ویزای تحصیلی ترکیه

ویزای تحصیلی ترکیه و بررسی آن

  • ویزای تحصیلی ترکیه و کلیات آن
  • ویزای تحصیلی ترکیه و انواع آن
  • ویزای تحصیلی ترکیه و تحصیل در مدارس ترکیه
  • ویزای تحصیلی ترکیه و تحصیل در مقطع لیسانس
  • ویزای تحصیلی ترکیه و تحصیل در مقطع فوق لیسانس
  • ویزای تحصیلی ترکیه و تحصیل در مقطع دکتری
  • ویزای تحصیلی ترکیه به همراه بورس تحصیلی
  • ویزای تحصیلی ترکیه و دانشگاه های برتر ترکیه
  • ویزای تحصیلی ترکیه و هزینه های تحصیلی
  • ویزای تحصیلی ترکیه و مدارک و شرایط مورد نیاز برای اخذ آن
  • ویزای تحصیلی ترکیه و بررسی وضعیت ویزای همراه

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی، شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس گرفته و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی نمایند.

ویزای تحصیلی ترکیه و مقدمه ای بر آن

ویزای تحصیلی ترکیه ، شرایط تحصیل در ترکیه و به طور کلی مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. مهمترین و اساسی ترین نکات در رابطه با ویزای تحصیلی ترکیه به صورت ساده و خلاصه شرح داده می شود. در سال های اخیر، تحصیل در ترکیه علاقمندان زیادی داشته است و تمایل عده کثیر افراد متقاضی تحصیل در ترکیه، ما را بر آن داشت تا پیرامون تحصیل در ترکیه و تمامی جوانب آن صحبت نماییم. در صورت نیاز به راهنمایی می توانید با متخصصین امور مهاجرت، وکلای حقوق بین الملل مؤسسه حقوقی ملک پور، همکار مؤسسه MIE اتریش، مشورت نمایید. استفاده از امکان مشاوره تلفنی رایگان برای شما فراهم است. همچنین در قسمت دیدگاه این مقاله، مشاورن آماده پاسخگویی به نظرات و سئوالات شما می باشند.

فایل تصویری مؤسسه ملک پور در مورد تحصیل در ترکیه

مقاله مرتبط

تحصیل در ترکیه و اقامت تحصیلی

ویزای تحصیلی ترکیه و کلیات آن

کشور ترکیه به دلیل نزدیکی به ایران و هزینه های پایین یکی از مقاصد اصلی ایرانیان برای تحصیل بوده است و افراد زیادی تحصیل در ترکیه را به عنوان راهی برای مهاجرت انتخاب می کنند. ایرانیان برای سفر توریستی به ترکیه نیاز به اخذ ویزا ندارند و می توانند به مدت ۹۰ روز در این کشور حضور داشته باشند ولی در این زمان اجازه کار و تحصیل ندارند بنابراین برای تحصیل در ترکیه نیاز به اخذ ویزای تحصیلی دارید. برای تحصیل در ترکیه ابتدا لازم است دانشگاه و رشته تحصیلی مورد نظر خود را انتخاب کرده و جهت اخذ پذیرش تحصیلی اقدام کنید. به عنوان یک دانشجوی خارجی در ترکیه این امکان را خواهید داشت که در محیطی مرکب از مدرنیته و سنت، در یکی از امن ترین و باثبات ترین کشورهای منطقه تحصیل کنید. در ادامه مقاله شرایط تحصیل در ترکیه و اخذ ویزای تحصیلی ترکیه بررسی می شود.

فایل صوتی مؤسسه ملک پور در مورد تحصیل در ترکیه

مقاله مرتبط

تحصیل در ترکیه

ویزای تحصیلی ترکیه و انواع آن

جهت تحصیل در ترکیه نیاز به اخذ ویزای تحصیلی ترکیه دارید. این نوع ویزا در اقسام متفاوتی که مربوط به دوره های تحصیلی یا کارآموزی است ارائه می شود. دوره های زبان نیز در ترکیه ارائه می شود که شخص مجاز است نسبت به اخذ ویرای تحصیلی ترکیه جهت گذران این دوره ها در ترکیه اقدام نماید. ویزاهای مربوط به هر دوره شامل موارد زیر است:

  • ویزای تحصیلی
  • ویزای تحصیل برای آموزش زبان ترکی
  • ویزای تحصیل دوره های کوتاه مدت
  • ویزای کارآموزی ERASMUS
  • ویزای کارآموزی AISEC

لازم به ذکر است، جهت تحصیل در قبرس شمالی نیز ویزای تحصیلی از جانب ترکیه صادر می شود.

جهت اخذ ویزا با توجه به مدت زمان ۲ ماهه صدور ویزا، باید برنامه ریزی لازم را جهت از دست ندادن دوره های پذیرش گرفته شده داشت.

تحصیل در دوره های زبان در ترکیه

ویزای تحصیلی ترکیه و تحصیل در مدارس ترکیه

پیش از هر چیز باید گفت تحصیل در مدارس ترکیه به زبان ترکی بوده و دانش آموزان خارجی جهت ورود به مدارس ترکیه باید آزمون ورودی را گذرانده تا میزان تسلط بر زبان ترکی ارزیابی شود. البته آموزش یک زبان خارجی نیز در دورات تحصیل اجباری است. تحصیل در مدارس در کلیه مقاطع پیش دبستانی، ابتدایی و دبیرستان رایگان می باشد.

  • تحصیل در مقطع پپیش دبستانی که تات سن ۶ سالگی می باشد اختیاری است.
  • طول مدت تحصیل در دوره ابتدایی ۸ سال بوده و تحصیل در این دوره اجباری است.
  • تحصیل در مقطع متوسطه در دو شاخه دبیرستان و هنرستان امکان پذیر است. تحصیل تا سن ۱۸ سالگی ادامه داشته و اجباری است.
تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی در ترکیه

ویزای تحصیلی ترکیه و تحصیل در مقطع لیسانس

جهت تحصیل در ترکیه و اخذ ویزای تحصیلی ترکیه شما باید پس از انتخاب شهر و رشته، از دانشگاه مورد نظر خود پذیرش بگیرید. رشته های بسیاری در دانشگاه های ترکیه تدریس می شود که برخی از آن ها از معروفیت بالاتری برخوردار می باشند از قبیل: هنر، علوم، معماری و …

برخی رشته ها در میان دانشجویان محبوبیت بالاتری دارد که شامل رشته های زیر می باشد:

  • تربیت مدرس
  • روابط بین الملل
  • بیوشیمی
  • معماری
  • روزنامه نگاری
  • مهندسی پزشکی
تحصیل پزشکی در ترکیه

ویزای تحصیلی ترکیه و تحصیل در مقطع فوق لیسانس

مشابه مقطع کارشناسی، در جهت اخذ ویزای تحصیلی ترکیه در مقطع کارشناسی ارشد، پس از انتخاب رشته مدنظر خود و همچنین دانشگاه مطلوب، باید از دانشگاه پذیرش گرفته و در صورت دریافت پذیرش تحصیلی مجاز به اقدام جهت اخذ ویزای تحصیلی ترکیه خواهید بود. تقریباً در ترکیه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در تمامی رشته ها ارائه می شود. اما چند رشته مقطع کارشناسی ارشد با اقبال بیشتری روبرو بوده و دانشجویان بیشتری خواستار ادامه تحصیل در این رشته ها می باشند:

  • معماری
  • مدیریت
  • روابط بین الملل
  • مهندسی
  • بارزگانی

ویزای تحصیلی ترکیه و تحصیل در مقطع دکتری

جهت اقدام برای اخذ ویزای تحصیلی ترکیه در مقطع دکتری، ابتدا باید از دانشگاه مدنظر پذیرش گرفته و اقدام نمایید که پروسه اخذ پذیرش از دانشگاه های ترکیه در مقطع دکتری به این شکل می باشد که ابتدا زمینه تحقیقاتی مدنظر خود را انتخب نموده و پروپوزالی پیرامون مبحثی که قصد تحقیق و پژوهش در آن زمینه را دارید به دانشگاه ارائه می دهید. دقت نمایید پیش از هر اقدامی زمینه های تحقیقاتی اساتید مربوط به آن دانشگاه را بررسی نموده تا بتوانید صرفاً به دانشگاه هایی با زمینه های تحقیقاتی مشابه درخواست دهید و شانس خود را بالا ببرید. دانشگاه تمامی پروپوزال های ارائه شده را بررسی نموده و در صورت وجود زمینه های همکاری با اساتید آن دانشگاه، پروپوزال تأیید شده و درخواست شما با موافقت دانشگاه مواجه می شود. البته در برخی از دانشگاه ها احتمال دارد آمزمون ورودی جهت جذب دانشجویان لحاظ شود.

ویزای تحصیلی ترکیه به همراه بورس تحصیلی

دولت ترکیه جهت ترغیب داشجویان به تحصیل در ترکیه، بورس تحصیلی به دانشجویان خارجی ارائه می دهد. این بورس شامل هزینه تحصیل، زندگی، سفر و بیمه می باشد که به دانشجویان در مقاطع کارشناسی، کارشناسی و کارشناسی ارشد تعلق می گیرد. جهت تعیین صلاحیت دانشجویان برای دریافت بورسیه تحصیلی ضمن اخذ ویزای تحصیلی ترکیه، تأثیر مثبت موارد زیر لحاظ می شود:

  • نمرات دانشجو در مقاطع قبلی
  • موفقیت در آزمون ورودی
  • تسلط بر زبان ترکی

گاهاً دانشجو موظف به گذراندن دوره های اجباری زبان ترکی می باشد.

بورس تحصیلی ترکیه

ویزای تحصیلی ترکیه و دانشگاه های برتر ترکیه

جهت دریافت ویزای تحصیلی ترکیه شما امکان اقدام از ۱۰۴ دانشگاه دولتی ترکیه و ۶۴ دانشگاه خصوص آن را دارید که در کلیه مقاطع تحصیلی اقدام به ارائه عموم رشته های تحصیلی نموده اند. رنک کشوری و جهانی دانشگاه های ترکیه در جدول زیر ارائه شده است. لازم به ذکر است برخی دانشگاه ها مانند: Istanbul Sehir University، Istanbul Aydin University، TED University، Bilkent University و … اقدام به ارائه رشته ها به زبان انگلیسی نموده اند.

رتبه جهانی مؤسسه یا دانشگاه رتبه در کشور
۲۳۴

Boğaziçi University

۱
۳۶۷

Middle East Technical University

۲
۳۷۶

Istanbul Technical University

۳
۵۳۱

Bilkent University

۴
۵۳۱

Hacettepe University

۵
۵۹۷

Ankara University

۶
تحصیل در دانشگاه های ترکیه

ویزای تحصیلی ترکیه و هزینه های تحصیلی

پیش از اقدام جهت تحصیل و زندگی در هر کشوری باید برآوردی نسبت به هزینه های تحمیلی بابت تحصیل و زندگی داشته باشید. در ترکیه نیز مشابه دیگر کشورها، هزینه ها کاملاً بستگی به محل زندگی، دانشگاه مورد نظر و رشته تحصیلی دارد که در ادامه میزان تقربی هزینه ها جهت آگاهی و انتخب شما ارائه شده است.

عنوان محدوده هزینه
مقطع کارشناسی به زبان انگلیسی ۴۵۰ تا ۱۵۰۰ دلار
مقطع کارشناسی ارشد به زبان اصلی ۶۰۰ تا ۹۰۰ دلار
هزینه زندگی ماهیانه ۳۵۰ تا ۵۰۰ دلار
هزینه کتاب ۱۰۰ تا ۱۵۰ دلار
هزینه های تحصیل در ترکیه

ویزای تحصیلی ترکیه و مدارک و شرایط مورد نیاز برای اخذ آن

چنان چه پیش از این گفته شد جهت اخذ ویزای تحصیلی ترکیه باید همراه با نامه پذیرش از دانشگاه مربوطه به سفارت ترکیه در ایران رجوع نموده و مدارک خود را تحویل دهید. نتیجه درخواست ویزا پس از گذشت حدود ۲ ماه اعلام می شود. مدارک لازم به طور خلاصه در زیر آورده شده است:

  • پاسپورت با اعتبار کافی (حداقل دو ماه)
  • تکمیل فرم درخواست
  • عکس با مشخصات پاسپورت
  • ارائه نامه پذیرش از سمت دانشگاه
  • فیش پرداخت هزینه درخواست ویزا
  • اثبات تمکن مالی

علاوه بر این باید در نظر داشته باشید نسبت به اخذ بیمه اقدام نمایید چرا که در مدت زمان حضور در ترکیه، برخورداری از بیمه سلامت اجباری است.

پس از ورود به ترکیه با استفاده از ویزای تحصیلی، شما به مدت ۳۰ روز فرصت دارید جهت اقامت بیش از ۳ ماه، نسبت به اخذ اقامت دانشجویی در ترکیه اقدام نمایید. مدارک لازم جهت اقامت به شرح زیر می باشد:

  • ارائه پاسپورت و کپی آن
  • عکس با مشخصات پاسپورت، ۴ عدد
  • مدارک لازم جهت اثبات تمکن مالی
  • نامه پذیرش از دانشگاه
  • فیش پرداختی هزینه های اقامتی
  • گواهی تولد و سایر مدارک مربوطه
  • بیمه سلامت

♦ در صورت سن کمتر از ۱۸ سال نیاز به رضایت نامه والدین نیز می باشد.

ویزای تحصیلی ترکیه و بررسی وضعیت ویزای همراه

امکان اخذ ویزای همراه در حالتی که شما ویزای تحصیلی دارید ممکن است. به این شکل که خانواده که شامل همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال می شوند، می توانند جهت اخذ ویزای همراه اقدام نمایند. مدت زمان اجازه اقامت از این طریق کاملاً بستگی به شخص اصلی و مدت زمان مجاز اقامت وی دارد. حداکثر زمان اجازه اقامت صادر شده ۲ سال می باشد. البته همواره خانواده می توانند به صورت توریستی وارد ترکیه شده و به مدت ۳ ماه اقامت داشته باشند.

لازم به ذکر است برخی دانشگاه ها شرایط اقامت خانواده محصل را جهت همراهی وی فراهم می نمایند.

مهاجرت به ترکیه
ویزای تحصیلی ترکیه و بررسی کلی آن

ویزای تحصیلی ترکیه و شرایط اخذ ویزای تحصیلی ترکیه در این مقاله بررسی شد. سایر نکات مربوط به مدارک موردنیاز، دانشگاه های برتر، هزینه های تحصیل، وضعیت ویزای همراه و هر آنچه مورد نیاز شماست، عنوان شد تا آشنایی کامل نسبت به ویزای تحصیلی ترکیه داشته باشید. جهت دریافت اطلاعات تکمیلی نسبت به ویزای تحصیلی ترکیه و سایر موارد مهاجرتی، همواره می توانید با مشاورین ما تماس تلفنی برقرار نموده و مشاوره رایگان دریافت نمایید. در انتهای این مقاله در قسمت دیدگاه نیز می توانید نقطه نظرات و پرسش های خود را وارد نموده و پاسخ مشاورین را در سریع ترین زمان ممکن دریابید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 پاسخ
  1. رضا شکیبانیا گفته:

    سلام
    آیا در ترکیه برای مقطع فوق لیسانس شرایطی مانند دانشگاه EMU قبرس وجود دارد که بتوانیم بدون محدودیت سنی و همچنین بدون مدرک زیان و با گذراندن زیان در ابتدای تحصیل در اون دانشگاه درس بخونیم و در ضمن برای همسر و فرزند اقامت بگیریم (البته در مدت زمان تحصلی منظورم هست)

    Rating: ۴
    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، بله دوره های هستند که میشه در ابتدا برای دوره زبان و بعد برای کورس اصلی اقدام کرد ولی اگر به دنبال پیشرفت هستید ما کانادا رو بهتون پیشنهاد می کنیم. البته شرایطتون باید مشخص باشه که بشه دقیق تر راهنمایی کرد . لطفا با دفاتر تماس بگیرید تا کامل راهنماییتون کنند.

      پاسخ
  2. امین بلندی گفته:

    سلام، بی زحمت بفرمایید که
    آیا در اغلب اوقات، تسلط نسبی بر هر دو زبان ترکیه و یک زبان بین المللی دیگر( و ترجیحا زبان انگلیسی )
    ضرورت دارد؟ تا چه میزان؟ ( اگر مثلا زبان انگلیسی را با نمرات آیلتس یا تافل بسنجسم ).
    همچنین، آزمون های زبان ترکیه کدام ها هستند؟
    متشکرم

    Rating: ۵
    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام و عرض احترام ، نمره زبان با توجه به مقطع انتخابی شما برای تحصیل در ترکیه متفاوت است. معمولا برای لیسانس ۶ ، برای فوق ۶٫۵ و برای دکترا ۷ مورد نیاز است. تسلط به زبان ترکی برای رشته های که به زبان ترکی هستند بسیار موثر هستند رشته های پزشکی از این قبیل هستند. رایج ترین آزمون Tomer می باشد که در سه سطح A ، B و C می باشد و برای تحصیل در ترکیه سطح C1 نیاز است.

      پاسخ