ویزای سوئیس و بررسی آن

ویزای سوئیس ، معرفی انواع ویزاهای مهاجرت به سوئیس و کارایی و شرایط هر کدام از این ویزاها در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. انواع ویزاها برای مهاجرت و مسافرت به سوئیس کدامند؟ چگونه می توان ویزای سوئیس را دریافت نمود؟ شرایط اولیه و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای سوئیس کدامند؟ در این مقاله سعی شده است تا به این سوالات و سوالات دیگر در باب اخذ ویزای کشور سوئیس و مهاجرت به این کشور پاسخ داده شود و مهم ترین و اصلی ترین نکات پیرامون آن ارائه گردد. بهتر است قبل از هر اقدامی جهت اخذ ویزای کشور سوئیس همه زوایای آن مورد بررسی قرار گیرد. یکی از الزامات برای ورود به کشور سوئیس، اخذ ویزای سوئیس است. جمع آوری مدارک و چیدمان آن ها  در پروسه اخذ این ویزا بسیار حائز اهمیت می باشد که ما مهم ترین و اصلی ترین نکات را به طور کامل و جامع در این مقاله شرح خواهیم داد. شما همواره می توانید ضمن تماس با دفاتر موسسه حقوقی ملک پور ؛ همکار MIE اتریش با کارشناسان ارشد این موسسه در تمامی زمینه های مرتبط با مهاجرت مشاوره تخصصی داشته و همچنین از ویدیو ها و مقالات موسسه دیدن فرمایید. در این مقاله مباحث زیر مورد بررسی قرار می گیرد:

ویزای سوئیس
  • ویزای سوئیس و شرایط عمومی
  • ویزای سوئیس و انواع آن
    • ویزای نوع A
    • ویزای نوع B
    • ویزای نوع C
    • ویزای نوع D
  • ویزای سوئیس و ویزای تحصیلی
  • ویزای سوئیس و ویزای کار
  • ویزای سوئیس و ویزای درمانی
  • ویزای سوئیس و ویزای بلند مدت
  • ویزای سوئیس و ویزاهای دیگر
  • ویزای سوئیس و مدارک لازم برای اقدام
  • ویزای سوئیس و وکیل متخصص ویزا
  • ویزای سوئیس و وقت سفارت
  • ویزای سوئیس و توصیه های مهم
  • ویزای سوئیس و سخن پایانی

ویزای سوئیس و شرایط عمومی

کشور سوئیس یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان می باشد. سوئیس تنها کشوری است که دارای ۳ زبان رسمی می باشد، ولی به ۴ زبان آلمانی، ایتالیایی، فرانسوی، رومانش صحبت می کنند. نرخ بیکاری کشور در ماه مارچ ۲۰۱۹ برابر با ۲٫۵ درصد می باشد. شهر برن پایتخت این کشور بوده و شهرهای ژنو و زوریخ از مهم ترین مراکز اقتصادی  آن به شمار می آیند. این کشور با آلمان، فرانسه، اتریش، لیختن اشتاین و ایتالیا هم مرز است. کشور سوئیس دارای آب و هوای بسیار متعادل بوده و مناظر بسیار زیبا و چشمگیری دارد. مردم این کشور پیرو مذاهب پروتستان، کاتولیک و غیره می باشد، که چهار درصد کل جمعیت آن را مسلمانان تشکیل داده اند. کشور سوئیس از نظر اقتصادی بسیار پیشرفته بوده و یکی از بهترین و امن ترین کشورهای دنیاست، ولی از هزینه های زندگی بسیار بالایی برخوردار است. متقاضیانی که تمایل به دریافت ویزای سوئیس دارند، می توانند آن را از روش های مختلف از جمله کار، تحصیل، سرمایه گذاری، تولد، ازدواج و توریستی دریافت نمایند. در ادامه به مطالب مربوط به شرایط و چگونگی اخذ ویزای سوئیس را خواهیم پرداخت.

فایل ویدئویی موسسه حقوقی ملک پور در خصوص زیبایی های کشور سوئیس

ویزای سوئیس و انواع آن

  • ویزای نوع A: (ویزای ترانزیت)

    این نوع ویزا در فرودگاه­ها برای متقاضی صادر خواهد شد، که توسط این ویزا مسافر نمی تواند از فرودگاه خارج شود.

  • ویزای نوع B : (ویزای عبور)

    با این نوع از ویزا متقاضی می تواند  به صورت زمینی و یا هوایی از کشورهای حوزه شنگن به عنوان منطقه ای جهت عبور استفاده نماید. مدت اعتبار ویزای نوع B به مدت ۵ روز خواهد بود. تفاوت بین ویزای نوع A و نوع B این است که در ویزای نوع A متقاضی اجازه خروج از فرودگاه را ندارند.

  • ویزای نوع C : (ویزای شنگن)

    این ویزا یکی از پرطرفدارترین ویزا بین ایرانیان می باشد و اغلب از آن برای ملاقات اقوام و یا ماموریت های کاری و یا برای مسافرت های درمانی استفاده می نمایند. در این نوع ویزا بستگی به مدت اعتبار آن دارد، متقاضی می تواند در یک منطقه معین اقامت داشته باشد، که به سه دسته تقسیم می شود:

    • Single Entry

    در این نوع  ویزا متقاضی می تواند در یک بازه زمانی مشخص وارد حوزه شنگن شود و پس از خروج آن محدوده نمی تواند مجددا به حوزه شنگن باز گردد.

    • Double Entry

    تفاوت بین ویزای DOUBLE ENTRY  و ویزای SINGLE ENTRY این است که این نوع ویزا به متقاضی اجازه می دهد که برای بار دوم به حوزه شنگن باز گردد.

    • Multiple Entry

    در این نوع ویزا محدودیتی برای ورود و خروج به کشورهای حوزه شنگن وجود ندارد و فرد متقاضی می تواند در مدت زمان ۶ ماه ، ۹۰ روز از آن استفاده نماید.

  • ویزای نوع D : (ویزای ملی)

    این نوع ویزا به صورت بلند مدت بوده و به افرادی اختصاص می یابد که قصد ادامه تحصیل، کار و یا اقامت دائم در یکی از کشورهای حوزه شنگن را دارند. این نوع از ویزا متقاضیان برای یک دوره زمانی خاص می توانند در کشور مربوطه اقامت داشته باشند و بعد از انجام هدف خود به کشورشان باز گردند. در نوع دیگر این ویزا متقاضی این اجازه را خواهد داشت که در حوزه شنگن بدون اخذ ویزای مجدد، تردد نماید که به آن ویزای چند ملیتی گفته می شود.

    متقاضی اخذ ویزای چند ملیتی می بایست شرایط زیر را داشته باشد

    • دانشجوی بین المللی که درخواست این ویزا را برای یک دوره بیش از یکسال دارند.
    • دانشجویان بین المللی که در حال تحصیل کامل در یکی از کشورهای حوزه شنگن هستند، می توانند این ویزا را به مدت یک سال درخواست دهند و یا تمدید نمایند.
    • متقاضی و یا یکی از اعضای خانواده درجه یک در موسسه آموزش عالی یا هر موسسه دیگری در هریک از کشورهای حوزه شنگن مشغول به کار باشند.
    • هنرمندان، تجار و یا هر فردی که برای تخصص کاری خود مهاجرت می نماید.
    • موارد اضطراری همانند وضعیت پزشکی

ویزای سوئیس و ویزای تحصیلی

برای اخذ ویزای تحصیلی سوئیس نیاز به داشتن پذیرش از کالج یا دانشگاه در این کشور می باشد. سیستم آموزشی در سوئیس بسیار پیشرفته می باشد. سوئیس عضوی از سازمان های مهم جهان از جمله سازمان بهداشت جهانی و سازمان ملل متحد است. از این جهت مورد توجه بسیاری از متقاضیان قرار گرفته است و مقصد مناسبی برای رشد و توسعه در زمینه تحصیل برای شما عزیزان می باشد. ولی هزینه تحصیل در این کشور نسبت به دیگر کشورهای اروپایی بالاتر است. متقاضیان می توانند در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا در این کشور تحصیل نمایند. سوئیس دارای چهار زبان رسمی فرانسوی، ایتالیایی، آلمانی و رومانیایی می باشد اما متقاضیانی که تمایل به تحصیل در این کشور را دارند، ترجیح می دهند در مدارس بین المللی و انگلیسی زبان تحصیل نمایند. تحصیل در دانشگاه های دولتی این کشور به زبان فرانسوی و آلمانی می باشد.

  • تحصیل در مقطع لیسانس

    تحصیل در مقطع لیسانس ۴ سال به طول می انجامد و ارائه مدرک B1 آلمانی الزامی می باشد.

  • تحصیل در مقطع فوق لیسانس

    تحصیل در مقطع فوق لیسانس یک سال الی دو سال می باشد.داشتن نمره زبان آیلتس ۶٫۵ ضروری می باشد.

  • تحصیل در مقطع دکترا

    تحصیل در مقطع دکترا ۳ سال به طول می انجامد. ارائه مدرک زبان آیلتس ۷ الزامی می باشد. در این مقطع فرد باید سوپروایزر یا استاد راهنما پیدا کند و با ارائه پروپوزال نظراستاد راهنما را جلب نماید. متقاضی پس از اینکه مورد قبول واقع شد و از استاد راهنما تایید گرفت، می تواند برای تحصیل در مقطع دکترا  اقدام نماید.

فارغ التحصیلان دانشگاه های سوئیس در صورت یافتن شغل می توانند نسبت به دریافت ویزای کاری در این کشور اقدام نمایند.

لیست دانشگاه های برتر سوئیس به تفکیک زبان تدریس هر کدام در جداول زیر آورده شده است:

  • دانشگاه آلمانی زبان سوئیس

    University of Basel

  • دانشگاه های ایتالیایی زبان سوئیس

    • (Università della Svizzera italiana (USI
    • (Scuola universitaria professionale della Svizzera italiana (SUPSI
    • University of Bern
    • University of Lucerne
    • University of St Gallen
    • University of Zurich
    • (École Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL
    • (Federal Institute of Technology, Zurich (ETH Zűrich
    • (Bern University of Applied Sciences (BFH
    • (University of Applied Sciences Northwestern Switzerland (FHNW
    • (University of Applied Sciences Eastern Switzerland (FHO
    • (University of Applied Sciences Lucerne (HSLU
    • Kalaidos University of Applied Sciences
    • (Zurich University of Applied Sciences (ZFH

  • دانشگاه های فرانسوی زبان سوئیس

    • University of Fribourg
    • University of Geneva
    • University of Lausanne
    • University of Neuchatel
    • (Haute école spécialisée de Suisse occidentale (HES-SO
    • (Les Roches-Gruyères University of Applied Sciences (HES-LRG

    ویزای سوئیس

ویزای تحصیلی سوئیس
  • برای اخذ اطلاعات بیشتر در زمینه ویزای تحصیلی سوئیس می توانید وارد لینک روبرو شوید و از مطالب آن بهره مند گردید.

ویزای سوئیس و ویزای کار

کار در سوئیس می تواند با اخذ ویزای کاری سوئیس تحقق پذیرد که در ادامه به تشریح و بررسی علمی ویزای کاری سوئیس می پردازیم . شهروندان کشورهای عضو اتحادیه ی اروپا برای کار در سوئیس نیاز به ویزا ندارند اما سایر کشورها جهت کار در این کشور نیازمند ویزا خواهند بود. به منظور کار در سوئیس، مساله دعوت نامه رسمی شغلی از طرف کارفرما مطرح می شود، به این صورت که ابتدا کارفرما آگهی نیاز کاری خود را در کشور سوئیس و اتحادیه ی اروپا مطرح می کند و در صورتی که فردی با مشخصات مورد نظر پیدا نشد افراد خارج از اتحادیه اروپا می توانند انتخاب شوند. سوئیس به دلیل داشتن استاندارد های مطلوب زندگی و کار جزو مقاصد محبوب مهاجران کاری به شمار می آیند. اما از آنجایی که از سال ۲۰۱۵ قوانینی برای محدودتر شدن اعطای مجوز کار به اتباع خارج از اتحادیه ی اروپا وضع گردید، دولت سوئیس اقدام به کاهش سهمیه ی مجوز کار در هر دو نوع کوتاه مدت ( مجوز L ) و طولانی مدت ( مجوز B) به میزان تخمین زده شده تا ۱۰۰۰ مورد نموده است. با انجام این اقدامات اخذ ویزای کاری سوئیس دشوارتر شده و دسترسی به موقعیت کاری در سوئیس حتی برای افراد بسیار ماهر و متخصصان واجد شرایط با داشتن الزامات خاصی امکان پذیر می شود و تنها برای افرادی که تخصص هایی در صنایع مواجه با کمبود نیروی کار دارند قابل دسترسی می باشد. ویزای کار در سوئیس برای اتباع خارج از اتحادیه ی اروپا به مجوز های زیر تقسیم بندی می شود :

ویزای سوئیس

  • مجوز L :

    یک اجازه ی کاری کوتاه مدت است برای اتباع خارج از اتحادیه اروپا که اجازه کار در سوئیس برای کمتر از یک سال را دارند. این مدت براساس قرارداد کاری می تواند تا ۲۴ ماه تمدید شود .

  • مجوز B :

    به اتباع خارج از اتحادیه اروپا اجازه می دهد که به مدت یک سال در سوئیس بمانند و اگر در این مدت مشکل و درگیری قانونی و اجتماعی ایجاد نکنند می توانند این مجوز را تمدید نمایند. در صورت داشتن این مجوز شما باید در کانتون خاصی که کار و اقامت دارید بمانید و نمی توانید از آن خارج شوید.

  • مجوز C :

    این مجوز برای افرادی است که به مدت ۱۰ سال مستمر در سوئیس زندگی می کنند و پس از دریافت این مجوز قادر خواهند بود محل اقامت و کار خود را تغییر دهند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار در سوئیس به شرح زیر می باشد:

  • پاسپورت متقاضی

  • عکس متقاضی در ساز گذرنامه

  • رزومه کاری متقاضی

  • فرم تکمیل شده تقاضای ویزای کار در سوئیس براساس کانتون مقصد

  • قرارداد استخدام کاری

  • مدارک مهارت های شغلی

  • مدارک تحصیلی

  • گواهی اثبات عدم وجود متقاضی برای شغل مربوطه

ویزای سوئیس

در نمودار روبرو نرخ بیکاری در سوئیس را از ماه اپریل تا به امروز مشاهده می کنید:

همچنین با استفاده از لینک زیر می توانید از مقاله ای با موضوع نحوه اخذ اقامت کاری سوئیس استفاده کنید:

کار در سوئیس و اخذ اقامت سوئیس از طریق کار

ویزای سوئیس و ویزای درمانی

درمان در سوئیس می تواند به واسطه اخذ ویزای درمانی سوئیس صورت بگیرد. ویزای درمانی سوئیس در واقع یک ویزای شنگن نوع C  است که به شما یک اقامت کوتاه مدت ۹۰ روزه برای انجام معالجات پزشکی در کشور سوئیس می دهد. برای اخذ ویزای درمانی سوئیس نیاز به یک دعوت نامه ی معتبر از یک بیمارستان یا پزشک می باشد. در ضمن باید اثبات شود که روند درمانی شما در کشورتان انجام نمی شود. هم چنین در کشور سوئیس باید به بیمارستان خصوصی مراجعه شود و به سفارت اثبات شود که شما توان پرداخت کلیه هزینه های درمان خود در سوئیس را دارید. افرادی که نیاز به اخذ ویزای درمانی سوئیس دارند با فراهم نمودن مدارک و الزامات مورد نیاز در گام نخست می توانند اقدام به اخذ ویزای درمانی سوئیس نمایند. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای درمانی سوئیس به شرح ذیل می باشد :

  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • پاسپورت معتبر برای حداقل ۳ ماه و کپی از صفحات آن
  • ارائه ی کپی از ویزای شنگن قبلی ( در صورت موجود بودن )
  • عکس زنگی جدید در سایز گذرنامه
  • ارائه دعوت نامه از بیمارستان یا کلینیک مقصد که توسط پزشک بیمارستان امضا شده باشد
  • اثبات تمکن مالی یا گواهی درآمد شخص برای پرداخت هزینه های بیمارستان

ضمنا اگر شخصی به عنوان همراه بیمار باشد برای اخذ ویزای درمانی سوئیس باید مدارک تایید شده ی دعوت نامه از بیمارستان یا کلینیک به همراه مدارک رزرو هتل محل اقامت خود را ارائه نماید.

ویزای سوئیس و ویزای بلند مدت

از آنجا که کشور سوئیس از کشورهای بی طرف سیاسی و با رفاه اجتماعی بالا محسوب می شود، انواع ویزاهای آن مخصوصاً ویزاهایی که منجر به اقامت بلند مدت می شوند مورد توجه بسیاری از مهاجرین دنیا قرار می گیرد. ویزای سوئیس به دلیل اینکه جزو محدوده شنگن می باشد، اجازه ورود افراد به دیگر کشورهای این محدوده را صادر می کند. ویزاهای شنگن شامل ویزای اتحادیه ی شنگن (USV)، ویزای اعتباری منطقه محدود (LTV) و ویزای ملی (NV) می باشد که از بین این موارد، ویزای ملی یا همان NV بلند مدت بوده و فرد اجازه اقامت بالای ۹۰ روز را خواهد داشت. حتی اگر فرد برای ورود به کشورهایی مانند استرالیا، کانادا، نیوزلند، ژاپن، مالزی و سنگاپور معاف از ارائه ی ویزا باشد،

راه های مهاجرت به سوئیس

برای ورود به سوئیس به آن نیاز خواهد داشت. این ویزا برای افرادی که درخواست حضور در کشورهای عضو شینگن را دارند صادر می شود. برای مثال کسانی که ویزای سوئیس را برای کار یا تحصیل اخذ می نمایند، شامل این مورد خواهند شد. برای آگاهی از تمام روش های مهاجرتی، شما عزیزان می توانید از ویدئوهای موجود در سایت موسسه حقوقی ملک پور استفاده نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید وارد لینک روبرو شوید و مطالب آن را مطالعه فرمایید.

ویزای سوئیس و ویزاهای دیگر

همان طور که در مطالب فوق دریافتید، اخذ ویزای سوئیس از روش های مختلف امکان پذیر می باشد. علاوه به موارد ذکر شده، در ادامه به موارد زیر خواهیم پرداخت.

  • ویزای سوئیس از طریق سرمایه گذاری
  • ویزای سوئیس از طریق توریستی

ویزای سوئیس از طریق سرمایه گذاری

سوئیس جزء ثروتمندترین کشورهای دنیا محسوب می شود از همین رو اخذ ویزای سوئیس از طریق سرمایه گذاری بسیار مورد توجه است. دلایل مختلفی مانند نرخ تورم پایین و کنترل فساد قوی موجب شده است این کشور از اقتصاد قدرتمندی برخوردار باشد. از آنجایی که سرمایه گذاری در یک کشور خارجی روشی حساس و با ریسک بالا می باشد، شما عزیزان می توانید برای دریافت اطلاعات کامل در زمینه اخذ ویزای سوئیس از طریق سرمایه گذاری با موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمایید تا با مشورت با مشاوران متخصص بهترین گزینه را برگزینید. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تهیه و گردآوری شده، هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعا و قانونا حرام و غیر قانونی می باشد. برای کسب اطالاعات بیشتر می توانید وارد لینک سرمایه گذاری در سوئیس شده و از مطالب آن بهره مند شوید.

ویزای سوئیس از طریق توریستی

چنانچه فردی از اتحادیه اروپا یا EFTA بوده و قصد این را داشته باشد که به مدت حداکثر سه ماه در کشور سوئیس اقامت داشته باشد می بایست از یک گذرنامه یا سند شناسایی معتبر که در ۱۰ سال گذشته صادر شده استفاده نماید. ویزای توریستی سوئیس نوعی از ویزای مهاجرتی کوتاه مدت است که جهت اقامت کمتر از ۹۰ روز صادر می شود و اجازه ورود به منطقه شنگن را به متقاضی خواهد داد. این ویزا اغلب با اهداف گردشگری، کسب و کار و یا برنامه های آموزشی ، فرهنگی استفاده می شود. برخی از متقاضیان که از شهروندان استرالیا، کانادا، نیوزیلند و ایالات متحده هستند از شرایط این ویزا معاف می باشند و برای ورود به سوئیس نیازی به این ویزا نخواهند داشت.

  • شرایط اخذ ویزای توریستی سوئیس:

    • دعوتنامه از سوی خانواده یا دوستان که در سوئیس ساکن هستند.
    • ارائه پرینت حساب بانکی مربوط به ۶ ماه گذشته
    • ارئه نسخه گذرنامه

اهداف متفاوت جهت اخذ ویزای توریستی سوئیس

  • اهداف تجاری

    جهت اخذ ویزای توریستی سوئیس از این روش متقاضی میبایست از سوی کارفرمای خود یک گواهینامه داشته باشد. و کارفرمای وی در مدت اقامت فرد متقاضی در حوزه شنگن هزینه های مربوط به دعوتنامه را تحت پوشش قرار دهد.

  • اهداف پزشکی

    در این حالت می بایست بیمار یک گزارش از پزشک محلی ارائه دهد و گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک سوئیسی داشته باشد و تاریخ قرار ملاقات وی با این پزشک و وضعیت پزشکی وی مشخص شده باشد.

  • اعضای نمایندگی های رسمی

    برای چنین اهدافی ارائه کپی دعوت رسمی، هویت متقاضی الزامی بوده و میبایست هدف سفر مدت و محل اقامت مشخص شده باشد.

  • اهداف فرهنگی، ورزش، مذهبی، فیلم

    برای اخذ ویزای توریستی سوئیس در چنین مواردی وجود دعوتنامه از مقامات ذیربط الزامی بوده و اسامی متقاضیان مدت اقامت، سفرنامه سفر و محل اقامت به صورت کاملا مشخص میبایست اعلام گردد.

  • اهداف کارآموزی

    گواهی ثبت نام جهت حضور در دوره ها و گواهی تکمیل دوره ها برای اخذ ویزای توریستی با اهداف کار آموزی الزامی است.

  • ویزای شنگن سوئیس برای همسر فردی که شهروند سوئیس می باشد

    در چنین شرایطی ابتدا می بایست شهروندی سوئیسی فرد اثبات گردد و فرد متقاضی می بایست گواهی ازدواج را ارائه دهد.

ویزای سوئیس و مدارک لازم برای اقدام

اخذ ویزای سوئیس و مدارک مورد نیاز به شرح زیر می باشد.

  • فرم درخواست شنگن چاپی که به صورت کامل توسط متقاضی تکمیل و امضا شده باشد.

  • دو قطعه از آخرین عکس در ابعاد گذرنامه

  • پاسپورت دارای اعتبار حداقل سه ماه

  • یک نسخه از رزرو بلیط پرواز تائید شده

  • نامه دعوت از سوئیس و گواهی کارفرما در صورت اخذ ویزای کار

  • بیمه نامه و پوشش بین المللی حد اقل ۴۰۰۰۰ دلار

  • نامه رزرو هتل یا مشخصات محل اسکان برای شب های اقامت در سوئیس در صورت اخذ ویزای گردشگری

  • اثبات منابع مالی لازم در طول مدت حضور در سوئیس از سه ماه قبل از ورود به سوئیس

  • اثبات دلیل سفر و انگیزه بازگشت در صورت اخذ ویزای گردشگری

  • داشتن پذیرش از دانشگاه ها یا مدارس و موسسات سوئیس در صورت اخذ ویزای تحصیلی

مدارک لازم جهت اخذ ویزای سوئیس را به دو روش می توان ارسال نمود:

روش اول) برای ویزای های کوتاه مدت ۹۰ روزه مانند توریستی و گردشگری یا کسب و کار علاوه بر گزینه حضور در کنسولگری سوئیس،  می توان مدارک را به طور آنلاین نیز ارسال نمود. درخواست اخذ ویزا نیز می بایست حد اقل تا ۳ ماه قبل از ورود به منطقه شنگن ارسال شود.

روش دوم) درخواست ویزای بلند مدت و بیش از ۹۰ روزه که معروف به ویزای ملی می باشد باید مستقیماً به کنسولگری سوئیس در کشور مبدا مراجعه کرد.

بسته به کنسولگری سوئیس در کشور مبدا می توان برای هر دو نوع ویزای کوتاه و بلند مدت، قرار ملاقات به صورت رایگان تعین نماید.

ویزای سوئیس و وکیل متخصص ویزا

ویزای سوئیس و شرایط دریافت آن به دلیل اینکه بسیار تخصصی می باشد بهتر است توسط وکلای مجرب و معتبر مورد ارزیابی قرار گیرد. متقاضیان واجد شرایط برای اخذ ویزای سوئیس باید آگاهی کامل و لازم در جهت تهیه مدارک مورد نیازداشته باشند و الزامات اولیه ای که برای انجام این روند نیاز است را انجام دهند، زیرا در غیر این صورت ممکن است به دلیل ناقص بودن یکی از مدارک و یا ارسال اشتباه مدارک ویزا ریجکت شود. اخذ ویزای سوئیس نیازمند دریافت اطلاعات کافی و جامع می باشد و اقدام افراد بدون داشتن آگاهی لازم نسبت به پروسه اخذ ویزا و قوانین حقوقی ممکن، منجر به شکست شود و تبعات جبران ناپذیری را به جای بگذارد. این مسیری که شما عزیزان در پیش رو خواهید داشت با تکیه بر تجارب وکلای معتبر در امور مهاجرت و اخذ ویزای سوئیس هموارتر می گردد موسسه حقوقی ملک پور با بهره مندی از وکلای مجرب و معتبر می تواند شما را در مسیر اخذ ویزای سوئیس یاری نماید.

ویزای سوئیس و توصیه های مهم

متقاضی ویزای سوئیس می بایست ابتدا برای ملاقات و تعیین وقت مصاحبه که به صورت حضوری انجام می شود زمان رزرو نماید. برای دریافت این زمان به صورت تلفنی نیز می توان اقدام نمود. فرم درخواست ویزای سوئیس می بایست از روی سایت دریافت شده و تکمیل گردد. مدارک فرد باید به یکی از زبانهای انگلیسی، آلمانی، فرانسوی و یا ایتالیایی ترجمه شود. در نهایت امر متقاضی در زمان سفارت مشخص شده می بایست مراجعه نموده و مدارک خود را ارائه دهد و در صورت تایید ویزای وی صادر خواهد شد. برای بسیاری از کشورها امکان اقدام به صورت آنلاین وجود دارد ولی این موضوع برای ایران وجود ندارد. یکی از مهم ترین مواردی که قبل از هر اقدامی باید به آن توجه نمود این است که اخذ ویزای سوئیس امر بسیار دشوار و حساسی می باشد و نیاز به کسب اطلاعات تخصصی در این امر می باشد. بنابراین بهتر است جهت تسهیل در روند اخد ویزا با مشاورین و وکلای با تجربه در امر مهاجرت مشورت نمایید.

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

ویزای سوئیس و سخن پایانی

ویزای سوئیس و شرایط اخذ آن در این نوشتار مورد تحلیل و بررسی تخصصی قرار گرفت. آنچه که در مطالب فوق دریافتید، اخذ ویزای سوئیس از طرق مختلف از جمله تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری و… امکان پذیر می باشد. در عین حال که این کشور از آموزش و اقتصاد بسیار پیشرفته برخوردار است، ولی هزینه های زندگی در این کشور بسیار بالا می باشد و خیلی از افراد به همین دلیل از مهاجرت به این کشور چشم پوشی می کنند و برای دیگر کشور ها که هزینه زندگی پایین تر می باشد، مانند اتریش، آلمان ، هلند و … اقدام می نمایند. یکی از مهم ترین موارد برای مهاجرت به این کشور اخذ ویزای سوئیس می باشد، که متقاضیان برای دریافت آن باید با متخصصین مشورت نمایند تا شانس خود را برای اخذ آن بالا ببرند. به شما پیشنهاد می شود قبل از هر اقدامی برای اخذ ویزای سوئیس با مشاوران مجرب موسسه حقوقی ملک پور و همکار مشاوره ای اتریش تماس حاصل نموده و با مشورت با مشاوران موسسه اطلاعات رایگان به دست آورید. همچنین می توانید برای اخذ ویزای سوئیس، در قسمت انتهای مقاله، در MIE قسمت دیدگاه نظرات و پرسش های خود را بیان نموده و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *