ویزای تحصیلی اتریش

ویزای تحصیلی اتریش و بررسی شرایط آن

  • ویزای تحصیلی اتریش و مقدمه ای بر آن

  • ویزای تحصیلی اتریش و محل اقدام برای ویزا

  • ویزای تحصیلی اتریش و الزامات آن

  • ویزای تحصیلی اتریش و پروسه اخذ اقامت اتریش

  • ویزای تحصیلی اتریش و تمکن مالی موردنیاز برای آن

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

ویزای تحصیلی اتریش و مقدمه ای بر آن

ویزای تحصیلی اتریش ، اقامت تحصیلی اتریش و شرایط مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل در این نوشتار مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. اتریش کشوری با هزینه پایین زندگی به نسبت سایر کشورهای همجوار و امکانات فراوان همواره مورد توجه متقاضیان تحصیل در خارج از کشور بوده است، از این رو بررسی شرایط اخذ ویزای تحصیلی اتریش باید با دقت بیشتری انجام شود. در مورد مراحل و جوانب اخذ ویزای تحصیلی اتریش نکات بسیار مهمی وجود دارد که در این نوشتار به صورت کامل بیان خواهند شد. اگر شما هم علاقمند به تحصیل در اتریش می باشد و از ورند مهاجرت تحصیلی به اتریش آگاهی ندارید با ما همراه باشید تا این موضوع مهم را به بحث بگذاریم. موسسه ملک پور با سابقه فراوان در زمینه پذیرش تحصیلی اتریش می تواند شما را از ابتدای امر یعنی درخواست پذیرش تا انتهای آن که اخذ ویزای تحصیلی اتریش می باشد یاری کند.

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد طولانی شدن ویزای اتریش

مقاله مرتبط

تحصیل در اتریش

مقاله مرتبط

دوره زبان در اتریش

ویزای تحصیلی اتریش و روند لازم برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا قبل از ورود به اتریش

تمام کسانی که علاقمند به تحصیل در اتریش برای مدت کمتر از شش ماه هستند باید برای اخذ ویزای تحصیلی اتریش در یکی از کنسولگری یا سفارت های این کشور اقدام کنند.

  • ویزای مسافرت نوع C ( ویزای شینگن) : این ویزا به شما اجازه می دهد که در اتریش و تمام کشورهای عضو معاهده شینگن برای مدت حداکثر ۹۰ روز اقامت داشته باشید. اگر شما اجازه ورود به اتریش را داشته باشید به این ویزا نیاز ندارید.
  • ویزای اقامت نوع D : برای اقامت حداقل ۹۱ روز و حداکثر شش ماه مورد استفاده قرار می گیرد و اتباع ژاپن به آن نیازی ندارند.

اگر شما قصد اقامت بیشتر از شش ماه در اتریش را دارید بعد از ورود قانونی باید برای اجازه اقامت دانشجویان اقدام کنید.

  • اجازه اقامت دانش آموزان به شما اجازه می دهد که برای بیشتر از ۶ ماه در اتریش اقامت داشته باشید.

بعد از ورود به اتریش شما سه روز وقت دارید که اطلاعات محل سکونت خود را در اداره ثبت وارد کنید.

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد ویزای همراه اتریش

مقاله مرتبط

تحصیل و اعزام دانشجو به اتریش

مقاله مرتبط

تحصیل رایگان در اتریش

ویزای تحصیلی اتریش و محل اقدام برای اخذ آن

  • این ویزا تنها توسط کنسولگری ها و سفارت های اتریش صادر می شود و امکان تمدید آن در خاک اتریش وجود ندارد.
  • برای اجازه اقامت دانشجویان در اتریش می توان از طریق سفارت و کنسولگری های اتریش در کشور مبدا اقدام کرد. همچنین بعد از ورود قانونی و اقامت قانونی در اتریش می توان در خاک این کشور برای اخذ اجازه اقامت اقدام کرد.

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد ویزای تحصیلی اتریش و مشکلات آن

مقاله مرتبط

تحصیل در دانشگاه های خصوصی و دولتی اتریش

مقاله مرتبط

هزینه های تحصیل و زندگی در اتریش

ویزای تحصیلی اتریش و الزامات و مدارک لازم برای آن

  • ویزای تحصیلی اتریش و مدارک لازم برای دانش آموزانی که قصد اقامت اتریش بیشتر از ۶ ماه را دارند.

    • تکمیل اپلیکیشن فرم نوع C و D
    • ۲ قطعه عکس رنگی پاسپورت با اندازه ۳٫۵ در ۴٫۵ سانتی متر
    • پاسپورت معتبر با کپی از تمام صفحات
    • گواهی سکونت در اتریش ( خوابگاه ، اجاره یا …)
    • بیمه سلامت و تصادف سفر که در اتریش معتبر باشد و هزینه ۳۰ هزار یورو را پوشش دهد.
    • گواهی تمکن مالی برای مدت اقامت در اتریش
    • تاییده توسط پذیرش دانشگاه
    • بلیط پرواز برگشت در صورت نیاز
    • همراهان دانشجو می توانند برای ویزای نوع D و C اقدام کنند.
  • ویزای تحصیلی اتریش برای محققان ، دانشمندان و سخنرانانی که قصد اقامت بیشتر از ۶ ماه را در اتریش دارند.

    مدراک موردنیاز برای این ویزای مانند ویزای دانش اموزان که قصد اقامت بیشتر از ۶ ماه در اتریش را دارند می باشد.

  • ویزای تحصیلی اتریش و مدارک لازم برای دانش آموزان بدون امتحان ورودی که قصد اقامت بیشتر از ۶ ماه در اتریش را دارند.

    • تکمیل اپلیکیشن فرم
    • ۲ قطعه عکس پاسپورتی
    • گواهی تولد
    • نامه پذیرش از دانشگاه و موسسات آموزشی اتریش
    • تمکن مالی کافی برای اقامت در هنگام تحصیل در اتریش ( دانش آموزان تا سن ۲۴ سال ؛ ۵۰۲ یورو در ماه، دانش آموزان بیشتر از ۲۴ سال؛ ۹۰۹ یورو در ماه که در ابتدا لازم هزینه یک سال زندگی در اتریش در حساب نشان داده شود)
    • گواهی سکونت در اتریش ( خوابگاه یا نامه اجاره و … )
    • بیمه سلامت
    • گواهی عدم سو پیشینه

    تمامی مدراک باید ترجمه شده به زبان آلمانی و یک سری کپی از آن ها گرفته شود و به تایید سفارت و دادگسترسی برسد.

    • پرداخت حق درخواست به مبلغ ۱۶۰ یورو
    • خانواده ( همسر و فرزندان مجرد ) می توانند برای اجازه اقامت همراه اقدام کنند.
    • گواهی ارتباط با متقاضی اصلی
  • ویزای تحصیلی اتریش و مدارک لازم برای دانش آموزان با امتحان ورودی که قصد اقامت بیشتر از ۶ ماه در اتریش را دارند.

    • تکمیل اپلیکیشن فرم
    • ۲ قطعه عکس پاسپورتی
    • گواهی تولد
    • نامه پذیرش از دانشگاه و موسسات آموزشی اتریش
    • تمکن مالی کافی برای اقامت در هنگام تحصیل در اتریش ( دانش آموزان تا سن ۲۴ سال ؛ ۵۰۲ یورو در ماه، دانش آموزان بیشتر از ۲۴ سال؛ ۹۰۹ یورو در ماه که در ابتدا لازم هزینه یک سال زندگی در اتریش در حساب نشان داده شود)
    • گواهی سکونت در اتریش ( خوابگاه یا نامه اجاره و … )
    • بیمه سلامت
    • گواهی عدم سو پیشینه

    تمامی مدراک باید ترجمه شده به زبان آلمانی و یک سری کپی از آن ها گرفته شود و به تایید سفارت و دادگسترسی برسد.

    • پرداخت حق درخواست به مبلغ ۱۶۰ یورو
    • خانواده ( همسر و فرزندان مجرد ) می توانند برای اجازه اقامت همراه اقدام کنند.
    • گواهی ارتباط با متقاضی اصلی
ویزای همراه اتریش
دانشگاه های رایگان اتریش
شرایط تحصیل در اتریش
شرایط بورسیه تحصیلی در اتریش

بعد از اینکه پروسه اخذ اقامت اتریش از طریق ویزای تحصیلی اتریش برای دانش آموزان شروع شد چه مدت زمانی طول می کشد تا تایید آن صادر شود؟

در نظر داشته باشید که مدت زمان معمول برای رسیدگی به پرونده ۹۰ روز می باشد که با توجه به شرایط متقاضی شاید تغییراتی داشته باشد.

تحصیل رایگان در اتریش و آلمان
سیستم تحصیلات دانشگاهی در اتریش و نحوه ارزیابی مدارک دانشگاهی
بورسیه تحصیلی در اتریش
تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در اتریش
تحصیل در مقطع فوق لیسانس در اتریش

ویزای تحصیلی اتریش و الزامات مالی برای اخذ آن

متقاضی باید ثابت کند که توانایی مالی پوشش هزینه های در زمان اقامت در اتریش را دارد. دانش آموزان کمتر از ۲۴ سال باید نشان دهند که می توانند هزینه ۵۰۲٫۲۴ یورو در ماه را پرداخت کنند. دانش آموزان بیشتر از ۲۴ سال باید این برای این مدت هزینه ۹۰۹٫۴۲ یورو را پوشش دهند. این مبلغ باید برای زمان ۱۲ ماه در حساب متقاضی نشان داده شود. همچنین در صورت داشتن بورسیه یا گرنت باید نامه آن ارائه شود. اگر هزینه های سکونت بیشتر از ۲۸۸٫۸۷ یورو در ماه باشد با تمکن مالی برای پوشش آن نشان داده شود.

تحصیل در دانشگاه گراتس اتریش
تحصیل در اتریش در مقطع دکترا
تحصیل در دانشگاه لئوبن اتریش
تحصیل در دانشگاه وین اتریش
تحصیل در دانشگاه اینسبروک اتریش

ویزای تحصیلی اتریش و اثبات توانایی مالی و درآمد برای پوشش هزینه ها

این اثبات می تواند از طرق مختلفی صورت پذیرد، برای مثال سپرده بانکی در کشور مبدا ( از کشور اتریش قابل دسترسی باشد) ، اثبات خرید چک های مسافرتی یا ضمامت از شخصی یا شرکتی که در اتریش مستقر باشد. همچنین منبع درآمد متقاضی نیز باید مشخص باشد.

تحصیل در دانشگاه های اتریش
معرفی دانشگاه مدول
معرفی دانشگاه ACTILINGUA
تحصیل در اتریش و دانشگاه وین
رشته های تحصیلی اتریش

ویزای تحصیلی اتریش و امکان تمدید اجازه اقامت

تنها اجازه اقامت و اجازه سکونت در اتریش قابل تمدید هستند. متقاضی باید قبل از اتمام اجازه اقامت برای تمدید اقدام کند.

شرایط تحصیلی پزشکی و دندانپزشکی در اتریش
هزینه های زندگی دانشجویی در اتریش
هزینه تحصیل در اتریش
تحصیل رایگان در اتریش
ویزای تحصیلی اتریش و سخن پایانی در مورد آن

همانطور که در بالا مشاهده کردیم باری اخذ ویزای تحصیلی اتریش باید مجموعه از مدارک و شرایط فراهم شود. به طور کلی می توان گفت که شرایط اخذ ویزای تحصیلی اتریش وابسته به نوع اقامت تحصیلی شما متفاوت است. موسسه ملک پور با ویزای های فراوان تحصیلی اتریش همواره می تواند مشاور و راهنمای خوبی برای شما باشد، تعداد ویزاهای ما در کشور اتریش نشان دهنده توانایی بالای ما در راهنمایی برای مهاجرت تحصیلی به اتریش است. شما می توانید با مشاوران ما تماس گرفته و برای اخذ ویزای تحصیلی اتریش از آن ها مشاوره بگیرید. همچنین بخش پرسش و پاسخ همگانی بر روی سایت های مختلف ملکپور قرار داده شده است که شما از تجربیات سایر هموطنان در مورد اخذ ویزای تحصیلی اتریش و تحصیل در اتریش بهرمند شوید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 پاسخ
  1. محمد مهدی گفته:

    سلام و وقت بخیر
    قصد اقدام برای اپلای در دانشگاه وین یا گراتس رو دارم. معدل دوران تحصیل در مدرسه تقریبا در تمامی پایه ها بالای ۱۹ بوده و رتبه ۱۸۰۰ کنکور شدم و اکنون مشغول به تحصیل مهندسی عمران دانشگاه شهید بهشتی هستم. مدرک زبان ندارم ولی ایلتس رو تا ۳ الی ۴ ماه آینده میگیرم.
    اگرامکان ورود به دانشگاه های اتریش رو دارم یه مسیری رو پیش رویم بگذارید تا با همکاری هم بتونم به این مهم دست پیدا کنم
    با تشکر

    Rating: ۴
    پاسخ
    • MIE Malekpour07 گفته:

      با سلام، شرایط شما مناسب است. باید در ابتدا برای اخذ مدرک زبان حداقل A2 آلمانی اقدام بفرمایید. برای اتریش می توان برای شما پذیرش گرفت لطفا با دفاتر تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

      پاسخ
  2. بهاره گفته:

    سلام
    روزتون بخیر. عذر میخوام من چند تا سوال راجع به ویزای دانشجویی اتریش داشتم. من از دانشگاه وین اتریش پذیرش برای فوق لیسانس گرفتم.
    اول اینکه آیا لازمه حتما مبلغ ده هزار یورو به حساب خوده من ریخته بشه یا همینکه این مبلغ در حساب اسپانسر(پدر) من موجود باشه کافیه؟
    دوم اینکه در لیست مدارک موردنیاز ویزای تحصیلی اتریش مورد پنجم گفته نامه تقبل اسپانسرینگ باید شامل مدارک باشه. این نامه از کجا و در چه فرمتی تهیه میشه؟

    Rating: ۵
    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، اگر شما زیر ۱۸ سال هستید و از حساب بانکی پدر و مادر استفاده می فرمایید باید از ایشان تعهدنامه اخذ بفرمایید. در خصوص حساب نیز هر دو حالت امکان پذیر است و شما می توانید مبلغ را در حساب خود نشان دهید. نامه تقبل اسپانسرینگ نیز همان تعهدنامه می باشد که از دفاتر اسناد رسمی قابل اخذ است.

      پاسخ
  3. الهه گفته:

    با سلام ۴۲ ساله- لیسانس دبیری ریاضی- فوق لیسانس مدیریت فناوری اطلاعات- ایلتس ۶- مدرک سراشپزی بین المللی – دو فرزند ۱۲ ساله- همسرم حسابدار است. ایا امکان اقامت تحصیلی یا شغلی در اتریش وجود دارد؟

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، پیشنهاد می شود که در صورت داشتن سابقه مدیریتی برای دوره های تحصیلی هلند اقدام کنید. برای کار در اتریش با مدرک لیسانس شما اقدام می شود و در صورت داشتن سابقه کاری بالا می توان اقدام کرد

      پاسخ