ویزای تحصیلی مالزی و بررسی آن

ویزای تحصیلی مالزی ، شرایط اخذ اقامت مالزی از طریق تحصیل و تحصیل در مالزی در مقاطع مختلف در این مقاله علمی مورد بحث و بررسی علمی قرار می گیرد. شرایط اخذ ویزای تحصیلی مالزی چیست؟ آیا اخذ ویزای تحصیلی مالزی منجر به اخذ اقامت و تابعیت این کشور می شود؟  آیا امکان اخذ بورسیه تحصیلی ضمن اخذ ویزای تحصیلی مالزی وجود دارد؟ ما در این مقاله به این سوالات و دیگر در زمینه تحصیل در مالزی و شرایط اخذ ویزای تحصیلی این کشور پاسخ داده و مهم ترین و اصلی ترین نکات در این زمینه را بیان می نماییم. کشور مالزی در جنوب شرقی آسیا واقع شده است و پایتخت آن کوالا لامپور می باشد. برخی از دانشجویان بین المللی تمایل به تحصیل در مالزی دارند و در دهه اخیر به دلیل تحصیل با هزینه مناسب مورد انتخاب دانشجویان خارجی قرار گرفته است. برای تحصیل در مالزی باید از هزینه های زندگی و تحصیل اطلاعات کامل به دست آورد، لذا پیشنهاد می شود برای رفع هرگونه سوال و ابهام در این خصوص با موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل فرمایید تا مشاورین مجرب این موسسه، شما عزیزان را  با توجه به  شرایط تان به صورت رایگان راهنمایی بفرمایند.

در ادامه به سر فصل های زیر خواهیم پرداخت :

ویزای تحصیلی مالزی
  • ویزای تحصیلی مالزی و شرایط عمومی
  • ویزای تحصیلی مالزی در مدارس آن
  • ویزای تحصیلی مالزی در مقطع کارشناسی
  • ویزای تحصیلی مالزی در مقطع کارشناسی ارشد
  • ویزای تحصیلی مالزی در مقطع دکترا
  • ویزای تحصیلی مالزی به همراه بورس تحصیلی
  • ویزای تحصیلی مالزی و هزینه های تحصیل و زندگی در مالزی
  • ویزای تحصیلی مالزی و کار دانشجویی
  • ویزای تحصیلی مالزی و معرفی دانشگاه های برتر آن
  • ویزای تحصیلی مالزی و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی
  • ویزای تحصیلی مالزی و موقعیت کار پس از تحصیل
  • ویزای تحصیلی مالزی و اخذ تابعیت پس از تحصیل

ویزای تحصیلی مالزی و شرایط عمومی

کشور مالزی در جنوب شرقی آسیا واقع شده است و پایتخت آن شهر کوالامپور می باشد. مساحت آن ۳۲۹۷۵۸ کیلومتر می باشد و جمعیت آن ۳۰۴۴۸۶۰۰ است. بیشتر اقلیت ها در کشور مالزی چینی و هندی هستند. در سال های اخیر مالزی به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری تبدیل شده و هر ساله تعداد زیادی توریست از این کشور مدرن بازدید می کنند. به دلیل امنیت بالای این کشور زیبا سالیانه مهاجران تمایل به زندگی در مالزی را دارند . بیشتر این مهاجران از طریق تحصیل وارد می شوند. کشور مالزی شامل دو بخش غربی شبه جزیره و شرق مالزی می باشد و  مالزی متشکل از ۱۳ استان است و آب و هوای آن استوایی است. واحد پول مالزی رینگت و زبان رسمی آن مالایی است.

مالزی بر روی نقشه

مقاله مرتبط

مهاجرت تحصیلی به مالزی

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در مورد کار و تحصیل در مالزی

ویزای تحصیلی مالزی در مدارس آن

تحصیل مالزی در مدارس از سن ۴ سالگی در دوره آمادگی آغاز می شود و از ۶ سالگی دوره ابتدایی به مدت ۶ الی ۷ سال به طول می کشد که در دوره ابتدایی ریاضیات، علوم پایه و خواندن و نوشتن آموزش داده می شود. در مقطع دبیرستان به دو دوره ۳ ساله تفکیک می شود که سه سال اول دبیرستان به آموختن دروس علوم انسانی و پایه، هنر و صنعت می پردازند. در سه ساله دوم به دروس مشخصی تحصیل می کنند که پس از آن در آزمون شرکت می کنند. بعد از آن یک دوره یک ساله همانند پیش دانشگاهی سپری می کنند که منجربه اخذ دیپلم می شود.

تحصیل در مدارس آسیای جنوب شرقی و مالزی

ویزای تحصیلی مالزی در مقطع کارشناسی

تحصیل در مالزی در مقطع کارشناسی برای دانشجویان خارجی نیازمند اخذ ویزای تحصیلی این کشور می باشد. شرایط تحصیل در مالزی در مقطع کارشناسی با توجه به هر دانشگاه متفاوت می باشد ولی به صورت کلی نیاز به دیپلم، ریز نمرات و مدرک پیش دانشگاهی است. همچنین در برخی از دانشگاه های مالزی نیاز به معدل کافی است و شرایط سنی مهم می باشد که البته بیشتر دانشگاه های دولتی به دلیل ارزان و رایگان بودن تحصیل شرایط دارد ولی در نظر داشته باشید دانشگاه های خصوصی شرایط بهتری در جذب دانشجو دارند. برای ورود به دانشگاه های دولتی نیاز به مدرک پیش دانشگاهی و معدل بالای ۱۷ لازم دارید که این معدل برای دانشگاه های خصوصی بایستی بالای ۱۲٫۵ باشد. همچنین نمره مورد نیاز برای تحصیل در مقطع لیسانس مدرک زبان آیلتس ۶ می باشد، زیرا تحصیل به زبان انگلیسی است. لازم به ذکر است که چنانچه تا کنون نتوانسته اید به هر دلیلی موفق به کسب نمره مورد نیاز زبان برای تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور مالزی شوید، می توانید در دوره های زبانی که در دانشگاه های مالزی برگزار میشوند و دانشجویان را برای ورود به مقطع مورد نظر در همان دانشگاه آماده می سازد شرکت نمایید.

  • مدارک مورد نیاز جهت تحصیل در مالزی در مقطع کارشناسی:

    • اصل و کپی پاسپورت
    • شناسنامه و مدارک هویتی
    • عکس
    • ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی همراه با ترجمه آنها
    • تمکن مالی
    • نامه پذیرش دانشگاه
    • فرم درخواست ویزا
تحصیل در مقطع لیسانس در خارج از کشور

ویزای تحصیلی مورد نیاز در مقطع کارشناسی ارشد

شرایط تحصیل در مالزی در مقطع کارشناسی ارشد و دوره زمانی آن به این صورت است که این دوره بین یک سال و نیم الی دو سال و نیم طول می کشد و ماه های شروع ترم های آن سپتامبر و ژانویه می باشد. برای پذیرش از دانشگاه های مالزی در مقطع ارشد نیاز به مدرک کارشناسی و مدرک زبان آیلتس می باشد که نمره ۶٫۵ بایستی ارائه شود. در برخی از دانشگاه ها شرط ورود به مقطع کارشناسی ارشد، معدل ۱۴ در مقطع کارشناسی می باشد.

  • مدارک مورد نیاز جهت تحصیل در مالزی در مقطع فوق لیسانس :

    • مدرک کارشناسی و ترجمه آن همراه ریز نمرات
    • مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی همراه با ریز نمرات
    • اصل و کپی پاسپورت
    • تمکن مالی
    • رزومه cv
    • پروپوزال
    • توصیه نامه
    • عکس
    • بلیت
    • فرم در خواست ویزا
    • نامه پذیرش از دانشگاه

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در مورد فوق لیسانس نرم افزار در مالزی

تحصیل در مقاطع مختلف دانشگاهی در خارج از کشور

ویزای تحصیلی مالزی در مقطع دکتری

شرایط دریافت ویزای تحصیلی مالزی در مقطع دکترا به این صورت است که مدرک لیسانس و فوق لیسانس بایستی همراه با ریز نمرات ارائه و ترجمه شود. طول دوره دکترا بین ۳ تا ۴ سال می باشد و هزینه تحصیل در این مقطع در دانشگاه های دولتی نسبتا پایین است این هزینه بین ۷۰۰۰ تا ۸۰۰۰ رینگت در هر ترم می باشد و برای دانشگاه های خصوصی این هزینه بالاتر می باشد و بین ۱۰۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰ رینگت است. در این دوره می توان ویزای همراه را دریافت نمود و تحصیل به زبان انگلیسی می باشد و نتیجتا نیازمند مدرک زبان است. نمره زبان با توجه به سطح دانشگاه متفاوت می باشد، اما برای اینکه بتوانید در دانشگاه های معتبر تر مالزی در مقطع دکتری مشغول به تحصیل شوید، می بایست حداقل نمره زبان آیلتس ۷ را ارائه دهید. علاوه بر این برای تحصیل در مقطع دکترا باید رزومه  مانند توصیه نامه و انگیزه نامه ارائه شود.

تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در مالزی
هزینه تحصیل و زندگی در کشور مالزی
تحصیل در دانشگاه های مالزی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری

ویزای تحصیلی مالزی به همراه بورسی تحصیلی

در کشور مالزی در دانشگاه های دولتی به دانشجویان خارجی، به تعداد محدود بورسیه تعلق می گیرد که بستگی به رزومه دانشجو و کارهای تحقیقاتی و علمی وی دارد. دریافت بورسیه برای تحصیل در کشور مالزی تنها در مقطع دکترا امکان پذیر است. دولت مالزی این فرصت را در اختیار دانشجویان بین المللی قرار می دهد که با توجه به سوابق علمی خود برای دریافت بورسیه به رقابت بپردازند. شایان ذکر است که دانشجویان رشته هایی مانند علوم و مهندسی، کشاورزی و شیلات، اقتصاد و امور مالی اسلامی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، بیوتکنولوژی، ایمنی بیولوژیک و ایمنی مواد غذایی، بهداشت و درمان برای دریافت بورسیه تحصیلی در اولویت قرار دارند.

  • شرایط دریافت بورسیه تحصیلی در مالزی :

    • برای مقطع کارشناسی ارشد نمره ۵ و یا ۴٫۰ مورد نیاز است.
    • سلامت جسمی و وضعیت خوب
    • دریافت پذیرش از دانشگاه های مالزی و درخواست سوپروایزر دانشجو برای اعطای بورسیه به وی
    • نمره مدرک زبان بالا و داشتن مهارت زبان
    • مدرک کارشناسی ارشد و انگیزه نامه جهت تحصیل در مالزی
بورسیه تحصیلی و اسکالر شیپ از دانشگاه های خارج از کشور

ویزای تحصیلی مالزی و هزینه های تحصیل و زندگی در مالزی

هزینه تحصیل در مالزی نسبت به کشور های دیگر پایین می باشد و با توجه به دانشگاه انتخابی هزینه متغیر است. هزینه تحصیل در مقاطع مختلف متفاوت است و ما به آنها می پردازیم:

جدول هزینه های تحصیل در دانشگا ها و مدارس دولتی و خصوصی در مالزی

برخی از هزینه زندگی در مالزی به شرح زیر است:

جدول برخی هزینه های زندگی در مالزی
هزینه های زندگی در مالزی

ویزای تحصیلی مالزی و کار دانشجویی

کار ضمن تحصیل برای دانشجویان بین المللی مستلزم این است که این دانشجویان از اداره کار مجوز کار دریافت نمایند و بدون این مجوز امکان کار کردن وجود ندارد. اجازه کار به مدت ۲۰ ساعت می باشد و حقوق آن حدودا ۱۵۰ رینگت می باشد. همچنین دانشجویان فقط اجازه کار در مکان هایی مانند فروشگاه ها ، رستوران ها و … را دارند و کارهای مدیریتی و تخصصی به صورت فول تایم و با حداقل حقوق و دستمزد برای دانشجویان بین المللی که در حین تحصیل در کشور مالزی هستند، امکان پذیر نمی باشد. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تهیه و گردآوری شده و هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع شرعا حرام و غیر قانونی می باشد.

کار دانشجویی و کار ضمن تحصیل در آسیای جنوب شرقی و مالزی

ویزای تحصیلی مالزی و معرفی دانشگاه های برتر آن

مالزی دارای دانشگاه هایی با سطح علمی بالا است و به این دانشگاه ها معتبر می پردازیم:

مالزی دارای دانشگاه هایی با سطح علمی بالا است و به این دانشگاه ها معتبر می پردازیم:
جدول معرفی برخی دانشگاه های معتبر مالزی

ویزای تحصیلی مالزی و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی

برای تحصیل در مالزی نیاز به اخذ ویزای تحصیلی مالزی می باشد که روند آن به این صورت است که ابتدا از دانشگاه مورد نظر در این کشور پذیرش تحصیل خود را دریافت کرده سپس می توان جهت اخذ ویزای تحصیلی مالزی به سفارت مراجعه کرده و ضمن اثبات اخذ پذیرش از یکی از دانشگاه های این کشور، درخواست خود را مبنی بر اخذ ویزا ارائه داد :

  • مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی مالزی
    • اصل پاسپورت و کپی آن
    • عکس دو قطعه
    • ثبت نام و پذیرش از دانشگاه
    • تکمیل فرم
    • معاینات پزشکی
    • بیمه دانشجویی
    • پرداخت هزینه ویزای دانشجویی بین ۱۰۰ الی ۱۵۰۰ رینگت است.
ویزا

ویزای تحصیلی مالزی و موقعیت کار پس از تحصیل

تحصیل در مالزی و تبدیل ویزای تحصیلی مالزی به کاری به راحتی امکان پذیر نمی باشد، زیرا در ابتدا به افراد دارای تابعیت مالزیایی اولویت کار کردن داده می شود. اگر دانشجو پس از فارغ التحصیلی بتواند کار پیدا کند بایستی کد اشتغال را از وزارت کار این کشور دریافت نماید. مجوز پیدا کردن کار پس از تحصیل در یک کشور، یکی از بزرگترین نکات و مسائلی است که هر دانشجوی خارجی باید در نظر بگیرد. متاسفانه همانطور که عرض شد برای دانشجویانی که در کشور مالزی فارغ التحصیل می شوند، احتمال پیدا کردن کار و تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کاری بسیار اندک است، اما در کشور های پیشرفته تری مانند آلمان، اتریش، دانمارک و سایر کشور های غربی به دانشجویانی که از دانشگاه های این کشور ها فارغ التحصیل می شود اجازه داده می شود که به مدت ۶ ماه تا ۱ سال در کشور بمانند و دنبال کار بگردند. در صورت پیدا کردن کار مرتبط با رشته تحصیلی خود می توانند ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنندو به کار در مالزی مشغول شوند.

نمودار نرخ بیکاری در مالزی در سالهای 2018 و 2019

همانطور که در نمودار فوق مشاهده می کنید نرخ بیکاری در کشور مالزی در سال ۲۰۱۸ و اوایل سال ۲۰۱۹ بر روی ۳٫۳ درصد بوده است که حاکی از وضعیت مناسب برای پیدا کردن کار در این کشور می باشد،‌ اما همانطور که اشاره شد به دلیل اینکه افراد بومی این کشور برای استخدام در اولویت هستند،‌ پیدا کردن کار پس از فراغت از تحصیل مشکل است. لذا اگر شما به دنبال این هستید که پس از تحصیل در یک کشور خارجی در آن کشور مشغول که کار و زندگی شوید تا به اقامت دائم برسید، کشور مالزی گزینه چندان مناسبی نیست. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید با دفاتر موسسه حقوقی ملک پور تماس گرفته تا از مشاوره رایگان تلفنی ما بهره مند شوید.

ویزای تحصیلی مالزی و اخذ تابعیت پس از تحصیل

ویزای تحصیلی مالزی در واقع به مدت زمان تحصیل در این کشور صادر می شود و چنانچه دانشجو موفق شود که پس از اتمام تحصیلات خود کار پیدا کند، می تواند از طریق آن به مدت ۶ تا ۵ سال اقامت دریافت کنند. شرایط اخذ مجوز کار برای متخصصان در مالزی ولو به سختی اما وجود دارد و فرد باید از شرکت یا کارفرمای معتبر در مالزی پیشنهاد کاری دریافت کند و پس از آن بتواند ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کرده و اقامت دریافت کند. اخذ اقامت و تابعیت در مالزی به این صورت است که هنگامی به فرد تابعیت مالزی تعلق می گیرد که شخص از تابعیت قبلی خود کناره گیری نماید. زیرا کشور مالزی تابعیت دوگانه را نمی پذیرد. طبق قانون اگر در ۱۲ سال گذشته ۱۰ سال در مالزی زندگی کرده باشید و تسلط خود را به زبان مالایی را نشان دهید و سن تان  بیشتر از  ۲۱ سال باشد، می توانید برای اخذ تابعیت مالزی و شهروندی این کشور درخواست خود را ارائه دهید.

  • مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت مالزی
    • نامه حمایت کارفرما
    • مجوز اخذ کار
    • عکس
    • پاسپورت
    • کلیه مدارک هویتی
    • فرم معاینات پزشکی
    • مدارک مبتنی بر عدم سوء پیشینه
پاسپورت مالزی
تحصیل در دوره های زبان مالزی
ویدئوی راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت
مهاجرت به مالزی

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

ویزای تحصیل مالزی و نتیجه گیری

ویزای تحصیلی مالزی ، شرایط اخذ اقامت مالزی از طریق تحصیل و تحصیل در مالزی در مقاطع مختلف در این مقاله علمی مورد بحث و بررسی علمی قرار گرفت. شرایط اخذ ویزای تحصیلی مالزی برای مقاطع مختلف، متفاوت است و با توجه به اینکه نمی توان به سادگی پس از اتمام تحصیل در این کشور کار پیدا کرد، بهتر است با همین هزینه و شاید کمی بیشتر برای کشورهای اروپایی که شرایط ایده آل تری برای اقامت پس از تحصیل دارند ، اقدام نمود. کشور هایی نظیر اتریش، آلمان ، هلند و دانمارک و .. شرایط مطلوبی جهت تحصیل و کار دارند. برای بررسی شرایط خود و تصمیم گیری در باب مهاجرت تحصیلی به مالزی پیشنهاد می شود با موسسه حقوقی ملک پور تماس حاصل فرمایید تا مشاورین مجرب شما عزیزان را راهنمایی بفرمایند. همچنین برای اطلاعات کامل در زمینه اخذ ویزای تحصیلی مالزی و پروسه مهاجرت می توانید ویدیو گام به گام مسیر مهاجرت را تهیه بفرمایید تا اطلاعات کامل و صحیح همانند وکیل مهاجرت بدست آورید. همچنین در صورت وجود هر گونه سوال یا نظر می توانید آن را در قسمت پایانی همین مقاله در قسمت نظرات و دیدگاه ها بیان کنید تا همکاران ما در کوتاهترین زمان ممکن پاسخگوی شما عزیزان باشند.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ