ویزای برزیل و بررسی شرایط اخذ انواع ویزای برزیل

ویزای برزیل ، نحوه اخذ اقامت و ویزای برزیل و هم چنین شرایط اولیه و مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا و پاسپورت کشور برزیل در این مقاله به صورت علمی و تخصصی مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت. انواع ویزای برزیل کدام است؟ آیا دریافت ویزای کاری برزیل برای ایرانیان امکان پذیر است؟ اخذ انواع ویزای برزیل از چه راه هایی ممکن است؟ ممکن است اخذ ویزا و اقامت کشور برزیل مورد سوال بسیاری از شما همراهان گرامی بوده باشد. در ادامه به تمامی سوالات شما عزیزان در این باب پاسخ خواهیم داد. به یاد داشته باشید که می توانید همواره در هر ساعتی از شبانه روز سوالات خود را در قسمت پرسش و پاسخ همگانی سایت ما درج بفرمایید تا در اسرع وقت به آن ها پاسخ داده شود. هم چنین می توانید همه روزه با مشاورین ما در موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تماس گرفته و از مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید. موضوعات زیر در ادامه بررسی خواهند شد:

ویزای برزیل
  • ویزای برزیل و شرایط عمومی
  • ویزای برزیل و انواع ویزا
  • ویزای تحصیلی برزیل
  • ویزای کاری برزیل
  • ویزای درمانی برزیل
  • ویزاهای بلند مدت برزیل
  • ویزاهای دیگر برزیل
  • ویزای برزیل و مدارک لازم برای اقدام
  • ویزای برزیل و وکیل متخصص ویزا
  • ویزای برزیل و وقت سفارت ویزای برزیل
  • ویزای برزیل و توصیه های مهم
  • ویزای برزیل و سخن پایانی

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

ویزای برزیل و شرایط عمومی

کشور برزیل ، با نام رسمی جمهوری فدراتیو برزیل کشوری جذاب و زیبا در آمریکای جنوبی است که از چندین ایالت تشکیل شده و پرجمعیت ترین و بزرگ ترین کشور قاره آمریکا نیز می باشد. از آنجایی که در گذشته این کشور مستعمره پرتغال بوده، تنها کشور این قاره است که زبان رسمی مردمانش پرتغالی است. پایتخت برزیل، شهر برازیلیا و پرجمعیت ترین شهر آن نیز سائو پائولو و واحد پول این کشور نیز رئال برزیل می باشد. تنوع آب و هوایی در برزیل بسیار گسترده است. عواملی از این دست و هم چنین منابع طبیعی غنی، آن را از سایر کشورها متمایز کرده است. برزیل با کشورهای نظیر اروگوئه، کلمبیا، آرژانتین و چندین کشور دیگر این قاره مرز مشترک دارد. اقتصاد این کشور بر پایه کشاورزی استوار بوده و از جمله مهم ترین صادرات آن سویا، قهوه و گوشت می باشد. کشور برزیل با دارا بودن حیات وحش متنوع و همین طور طبیعت بکر و زیبا سالانه میزبان تعداد بسیار زیادی گردشگر از سراسر دنیا می باشد. بخش اعظم اقتصاد این کشور نیز از طریق فوتبال تامین می گردد. بسیاری از فوتبالیست های مشهور جهان از این کشور پهناور و زیبا به دنیای فوتبال معرفی شده اند.

نقشه برزیل ـ برزیل کجاست؟ ـ برزیل بر روی نقشه

جهت اخذ پاسپورت برزیل می بایست ابتدا از طریق دریافت ویزای برزیل و اقامت این کشور اقدام نمود. پاسپورت برزیل در رده دوازدهم جهان قرار دارد. دارندگان این پاسپورت می توانند بدون ویزا به ۱۱۱ کشور دنیا سفر کنند. برای ورود به ۴۷ کشور در فرودگاه نیاز به ویزای فرودگاهی ( Visa on Arrivals ) خواهند داشت و برای ۴۰ کشور دیگر باید درخواست ویزا نمایند. در ادامه اعتبار پاسپورت برزیل را در کنار کشور هم رده آن مشاهده می فرمایید:

اعتبار پاسپورت برزیل ـ رنکینگ پاسپورت برزیل

اقامت برزیل

ویزای برزیل و انواع ویزا

ویزای برزیل مجوز ورود شما به کشور برزیل است. با توجه به نوع اقامتی که قصد دارید در این کشور داشته باشید، به ویزای مرتبط نیز نیاز خواهید داشت. دولت برزیل ۱۰ نوع ویزای مختلف را بسته به دلیل سفر شما ارائه کرده استکه این ویزای های برزیل به سه دسته تقسیم بندی می شود:

  • توریستی (VITUR)
  • موقت (VITEM)
  • دائم و دیپلماتیک / رسمی

به طور کلی برزیل سیاستی را در پیش گرفته که اگر هر کشوری شهروندان برزیل را بدون ویزا به کشور خود راه دهد، برزیل نیز شهروندان کشور مورد نظر را بدون نیاز به ویزا در کشور خود بپذیرد. شرایط ورود بدون روادید برای ویزای گردشگری و ویزای کسب و کار تا ۹۰ روز برای کشورهای بلغارستان (اتحادیه اروپا)، هنگ کنگ، ایسلند، ایرلند، اسرائیل، مراکش، نیوزلند، نروژ، روسیه، آفریقای جنوبی، ترکیه، انگلستان و واتیکان اعمال می گردد.

افراد تبعه سایر کشور ها که قصد سفر به برزیل را دارند، نیاز به ویزا خواهند داشت. نوع ویزا با توجه به نوع ورود فرد و هدف او از اقامت متفاوت خواهد بود. پروسه درخواست ویزا می تواند به صورت آنلاین انجام شود.

  • ویزای توریستی (VITUR): این نوع ویزای برزیل جهت گردشگری، بازدید از دوستان و بستگان و یا برای دانشمندان، استادان و محققان جهت شرکت در کنفرانس های فرهنگی، فن آوری و علمی و سمینار ها صادر می گردد. دارندگان ویزای توریستی برزیل مجاز نیستند در فعالیت هایی که از طریق آن درآمدی عایدشان شود، شرکت نمایند.
  • ویزای تجاری (VITEM-II): ویزای برزیل از نوع ویزای تجاری برای مسافرانی که جهت عقد قراردادهای وارداتی/صادراتی و یا بازدید از شرکت ها، عقد قراردادهای تبلیغاتی و یا ارزیابی فرصت های سرمایه گذاری قصد سفر به برزیل دارند، صادر می گردد.

ویزای برزیل ـ ویزای توریستی برزیل ـ ویزای تضمینی برزیل ـ تصویری از ویزای برزیل

ویزاهای موقت

  • ویزای موقت (VITEM-I) I:
  • دانشمندان، استادان، محققان، شرکت کنندگان در ماموریت های فرهنگی، فن آوری یا علمی. (نباید از طرف شرکت و یا سایر موسسات قانونی که در برزیل مستقر هستند مبلغی به عنوان مزد دریافت شود مگر در مواردی که این مزد و دریافت رسمی بوده و رسیدی ارائه شود)
  • کارآموزانی که بدون دریافت حقوق کار می کنند و همچنین دارندگان بورسیه های تحصیلی که در زمینه تخصص و حرفه شان در برزیل آموزش دریافت می کنند
  • دانشجویان بورسیه ای
  • تکنسین هایی که در زمینه عملیات و نگهداری ماشین آلات و تجهیزات تولید شده در برزیل آموزش دریافت می کنند
  • ورزشکاران آماتور، سن زیر ۲۱ سال، شرکت کننده در برنامه های آموزشی در برزیل
  • ارائه خدمات به یک نهاد مذهبی یا اجتماعی، بدون داشتن رابطه کاری با یک شرکت یا سایر شرکت های حقوقی که در برزیل مستقر هستند.

دارندگان این ویزا مجاز به شرکت در فعالیت هایی که از طریق آن درآمدی کسب نمایند، نیستند.

  • ویزای موقت (VITEM-II) II:
  • مسافران با اهداف کسب و کار، مگر در مواردی که سفرشان شامل ارائه خدمات در زمینه طبیعت در برزیل باشد (که در ان صورت ویزای Vitem V اجباری خواهد بود). این نوع ویزای برزیل برای افرادی که دارای قراردادهای واردات یا صادرات عقد شده هستند، و یا قصد بازدید از شرکت ها، برقراری رابطه تجاری و یا بررسی فرصت های سرمایه گذاری را در برزیل دارند صادر می گردد.
  • گروه خبرنگاران جهت پوشش رسانه ای و فیلم برداری
  • خدمه پرواز / کشتی که کارت خدمت بین المللی ندارند
  • افرادی که جهت سرپرستی از یک کودک برزیلی قصد ورود به کشور دارند

  • ویزای موقت (VITEM-III) III:
  • مشارکت در مسابقات ورزشی و یا اجراهای نمایشی با منفعت مالی

  • ویزای موقت دانشجویی (VITEM-IV) IV:
  • جهت ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و یا تحصیلات تکمیلی در برزیل.

  • ویزای موقت (VITEM-V) V:
  • ارائه خدمات به دولت برزیل ناشی از یک توافق یا قرارداد بین المللی که یک سمت آن برزیل باشد
  • قرارداد کاری با شرکت یا نهاد قانونی دیگر مستقر در برزیل
  • خدمات فنی ناشی از قرارداد، توافقنامه همکاری، قرارداد خدمات و یا مشابه آن با یک شرکت خارجی که به صورت قانونی امضا شده باشد
  • آموزش حرفه ای، بدون رابطه کاری، بلافاصله پس از اتمام آموزش فنی و حرفه ای و یا تحصیلات دانشگاهی
  • اقامت پزشکی در موسسه آموزشی معتبر تایید شده توسط وزارت آموزش و پرورش
  • کارکنان شرکت های خارجی که در برزیل به عنوان کارورز یا کارآموز در یک شعبه برزیلی آن شرکت مشغول به کار باشند، در صورتی که این شرکت خارجی به طور انحصاری حقوق ایشان را خارج از برزیل پرداخت نماید
  • استادان خارجی و یا استادانی که قصد سفر به برزیل برای شرکت در دوره های آموزشی در زمینه آموزش زبان خارجی را دارند.
  • اعضا و خدمه کشتی های خارجی که برای کار در آب های تحت اختیار برزیل به این کشور سفر می نمایند
  • اعضا و خدمه کشتی های خارجی که برای کار در کشتی های ماهی گیری که توسط شرکت های برزیلی اجاره می شوند، به برزیل سفر می کنند
  • اعضا و خدمه و یا سایر متخصصینی که جهت فعالیت های با درآمد قصد سفر به برزیل را دارند.

  • ویزای موقت (VITEM-VI) VI:

خبرنگاران رسانه ها

  • ویزای موقت (VITEM-V) V:

برای سفر به دلیل اهداف مذهبی _ مسیحی برای مبلغان این دین

پرچم برزیل ـ ویزای برزیل ـ مهاجرت به برزیل ـ سفر به برزیل ـ اقامت برزیل

ویزای تحصیلی برزیل

تحصیل در برزیل همواره چشم اندازی جالب و جذاب برای بسیاری از دانشجویان داشته است چرا که برزیل کشوری است با فرهنگ ها، زبان ها، رنگ ها، ادیان و آثار تاریخی گسترده. برای دانش آموزان و دانشجویانی که مایل به تحصیل در برزیل هستند برنامه های مختلفی در دسترس است که شامل دوره های دبیرستان، کارورزی، دوره های داوطلبانه، دوره های زبان و دوره های دانشگاهی می باشد.

مهاجرت تحصیلی ـ ویزای تحصیلی ـ تحصیل در خارج از کشور

جهت تحصیل در این کشور ابتدا می بایست جهت دریافت ویزای برزیل اقدام نمایید. برزیل دارای تعداد بسیار زیادی از مدارس عالی و دانشگاه هاست. برزیل هم چنین دوره های تحصیلات رایگانی را در دانشگاه ها و تنها برای شهروندان خود ارائه می دهد. جهت ورود به دانشگاه در برزیل متقاضیان می بایست ابتدا در آزمون ورودی آن که با نام Vestibular  شناخته می شود و حدود ۱ تا ۵ روز طول می کشد، شرکت نمایند. این آزمون یک بار در سال برگزار می شود که البته برخی از دانشگاه ها ممکن است دو بار در سال این آزمون را اجرا نمایند. از آنجا که دانشگاه های دولتی برزیل رایگان هستند و تنها تعداد محدودی از دانشجویان را می پذیرند، بنابراین رقابت در  Vestibular بسیار بالاست.

 دوره های کارشناسی در برزیل تقریبا بین ۳ تا ۶ سال با توجه به نوع رشته به طول می انجامد و با نام Bacharelado شناخته می شود. معلمان مشتاق می توانند مدرک لیسانس (licciatura) را دریافت نمایند که حدود ۳ تا ۴ سال طول می کشد در حالی که دوره های فنی یا (tecnologia) دوره های تخصصی تری مانند مدیریت توریسم و یا صنایع کشاورزی را ارائه کرده و بین ۲ تا ۳ سال به طول می انجامد. حداقل آیلتس مورد نیاز جهت تحصیل آیلتس ۶ است که هیچ Band Score آن زیر ۵/۵ نباید باشد.

طول دوره های کارشناسی ارشد به طور معمولا بین ۱ تا ۲ سال بوده و به نام mestrado شناخته می شود. این دوره ها جهت آماده سازی برای تحقیقات بوده و همانند برنامه های کارشناسی ارشد در سایر کشورها، شامل یک بخش آموزشی و یک دوره تحقیقاتی می باشد. برای شرکت در این دوره های شما نیاز دارید که:

  • در آزمون ورودی شرکت کنید
  • پایان نامه بنویسید
  • سابقه آموزشی خوبی داشته باشید
  • واحد های مورد نظر دوره را پیشتر پاس کرده باشید.

تحصیل در خارج از کشور ـ مهاجرت تحصیلی ـ ویزای تحصیلی

دوره های PHD یا دکترا که با نام doutorado در برزیل شناخته می شود به طور معمول بین ۳ تا ۴ سال طول می کشد. جهت شرکت در دوره های دکتری پیش نیازهایی وجود دارد. یکی از این موارد داشتن سوپروایزر یا استاد راهنما در دانشگاه مورد نظر است. استاد راهنما با شما مصاحبه ای خواهد داشت و تایید وی جهت اخذ پذیرش شما مورد نیاز می باشد. از موارد دیگر نیز می توان به داشتن مقالات ISI و معدل بالا و مدرک آیلتس اشاره کرد.

برای دریافت ویزای تحصیلی مدارک زیر مورد نیاز خواهد بود:

  • پاسپورت معتبر برای حداقل ۶ ماه
  • فرم درخواست ویزا (Pedido de Visto)
  • دو عدد عکس پاسپورتی
  • عدم سوء سابقه اصل و کپی
  • تمکن مالی
  • معاینه پزشکی و کارت واکسیناسیون تب زرد
  • نامه پذیرش

در ادامه رتبه بندی برترین دانشگاه های برزیل را مشاهده می نمایید:

لیست معرفی رتبه بندی برترین دانشگاه های برزیل

تحصیل در برزیل

ویزای کاری برزیل

جهت کار در برزیل و دریافت حقوق نیاز دارید که اجازه اقامت موقت یا دائم و نیز ویزای کاری این کشور را دریافت نموده باشید. از آنجایی که بدون داشتن دعوت نامه شغلی یا همان نامه Job Offer امکان اخذ ویزا برای ایرانیان وجود ندارد، بدین منظور می بایست در ابتدا نسبت به تهیه این نامه پیشنهاد شغلی نیز اقدام فرمایید. از آنجایی که اقتصاد برزیل به تازگی رو به رشد بوده و نرخ بیکاری این کشور در چند سال اخیر افزایش داشته و در سال ۲۰۱۸،  ۱۲٫۵۴ درصد بوده است، اخذ این نوع ویزای برزیل و اجازه کار در این کشور آسان به نظر نمی رسد. اکثر فرصت های شغلی برزیل در دسترس شهروندان این کشور و یا شهروندان کشورهای همسایه آن در آمریکای جنوبی است. علاوه بر این، افرادی که قصد کار در این کشور را دارند باید بدانند که تسلط به زبان آرژانتینی از دیگر الزامات می باشد. در ادامه توجه شما را به نرخ بیکاری این کشور جلب می نماییم.

نمودار نرخ بیکاری برزیل

کار در برزیل

ویزای درمانی برزیل

ویزای درمانی یکی از انواع ویزاست که جهت تکمیل دوره های درمانی پزشکی برای متقاضیان آن صادر می گردد. جهت دریافت این نوع ویزای برزیل شما باید با ارائه اسناد و مدارک کافی ثابت کنید که امکان ادامه درمان شما در کشور خودتان مقدور نیست و نیازمند آن هستید که روند درمان خود را در کشور برزیل ادامه دهید و از امکانات پزشکی و بیمارستانی این کشور استفاده نمایید. این نوع ویزای برزیل در واقع یک ویزای موقت است که امکان صدور برای افراد با ملیت های مختلف را دارد. ویزای درمانی برزیل به مدت ۹۰ روز اعتبار دارد اما اگر نیاز دارید که بیش از این مدت در برزیل اقامت داشته باشید باید در عرض ۳۰ روز از اولین ورودتان به کشور در اداره پلیس فدرال برزیل ثبت نام نمایید. مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای درمانی برزیل عبارتست از:

  • فرم پر شده درخواست ویزا
  • پاسپورت با ۶ ماه اعتبار و دو صفحه خالی
  • کپی از بلیط و اطلاعات سفر که باید شامل تاریخ ورود و خروج شما، شماره پرواز، برنامه سفر، خرید بلیط و نام کامل مسافر باشد
  • نامه تمکن مالی جهت اقامت در برزیل
  • مدارک و اسناد پزشکی
  • اثبات توانایی مالی جهت پرداخت هزینه های درمان پزشکی در برزیل
  • نامه دکتر معتمد یا کلینیک یا بیمارستان که نشان دهد روند درمان شما بر سیستم بهداشت برزیل باری تحمیل نمی کند.

ویزای درمانی ـ مهاجرت برای درمان ـ درمان در خارج از کشور

ویزاهای بلند مدت برزیل

ویزای دائم برزیل می تواند به اتباع خارجی که به مدت ۲ سال یا بیشتر در این کشور زندگی کرده باشند و یا به اتباع خارجی که با یک شهروند برزیلی که دارای اقامت دائم یا تابعیت این کشور ازدواج کرده اند، اعطا می شود. افراد بازنشسته که به طور منظم مستمری دریافت می کنند یا کارکنان واجد شرایط و یا اساتید، دانشمندان یا محققین یا مدیران، سرمایه گذاران یا مدیران شرکت های واقع در ZPE (منطقه تجارت آزاد) نیز واجد شرایط این نوع ویزا هستند.

ویزای دائم برزیل ۳ سال پس از صدور مجددا بررسی می گردد؛ بنابراین توصیه می شود که حتما به طور منظم به این کشور سفر کرده و در آن حضور داشته باشید تا جهت دریافت مجدد این ویزا دچار مشکل نگردید. گفتنی است که پس از داشتن ۴ سال اقامت دائم شخص می تواند برای گرفتن پاسپورت برزیل درخواست کند.

ویزاهای زیر نیز از دسته ویزاهای دائم می باشند:

  • الحاق به خانواده
  • انتقال محل اقامت پس از بازنشستگی
  • سرمایه گذاری شخصی در برزیل
  • انتقال درون شرکتی به عنوان مدیر، هیئت رئیسه و یا کارفرما
  • مدیران یا گرداننده سازمان مذهبی یا اجتماعی
  • پیشنهاد کار در یک موسسه تحقیقاتی، علمی و یا دانشگاهی در برزیل بر مبنای تخصص و تجربه

فرم درخواست ویزا ـ ویزا ـ ویزای تضمینی ـ هزینه اخذ ویزا ـ چگونه ویزا بگیریم؟

ویزاهای دیگر برزیل

علاوه بر ویزاهای ذکر شده در فوق، ویزاهای زیر نیز بر حسب نوع ورود و نیاز متقاضیان جهت ورود به کشور برزیل صادر می گردد:

  • ویزای دیپلماتیک و یا سفر های رسمی: جهت سفر های اعضای هیئت دولت و مقامات رسمی یک کشور صادر می گردد.
  • ویزای کنفراس: این نوع ویزای برزیل برای مدت زمان ۳ ماه معتبر بوده و فرد با داشتن آن می تواند چندین بار به کشور ورود نماید.
  • ویزای محققین: این ویزا جهت ورود محققینی که برای انجام امور پژوهشی قصد ورود به برزیل دارند، صادر می گردد.
  • ویزای سرمایه گذاری: ویزای سرمایه گذاری جهت ورود فرد سرمایه گذار برای آنکه بتواند مبلغ قابل توجهی را در این کشور سرمایه گذاری نماید، صادر می گردد. به جهت دستیابی به اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله ای با عنوان سرمایه گذاری در برزیل از همین وبسایت مراجعه نمایید.
  • ویزای ازدواج: افراد خارجی که با یک شهروند برزیلی ازدواج کرده اند می توانند برای دریافت این ویزا درخواست دهند. این ویزای برزیل بر حسب ازدواج هیچ محدودیت زمانی ندارد. زوج می تواند هر زمانی پس از ثبت ازدواج برای دریافت این ویزا درخواست خود را ارائه نماید.

ویزا ـ ویزای تضمینی ـ شرایط اخذ ویزا ـ چگونه ویزا بگیریم؟

ویزای برزیل و مدارک لازم برای اقدام

همان گونه که پیشتر گفته شد با توجه به نوع ورودتان به برزیل نیازمند آن هستید که نوع مناسبی از ویزای برزیل را دریافت نمایید. جهت دریافت ویزای برزیل می بایست مدارک و اسناد مورد نیاز اخذ ویزا را با توجه به نوع درخواست خود به کنسولگری این کشور ارائه نمایید. مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی برزیل به صورت زیر می باشد:

  • پاسپورت معتبر با حداقل ۶ ماه اعتبار و دو صفحه خالی جهت ویزا
  • کپی پاسپورت
  • پاسپورت های قدیمی (در صورت وجود)
  • عکس پاسپورتی ۴*۳
  • شناسنامه
  • بلیط رفت و برگشت
  • نامه اشتغال به کار و یا اشتغال به تحصیل
  • نامه تمکن مالی
  • نامه رزرواسیون هتل
  • رسید پرداخت هزینه ویزا به مبلغ ۸۰ $
  • فرم درخواست ویزا

ویزا ـ پاسپورت ـ فرم درخواست ویزا ـ چگونه ویزا بگیریم؟

ویزاها و مصاحبه های موکلین
خدمات مهاجرتی با کمترین هزینه و رایگان

ویزای برزیل و وکیل متخصص ویزا

اخذ ویزای کشورها نیاز به دارا بودن ویژگی ها و ارائه مدارکی دارد که با توجه به نوع ورود و اقامت شرایط متفاوت خواهد بود. همواره توصیه می کنیم جهت اقدام در رابطه با امور حقوق بین الملل از متخصصان و کارشناسان مجرب امر کمک بگیرید. وکیل متخصص ویزا که در زمینه قوانین کشورهای مختلف اطلاعات کامل دارد، به شما کمک می کند تا در جریان اقدام و اخذ ویزای برزیل همواره با دیدی باز قدم برداشته و با آگاهی کامل وتسلط کافی به بررسی قوانین این مهم بپردازید. موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش با سال های طولانی تجربه در زمینه اخذ اقامت و ویزای کشورهای مختلف جهان و هم چنین برخورداری از متخصصان مجرب و همکاری با وکلای بین المللی مطرح دنیا، می تواند یاری رسان شما سروران گرامی در زمینه امور مهاجرتی باشد. در صورت نیاز به رزرو تایم مشاوره می توانید با مشاورین ما تماس حاصل نمایید.

وکیل متخصص اخذ ویزا

ویزای برزیل و وقت سفارت ویزای برزیل

جهت سفر به این کشور به ویزای برزیل نیاز خواهید داشت. برای دریافت ویزای برزیل می بایست مدارک مورد نیاز ویزا را پیش از سفر تهیه نمایید. جهت دریافت ویزای برزیل فرد متقاضی ویزا باید شخصا با در دست داشتن مدارک و اسناد مورد نیاز با حضور در سفارت این کشور در شهر تهران درخواست خود را ارائه نماید. در ادامه اطلاعات سفارت این کشور را مشاهده می فرمایید:

آدرس و راههای ارتباطی با سفارت برزیل

اطلاعات کنسولگری و سفارت برزیل

ویزای برزیل و توصیه های مهم

افرادی که قصد مهاجرت و اخذ ویزای برزیل را دارند، می بایست جهت تعیین وقت با در دست داشتن مدارک شان به سفارت این کشور در تهران به آدرسی که گفته شد مراجعه نمایند. در تمامی مراحل پر کردن کامل و درست فرم درخواست ویزای برزیل از اهمیت برخوردار است. به جهت پیچیدگی هایی که در روند درخواست ویزا وجود دارد پیشنهاد می کنیم که از تجربیات وکیل معتبر در این امر برخوردار شوید. جهت مهاجرت به برزیل یکی از دغدغه های افراد، یادگیری زبان پرتغالی است به خصوص افرادی که جهت کار قصد مهاجرت به این کشور را دارند باید حتما این نکته را مدنظر قرار دهند. توصیه می کنیم پیش از هرگونه اقدامی در مورد برزیل بیشتر تحقیق کرده و شرایط آن را با سایر کشورهای پیشرفته اروپایی مقایسه نمایید. موسسه حقوقی ملک پور همکار MIE اتریش می  تواند یاری رسان شما سروران در امر مهاجرت باشد. هم چنین توصیه می کنیم با تهیه محصول ویدئویی راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت که تماما توسط جناب استاد امیر محمد ملک پور و تیم MIE تهیه گردیده، با تمامی روش های مهاجرتی آشنا شده و مانند یک وکیل در این راه گام بردارید.

نکات مهم

ویدئوی راهنمای گام به گام انتخاب مسیر مهاجرت

ویزای برزیل و سخن پایانی

ویزای برزیل و روش های اخذ انواع مختلف ویزاهای این کشور به طور مفصل در نوشتار فوق مورد بررسی قرار گرفت. همان طور که از مطالب فوق دریافتید امکان اخذ ویزای برزیل از روش های مختلفی مانند توریستی، تحصیلی، کاری و… امکان پذیر است. در عین حال که برزیل کشوری پهناور و زیبا با آب و هوای مناسب است و از دانشگاه های معتبری نیز برخوردار است اما گزینه مناسبی برای مهاجرت نمی باشد چرا که پس از دریافت ویزای برزیل یکی از دغدغه های مهاجرین به این کشور چالش یادگیری زبان پرتغالی است. اگر برای کار به این کشور مهاجرت می نمایید، نیز توجه به این نکته حائز اهمیت است که بدون داشتن نامه پیشنهاد شغلی امکان دریافت ویزای برزیل از طریق کار امکان پذیر نمی باشد. بنابراین توصیه می کنیم پیش از هرگونه اقدامی برای آنکه بتوانید با آگاهی کامل در این راه قدم بردارید با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه MIE اتریش تماس تلفنی حاصل کرده و از مشاوره رایگان تلفنی با کارشناسان ما بهره مند گردید. هم چنین می توانید در انتهای این نوشتار در قسمت دیدگاه ها نظرات خود را ثبت کرده و در کمترین زمان ممکن به پاسخ برسید. بعلاه این امکان برای شما فراهم است که در قسمت پرسش و پاسخ همگانی سوالات خود را مطرح کرده و پاسخ آن ها را دیافت نمایید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ