ویزای توریستی آمریکا

ویزای توریستی آمریکا

ویزای توریستی آمریکا

ویزای توریستی آمریکا و راههای مهاجرت به آمریکا ۲۰۱۸ و شرایط گرفتن وکیل مهاجرت چگونه است ؟ شرایط ویزای توریستی آمریکا چیست ؟ راه های اخذ ویزای توریستی آمریکا کدام است ؟  قوانین ویزای توریستی آمریکا چگونه است ؟ آیا اخذ ویزای توریستی آمریکا در سال ۲۰۱۸ امکانپذیر خواهد بود ؟ آیا قابل تبدیل به ویزای تحصیلی آمریکا و یا ویزای کاری آمریکا می باشد ؟ آیا با ویزای توریستی آمریکا می توان به اخذ گرین کارت آمریکا و اخذ اقامت دائم آمریکا دست یافت ؟  برای مهاجرت به آمریکا ار طریق ویزای توریستی آمریکا چکار باید کرد ؟ آیا می توان از طریق ویزای توریستی آمریکا به اخذ شهروندی و اخذ اقامت آمریکا دست یافت ؟ لطفاً پیش از هر اقدامی از مشاوره رایگان مهاجرت مشاورین موسسه حقوقی ملک پور استفاده کنید .

شایان ذکر است که اخیراً سفارت آمریکا راحت تر ویزای آمریکا به خصوص ویزای توریستی آمریکا را صادر میکنند واساساً کاربا سختی و مشکلات سابق نمی باشد . بنابرین شما نباید پولهای هنگفت و گزاف جهت اخذ ویزای توریستی آمریکا بپردازید .

نکات مهم در اخذ ویزای توریستی به اجمال در این قسمت ذکر گردیده :

در موسسه حقوقی ملک پور ما به شما توصیه میکنیم که اولا فرم ds160 را به دقت تکمیل کنید. یکی از مهمترین گامهای اولیه برای اخذ ویزای توریستی آمریکا تکمیل درست و صحیح فرم ds160 میباشد .دقت کنید آنچه برای اخذ ویزا لازم است هماهنگی فی ما بین  این فرم شما و مدارک میباشد.

به یاد داشته باشید شما باید مدارک را به نحوی نشان دهید که مبین قصد شما برای بازگشت به کشورتان باشد . این یکی دیگر از مهمترین نکات در اخذ ویزای آمریکا میباشد. برای اخذ ویزای توریستی آمریکا ، مهم میباشد که در مقابل افسر ویزا آرام و خونسرد جلوه کنید.

چنانچه مدارک ویزای آمریکا را قوی ارائه کنید و سوالات در جلسه مصاحبه سفارت آمریکا را درست پاسخ دهید ،دلیلی ندارد که شما ویزا نگیرید ،به عبارت دیگر اگر راه را درست بپیمایید قطعاً ویزای خود را خواهید گرفت .

بعضی از متقاضیان اخذ ویزای آمریکا عزیز از ما خواسته اند که بگوییم چه مدارکی برای اخذ ویزای توریستی آمریکا لازم است، باید بگوییم چینی کاری مقدور نیست زیرا مدارک اخذ ویزای توریستی آمریکا برای شخصی با دیگری فرق دارد.

برای ویزای توریستی آمریکا کلا پروسه بیش از ۳ ماه به طول نخواهد انجامید هر چند در قالب اوقات این کار در مدت ۱ ماه صورت میگیرد. شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات تکمیلی تر در خصوص  اخذ ویزای توریستی آمریکا با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش در شعبه وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و یا با تمامی دفاتر همکار این موسسه در سراسر ایران در خصوص شرایط اخذ ویزای آمریکا مشاوره رایگان دریافت نمایید .

فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین در باب تبدیل ویزای توریستی آمریکا به اقامت کاری

فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین در باب ویزای توریستی آمریکا


خیلی ها از ما میپرسند آیا پس از رسیدن به آمریکا راهی برای تغییر ویزا یا اخذ اقامت وجود دارد؟

در پاسخ به این سوال باید به عرض برسانیم که اخذ ویزای آمریکا میتواند در نهایت به اخذ ویزا منجر شود لیکن شما بایستی پیشاپیش از وکلا تحقیق کنید ولی به هر حال امکان تبدیل ویزای آمریکا پس از وصول به آمریکا به سادگی مقدور میباشد حتی اگر پیشنهاد کاری داشته باشید ، میتوانید ویزای خود را به ویزای کاری آمریکا تبدیل کنید.

ویزای کاری آمریکا نیز در نهایت قابل تبدیل به ویزای اقامت میباشد. در واقع ویزای آمریکا میتواند پلی برای زندگی در آمریکا باشد ولی از شما خواهش میکنیم به هیچ عنوان پول های گزاف نپردازید. اول ویزای آمریکا بگیرید و به آمریکا رفته تحقیق کنید که آیا آن کشور را دوست دارید سپس برای امور بعدی اقدام بفرمایید.

در خصوص ویزای آمریکا می توان بیان نمود که بعضی ها در همان ابتدای امر به ما رجوع میکنند و از ویزای ۵۰۰ هزار دلاری یا یک میلیون دلاری تحقیق میکنند ، خواهش میکنیم دقت کنید که صرف چنین مبلغی در ابتدای امر کاری بسیار اشتباه میباشد . شما با قواعد بازی در روزهای اول آشنا نیستید شما با صرف  یک مبلغ ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومانی یا مبلغی نظیر آن میتوانید ویزای توریستی گرفته و به محل رفته و آنجا را ببینید و سپس تصمیم بگیرید که بمانید، سرمایه گذاری کنید یا اساسا از راه های دیگر اقامت بگیرید .این که اینقدر بعضی وکلا ویزای سرمایه گذاری آمریکا را درهمان ابتدای امر توصیه میکنند به نظر ما اصلا راه مناسبی برای مهاجرت به آمریکا نیست و خیلی از این اشخاص پول هنگفت شما را به راه های خلاف سرقت نموده و چه بسا شما به هیچ عنوان راهی برای استرداد پولتان ندارید.

باز هم تکرار میکنیم در ابتدای امر ویزای آمریکا هر چقدر ممکن است پول کمتر هزینه کنید به اشخاص اعتماد نکنید و حتی الامکان با هزینه کمتر مهاجرت کنید. اگر رفتید و پسندید و همه چیز را مورد تمایل یافتید آنگاه هزینه کنید.

اخذ ویزای توریستی آمریکا و مهاجرت به آمریکا و شرایط اخذ اقامت آمریکا و یا اخذ گرین کارت آمریکا چنان که پیشتر هم به عرض رسید راهی ارزان و مناسب جهت رفتن و بررسی امور در آمریکا میباشد. طول مدت ویزای آمریکا کلاً ۳ ماه میباشد که ۳ ماه هم قابل تمدید است بنابراین کل مدت ویزای توریستی آمریکا ۶ ماه میشود که فرصت خوبی برای شناخت اولیه میباشد. شما متقاضی اخذ ویزای توریستی آمریکا حتی میتوانید اخذ ویزای توریستی آمریکا را به ویزای تحصیلی آمریکا و یا ویزای کاری آمریکا تبدیل کنید . موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش در سراسر دنیا و یا از طریق شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت تماس مستقیم پیش از رفتن برای متقاضی اخذ ویزای توریستی آمریکا مشاوره رایگان ارائه می نماید که دیگر هنگام مهاجرت به آمریکا نگران نباشند .

Rating: 5
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (11 نظرات, میانگین: 4٫64 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 پاسخ
  1. محمد گفته:

    باسلام
    اگه با ویزای توریستی وارد امریکا بشم وبتونم در یک شرکت معتبرمشغول به کار بشم می تونم ویزای توریستی را تبدیل به ویزای کاری کنم.باسپاس فروان

    Rating: ۴
    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام ، بله دوست عزیز ، ردی ویزا از هر کشور باعث تاثیر منفی در اقدام های بعدی شما میشه ، البته باید شرایط ردی بررسی بشه و بعد اظهارنظر دقیق بشه ، ولی معمولا تاثیر منفی داره

      پاسخ
  2. m گفته:

    باسلام وخسته نباشید
    قوانین مهاجرت به امریکاهمیشه سخت بوده یا ترامپ این قوانین رو وضع کرده،ممکن با تغییر رئیس جمهوراین قانون راحت تر بشه.
    باسپاس

    Rating: ۵
    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، متفاسفانه جدیدا خیلی سخت شده و برای همه کشورها پیچیدگی های لحاظ شده ، بله با تغییر رئیس جمهوری امکان تغییر قوانین هم هست

      پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام ، بله این امکان برای ثبت وجود داره و اگه خیلی معتبر باشه و قابلیت تجاری سازی داشته باشه شاید بشه به کاری هم تبدیل بشه ، ولی اخذ ویزای توریستی هم سختی های خاص خودش رو داره

      پاسخ
  3. m گفته:

    باسلام
    برای بنده سوال دیگری پیش امد که امیدوارم پاسخ دهید.
    بنده حداقل چقدر سرمایه باید داشته باشم که برای مهاجرت به امریکا مشکلی نداشته باشم.میشه بفرماید چند دلار نیاز دارم.
    عذرمی خواهم که تعداد سوالاتم زیاد شد.

    Rating: ۵
    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، وظیفه ما پاسخگویی به سوالات شماست ، برای ویزای توریستی قاعدتا باید هزینه اون مدتی که قصد اقامت در آمریکا رو دارید باید تو حسابتون باشه ، لطفا مقاالات هزینه های زندگی در آمریکا رو مطالعه بفرمایید.

      پاسخ
  4. فاطمه گفته:

    ببخشید سوالی دارم.در بهمن ماه ۲۰۱۳ اینجانب برای اخذ ویزا به سفارت امریکا در دبی رفتم .مصاحبه به خوبی انجام شد و حتی مصاحبه گر گفت ۲ تا ۶ هفته دیگر ویزایم حاضر است. اما علیرغم گذشت زمان هیچ پاسخی دریافت نشد. لذا بنا به توصیه اژانس از طریق ایمیل با ایشان تماس گرفتم.گفتند باید صبر کنم زیرا درخواستم در دست بررسی است.و در اخرین پیام در ۲۰۱۴ اعلام کردند مجددا درخواست ویزا کنم.اما به دلیل بیماری پدر و گرفتاری های بعدی هرگز موضوع را دنبال نکردم. اما ایا میتوانم امیدوار باشم اکنون با ارایه توضیحات و شماره درخواست قبلی بتوانم مجددا موضوع را پیگیری کنم؟متشکر میشوم راهنمایی بفرمایید.

    پاسخ