ویزای ایتالیا و بررسی آن

ویزای ایتالیا ، راه های ورود به ایتالیا و مهاجرت به این کشور از طریق انواع ویزا و اخذ پاسپورت ایتالیا در مقاله پیش رو مورد تحلیل دقیق و علمی قرار می گیرد. انواع ویزاهای ایتالیا کدام است؟ مدارک مورد نیاز اخذ ویزای ایتالیا به چه صورت است؟ راه های اخذ ویزای کاری ایتالیا چگونه است؟ آیا امکان اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا وجود دارد؟ از طریق چه نوع ویزاهایی می توان در نهایت موفق به اخذ پاسپورت ایتالیا شد؟ در این مقاله به این سوالات و دیگر سوالات شما عزیزان در مورد ویزای ایتالیا پاسخ داده خواهد شد. همچنین می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص انواع ویزای ایتالیا و نحوه ی اخذ اقامت و پاسپورت ایتالیا با مشاورین و کارشناسان زبده ما در موسسه حقوقی ملک پور ، همکار MIE اتریش  تماس حاصل فرمایید و از خدمات مشاوره ی تلفنی رایگان کارشناسان ما بهره­مند گردید. در ادامه مقاله به بررسی مبسوط مباحث ذکر شده در ذیل خواهیم پرداخت :

ویزای ایتالیا
  • ویزای ایتالیا و شرایط عمومی
  • ویزای ایتالیا و انواع ویزا
    • A
    • B
    • C
    • D
  • ویزای تحصیلی ایتالیا
  • ویزای کاری ایتالیا
  • ویزای درمانی ایتالیا
  • ویزاهای بلندمدت ایتالیا
  • ویزاهای دیگر ایتالیا
  • ویزای ایتالیا و مدرک لازم برای اقدام
  • ویزای ایتالیا و وکیل متخصص ویزا
  • ویزای ایتالیا و وقت سفارت ویزای ایتالیا
  • ویزای ایتالیا و توصیه های مهم
  • ویزای ایتالیا و سخن پایانی

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی، شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس گرفته و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی نمایند.

ویزای ایتالیا و شرایط عمومی

ایتالیا کشوری است در جنوب اروپا که از دو جزیره ی سیسیل و ساردنی در دریای مدیترانه و شبه جزیره ایتالیا تشکیل شده است. پایتخت این کشور رم می باشد. زبان رسمی مردم این کشور ایتالیایی است. ایتالیا کشوری با دو آب و هوای کاملا متفاوت در مناطق ساحلی و کوهستانی است. به طور کلی ایتالیا کشوری با آب و هوای معتدل است. نمودار زیر آب و هوای ایتالیا را در زمان های مختلف سال نشان می دهد.  بسیاری از افراد امروزه به دنبال مهاجرت و سفر به ایتالیا و اخذ ویزای ایتالیا می باشند. ویزای ایتالیا بسته به دلیل سفر به ایتالیا می تواند متفاوت باشد که در ادامه انواع ویزای ایتالیا به تفصیل بیان می شود.

نمودار وضعیت آب و هوایی ایتالیا

کشور ایتالیا از لحاظ اقتصادی در وضعیت مناسبی قرار ندارد. یکی از فاکتورهای نشان دهنده شرایط اقتصادی کشور ایتالیا تولید ناخالص داخلی این کشور است. نمودار زیر نرخ تولید ناخالص داخلی کشور ایتالیا را در سال های ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ نشان می دهد.

نمودار تولید ناخالص داخلی ایتالیا

راههای مهاجرت به ایتالیا

ویزای ایتالیا و انواع ویزا

یکی از نکات کلیدی در مهاجرت یا سفر به ایتالیا انتخاب صحیح نوع ویزا است. در این بخش به بررسی انواع ویزاهای ایتالیا پرداخته می شود. به طور کلی ویزاهای کشورهای عضو شنگن که ایتالیا جز آن ها می باشد بر اساس مدت زمان ویزا و دلیل ورود به کشور مورد مهاجرت به ۴ دسته تقسیم می شوند. ویزاهای نوع A, B, C و D انواع این ویزاها می باشند. در ادامه به تفصیل شرایط اخذ این ویزاها ذکر شده است.

  • ویزای نوع A

ویزای نوع A ویزایی است که به افراد این امکان را می دهد که حمل و نقل هوایی از طریق حوزه ی شنگن را داشته باشند. لازم به ذکر است که با در دست داشتن این ویزا امکان خروج از فرودگاه و تردد در خارج از فرودگاه وجود ندارد.

  • ویزای نوع B

ویزای نوع B مخصوص افرادی است که قصد سفر از مبدا به مقصد خود را از طریق کشورهای عضو حوزه ی شنگن دارند. به عبارتی سفر آن ها به گونه ای است که کشورهای عضو شنگن به عنوان محلی جهت عبور و رسیدن به مقصدشان قرار می گیرد. مدت زمان این ویزا نهایتا ۵ روز می باشد. این نوع ویزا زیردسته ی ویزاهای کوتاه مدت قرار می گیرد.

  • ویزای نوع C

ویزای نوع C مختص افرادی است که قصد اقامت در حوزه ی شنگن را برای مدت زمان مشخصی دارند. این نوع ویزا جز ویزاهای کوتاه مدت محسوب می شود. نهایت مدت زمان این ویزا ۹۰ روز می باشد. این ویزا می تواند بسته به تاریخچه سفر (travel history) فرد  ویزای یک ساله، دو ساله، سه ساله و ۵ ساله باشد. انواع ویزاهای نوع C در زیر بیان شده است.

۱– Single Entry Visa (یک ورودی): در این نوع ویزا امکان رفت و آمد در طول مدت زمان ویزا وجود ندارد. به این معنی که فرد تنها یک بار اجازه ی ورود خواهد داشت. لذا در صورتی که فرد از کشور خارج شود، امکان ورود مجدد تحت این ویزا را نخواهد داشت.

۲- :Double Entry Visa در این نوع ویزا شخص اجازه دوبار ورود به حوزه ی شنگن را خواهد داشت. در حقیقت یک بار اجازه خروج را خواهد داشت.

۲-Visa  Multiple Entry: در این نوع ویزا فرد امکان رفت و آمد در طول مدت زمان ویزای خود را خواهد داشت.

ویزای توریستی ایتالیا

ویزای توریستی ایتالیا

  • ویزای نوع D

این نوع ویزا مختص افرادی است که با هدف تحصیل یا کار برای مهاجرت به کشورهای عضو حوزه ی شنگن از جمله ایتالیا اقدام می نمایند. این ویزا جز ویزاهای بلند مدت محسوب می شود. مدت زمان این ویزا بالای ۹۰ روز می باشد. افرادی که برای این ویزا اقدام می نمایند امکان سفر در کل حوزه ی شنگن را خواهند داشت. آن ها می توانند به مدت نهایتا ۹۰ روز در مدت زمان نیم سال در حوزه شنگن و خارج از کشوری که اقدام کرده اند باشند. نام دیگر این نوع ویزا ویزای ملی (national visa)  است.

ویزای شنگن

ویزای تحصیلی ایتالیا

ویزای تحصیلی مختص افرادی است که با هدف تحصیل یا انجام امور تحقیقاتی قصد سفر به ایتالیا را دارند. به طور کلی افرادی که شامل این ویزا می شوند در زیر ذکر شده است.

  • افراد زیر ۱۸ سال که قصد تحصیل در مدارس ایتالیا را دارند.
  • افرادی که قصد تحصیل در دانشگاه های ایتالیا در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا را دارند.
  • افرادی که قصد انجام تحقیقات در یک مرکز تحقیقاتی، دانشگاه و یا موسسه ای آموزشی دارند.

در ادامه به طور کلی شرایط تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی توضیح داده می شود.

  • تحصیل در مدارس ایتالیا

افراد بین ۶ الی ۱۹ سال امکان تحصیل در مدارس ایتالیا را خواهند داشت.

  • تحصیل در مقطع کارشناسی در ایتالیا

مدت زمان تحصیل در مقطع کارشناسی در ایتالیا ۴ سال است. این دوره ها به دو زبان انگلیسی و ایتالیایی برگزار می گردد. برای تحصیل در مقطع کارشناسی به زبان ایتالیایی که تقریبا به صورت رایگان است، فرد باید معدل بالا دیپلم، حداقل نمره تعیین شده در یک سری از دروس تعیین شده توسط دانشگاه و مدرک زبان ایتالیایی در حد B1 را ارائه دهد. همچنین در صورتی که فرد متقاضی تحصیل به زبان انگلیسی باشد باید دارای مدرک زبان انگلیسی در حد آیلتس ۶ باشد.

  • تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

مقطع کارشناسی ارشد در ایتالیا ۲ ساله است. در این مقطع نیز امکان تحصیل به دو زبان ایتالیایی و انگلیسی وجود دارد. تحصیل به زبان ایتالیایی رایگان می باشد. مدارک مورد نیاز برای بهره مندی از تحصیل رایگان در ایتالیا در مقطع کارشناسی ارشد مدرک زبان ایتالیایی B2، معدل بالا در مقطع کارشناسی و داشتن ریز نمرات بالا می باشد. همچنین امکان تحصیل به زبان انگلیسی در صورت داشتن مدرک زبان انگلیسی در حد آیلتس ۶٫۵ و داشتن معدل بالا امکان پذیر است. تحصیل به زبان انگلیسی در این مقطع در حدود ۱۳ هزار یورو می باشد که بسته به دانشگاه و رشته ی مورد تقاضا می تواند بالاتر یا پایین تر باشد. امکان کار در حین تحصیل در این مقطع به مدت ۲۰ ساعت در هفته وجود دارد.

  • تحصیل در ایتالیا در مقطع دکترا

مقطع دکترا در ایتالیا بین ۳ الی ۴ سال است. در این مقطع نیز تحصیل به دو زبان انگلیسی و ایتالیایی ممکن می باشد. افراد برای تحصیل در این مقطع نیاز به مدرک زبان انگلیسی در حد آیلتس ۷، مقالات ISI، معدل بالا در مقطع کارشناسی ارشد، پیش پروپوزال در مورد موضوع تحقیقاتی در مقطع دکترا، انگیزه نامه و یک استاد راهنما یا سوپروایزر دارند.

در جدول زیر دانشگاه های برتر ایتالیا ذکر شده است.

دانشگاههای معتبر ایتالیا

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تحصیل در ایتالیا بر روی لینکهای تحصیل در ایتالیا یا تحصیل پزشکی و دندان پزشکی در ایتالیا کلیک نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی ایتالیا
بورسیه تحصیلی ایتالیا
مهاجرت تحصیلی به ایتالیا

ویزای کاری ایتالیا

افرادی که قصد کار در کشور ایتالیا را دارند می توانند برای این نوع ویزا اقدام نمایند. یکی از شرایط اخذ این نوع ویزا داشتن نامه ی کاری یا job offer از یک کارفرمای ایتالیایی است. امکان دریافت نامه ی پیشنهاد کاری امری تقریبا دشوار است چرا که کارفرما در صورتی امکان ارائه نامه ی کاری به یک فرد بین المللی را دارد که به مدت ۳ ماه در کشور ایتالیا و به مدت ۳ ماه در کل اتحادیه اروپا شغل مورد نظر را آگهی کند. در صورتی که هیچ فرد مناسب و ماهری در موقعیت شغلی مورد نظر یافت نشد، کارفرما این امکان را دارد که فرد بین المللی را استخدام نماید. راه دریافت این نامه ی کاری اقدام از طریق آژانس های کاریابی و یا ارسال رزومه برای شرکت های مختلف می باشد. نمودار زیر نرخ بیکاری کشور ایتالیا را در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ نشان می دهد. با توجه به این موضوع که نرخ بیکاری کشور ایتالیا بالا می باشد و برابر با ۱۰% می باشد، امید برای اخذ پیشنهاد کاری از این کشور بسیار کم می باشد. بمنظور بدست آوردن اطلاعات دقیق تر و جامع در می توانید سری به لینک ویزای کاری ایتالیا بزنید.

نمودار نرخ بیکاری در کشور ایتالیا

کار در ایتالیا

ویزای درمانی ایتالیا

ویزای درمانی ایتالیا مخصوص افراد کشورهای جهان سوم است که قصد درمان در ایتالیا را دارند. این ویزا به فرد اجازه ورود کوتاه مدت و یا طولانی مدت را برای درمان می دهد. مدارک مورد نیاز برای اقدام برای این نوع ویزا در زیر ذکر شده است.

  • نامه ای که نشان دهد خدمات درمانی مورد نیاز برای درمان فرد درکشور مبدا وجود ندارد.
  • نامه ی مربوط به بیمارستان در مورد بیماری و لزوم درمان در ایتالیا در بیمارستان یا مرکز درمانی مورد نظر
  • نامه ی مربوط به بیمارستان یا مرکز درمانی در ایتالیا که مدت زمان درمان، زمان ورود و خروج شخص متقاضی در آن بیان شده باشد.
  • نامه ای که نشان دهد فرد ۳۰ درصد هزینه های درمان در ایتالیا را پرداخت کرده است، یا نامه ای که نشان دهد هزینه های فرد توسط یک سازمان و یا موسسه پرداخت خواهد شد.
  • نامه ی تمکن مالی برای پرداخت هزینه های درمان و هزینه های زندگی فرد و همراهش در مدت زمان ویزا
  • بیمه ی درمانی برای فرد همراه بیمار
  • ارائه ی بلیط برگشت برای فرد بیمار و همراهش

ویزای درمان ـ مهاجرت برای درمان

ایتالیا ـ مهاجرت به ایتالیا ـ ویزای ایتالیا

ویزاهای بلندمدت ایتالیا

ویزای بلند مدت ایتالیا که ویزایی بالای ۹۰ روز می باشد، شامل موارد زیر می باشد.

  • ویزای تحصیل
  • ویزای تحقیقاتی
  • ویزای درمانی
  • ویزا دیپلماتیک
  • ویزای پناهندگی
  • ویزا داوطلبی
  • ویزا برای دلایل مذهبی
  • ویزای اقامت تمکن مالی

نکات مثبت و مزایا

ویزاهای دیگر ایتالیا

از دیگر ویزاهای ایتالیا می توان به موارد زیر اشاره کرد

  • ویزای کوتاه مدت ایتالیا
  • ویزای توریستی: این ویزا شامل افرادی می شود که قصد سفر در ایتالیا و یا حوزه ی شنگن را دارند.
  • ویزای تجاری: این ویزا شامل افرادی می شود که قصد سفر به ایتالیا برای دلایل تجاری، عقد قرارداد و بررسی شرایط تجاری منطقه را دارند.
  • ویزای ورزشی: این ویزا شامل مربیان ورزشی و بازیکنان ورزشی که قصد شرکت در مسابقات و رقابت های ورزشی را دارند، می شود.
  • ویزای حمل و نقل فرودگاهی: افرادی که برای این نوع ویزا اقدام می نمایند تنها امکان ترانزیت از طریق شنگن را دارند. به عبارتی این افراد امکان ورود به حوزه شنگن را ندارند.
  • ویزای ملاقات: این ویزا شامل افرادی می شود که توسط یک سازمان خصوصی یا دولتی به عنوان یک مهمان در رویدادهای فرهنگی و علمی دعوت می شوند.
  • ویزای مذهبی: این ویزا شامل افرادی می شود که قصد شرکت در مراسم مذهبی و یا انجام فعالیتی مذهبی را دارند.
  • .ویزای بلندمدت ایتالیا
  • ویزای داوطلبی: این ویزا شامل افراد بین ۲۰ تا ۳۰ سال می شود. این افراد قصد انجام فعالیتی داوطلبانه به عنوان مثال در یک سازمان NGO را دارند.
  • ویزای تمکن مالی: این ویزا شامل افرادی می شود که امکان نشان دادن تمکن مالی خوب و نشان دادن درآمد ماهیانه کافی برای پرداخت خرج و مخارج زندگی خود در ایتالیا بدون کار کردن را دارند.
  • ویزای پناهندگی: شامل افرادی می شود که طبق کنوانسیون ژنو پناهنده محسوب شوند.
  • ویزای مذهبی: این ویزا شامل افرادی می شود که قصد شرکت در مراسم مذهبی و یا انجام فعالیتی مذهبی را دارند.

اخذ پاسپورت در مهاجرت به خارج از کشور ـ اخذ ویزا برای مهاجرت به خارج از کشور

ویزای ایتالیا و مدرک لازم برای اقدام

یکی از موارد مهم و اساسی در پروسه ی انواع ویزاهای ایتالیا و موفق شدن در امر اخذ ویزای ایتالیا تهیه ی صحیح مدارک است. در این قسمت  لیستی از مدارک مورد نیاز جهت اقدام برای ویزای ایتالیا ذکر شده است.

  • فرم درخواست ویزا
  • پاسپورت معتبر با اعتبار بالای ۳ ماه
  • عکس ۲ عدد مطابق با استانداردهای تعیین شده
  • ارائه ی نامه ی تمکن مالی متناسب با روش اقدامی
  • بیمه ی مسافرتی به میزان ۳۰ هزار یورو
  • ارائه ی مدارک برنامه ی سفر شامل تاریخ ورود و خروج
  • ارائه ی مدارک نشان دهنده ی محل سکونت (هتل، خوابگاه، اجاره خانه، سند مالکیت خانه)
  • مدارک مورد نیاز جهت اثبات نوع ویزای مورد تقاضا (به عنوان مثال نامه ی پذیرش دانشگاه در موارد ویزای تحصیل، نامه ی پیشنهاد کاری در موارد ویزای کاری، نامه ی بیمارستان کشور مبدا و مقصد در موارد ویزای درمانی و غیره)

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا

ویزای ایتالیا و وکیل متخصص ویزا

از آنجایی که اخذ ویزای ایتالیا امری است که نیاز به تخصص دارد، پیشنهاد می شود که فرد جهت پروسه ی اخذ ویزا از یک وکیل متخصص ویزا راهنمایی و مشاوره اخذ نماید. چرا که این روزها افراد زیادی را می بینیم که برای ویزا به طور شخصی اقدام نموده اند و به دلیل عدم اطلاعات کافی در جمع آوری مدارک مورد نیاز و نحوه ی چیدمان پرونده، با ردی ویزای مواجه شده اند. بدون شک رد شدن ویزا یک سابقه ی منفی در پرونده ی فرد خواهد بود. از این رو بهتر است فرد برای جلوگیری از این موضوع از ابتدا امر ویزای خود را به وکیل متخصص در این موضوع بسپارد. موسسه ی حقوقی ملک پور با ۱۵ سال سابقه در امر مهاجرت و رزومه ای درخشان در اخذ ویزا امکان مشاوره و راهنمایی به شما سروران گرامی را خواهد داشت. برای آشنایی بیشتر در این خصوص می توانید بر روی لینک مشاوره مهاجرتی و ویزا کلیک نمایید.همچنین برای آشنایی بیشتر در خصوص سابقه درخشان موسسه و ویزاهای اخذ شده می توانید بر روی لینک ویزاها و مصاحبه موکلین کلیک نمایید.

وکیل مهاجرت

ویزای ایتالیا و وقت سفارت ویزای ایتالیا

بدون شک افراد قبل از اقدام برای سفر خود به ایتالیا از هر کدام از روش های ذکر شده در بخش های قبلی نیاز به ارائه ی درخواست خود به کنسولگری ایتالیا دارند. مدت زمان پروسه ی اخذ ویزای ایتالیا امکان دارد ۳۰ یا ۶۰ روز طول بکشد. از این رو لازم است تا متقاضی تحصیل در ایتالیا ۳ ماه قبل از اقدام برای سفر به ایتالیا برای وقت سفارت خود اقدام نماید.

سفارت ـ آفیسر صدور ویزا

ویزای ایتالیا و توصیه های مهم

با توجه به توضیحات و بررسی های صورت گرفته در مورد انواع ویزاهای ایتالیا لازم به ذکر است در صورتی که متقاضی ویزای کاری ایتالیا هستید، بهتر است با توجه به شرایط نامساعد اقتصادی کشور ایتالیا و نرخ بالای بیکاری ایتالیا، کشور دیگری چون آلمان و اتریش که نرخ بیکاری بسیار کمی دارند را جهت اخذ ویزای کاری انتخاب نمایید. همچنین در مورد اخذ ویزای تحصیلی باید توجه داشت که فرد در صورتی می تواند در ایتالیا اقامت دائم و پاسپورت اخذ نماید که موفق به پیدا کردن کار پس از تحصیل شود. در غیر این صورت پس از اتمام ویزای تحصیلی مجبور به ترک کشور ایتالیا را خواهد داشت. از این رو بهتر است کشورهای دیگری چون هلند، دانمارک، اتریش، آلمان، کانادا و انگلیس را جهت تحصیل و اخذ ویزای تحصیلی و در نهایت اخذ پاسپورت  انتخاب نمود. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص پاسپورت ایتالیا بر روی لینک پاسپورت ایتالیا کلیک نمایید.

پاسپورت ایتالیا
مهاجرت به ایتالیا و شرایط زندگی در ایتالیا
ویزای ایتالیا و سخن پایانی

ویزای ایتالیا ، شرایط و قوانین دریافت انواع ویزای کشور ایتالیا و اخذ اقامت دائم و پاسپورت ایتالیا در این مقاله کاملا مورد بررسی دقیق و تحلیل صورت گرفت. همچنین مدارک مورد نیاز جهت اخذ انواع ویزای ایتالیا جهت راهنمایی شما عزیزان بیان شد. با توجه به بررسی های صورت گرفته در مورد فاکتورهایی چون نرخ بیکاری و شرایط اقتصادی کشور ایتالیا، بهتر است کشورهای دیگری چون آلمان، اتریش، هلند، دانمارک، کانادا و انگلیس که از شرایط اقتصادی بهتر و نرخ بیکاری کمتری بهره مند هستند به عنوان مقصد مهاجرت شما عزیزان انتخاب گردند. در صورت داشتن هرگونه سوال و پرسش در مورد ویزای ایتالیا و اخذ اقامت دائم، تابعیت و پاسپورت ایتالیا می توانید با مشاوران و کارشناسان زبده ی ما در موسسه ی حقوقی ملک پور تماس حاصل کنید و مشاوره ی تلفنی رایگان اخذ نمایید. به علاوه می توانید سوالات خود را در خصوص ویزای ایتالیا در بخش انتهایی این نوشتار یادداشت بفرمایید. مشاوران ما در اسرع وقت پاسخگوی شما عزیزان خواهند بود.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ