ویزای بلژیک و بررسی آن

ویزای بلژیک و راه و روش های مهاجرت به بلژیک و شرایط اخذ ویزای بلژیک و تابعیت و اقامت بلژیک در نوشتار پیش رو به طور کاملا تخصصی و علمی مورد بررسی و تحلیل، قرار گرفته است. چند نوع ویزا جهت ورود به بلژیک وجود دارد؟ راه های اخذ پاسپورت و ویزای بلژیک چیست؟ چه توصیه های مهمی جهت اخذ انواع ویزای بلژیک می توان ارائه کرد؟ انواع مختلفی از ویزاها جهت ورود به کشور بلژیک وجود دارند که در ادامه به توضیح هر یک از آن ها خواهیم پرداخت و به سوالات احتمالی شما در این زمینه پاسخ خواهیم داد. موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش با ۱۵ سال سابقه در امر مهاجرت به کشورهای مختلف سرتاسر جهان می تواند یاری رسان تان در زمینه اخذ اقامت و پاسپورت کشورها باشد. شما عزیزان می توانید ویدئوی راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت را از طریق وب سایت تهیه کرده و با آگاهی یافتن از تمامی روش های مهاجرتی وکیل خود در امر مهم مهاجرت شوید. در ادامه مقاله مباحث زیر به صورت مفصل مورد بررسی قرار خواهند گرفت :

ویزای بلژیک
  • ویزای بلژیک و شرایط عمومی
  • ویزای بلژیک و انواع ویزا
    • A
    • B
    • C
    • D
  • ویزای تحصیلی بلژیک
  • ویزای کاری بلژیک
  • ویزای درمانی بلژیک
  • ویزاهای بلند مدت بلژیک
  • ویزاهای دیگر بلژیک
  • ویزای بلژیک و مدارک لازم برای اقدام
  • ویزای بلژیک و وکیل متخصص ویزا
  • ویزای بلژیک و وقت سفارت ویزای بلژیک
  • ویزای بلژیک و توصیه های مهم
  • ویزای بلژیک و سخن پایانی

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

ویزای بلژیک و شرایط عمومی

کشور بلژیک با نام رسمی پادشاهی بلژیک، کشوری در غرب قاره اروپاست و یکی از اعضای اتحادیه اروپا نیز می باشد که در شمال با هلند، در جنوب با کشور فرانسه، شرق با آلمان و در شمال غربی با دریای شمال مجاور می باشد. بلژیک با ۳۰٫۶۸۸ کیلومتر مربع مساحت، تقریبا هم اندازه با کشور ارمنستان است. بلژیک به سه منطقه جغرافیایی مهم دسته بندی می شود: کوه های آردن در جنوب شرقی، فلات مرکزی و دشت ساحلی در شمال غربی این کشور، با آب و هوای معتدل دریایی. جمعیت بلژیک قریب به یازده میلیون و پانصد هزار نفر و پایتخت و بزرگترین شهر آن بروکسل است که خود ۱۴۰٫۰۰۰هزار نفر جمعیت دارد. واحد پولی آن یورو و زبان های رسمی این کشور فرانسوی، هلندی و آلمانی می باشد که البته لازم به ذکر است کمتر از یک درصد مردم این کشور آلمانی زبان هستند که در شرق بلژیک زندگی می کنند.

بلژیک به سه منطقه بروکسل، والونی و فلاندر تقسیم می شود. منطقه جنوبی بلژیک، والونی و منطقه شمالی این کشور فلاندر نامیده می شود. تفاوت این دو بخش در گویش و زبان آن هاست. افرادی که در بخش والونی زندگی می کنند فرانسوی زبان هستند در حالی که فلاندری ها به زبان هلندی صحبت می کنند و لازم به ذکر است که اکثر شان به زبان های انگلیسی و فرانسوی نیز مسلط اند.

پاسپورت بلژیک جزو معتبرترین پاسپورت های دنیاست و در رتبه چهارم پاسپورت های جهان و در کنار پاسپورت کشورهایی نظیر سنگاپور، مالتا، کانادا و چند کشور مطرح دنیا قرار دارد.

اعتبار پاسپورت بلژیک در رنکینگ پاسپورت ها

بلژیک با جمعیتی متراکم در مرکز یکی از مهم ترین قطب های صنعتی دنیا قرار گرفته است و بازار اقتصادی توسعه یافته ای دارد و بخش صنعت یکی از پایدارترین شاخصه های اقتصادی این کشور است. این موضوع به شدت به تجارت بین المللی وابسته است و اکثر قسمت های اقتصادی آن به صادرات محصولات وابسته می باشد. صادرات بلژیک تقریبا دو سوم از درآمد ناخالص ملی این کشور را شامل می شود. در ادامه نرخ تولید ناخالص داخلی را طی بازه ده ساله اخیر بر حسب میلیاردها دلار آمریکا مشاهده می نمایید:

نمودار نرخ تولید ناخالص داخلی بلژیک در بازه ده سال اخیر

مهاجرت به بلژیک

ویزای بلژیک و انواع ویزا

ویزای بلژیک مدرک و سندی است که ضمیمه گذرنامه متقاضی شده و نشان دهنده آن است که یک نماینده از دولت بلژیک در کنسولگری یا سفارت خانه این کشور، درخواست فرد مبنی بر ورود به بلژیک را تایید نموده است. نکته ی مورد اهمیت انتخاب نوع درست ویزا هنگام درخواست سفر به بلژیک است، چرا که نوع صادر شده ویزای بلژیک بر اساس ماهیت این سفر، برای فرد متفاوت خواهد بود. از آنجایی که بلژیک عضو حوزه شنگن می باشد، همانند دیگر کشورهای عضو این محدوده، نوع ویزاهای صادره آن به ۴ دسته بندی کلی تقسیم می شود:

  • A : ویزای نوع A به منظور رفت و آمدهای هوایی صادر می گردد و دارنده این نوع ویزای بلژیک می تواند در حوزه بین المللی شنگن بدون داشتن حق خروج از فرودگاه در این محدوده به تردد بپردازد.
  • B : ویزای نوع B همانند ویزای نوع A جهت ترددهای هوایی صادر میگردد با این تفاوت که با این ویزای بلژیک فرد دارنده ویزا می تواند به مدت نهایت ۵ روز از محدوده فرودگاه خارج شده و سپس از طریق هوایی یا زمینی به کشور مورد نظر سفر نماید.
  • C : این ویزا جهت ورود به کشور بلژیک برای اقامت کوتاه مدت صادر شده و مدت زمان آن بسته به نوع ویزا متفاوت و نهایتا ۹۰ روز خواهد بود. این نوع ویزا بسته به هدف سفر مورد نظر به سه دسته کلی تقسیم بندی می گردد:
  • Single-entry visa: این ویزا جهت یکبار ورود و خروج و صرفا برای یک دوره زمانی کوتاه مدت مشخص و معین که بر روی برچسب ویزای مورد نظر ثبت گردیده صادر می شود. گفتنی است که شخص پس از یکبار خروج از محدوده شنگن، حتی با وجود معتبر بودن مدت زمان ویزا، قادر به ورود دوباره نخواهد بود.
  • Double-entry visa: ویزای double-entry یا دوبار ورود شرایطی همانند ویزای single-entry یا یکبار ورود دارد، تنها با این تفاوت که فرد به جای یکبار، دوبار اجازه ورود و خروج به محدوده شنگن را دارد. حتما این نکته را در نظر داشته باشید که تعداد روزهای قابل اقامت را با تعداد ورود و خروج مجاز تان اشتباه نکنید. لازم به ذکر است که پس از خروج برای بار دوم حتی با داشتن روزهای مجاز اقامت، اجازه ورود به محدوده برای بار سوم را نخواهید داشت.
  • Multiple-entry visa: در این نوع از ویزای بلژیک، شما هیچ گونه محدودیتی برای ورود به کشورهای منطقه شنگن ندارید و حداکثر مدت زمان اقامتی در این ویزا ۹۰ روز می باشد. بر اساس نوع درخواست امکان اخذ یکی از ویزاهای زیر را خواهید داشت:
  • ویزای توریستی
  • ویزای کسب وکار
  • ویزای تحصیلی (برای دوره های زیر سه ماه)
  • ویزای بازدید خانواده و دوستان
  • دستورالعمل ۲۰۰۴-۳۸-ec
  • ویزای رویداد های فرهنگی و ورزشی

ویزای توریستی بلژیک

نمونه از ویزای بلژیک

  • D : ویزای نوع D با نام National Visa به افرادی تعلق می گیرد که جهت کار، تحصیل و یا هرگونه اقامت بالای ۹۰ روز قصد دارند به کشور بلژیک سفر نمایند. به طور کلی این ویزا جهت اقامت های بلند مدت صادر می گردد. ویزاهای زیر در این دسته قرار می گیرند:
  • ویزای کار
  • ویزای کارت حرفه ای
  • ویزای دانشجویی ۵۸
  • ویزای دانشجویان موسسه خصوصی ۹
  • ویزای الحاق به خانواده ۱۰
  • ویزای الحاق به خانواده با ملیت بلژیکی
  • Au Pair
  • ویزای محققین

ویزای تحصیلی بلژیک

ویزای تحصیلی بلژیک برای افرادی صادر می گردد که قصد دارند برای دوره های بالاتر از ۶ ماه در بلژیک تحصیل نمایند. متقاضیانی که تمایل به تحصیل در رشته های هنر، مدیریت، دندان پزشکی، پزشکی و علوم مهندسی (تنها در جوامع فرانسوی زبان بلژیک) دارند، باید ابتدا در امتحان ورودی این رشته ها پذیرفته شوند. این امتحان جهت اثبات مهارت شما، ممکن است به زبان های فرانسوی یا آلمانی باشد. هم چنین پیش از شروع به امر تحصیل باید شهریه دانشگاه خود را بپردازید. تحصیل در بلژیک در سه منطقه آلمانی زبان ها، فرانسوی زبان ها و فلمیش ها تقسیم بندی می شود. دانشگاه های بلژیک از شما مدرک زبان انگلیسی نیز درخواست خواهند کرد که شما می توانید توانایی مورد نظر را از طریق ارائه مدارک آیلتس، تافل و C1 Advanced نشان دهید.

تحصیل در مقطع لیسانس در کشور بلژیک ۳ ساله می باشد و مدرک آیلتس ۶ پیش نیاز این مقطع است. تحصیل در مقطع فوق لیسانس نیز عموما یکساله است و بسیاری از رشته ها به زبان های انگلیسی نیز ارائه می گردند. دوره های دکتری در دانشگاه های بلژیک معمولا ۴ سال به طول می انجامد. با این حال، تمایز اندکی بین برنامه های دکتری فلمیش(Flemish)  و والون (Walloon) وجود دارد و آن اینست که در فلاندرز حداکثر طول دوره دکتری معمولا ۴ ساله و در والونیا اغلب ۴ تا ۶ ساله می باشد.

در ادامه ده دانشگاه برتر بلژیک را به همراه رتبه جهانی شان مشاهده می نمایید:

جدول لیست ده دانشگاه برتر بلژیک با رنکینگ جهانی آنها

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی بلژیک عبارت است از:

  • فرم درخواست ویزای تکمیل و امضا شده
  • یک عدد عکس پاسپورتی
  • پاسپورت معتبر با دو صفحه خالی
  • کپی از صفحه اصلی پاسپورت
  • فرم ارجحیت زبان
  • رسید پرداخت هزینه دولت
  • مدارک پزشکی
  • عدم سوء سابقه
  • نامه پذیرش
  • فرم پرسشنامه دانشجویی
  • نامه تمکن مالی

به جهت کسب اطلاعات بیشتر در باب تحصیل در بلژیک توجه شما را به مقاله ای با عنوان ویزای تحصیلی بلژیک جلب می نماییم.

تحصیل در بلژیک
هزینه های تحصیل در بلژیک
تحصیل پزشکی و دندان پزشکی در بلژیک

ویزای کاری بلژیک

ویزای کاری بلژیک جزو دسته ویزاهای بلند مدت این کشور می باشد. ایرانیان جهت اخذ ویزای بلژیک از طریق کار در ابتدای امر باید نامه پیشنهاد شغلی یا Job Offer داشته باشند تا موفق به اخذ ویزای کاری بلژیک گردند. نامه پیشنهاد شغلی را می توانید از طرق متفاوتی اخذ نمایید. یکی از این راه ها ثبت نام در کاریابی های بین المللی و یا سایت های کاریابی معتبر است بدین نحو که با ارسال رزومه کامل و جامع تان می توانید نظر کارفرمایی در بلژیک را جلب نموده و از ایشان job offer بگیرید. یکی از دیگر راه های اخذ ویزای بلژیک از طریق کار و پاسپورت این کشور این است که پس از اتمام تحصیل تان در بلژیک به دنبال کار بگردید و پس از یافتن شغل، ویزای خود را به ویزای کاری تغییر دهید.

کار در بلژیک و ویزای کاری بلژیک

جهت اخذ ویزای کاری هر کشوری حتما به نرخ بیکاری آن توجه نمایید. نرخ بیکاری کشورها نشان دهنده آن است که چه میزان شانس پیدا کردن شغل مرتبط با رشته تان را دارید. در ادامه توجه شما را به نرخ بیکاری بلژیک در بازه  ۱۰ ساله اخیر جلب می نماییم:

نمودار نرخ بیکاری بلژیک

در نمودار فوق میزان نرخ بیکاری بلژیک در سال ۲۰۱۸ را مشاهده می فرمایید که میزان آن ۶٫۳۲ می باشد و در مقایسه با نرخ بیکاری کشورهایی مثل آلمان و هلند که به ترتیب ۳٫۱ و ۳٫۴ هستند عدد بالاتری دارد.

به جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله ای با عنوان ویزای کار بلژیک مراجعه نمایید.

مقاله مرتبط

کار در بلژیک

فایل ویدئویی موسسه ملک پور در مورد کار در بلژیک

مقاله مرتبط

کاریابی در بلژیک

ویزای درمانی بلژیک

ویزای درمانی یکی از انواع ویزای بلژیک است که صرفا جهت دریافت خدمات پزشکی برای افراد بیمار نیازمند به درمان در خارج از کشور صادر می گردد. با دارا بودن این ویزا مجازید که به بلژیک سفر کرده و برای مدت زمان معینی در این کشور اقامت داشته باشید. البته لازم به ذکر است که برای دریافت این ویزا باید بتوانید ثابت کنید که قادر نیستید خدمات درمانی مورد نظرتان را در کشور خودتان دریافت نمایید و نیازمند امکانات یک کشور خارجی هستید. برای دریافت ویزای بلژیک جهت درمان، علاوه بر مدارک ذکر شده جهت اخذ ویزا، باید مدارک اضافی زیر را نیز به همراه داشته باشید:

  • گزارش پزشکی معتبر محلی از طرف پزشک/ کلینیک/ بیمارستان کشور اصلی متقاضی
  • گواهی پزشکی از بیمارستان یا دکتر بلژیک جهت تایید تاریخ قرار ملاقات و هم چنین وضعیت پزشکی فرد
  • رسید پرداخت هزینه های پزشکی
  • تایید رسمی پروسه درمان/ قرار ملاقات توسط بیمارستان یا درمانگاه، جهت اثبات این امر که شما برای پرداخت هزینه های پزشکی و سایر هزینه های مرتبط در طول درمان خود به اندازه کافی دارایی دارید.

ویزای درمانی بلژیک

ویزاهای بلند مدت بلژیک

برای اقامت های بیش از ۹۰ روز در کشور بلژیک، نیاز به ویزای بلند مدت مطابق بر شرایط و اهداف سفر خود دارید. ویزاهای کاری، تحصیلی و الحاق به خانواده در دسته ویزاهای بلند مدت بلژیک قرار می گیرند که پیش تر به فهرست کامل آن ها اشاره شد و شما با توجه به شرایط خود می توانید برای دریافت ویزا اقدام نمایید. ویزاهای بلند مدت جهت اقامت موقت افراد صادر شده و امکان تبدیل شدن به اقامت دائم را، طبق شرایط و عواملی دارند. توصیه ما به شما این است که جهت آگاهی بیشتر در خصوص اخذ ویزاهای بلند مدت و کوتاه مدت مقالات ما را به طور کامل مطالعه نموده و با تماشای ویدیوهای رایگان و کم حجمی که در وبسایت، کانال تلگرام و اینستاگرام ما موجود است اطلاعات بیشتری راجع به روش های اخذ اقامت و پاسپورت کشور ها و هم چنین در خصوص اخذ ویزاهای کوتاه مدت بدست آورید.

راههای اخذ اقامت بلژیک

ویزاهای دیگر بلژیک

پیشتر راجع به تقسیم بندی انواع ویزای بلژیک صحبت کردیم. در ادامه، دیگر ویزاهای این کشور را مشاهده خواهید کرد:

  • ویزای حمل و نقل فرودگاه بلژیک: این ویزا برای آن دسته از افرادی است که قصد دارند از طریق ناحیه بین المللی فرودگاه یک کشور عضو حوزه شنگن، به یک کشور دیگر عضو این منطقه سفر نمایند.
  • ویزای توریستی بلژیک: برای بازدید کننده هایی است که مایل اند تعطیلات خود را در بلژیک گذرانده و قصد گشت و گذار و کاوش بیشتر در این کشور را دارند.
  • ویزای تجاری: ویزای تجاری بلژیک برای تجار و افرادی است که قصد شرکت در فعالیت های مربوط به کسب و کار در این کشور را دارند.
  • ویزای ازدواج: ویزایی است که به همسر خارجی یک فرد بلژیکی اجازه می دهد تا به بلژیک سفر نماید.
  • ویزای بلژیک جهت ملاقات با خانواده: خارجی هایی که اعضای خانواده و یا دوستان نزدیک ایشان در بلژیک زندگی می کنند و مایل به بازدید از آن ها می باشند باید این ویزای بلژیک را دریافت نمایند.
  • ویزای بلژیک برای بازدید های رسمی: ویزایی برای هیئت نمایندگان دولت جهت سفر به بلژیک برای ملاقات های رسمی
  • ویزای بلژیک برای رویدادهای فرهنگی، ورزشی و فیلم و سینما: افرادی که قصد دارند در رویداد هایی خاص نظیر فعالیت های فرهنگی یا ورزشی در بلژیک شرکت کنند می بایست جهت اخذ این نوع ویزا اقدام نمایند.

بلژیک ـ ویزای بلژیک ـ مهاجرت به بلژیک

ویزای بلژیک و مدارک لازم برای اقدام

جهت ورود به بلژیک نیازمند ویزای بلژیک هستید که با توجه به قصد تان از سفر باید جهت دریافت نوع مرتبطی از ویزا اقدام نمایید و برای نیل به این امر به مدارکی نیز نیاز خواهید داشت. با توجه به شرایط ویزای بلژیک، برای اخذ هرگونه ویزای کوتاه مدت بلژیک باید مدارک زیر را به سفارتخانه یا کنسولگری بلژیک ارسال نمایید:

  • فرم درخواست ویزا؛ تکمیل و امضا شده
  • ۲ عدد عکسی که در سه ماه اخیر مطابق با استانداردهای ذکرشده گرفته شده باشد
  • پاسپورت ؛ که حاوی حداقل دو صفحه خالی باشد و اعتبار آن ۳ ماه بیشتر از تاریخ خروج شما از بلژیک باشد
  • نسخه های قدیمی ویزای شما (درصورت وجود)
  • فرم ارجحیت زبان. مقامات بلژیکی این امکان را به شما داده اند که انتخاب کنید پرونده تان به کدام یک از زبان های ملی بلژیک (فرانسه، آلمانی یا هلندی) مورد بررسی قرار گیرد. در صورتی که انتخاب شما زبان انگلیسی است می بایست گزینه بدون الویت را انتخاب نمایید
  • بیمه مسافرتی شنگن برای بلژیک با پوشش حداقل ۳۰٫۰۰۰ یورو برای موارد اورژانسی پزشکی
  • نامه ای که در آن راجع به علت سفر به بلژیک و جزییات سفر توضیحی داده اید
  • اثبات محل اقامت
  • اثبات وضعیت مدنی فرد؛ مثل گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی مرگ همسر و غیره
  • اثبات تمکن مالی.

فرم درخواست ویزا ـ ویزا

ویزای بلژیک و وکیل متخصص ویزا

اخذ ویزای بلژیک جهت اقامت و دریافت تابعیت این کشور، نیازمند آگاهی و دانشی است که آن نیز مستلزم آشنایی باقواعد و قوانین کشور بلژیک است. جهت اخذ ویزای بلژیک در ابتدای امر باید هدف و قصد سفرتان را مشخص کرده و در راستای آن اقدام به درخواست ویزا نمایید. در این مسیر، مراجعه به وکیل متخصص ویزا که دارای تجربه و مهارت کافی باشد، انجام امور مربوط به ویزا را تسهیل می نماید. پیچیدگی برخی از طرق اخذ ویزا و کامل نبودن شرایط افراد، گاها سبب ردی ویزا شده و افراد را با مشکلاتی روبه رو خواهد کرد. در این گونه موارد وکیل معتبر و متخصص با داشتن تجربه کافی شما را یاری خواهد نمود. شما با تماس با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش می توانید با هم یاری وکلای معتبر و بین المللی اطمینان یافته و با طیب خاطر جهت دریافت انواع ویزا و اقامت بلند مدت اقدام نمایید.

موسسه مهاجرتی و وکیل مهاجرت

مشاوره مهاجرتی و ویزا
ویزاها و مصاحبه های موکلین

ویزای بلژیک و وقت سفارت ویزای بلژیک

متقاضیان اخذ ویزای بلژیک باید پیش از سفر به بلژیک، شروع به جمع آوری تمامی مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزاهای کوتاه مدت و یا بلند مدت نمایند. از تاریخ ۲ سپتامبر ۲۰۱۸ تمامی افرادی که تقاضای دریافت ویزای بلژیک را دارند می بایست مدارک خود را به مرکز درخواست ویزای VFS واقع در مرکز خرید هروی تهران ارسال نمایند. مرکز وک (VAC) با نام دیگر VFS ، شرکتی خصوصی می باشد که وظیفه جمع آوری و بررسی مدارک و اسناد و همین طور خدمات مربوط به ثبت تصویر چهره و اثر انگشت افراد متقاضی ویزا را انجام می دهد.

مدت زمان پردازش درخواست ویزای بلژیک به طور معمول تا ۱۵ روز به طول می انجامد، حال آن که ممکن است به علت تعدد درخواست ها و یا حساسیت پرونده شما تا ۳۰ روز، و یا در موارد فوق العاده به خصوص زمانی که سفارت بلژیک باید با سفارت یک یا چند کشور دیگر عضو شنگن مشورت نماید تا ۶۰ روز به طول بیانجامد. به همین دلیل نیاز است که از ۳ ماه پیش از تاریخ سفر خود، درخواست ویزای بلژیک را پر نمایید.

اطلاعات سفارت بلژیک در تهران ـ آدرس سفارت بلژیک

ویزای بلژیک و توصیه های مهم

اگر قصد مهاجرت به بلژیک و دریافت پاسپورت و یا ویزای بلژیک را دارید پیش از هر گونه اقدامی، شرایط و ویژگی های سایر کشورهای اروپایی منطقه شنگن مانند کشورهای آلمان، اتریش، سوییس و… را در مقایسه با این کشور حتما بررسی نمایید. در مورد امور سرمایه گذاری و ثبت شرکت و یا خرید سهام و شعب رستوران های زنجیره ای، توجه به شرایط اقتصادی کشور مورد نظر، نرخ بیکاری جهت کار حین تحصیل و یا پس از اتمام تحصیلات آکادمیک و پارامترهای سطح کیفی زندگی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. مقاله روبرو توسط متخصصان و کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش به رشته تحریر در آمده و هرگونه کپی برداری از آن شرعا و قانونا حرام است و به طور قطع مورد پیگرد و تعقیب قانونی قرار خواهدگرفت.

نکات بسیار مهم

هزینه های زندگی در بلژیک
اصول سرمایه گذاری خارجی
ویزای بلژیک و سخن پایانی

ویزای بلژیک و انواع ویزاهای کشور بلژیک و همینطور مدارک لازم به جهت اخذ ویزای بلژیک در این مقاله به صورت علمی و تخصصی مورد بررسی و تحلیل شما سروران گرامی قرار گرفت. اگر قصد مهاجرت به کشور بلژیک و اخذ ویزای بلژیک و اقامت آن را دارید حتما به این امر که نیاز به آشنایی با سه زبان هلندی، فرانسوی و آلمانی دارید نیز توجه داشته باشید. بنابراین پیشنهاد می کنیم حتما در ابتدا تمام مقاله های موجود در سایت های موسسه را که به این کشور و اخذ ویزای بلژیک مرتبط می باشند، مطالعه نموده و هم چنین اوضاع و شرایط اقتصادی و سطح کیفی زندگی این کشور را با سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا که با شرایط تقریبا آسان تر، امکانات بیشتر و بهتری در اختیارتان قرار می دهند مانند سوییس، اتریش، آلمان و… مقایسه نمایید. در انتهای این مقاله می توانید نظرات و دیدگاه های خودتان را با ما در میان گذاشته و یا با شماره های موجود در سایت تماس حاصل نموده و از مشاوره با مشاورین تلفنی ما بهره مند شوید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ