ویزای سوئد و بررسی آن

ویزای سوئد و شرایط مهاجرت به سوئد از طریق انواع ویزاهای این کشور در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. انواع ویزاها جهت ورود به کشور سوئد کدامند؟ مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای سوئد چه مدارکی هستند؟ نحوه دریافت وقت سفارت سوئد جهت اخذ ویزای سوئد چگونه است؟ در این مقاله سعی شده است که به این سوالات و سوالات دیگر در زمینه اخذ ویزای کشور سوئد و معرفی انواع ویزای این کشور پاسخ داده شود. اخذ ویزای سوئد از جهات گوناگون قابل بحث و بررسی بوده و دارای شرایط و نکات خاصی است که ما در این مقاله سعی نموده ایم تمامی نکات پیرامون آن را به خوبی بررسی نماییم؛ امیدواریم با مطالعه این مقاله تمامی سوالات و ابهامات شما در زمینه اخذ ویزاهای کشور سوئد پاسخ داده شود، اما در صورت نیاز به داشتن اطلاعات بیشتر، می توانید با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان تلفنی دریافت نمایید.  در ادامه مقاله به ارائه مطالبی در مورد سرفصل های زیر می پردازیم :

ویزای سوئد
  • ویزای سوئد و مقدمه ای بر آن
  • ویزای سوئد و شرایط عمومی
  • ویزای سوئد و انواع ویزا
    • ویزای نوع A
    • ویزای نوع B
    • ویزای نوع C
    • ویزای نوع D
  • ویزای سوئد و ویزای تحصیل
  • ویزای سوئد و ویزای کار
  • ویزای سوئد و ویزای درمانی
  • ویزای سوئد و ویزای بلند مدت سوئد
  • ویزای سوئد و ویزاهای دیگر
  • ویزای سوئد و مدارک لازم برای اقدام
  • ویزای سوئد و وکیل متخصص ویزا
  • ویزای سوئد و وقت سفارت ویزای سوئد
  • ویزای سوئد و توصیه های مهم
  • ویزای سوئد و سخن پایانی

ویزای سوئد و شرایط عمومی

سوئد کشوری است در شمال اروپا که در شبه جزیره اسکاندیناوی واقع است. سوئد با کشورهای فنلاند و دانمارک همسایه و هم مرز است و با مساحتی بالغ بر ۴۴۹٫۹۶۴ کیلومترمربع، چهارمین کشور بزرگ اروپا از نظر مساحت می باشد. جمعیت این کشور بیش از ده میلیون نفر است که پایتخت و بزرگ ترین شهر آن، استکهلم و پول رایج آن کرون می باشد. بیشتر مردم این کشور در قسمت جنوبی سوئد زندگی می کنند و در حدود ۸۰ درصد از جمعیت این کشور را سوئدی ها تشکیل می دهند. سوئد عضو سازمان تجارت جهانی، سازمان همکاری و توسعه اقتصادی، سازمان ملل متحد و عضو شورای اروپا می باشد. زبان اکثریت مردم این کشور سوئدی بوده ولی در برخی نواحی از شمال این کشور، مردم به زبان فنلاندی نیز صحبت می کنند. به دلیل شرایط آب و هوایی، کشور سوئد که در بیشتر مواقع سال برفی است به دلیل تاریک بودن هوا در بیشتر ساعات شبانه روز، زندگی در این کشور خیلی با روحیات ایرانیان سازگار نیست و در سال های اخیر مشکلات زیادی را برای مهاجرین به این کشور پدید آورده است.

ویزای سوئد

فایل تصویری موسسه حقوقی ملک پور در خصوص مهاجرت به سوئد

ویزای سوئد و انواع ویزا

مهم ترین نکته در هنگام مهاجرت به کشورها، انتخاب درست نوع ویزا می باشد. شما باید بدانید که وقتی می خواهید به سوئد مهاجرت کنید و ویزای سوئد را دریافت نمایید، درخواست چه نوع ویزایی را داشته باشید. ویزای سوئد همانند ویزای دیگر کشورهای حوزه شنگن، به چهار دسته کلی تقسیم بندی می شود که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت:

ویزای سوئد

  • ویزای نوع A

    این نوع ویزا، ویزای فرودگاهی نام دارد و شخص می تواند تنها در محدوده فرودگاه و مناطقی که به عنوان حوزه استحفاظی فرودگاه شناخته شده است، برود. یعنی مسافر نمی تواند از فرودگاه خروج پیدا کند و تنها می تواند پرواز خود را تغییر دهد و به کشور موردنظر خودش برود.

  • ویزای نوع B

    این نوع ویزا که ویزای ترانزیت نامیده می شود، ویزایی معمولا پنج روزه است که مسافر می تواند از فرودگاه هم خروج پیدا کند و به کشورهای دیگر در حوزه شنگن برود.

  • ویزای نوع C

    این نوع ویزا به سه دسته یک بار ورود، دو بار ورود و چند بار ورود تقسیم می گردد. فرد با ویزایSingle Entry تنها یک بار اجازه ورود به هر یک از کشور های حوزه شنگن را دارد و در صورت تمایل به ورود مجدد، می بایست مجدد درخواست ویزا دهد. با ویزای Double Entry این تعداد دفعات به دو مرتبه می رسد. با ویزای Multiple Entry یا همان ویزای چندبار ورود، محدودیتی برای دفعات ورود به کشورهای حوزه شنگن نخواهید داشت. مدت زمان اقامت در این نوع ویزا، حداکثر ۹۰ روز می باشد.

  • ویزای نوع D

    ویزای Type-D یا همان National visa، ویزای بلند مدتی است که به افرادی که در یکی از کشور های حوزه شنگن مشغول تحصیل و یا کار هستند و یا دارای اقامت دائم یکی از این کشور ها می باشند، تعلق می گیرد. با دریافت این نوع ویزا، شما حق تحصیل و کار دارید و همچنین می توانید ویزای خود را تبدیل و تمدید کنید.

ویزای سوئد و ویزای تحصیلی

افرادی که قصد تحصیل در کشور سوئد را دارند، اگر شهروند یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا و یا محدوده اقتصادی اروپا نباشند، می بایست برای اخذ ویزای تحصیلی سوئد اقدام نمایند. ویزای تحصیلی سوئد به افرادی که قصد تحصیل در یکی از مقاطع دبیرستان، کالج و یا دانشگاه های کشور سوئد را دارند تعلق می گیرد. تا قبل از سال ۲۰۱۱، تحصیل در سوئد همانند آلمان و اتریش رایگان بود ولی اکنون برای تحصیل در سوئد باید هزینه تحصیل پرداخت نمایید. افرادی که قصد تحصیل در کشور سوئد را دارند برای اخذ اقامت تحصیلی این کشور می بایست مدارکی را ارائه دهند.

ویزای سوئد

  • پاسپورت معتبر
  • نامه پذیرش از دانشگاه
  • ارائه تمکن مالی
  • مشخص نمودن محل سکونت
  • بیمه نامه مسافرتی
  • مدرک زبان
  • ترجمه مدارک هویتی
  • رزومه کاری و تحصیلی
  • پرداخت هزینه ویزا (برای افراد بالای ۱۸ سال ۱۰۰۰ کرون و افراد زیر ۱۸ سال ۵۰۰ کرون)

تحصیل در مقطع کارشناسی در سوئد، چهار ساله می باشد. اگر قصد تحصیل در دانشگاه های رایگان این کشور را دارید، می بایست به زبان سوئدی تحصیل کنید. تحصیل در دانشگاه های خصوصی نیاز به آیلتس حداقل ۶ دارد و هزینه تحصیل بسته به رتبه دانشگاه و رشته انتخابی شما متفاوت خواهد بود. دانشجویان در مقطع لیسانس اجازه کار تا ۱۰ ساعت در هفته را به صورت پارت تایم دارند.

تحصیل در مقطع فوق لیسانس دو ساله می باشد. تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد به زبان سوئدی و انگلیسی امکان پذیر است. برای تحصیل در دانشگاه های انگلیسی زبان، شما نیاز به آیلتس ۶٫۵ دارید. دانشجویان در این مقطع اجازه کار تا ۲۰ ساعت در هفته را دارند.

تحصیل در مقطع دکتری بین چهار تا پنج سال طول می کشد. برای تحصیل در مقطع دکتری شما باید بتوانید یک سوپروایزر یا همان استاد راهنما پیدا کنید. برای پیدا کردن سوپروایزر، شما نیاز به آیلتس هفت، مقالات ISI (مقالات بین المللی)، رزومه کاری و تحصیلی فوق العاده و چاپ مقاله در نشریات بین المللی دارید. دانشجویان دکتری اجازه کار قانونی تا ۳۰ ساعت در هفته را دارند.

تعدادی از دانشگاه های سوئد که در سطح جهانی رتبه دارند را می توانید در زیر ملاحظه نمایید :

  • Lund University
  • Stockholm University
  • Chalmers University of Technology
  • Uppsala University
  • KTH, Royal Institute of Technology

با کلیک بر روی لینک زیر می توانید به اطلاعات تکمیلی در خصوص ویزای تحصیلی سوئد دسترسی پیدا کنید :

ویزای تحصیلی سوئد

ویزای سوئد و ویزای کار

برای دریافت ویزای سوئد از طریق کار، شما باید بتوانید که یک کارفرما در این کشور پیدا کنید. جهت پیدا کردن کارفرما در سوئد، شما هم می توانید به موسسات کاریابی مراجعه نمایید و هم اینکه از طریق تحصیل به کشور سوئد را پیدا کنید و پس از اتمام تحصیل تان، به دنبال یک کارفرما در این کشور باشید. لازمه یافتن کار در سوئد، تسلط به زبان سوئدی است که این خود امری دشوار می باشد.

توجه شما را به نرخ بیکاری کشور سوئد در سال های اخیر جلب می نماییم :

ویزای سوئد

نرخ بیکاری سوئد در ماه فوریه ۲۰۱۹، در حدود ۶.۶ درصد می باشد که همانگونه که از نمودار پیداست، با کاهش خوبی در ده سال اخیر روبرو بوده است ولی نرخ بیکاری سوئد از کشورهای آلمان و اتریش که ویزای جستجوی کار نیز ارائه می دهند، بیشتر است.

به جهت اینکه یک کارفرما در سوئد امکان ارسال دعوتنامه شغلی را برای شما داشته باشد، باید حتما شرایط زیر را دارا باشد :

  • کارفرما در صورتی می تواند از یک فرد خارجی دعوت به کار کند که حداقل به مدت زمان ده روز شغل موردنیازش را در منطقه اقتصادی اروپا، کل اتحادیه اروپا و در سوئیس آگهی کند و در صورت پیدا نشدن فرد مناسب، از یک خارجی می تواند دعوت به کار کند.
  • پرداخت حداقل حقوق کشور سوئد
  • انجام مراحل اداری و قانونی استخدام کشور سوئد
  • دانش زبان سوئدی

افرادی که بتوانند یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرما دریافت کنند و برای دریافت ویزای سوئد از طریق کار درخواست دهند، می توانند خانواده خود را که شامل همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال می باشند را با خود همراه کنند. البته در صورت اثبات وابستگی مالیِ فرزندان بالای ۲۱ سال می توان برای آنها هم به عنوان وابسته درخواست همراه بودن با خانواده را مطرح کرد.

در حال حاضر هزینه دریافت ویزای سوئد برای افراد بزرگسال در روش کاری ۱۰۰۰ کرون و برای افراد زیر ۱۸ سال ۵۰۰ کرون می باشد.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر می توانید بر روی لینک زیر کلیک نمایید :

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در خصوص کار در سوئد

مقاله مرتبط

کار در سوئد

ویزای سوئد و ویزای درمانی

اگر شما قصد سفر به سوئد را برای درمان دارید و شهروند خارج از اتحادیه اروپا هستید، حتما باید ویزای سوئد را دریافت نمایید. این ویزا به شما اجازه می دهد تا به سوئد سفر کنید و برای مدت مشخص در کشور بمانید. برای دریافت ویزای سوئد از طریق درمان، شما باید بتوانید ثابت کنید که درمانی مشابه آنچه که در سوئد امکان پذیر است، در کشور خودتان وجود ندارد.

الزامات دریافت ویزای سوئد از طریق درمان:

ویزای سوئد

ویزای سوئد

  • پاسپورت معتبر برای حداقل سه سال
  • ارائه گواهی پزشکی از سوئد که نشان دهد شما چه زمانی درمان را شروع می کنید
  • ارائه گواهی پزشکی از کشوری که مقیم آن هستید (ایران)، مبنی بر این که نمی توانید این نوع درمان را در آنجا انجام دهید
  • اثبات سپرده بانکی در سوئد برای درمان برنامه ریزی شده و نشده
  • اثبات تمکن مالی برای هزینه های سفر

    اثبات تمکن مالی برای هزینه های سفر خود و همراهتان در مدت زمانی که در سوئد اقامت دارید. به ازای هر روز مبلغ ۴۵۰ کرون باید بتوانید نشان دهید. در شرایط خاص، این مبلغ می تواند کمتر نیز باشد. به عنوان مثال در صورت داشتن یک کودک، در صورتی که هزینه غذا و اقامت از قبل پرداخت شده باشد و یا اینکه شما در خانه بستگان و یا دوستان تان اقامت داشته باشید. برای اثبات این موضوع شما باید یک اظهارنامه بانکی و یا سندی که نشان دهد شخصی تمام هزینه های سفر شما را پرداخت می کند را نشان دهید.

  • ارائه بیمه نامه مسافرتی

    ارائه بیمه نامه مسافرتی که تمام هزینه های شما را در طول سفر پوشش دهد و در صورت به وجود آمدن موارد اورژانسی، افزایش پیدا کند. بیمه نامه مسافرتی باید حداقل تا ۳۰٫۰۰۰ یورو از هزینه را پوشش دهد و در تمام کشورهای عضو شنگن اعتبار داشته باشد.

شما ظرف مدت دو هفته جواب ویزای سوئد را دریافت خواهید کرد. اما پروسه دریافت ویزای سوئد ممکن است در سفارت های مختلف، متفاوت باشد و در تعطیلات ماه های June تا August، طولانی تر باشد. برای اطمینان از اینکه ویزای سوئد را در مدت زمان مقرر دریافت کنید، بهتر است از دو ماه قبل اقدام نمایید. مدت زمان ویزا نهایتا ۹۰ روزه خواهد بود که این مدت زمان روی استیکر ویزا که روی پاسپورت شما زده خواهد شد، قابل رویت است. همچنین ویزای شما ممکن است یک بار ورود و چندبار ورود باشد.

ویزای سوئد و ویزای بلند مدت سوئد

اگر قصد دریافت ویزای بلندمدت سوئد را دارید، باید در نظر داشته باشید که ویزای بلندمدت معمولا اجازه ورود بین سه تا دوازده ماه را به شما می دهد. برای دریافت ویزای بلند مدت سوئد شما باید دلیلی برای این درخواست داشته باشید که این دلیل می تواند دلایل تجاری و یا ملاقات والدین با فرزندان و یا ملاقات بستگان باشد. شما می توانید از مدت زمان ارائه درخواست تا چهار هفته، جواب را دریافت کنید.

الزامات دریافت ویزاهای بلند مدت کشور سوئد :

  • باید از یک شخص که شما قصد بازدید آن را در سوئد دارید، دعوتنامه دریافت کنید.
  • اثبات تامین هزینه های زندگی خود و خانواده تان در مدت زمان سفر
  • پاسپورت معتبر
  • شما باید یک بلیت برگشت و یا پول کافی برای بازگشت از سفر داشته باشید.
  • بیمه مسافرتی اجباری نیست، اما توصیه می‌شود. زیرا هزینه‌های پزشکی می‌تواند بالا باشد .

ویزای سوئد و ویزاهای دیگر

از دیگر ویزاهای کشور سوئد می­توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • ویزای بازدید بستگان و دوستان

    این ویزا به مدت ۳ ماه صادر می­شود و نیاز به دعوتنامه از کشور موردنظر دارید. نامه تمکن مالی شخص تقاضا دهنده و پر کردن فرم درخواست و مدارک شخص دعوت کننده و دعوت شونده مورد نیاز است.

  • ویزای ورزشی و بازدید فرهنگی

    برای درخواست ویزای ورزشی و بازدید فرهنگی، شما نیاز به دعوتنامه از طرف سازمان و یا انجمن برگزار کننده مورد نظر در بخش بازدید فرهنگی از کشور سوئد دارید. در بخش درخواست ویزای ورزشی شما نیازمند به یک نامه سازمان ورزش ملی که تایید نماید در ورزش مورد نظر فعالیت دارید، می باشید.

  • ویزای سرمایه گذاری

    برای سرمایه گذاری در سوئد، شما باید حداقل ۵۱% از سهام شرکت را دارا باشید و اعضای هیات مدیره را سه نفر اعلام کنید که حداقل دو نفر از آنها سوئدی باشند.

  • ویزای توریستی

    برای دریافت ویزای توریستی سوئد شما باید هدف از سفر را مشخص نمایید و مدارک مربوط به رزرو هتل و تهیه بلیط را نیز نشان دهید.

هر کدام از انواع این ویزاهای دیگر سوئد، شرایط و الزامات مختص به خود را دارد و شما باید مدارک مرتبط با هر نوع ویزا را با دقت بالا تهیه نموده و به سفارت ارائه دهید. با مراجعه به وب سایت موسسه حقوقی ملک پور، می توانید درباره هر کدام از ویزاهای عنوان شده اطلاعات به دست آورید.

ویزای سوئد و مدارک لازم برای اقدام

برای دریافت ویزای سوئد، همانند دیگر کشورها نیاز است که شما مدارک موردنیاز سفارت را تهیه کنید و آن را ارائه نمایید. حتما در تهیه و ارائه آن به سفارت سوئد، دقت لازم را به کار برید. زیرا سفارت سوئد در سال های اخیر ریجکتی های بالایی به دلیل عدم ارائه درست مدارک داشته است. حتما برای امور مهاجرت خود با یک وکیل مهاجرتی معتبر اقدام نمایید.

ویزای سوئد

  • پاسپورت معتبر که حداقل دو صفحه خالی داشته باشد
  • یک قطعه عکس به اندازه پاسپورت
  • پرداخت هزینه ویزا
  • اثبات تمکن مالی
  • مشخص بودن محل زندگی
  • ارائه بیمه نامه مسافرتی
  • ترجمه مدارک هویتی
  • قرارداد کاری (اگر از طریق کاری اقدام می کنید)

ویزای سوئد و وکیل متخصص ویزای سوئد

ویزای سوئد

اگر قصد دریافت ویزای سوئد را دارید و نمی دانید که از چه طریقی اقدام نمایید، بهتر است که حتما با یک وکیل مهاجرتی معتبر مشورت کرده و سپس اقدام نمایید. در حال حاضر به دلیل پناهنده شدن تعداد بسیاری از ایرانیان در کشور سوئد، مقامات و مردم این کشور دید خوبی نسبت به ایرانیان ندارند و سفارت این کشور به سختی ویزای سوئد را در اختیار ایرانیان قرار می دهد. شما می توانید با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نمایید و شرایط خود را بفرمایید تا کارشناسان ما شرایط شما را برای کشور سوئد و دیگر کشورهای اروپایی مانند اتریش، دانمارک و … بسنجند و به شما بهترین کشور و بهترین روش را برای مهاجرت پیشنهاد دهند. در نظر داشته باشید که در حال حاضر میزان ریجکتی سفارت سوئد به دلیل عدم ارائه درست مدارک و قانع نکردن آفیسر جهت بازگشت به کشور، بسیار بالاست. جهت دریافت اطلاعات بیشتر، می توانید بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

وکیل مهاجرتی به سوئد

ویزای سوئد و وقت سفارت ویزای سوئد

برای دریافت ویزای سوئد، باید بتوانید که وقت سفارت سوئد را دریافت نمایید. آسان ترین و سریع ترین روش برای دریافت وقت سفارت سوئد، از طریق آنلاین می باشد. برای ثبت درخواست می توانید به صفحه سفارت سوئد در ایران (آدرس سایت انتهای همین متن موجود است) مراجعه نمایید. درخواست های آنلاین به سرعت بررسی می شوند و امکان دریافت وقت و پرداخت به صورت آنلاین نیز وجود دارد. شما همچنین می توانید قرار ملاقات خود را تغییر دهید و ببینید که آیا زمان تصمیم گیری در مورد پرونده تان رسیده است یا خیر؟ اگر نمی خواهید و یا نمی توانید که درخواست خود را به صورت آنلاین ارسال کنید، می توانید به همراه مدارک به سفارت سوئد مراجعه نمایید. برای رزرو وقت می توانید با شماره ۲۲۰۰-۲۳۷۱-۰۲۱ (یکشنبه تا چهارشنبه ۱۴ تا ۱۶) تماس بگیرید. پروسه بررسی درخواست ویزای سوئد، تقریبا ۱۵ روز است. پاسپورت تان در طول مدت درخواست، توسط سفارت نگهداری می شود. بعد از تصمیم گیری، استیکر ویزا به پاسپورت اضافه خواهد شد. برای تحویل گرفتن پاسپورت در زمان های مقرر می توانید به سفارت مراجعه نمایید.

ویزای سوئد و توصیه های مهم

اگر قصد دریافت ویزای سوئد و مهاجرت به این کشور را دارید، می توانید قبل از هرچیزی شرایط خود را بررسی کنید و ببینید که آیا کشور دیگری نیز وجود دارد که با شرایط شما سازگار باشد و در عین حال امکانات بیشتری را در اختیارتان قرار دهد و همچنین امکان دریافت ویزای آن راحت تر باشد یا خیر؟ همانگونه که عنوان شد، کشور سوئد یکی از چهار کشور حوزه اسکاندیناوی است. این کشور از نظر هزینه های زندگی، کشوری گران در اتحادیه اروپا و حوزه شنگن می باشد و همچنین به دلیل آب و هوای سرد و برفی و تاریک بودن طولانی مدت هوا در طول روز، شرایط ایده آلی را برای ایرانیان رقم نخواهد زد. این مقاله توسط کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور تهیه و تنظیم گردیده است و هرگونه کپی برداری از آن شرعا و قانونا حرام و غیرقانونی می باشد. همچنین تسلط بر زبان سوئدی جهت زندگی و پیدا کردن کار امری ساده نمی باشد.

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

ویزای سوئد و سخن پایانی

ویزای سوئد و شرایط دریافت ویزای کشور سوئد در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت. اگر قصد مهاجرت به سوئد را دارید، پیش از هرگونه اقدامی، مقاله های ما را در وب سایت موسسه حقوقی ملک پور مطالعه نمایید. در وب سایت مطالب گوناگونی در رابطه با کشور سوئد و انواع راه های مهاجرت به سوئد گردآوری شده است که اطلاعات کاملی را به شما عزیزان ارائه می دهد. حتما در هنگام دریافت ویزای سوئد و مهاجرت به این کشور، سخت گیری های اخیری که این کشور برای ایرانیان در نظر گرفته است را مدنظر داشته باشید. امیدواریم توانسته باشیم به تمامی سوالات شما عزیزان پیرامون دریافت ویزای سوئد پاسخ گفته باشیم. اگر همچنان سوالی ذهن شما را به خودش مشغول کرده است و در پی یافتن جواب آن هستید، می توانید با کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان تلفنی دریافت نمایید. همچنین شما عزیزان می توانید در قسمت پایانی همین مقاله سوالات خود را درمورد ویزای سوئد و دیگر کشورها مطرح کنید و پاسخ خود را در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت نمایید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ