکان اخذ بلو کارت برای متقاضی است.

مدارک مورد نیاز برای اخذ بلو کارت

شخصی که مشغول کار در آلمان شده است ، اگر تحصیلات دانشگاهی داشته باشد و در موسسه یا شرکتی که مشغول کار در آلمان است ، به دلیل وجود قرارداد استخدامی موجود بین طرفین ، متقاضی می تواند بلو کارت آلمان  دریافت کند.متوسط حقوق دریافتی سالانه ۴۹٫۰۰۰ یورو است و حقوق شخصی که خواهان دریافت بلو کارت آلمان  است نباید از حداقل حقوق دریافتی که ۳۶٫۱۹۲ یورو کمتر باشد.

شما عزیزان و متقاضیان ویزای کاریابی و کار در آلمان  همواره می توانید با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش و با دفتر وشعبه مرکزی در وین بصورت مستقیم تماس حاصل نموده و در خصوص ویزای کاریابی و کار در آلمان مشاوره ی رایگان دریافت نمایید .

مزیت های دریافت بلو کارت آلمان

شخصی که مشغول کار در آلمان است بعد از ۶ ماه میتواند بلو کارت آلمان دریافت کند و سریعا اقامت آلمان را دریافت کند  و ۳۳ ماه متوالی را در این کشور سپری کند. در صورتی که در طول دوره ی کاری و در طول این زمان زبان آلمانی خود را به سطح B2  برساند می توانند این دوره را به ۲۱ ماه کاهش بدهد.   ۳)شخصی که بلو کارت آلمان را دریافت می کند می تواند برای کار به کشورهای جزو اتحادیه اروپا برود و آنجا مشغول به کار باشد.شخص در صورتی می تواند از این مزیت استفاده کند که دوره کاری او بیشتر از ۱۲ ماه طول نکشد ، در غیر این صورت ویزای کاری شخص باطل می شود .  ۴) فرد می تواند در کشور های اتحادیه ی اروپا تا سقف ۱۸ ماه مستقر باشد بدون اینکه ویزای وی باطل شود. ۵)فرد می تواند از ویزای همراه نیز استفاده کند و کسی را همراه خود ببرد.همراه اجازه کار دارد به شرط اینکه مهارت های زبان آلمانی خود را تقویت کند.

طبق گروه بندی که دولت آلمان طرح ریزی کرده است ، زمینه های شغلی در آلمان به سه گروه تقسیم می شوند:

  • افرادی که شغل عمومی در آلمان دارند و نیاز به تحصیلات عالی ندارند
  • .کسانی که جزو این دسته قرار می گیرند باید پاسپورت ، ۲ قطعه عکس رنگی ، دو کپی از مدرک تحصیلی خود و یا مدرکی در زمینه کاری که در آن فعالیت دارند ودعوتنامه ایی از شرکتی که در آن مشغول به کار شدند.این مدارک را برای سفارت آلمان در کشور خود ارسال می کنند که کلیه ی این مدارک باید به زبان اصلی موجود باشد و به زبان انگلیسی نیز موجود باشد.

۲) دسته دوم افرادی هستند نیروی متخصص در آلمان بوده که تحصیلات عالی دارند و در زمینه ی فعالیت خود حرفه ایی هستند.کشور آلمان بها و ارزش زیادی برای افراد متخصص قائل است و از افراد متخصص برای کار در آلمان حمایت می کنند تا شرایط ماندن در آلمان و اقامت از طریق کار در آلمان را برای این اشخاص هموارتر سازد.مدارکی که این اشخاص برای ارائه باید فراهم کنند از قبیل فرم درخواست کار در آلمان  به همراه دو قطعه عکس رنگی ۶×۴ ،قرارداد استخدامی در شرکتی که در آن مشغول به کار شده اند ، پاسپورت ، مدارکی دال بر سابقه کاری این افراد و رزومه کاری با جزئیات . کسانی که از دسته افرادی هستند که در زمینه ای تخصص خاصی دارند ، استاد دانشگاه و مد یران برجسته ایی هستند باید حقوق سالانه ی خود را نیز ذکر کنند و حداقل حقوقی که برای ایشان قابل قبول است ۸۶٫۴۰۰ یورو است.

۳)افرادی که برای خودشان کار در آلمان  می کنند یا ثبت شرکت انجام می دهند جزو دسته ی سوم هستند.این دسته خود کارفرما هستند و خوداشتغالی در آلمان دارند  در این مورد افراد باید ۳ اصل را در نظر داشته باشند الف)کار در راستای نیاز ها و اهداف کشور آلمان باشد.  ب)شغلی که آنها ایجاد می کنند برای کشور آلمان سودآور باشد و به اهداف اقتصادی این کشور کمک کند.   ج)اگر شخص از پشتیوانه مالی برای شرکت استفاده می کند باید ذکر کند که این پشتیوانه سرمایه مالی خودش است یا از وام بانکی استفاده می کند. اگر سرمایه گذاری این شخص بیش از یک میلیون باشد و بتواند ۱۰ فرصت شغلی دیگر نیز ایجاد کند ، دولت آلمان این تضمین را می دهد که از این شخص در راستای تحقق اهدافش حمایت می کند. مدارکی که باید ارائه دهد از قبیل فرم درخواست برای اقامت کاری آلمان ، ۲ قطعه عکس ۶×۴ ،پاسپورت ، برنامه تجاری که میخواهد در راستای آن مشغول به کار شود ،فرایند اشتغال زایی در آلمان و برنامه و اهدافش ،سرمایه مالی مشخص شده که پشتیوانه تجارت وی باشد و بهتر است که پروژه و تجارت وی در زمینه ی پژوهشی و فناوری باشد.

این مقاله خلاصه اطلاعاتی در زمینه ی درخواست ویزای کاریابی و کاری کشور آلمان بود که در اختیار شما عزیزان قرار گرفت. همچنین شما عزیزان اگر خواهان ویزای کاریابی و کار در آلمان می باشید و می خواهید در خصوص  ویزای کاریابی و کار در آلمان اطلاعات کاملتر و دقیق تری داشته باشید همواره می توانید با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش تماس حاصل نموده و در خصوص ویزای کاریابی و کار در آلمان به صورت رایگان و تلفنی مشاوره ی تخصصی دریافت نمایید . موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش همانند سایر موارد مهاجرتی دارای بالاترین سطح کیفیت مشاوره در خصوص ویزای کاریابی و کار در آلمان می باشد .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (7 نظرات, میانگین: 4٫71 از طریق 5)
Loading...
29 پاسخ
  1. مهتا گفته:

    سلام وقت بخیر اینجانب فارغ التحصیل مدیریت صنعتی از دانشگاه دولتی هستم اقوامم ساکن آلمان هستند وجود اینکه ۷۰۰۰یورو موحودی بانکی دارم آیا میتوانم برای اخذ ویزای کار در آلمان اقدام کنم؟با

    • امید جلالی فراهانی گفته:

      با سلام و عرض ادب خدمت شما
      احتراما به استحضار شما میرسانیم که شما میتوانید با این شرایط ویزای جستجوی کار شش ماهه آلمان را کسب نمایید و برای آگاهی از این شرایط میتوانید با مشاورین همکار آقای دکتر ملکپور تماس بگیرید و مشاوره رایگان داشته باشید .
      موسسه اریکه برگزیدگان پارسیان:
      ۸۸۰۸۸۶۱۴
      ۸۸۵۶۷۳۴۰
      ۸۸۰۸۸۹۶۸

    • علی حسینی گفته:

      با عرض سلام
      برای اخذ ویزای کاریابی حداقل می بایست دارای مدرک تحصیلی لیسانس با سابقه کاری مرتبط باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با ما تماس حاصل کنید.
      شماره تماس موسسه:
      ۸۸۵۶۷۳۴۰
      ۸۸۰۸۸۶۱۴

  2. سعید گفته:

    سلام.من بیست و هشت سال سن دارم با مدرک تحصیلی دیپلم و تخصص و مدرک بین المللی غواصی سطح یک و دو که شامل جوشکاری و برشکاری زیر آب هست مسلط به زبان آلمانی میخواستم بدون با این شرایط برای من تو آلمان کار پیدا میشه؟

    • امید جلالی فراهانی گفته:

      با سلام و عرض ادب خدمت شما
      با توجه به جمیع شرایط شما امکان دریافت ویزای جستجوی کار در آلمان را دارید اما برای بررسی شرایط خود و آگاهی از اطلاعات تکمیلی در این زمینه می توانید با موسسه تماس گرفته و با مشاورین ارشد مشاوره رایگان داشته باشید.
      موفق و پیروز باشید
      https://telegram.me/parsiaanlaw
      +۹۸۲۱۸۸۵۶۷۳۴۰
      +۹۸۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶

  3. محمد جواد گفته:

    با سلام و عرض ادب..بنده لیسانس مکانیک گرایش ساخت و تولید و ۲۸ سال سن دارم میخواستم برای ویزای کاری آلمان اقدام کنم و آشنایی خوب با زبان انگلیسی دارم و ۱۰ ماه بیمه مرتبط با رشته خودم را دارم میتونم ویزای کاری از سفارت بگیرم و در آلمان طی ۶ ماه کار پیدا کنم…؟

    • علی حسینی گفته:

      با عرض سلام
      چنانچه بتوانید سابقه کاری خود را تقویت نمایید شانس اخذ ویزای جستجوی کار شما بیشتر شده و می توانید برای جستجوی کار اقدام فرمایید
      برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل کنید
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶

  4. احسان گفته:

    باسلام
    اينجانب ٢٨ سال سن دارم، داراى مدرك فوق ليسانس علوم كامپيوتر و ٥ سال سابقه كار تخصصى نرم افزار و متاهل ميباشم.
    با اين شرايط آيا ميتوانم ويزاى ٦ ماه كاريابى فقط براى خودم دريافت كنم،
    موجودى بانكى چه مقدار لازم ميباشد؟
    مدرك زبان آيلتس چه نمره اى ضرورى است؟
    با تشكر

    • رضا شریفی گفته:

      با عرض سلام و ادب
      احتراماً به استحضار می رساند با توجه به شرایط خوب شما باید سابقه کاری مرتبط و معتبر شما مورد بررسی قرار گیرد
      ضمناً برای اخذ ویزا شما نیاز به مدرک زبان ۵٫۵ و ۶ خواهید داشت و یا مدرک زبان آلمانی B2
      لذا پیشنهاد می شود جهت برخورداری از اطلاعات بیشتر با مشاوران ارشد حقوق بین الملل موسسه حقوقی اریکه برگزیدگان پارسیان تماس حاصل نمائید و از مشاوره رایگان بهره مند شید
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۲۶
      ۰۲۱۸۸۵۶۷۳۴۰

  5. مریم گفته:

    سلام خسته نباشید همسر من ۳۴ساله است. لیسانس ITدارد با معدل بالای ۱۶.در شرکت خصوصی کامپیوترمشغول به کار است .۱۳ سال سابقه بیمه دارد .درحرفه پشتیبانی سخت افزار و نرم افزار نصب دوربین های مدار بسته وشبکه برای اداراتی مثل تامین اجتماعی بانک های دولتی و… مشغول است . به حرفه ی خود کاملا مسلط است و چندین مدرک بین المللی و داخلی در همین زمینه ها دارد.
    میخواستم ببینم چند درصد شانس دریافت ویزای کاردر آلمان و بلو کارت را دارد و شما میتونید او را به شرکتی مناسب در آلمان معرفی کنید؟و آلمان جای مناسبی برای ما هست؟ ممنون میشم ما را راهنمایی کنید .

  6. Mahshad گفته:

    سلام من فوق دیپلم مربی کودک و فوق لیسانس روانشناسی بالینی دارم انگلیسی در حد ۵٫۵ بلدم و هم a2المانی میخواستم بدونم میشه برای ویزا کار المان اقدام کنم؟اگر وارد شم باید حتما مرتبط با رشته م کار کنم؟

  7. محمد گفته:

    با سلام
    بنده ۱۷ سال سابقه کار در زمینه جوشکاری دارم. مدرک فنی و حرفه ای “جوشکار سازه های فولادی با فرآیند SMAW” دارم. ۳۶ سالمه
    با این شرایط می توانم ویزای کاری ۶ ماهه دریافت کنم؟
    موجودی بانکی هم دارم. با زبان آلمانی در سطح A1 هم آشنا هستم.
    با تشکر

  8. فيصل گفته:

    سلام وقت بخير ٢٨ سال سن دارم در حدود ١٥٠هزار يورو سرمايه دارم متاهل هستم و يك فرزند سه ساله دارم ميخواستم از راه سرمايه گذاري اقدام به اقامت داعم كنم ايا ميتونم در آلمان يا اتريش مشغول بشم و تحصلات بالايي ندارم

  9. سميرا گفته:

    با سلام ،إينجانب پزشك بوده ودر حال گذراندن دوره تخصص پوست ميباشم،قصد دارم پس از پايان تحصيلات جهت كار به عنوان متخصص پوست به همراه همسرم به آلمان مهاجرت كنم،آيا پيدا كردن كار در آلمان با اين مدرك امكان پذير است؟شانس من چقدر است؟و غير از مدرك زبان آلماني چه مدارك ديگري نياز دارم؟

  10. مهران گفته:

    با سلام من دیپلم برق صنعتی هستم و در حال حاضر دانشجوی ترم آخر کاردانی از دانشگاه علمی کاربردی هستم.دارای مدرک فنی و حرفه ای plc درجه دو هستم و متاهل.آیا میتوانم ویزای کار در آلمان را دریافت کنم.

  11. معین گفته:

    با سلام
    بنده دارای مدرک لیسانس مکانیک هستم و سوابق کاری در زمینه صنایع خودرو سازی ،ماشین الات معدنی و تعمیرات در زمینه کاری صنایع نفت را دارم ،تصمیم دارم برای دریافت ویزای کاری المان اقدام کنم درصد کوفقیت بنده چه میزان خواهد بود ؟

  12. نادر رضائیان پور گفته:

    سلام. لیسانس مکانیک جامدات هستم در تیر ماه سال ۹۶ بازنشست از شرکت مس میشوم ۴۶ سال سن دارم مسلط به کار تراشکاری و فرزکاری و کمی جوشکاری هستم . دارای مدرک مربیگری کوهنوردی هستم. آیا میتوانم در آلمان ویزای کار بگیرم.

  13. Atoosa گفته:

    سلام.خسته نباشید.پدر من لیسانس زبان انگلیسی داره و ۲۵ سال سابقه کار.آیا امکان پیدا شدن کار در این زمینه برای ایشون وجود داره؟این رو هم بگم که ۴۹ سالشونه.امکان گرفتن ویزای کار برای ایشون هست؟

  14. سعید صفرزادگان گفته:

    با سلام و خسته نباشید اینجانب ۲۹ سال سن دارم و مدرک کارشناسی کشاورزی هستم و تسلط نسبی به زبان انگلیسی دارم ولی مدرک زبان ندارم البته از لحاظ مالی نیز هیچ مشکلی ندارم ولی میخواستم بدونم ایا برای رشته کشاورزی شغل مناسبی هست در المان و ایا برای ویزای کار المان احتیاج به مدرک اکادمیک است یا مدارک فنی و حرفه ای مورد قبول است مثل برق یا کامپیوتر.تشکر و قدردانی

  15. ارمان گفته:

    درود بر شما
    کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی دارم از پیام نور. ولی در ایلتس شرکت نکرده ام. ضمنا فوق دیپلم مکانیک کشتی دارم و در زمینه بازرسی ایمنی دریایی ۷ سال سابقه دارم همراه بیمه. ۳۷ ساله ام ساکن ایران. لطفا بفرمایید که ایا با توجه به سن بنده شانس شاغل شدن در المان برای من چند درصد است. واگر این موضوع را از طریق وکلای موسسه شما پیگیری کنم شانسم چند درصد خواهد بود. با سپاس.

  16. سعید صفرزادگان گفته:

    سلام خسته نباشید خواهشمندم جواب دهید ایا اون افرادی که لیسانس و فوق لیسانس کشاورزی دارند براشون کاری است در اروپا چون اکسرا رشته های فنی رو قبول میکنند. خواهش میکنم این سوال رو با جناب ملک پور در میان بگذارید.تشکر فراوان.

  17. saman گفته:

    سلام و وقت بخیر
    ببخشید تا جایی که من شنیدم برای گرفتن ویزای جاب سیکر احتیاج به تخصص داره و برای اثبات تخصص احتاج به مدارکی داره که نشون بده شما در اون زمینه متخصص هستید و اون مدرک قابل استعلام باشه
    خواستم بپرسم این مدارک صرفا باید آکادمیک و دانشگاهی باشه؟ یا مدارکی که بین المللی باشند و قابلیت استعلام و رهگیری نیز داشته باشند و اثبات کنه شما متخصص هستید هم قبوله؟
    من متخصص IT هستم و در زمینه شبکه و برنامه نوسی فعالیت دارم حدود ۲۰۰۰ ساعت از فنی و حرفه ای مدرک مایکروسافت و سیسکو و برنامه نویسی Asp.net دارم و همچنین مدارک تخصصی مایکروسافت و سیسکو از موسسه ای بین المللی در خود آلمان و موسسات بین الملی دیگر
    تمامی مدارکم بین المللی هستند و کد ترجمه دارند و قابلیت استعلام نیز دارند
    اما مدرک آکادمیک ندارم
    البته شنیدم تخصص های IT اونجا خیلی پرطرفدار هستش و رشته کامپیوتر خودش یه امتیاز به حساب میاد
    آیا میتونم برای ویزای جاب سیکر اقدام کنم؟

  18. مشاور حقوقی گفته:

    با سلام و خسته نباشيد.من ليسانس معماري از دانشگاه آزاد با معدل ١٦/٦١ مدرك auto cad 3d و ٢ بعدي دارم.زبان آلماني هم در حال يادگيري هستم در لول a2 هستم الان مبخوام براي ويزاي كاري اقدام كنم ممنون ميشم كمكم كنيد بايد از كجا شروع كنم

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید