ویزای اتریش و بررسی آن

ویزای اتریش ، انواع ویزای کشور اتریش و مدارک مورد نیاز جهت اخذ این ویزا در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. از چه راه هایی می توان ویزای اتریش را دریافت کرد؟ شرایط اخذ ویزای اتریش چیست؟ پروسه تهیه مدارک مورد نیاز و تعیین وقت سفارت برای اخذ ویزای کشور اتریش چگونه انجام می پذیرد؟ در این مقاله کوشش شده است که به این سوالات و سوالات دیگر در زمینه اخذ ویزای کشور اتریش پاسخ داده و مهم ترین و اصلی ترین نکات پیرامون آن شرح داده شود. ویزای کشور اتریش انواع مختلفی دارد و به روش های مختلفی می توان این ویزا را دریافت کرد که در ادامه به آنها می پردازیم. در این مقاله که توسط متخصصین ما در موسسه حقوقی ملک پور گردآوری شده است، کلیه راه هایی که منجر به اخذ این ویزا می شود، مورد بررسی قرار خواهد گرفت. موسسه حقوقی ملک پور همکار MIE اتریش، با دارا بودن دفتر مرکزی در پایتخت این کشور، در شهر وین، آماده ارائه کلیه خدمات در خصوص اخذ ویزای اتریش می باشد.

در ادامه مقاله سرفصل ها زیر بررسی خواهد شد :

ویزای اتریش
  • ویزای اتریش و شرایط عمومی
  • ویزای اتریش و انواع ویزا
  • ویزای تایپ A
  • ویزای تایپ B
  • ویزای تایپ C
  • ویزای تایپ D
  • ویزای اتریش از طریق تحصیل
  • ویزای اتریش از طریق کار
  • ویزای اتریش از طریق درمان
  • ویزای اتریش و مدارک لازم و وقت سفارت
  • ویزای اتریش و وکیل متخصص

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

ویزای اتریش و شرایط عمومی

اتریش یکی از بهترین کشورهای عضواتحادیه اروپا می باشد که به صورت پیاپی در ۱۰ سال گذشته، پایتخت آن شهر وین، به عنوان بهترین شهر جهان شناخته شده است. بالا بودن سطح رفاه اجتماعی و ارائه خدمات اجتماعی در بالاترین سطح، همچنین کیفیت بالای زندگی، این کشور را به یکی از مقاصد مهم مهاجرتی و توریستی تبدیل کرده است. اتریش با قرارگیری در جایگاه هفتم به عنوان یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان شناخته می شود و همچنین عضو حوزه شینگن و عضواتحادیه اروپا می باشد. ویزای اتریش می تواند از نوع اقامتی یا توریستی باشد. اقامت در اتریش و اخذ ویزای اتریش می تواند از طریق کار، تحصیل، ثبت شرکت و خودحمایتی صورت گیرد و همچنین از طریق ویزای کوتاه مدت می توانید به این کشور وارد شوید.

اتریش بر روی نقشه

شاخص رضایت از زندگی اتریش در مقایسه با ایران

فایل ویدئویی موسسه حقوقی ملک پور در مورد اخذ اقامت اتریش

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در مورد اخذ اقامت اتریش

ویزای اتریش و انواع ویزا

با توجه به عضویت کشور اتریش در حوزه شنگن و همچنین اتحادیه اروپا، می توان گفت ورود به این کشور از طریق ویزای شنگن امکان پذیر می باشد. با دریافت این ویزا علاوه بر اتریش، شما می توانید به کلیه کشورهای حوزه شنگن نیز سفر کنید. این ویزا در ابتدا ممکن است در ابتدا ۱۴ روزه صادر شود؛ اما در غالب موارد سه ماهه صادر می گردد. انواع ویزاهای ورودی به حوزه شنگن و کشور اتریش به شرح زیر می باشد :

انواع ویزای شنگن

  • ویزای تایپ A

    دارنده این ویزا تنها مجاز می باشد که مسیر پرواز خود را تغییر دهد و به کشورهای خارج از شنگن سفر داشته باشد و حق خروج از فرودگاه کشورهای حوزه شنگن را ندارد.

  • ویزای تایپ B

    دارنده این ویزا مجاز است که به واسطه این ویزا از طریق زمینی به کشورهای خارج از شنگن سفر کند و همچنین دارنده این ویزا حق خروج از فرودگاه های کشورهای شنگن را دارد.

  • ویزای تایپ C

    این ویزا نوع اصلی ویزای توریستی می باشد و دارنده این ویزا می تواند به کل کشورهای حوزه شنگن سفر کند.

  • ویزای تایپ D

    این ویزا از نوع ویزاهای بلند مدت می باشد و دارنده این ویزا معمولا برای تحصیل در این کشور ها حضور دارند و نوع ویزا اقامتی می باشد و همچنین بازرگانان و تجاری که نیاز به حضور مداوم در این کشورها را دارند از این نوع تایپ ویزا استفاده می کنند.

شرایط اقامت اتریش
زندگی در اتریش

ویزای اتریش از طریق تحصیل

دریافت ویزای اتریش از طریق تحصیل نیز امکان پذیر است. دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در اتریش را دارند می توانند با داشتن شرایط مورد نظر، ویزای تحصیلی اتریش را دریافت کنند. از مزایای تحصیل در اتریش می توان به نظام آموزشی رایگان در این کشور اشاره کرد. همچنین متقاضی ویزای اتریش برای تحصیل در این کشور در حین تحصیل می تواند کار پاره وقت داشته باشد و پس از فارغ التحصیلی نیز به فرد اجازه داده می شود تا به مدت ۶ ماه تا یک سال در این کشور بماند و برای جستجوی شغل مرتبط با رشته تحصیلی اش اقدام نماید. در واقع ویزای اتریش از طریق تحصیل یکی از فرصت هاییست که شخص به واسطه آن می تواند به اقامت دائم این کشور دست یابد.

ویزای اتریش ـ ویزای تحصیلی اتریش

شرایط اخذ ویزای اتریش از طریق تحصیل برای متقاضیان، از مقطع ابتدایی امکان پذیر است. آغاز مقطع ابتدایی از شش سالگی می باشد و اخذ ویزای اتریش از طریق تحصیل برای متقاضیان زیر ۱۸ سال تنها در صورتی امکان پذیر است که شخص یک پذیرش از مدارس شبانه روزی این کشور داشته باشد و یا اینکه در این کشور شخص یک قیم داشته باشد .

ویزای اتریش از طریق تحصیل برای متقاضیان در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس نیز امکان پذیر است و تحصیل در این مقاطع نیز رایگان می باشد. شخصی متقاضی برای ورود به اتریش جهت تحصیل، نیاز به قبولی در دانشگاه سراسری در ایران را دارد و معمولا غالب رشته ها در این کشور نیاز به آزمون ورودی دارند. همچنین از فاکتورهای مهم برای تحصیل در دانشگاه های این کشور داشتن زبان آلمانی در سطح A2 می باشد و به شخص فرصت داده می شود تا با گذراندن دوره های زبان در این کشور خود را به سطح B2  برسانند و پس از آن وارد دوره ی تحصیلی خود گردد.

ویزای اتریش از طریق تحصیل، به واسطه پذیرش در دانشگاه های خصوصی با پرداخت شهریه ای بین ۸ تا ۱۵ هزار یورو نیز امکان پذیر است و شخص با ارائه مدرک زبان آیلتس می تواند برای تحصیل در دانشگاه های خصوصی این کشور اقدام نماید. همچنین تحصیل در مقطع دکترا در اتریش امکان پذیر است و شخص با دارا بودن یک رزومه قوی و داشتن یک استاد راهنما در این کشور و مدرک آیلتس ۷ می تواند برای اخذ پذیرش در مقطع دکترا اقدام نماید. نکته قابل توجه برای تحصیل در مقطع دکترا دریافت حقوق می باشد و با توجه به اینکه دانشجو در واقع در طول دوران تحصیل در این مقطع به صورت تخصصی بر روی یک پروژه کار می کند ، این دوران به عنوان سابقه کار برای فرد در نظر گرفته می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به مقاله ای با لینک ویزای تحصیلی اتریش از همین وبسایت مراجعه نمایید.

ویزای اتریش ـ شرایط اخذ ویزای شنگن

فایل ویدئویی موسسه حقوقی ملک پور در مورد نکات مهم تحصیل در اتریش

مقاله مرتبط

تحصیل در اتریش

ویزای اتریش از طریق کار

اخذ ویزای اتریش از طریق کار یکی از راه های پیش روی متقاضیان مهاجرت به این کشور می باشد. یکی از این راه ها اقدام از طریق ویزای جستجوی کار کشور اتریش می باشد؛ که اقدام برای این روش بر اساس سیستم امتیاز بندی است. فرد با توجه به مدرک تحصیلی، سن، سطح زبان انگلیسی یا آلمانی، سابقه کار و برخی دیگر از امتیازها می تواند در صورت کسب ۷۰ امتیاز از حداکثر ۱۰۰ امتیاز واجد شرایط برنامه نیروی کار فوق ماهر کشور اتریش شود و با اخذ ویزای جستجوی کار اتریش به مدت ۶ ماه وارد کشور اتریش شود و به دنبال کار بگردد. فرد پس از اشتغال به کار می تواند در خواست اقامت کاری دهد و پس از اشتغال به مدت ۳ سال یا بیشتر و پرداخت بیمه و مالیات می تواند در خواست اقامت دائم اتریش را به مبادی زیربط ارائه کند. یک روش دیگر که باز هم بر اساس امتیاز بندی می باشد اقدام برای فرصت های شغلی مهارتی و فنی مورد نیاز کشور اتریش می باشد، این فرصت های شغلی در اتریش با کمبود نیرو مواجه هستند. متقاضی می تواند با کسب ۵۵ امتیاز بر اساس سوابق شخصی و رزومه کاری خود واجد شرایط این روش شود و ویزای کاری اتریش را به مدت ۲۴ ماه دریافت نماید. جداول امتیاز بندی مربوط به ویزای کار اتریش به صورت زیر می باشد.

جدول امتیازات واجدین شرایط ویزای کار اتریش

جدول امتیازات واجدین شرایط ویزای کار اتریش (بخش مهارتی و فنی)

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به لینک ویزای کار اتریش و ویزای جستجوی کار اتریش مراجعه نمایید.

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در مورد ویزای کار اتریش ـ قسمت ۱

فایل صوتی موسسه حقوقی ملک پور در مورد ویزای کار اتریش ـ قسمت ۲

لیست مشاغل موردنیاز اتریش
کار در اتریش

ویزای اتریش از طریق ثبت شرکت و کار آفرینی

اخذ ویزای اتریش از طریق ثبت شرکت و کار آفرینی نیز امکان پذیر می باشد. البته لازم است بدانید در این روش شخص با کارت اقامت وارد می شود و از همان ابتدا یک کارت اقامت دوساله برای شخص صادر می گردد. در ثبت شرکت بسته به نوع هدف و تجارت و همچنین میزان سرمایه گذاری انواع مختلفی از شرکت وجود دارد. عام ترین نوع شرکت، ثبت شرکت با مسئولیت محدود می باشد. در این نمونه از ثبت شرکت سرمایه اولیه مورد نیاز ۳۵ هزار یورو می باشد و متقاضی در صورتی می تواند به واسطه ثبت شرکت، اقامت این کشور را به دست بیاورد که همسر وی شرایط کافی مبتنی بر سیستم امتیاز بندی این کشور را داشته باشد و بتواند در این شرکت استخدام گردد که فرد به واسطه استخدام در یک شرکت ثبت شده در اتریش می تواند اقامت کشور اتریش را دریافت کند و به واسطه آن همراهان وی نیز می توانند اقامت دریافت کنند. از انواع دیگر ثبت شرکت سهامی عام می باشد و سرمایه اولیه مورد نیاز برای این حالت مبلغ ۷۰ هزار یورو می باشد. اخذ ویزای اتریش از طریق کارآفرینی با ارائه یک بیزنس پلن قوی با سرمایه ای به میزان ۵۰ هزار یورو نیز از دیگر راه هاییست که امکان پذیر می باشد. برای آگاهی از جزئیات بیشتر می توانید به مقاله ای با عنوان ثبت شرکت در اتریش مراجعه نمایید.

سرمایه گذار در خارج از کشور ـ ثبت شرکت در خارج از کشور

فایل ویدئویی موسسه حقوقی ملک پور در مورد ثبت شرکت در اتریش

سرمایه گذاری در اتریش
اخذ ویزای اقامت از طریق سرمایه گذاری در اتریش

ویزای اتریش از طریق درمان

معمولا اشخاصی که برای درمان قصد سفر به اتریش را دارند از طریق اخذ ویزای اتریش از نوع C  می توانند اقدام کنند. در واقع اشخاصی که به عنوان درمانگر برای این کشور اقدام می کنند، باید ویزای درمانی اخذ کنند. برای درخواست ویزای درمانی اتریش مدارکی احتیاج است که بر اساس آن اثبات گردد که شخص برای ادامه درمان نیاز به ویزا دارد. مدارک مورد نیاز برای این کشور به این صورت می باشد :

  • فرم تقاضا جهت اعزام بیمار به زبان انگلیسی یا آلمانی
  • گذرنامه
  • یک عدد عکس رنگی
  • یک نامه از سوی بیمارستان و یا پزشکی که درمان را تقبل کرده است که باید در آن نامه کلیه جزئیات درمان شامل شروع دوره درمان، نوع درمان و همچنین هزینه های درمان ذکر شده باشد.
  • مدارک مالی دال بر تامین هزینه های درمان توسط بیمار
  • بیمه درمانی مسافرت

ویزای اتریش و مدارک لازم برای اقدام و وقت سفارت

جهت دریافت ویزای اتریش بسته به نوع ویزا که می تواند توریستی، کاری، تحصیلی و … باشد ، مدارکی که باید به سفارت ارائه گردد، متفاوت می باشد. برای اخذ ویزای اتریش سه ماه پیش از سفر باید مدارک خود را ارائه داده و درخواستتان را به سفارت ارائه کنید و آخرین فرصت برای تکمیل مدارک ۴ هفته پیش از شروع سفر می باشد و شخص با تکمیل کردن فرم های مربوط به نوع سفر خود از طریق ایمیل درخواست  وقت از سفارت نمیاد.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای اتریش

در عموم موارد مدارک مورد نیاز برای کلیه پروسه های اخذ ویزای اتریش مشابه می باشد، که در ادامه به آن می پردازیم .

  • گذرنامه معتبر
  • شناسنامه
  • عکس ۳۵*۴۵ که حداکثر ۶ ماه قبل گرفته شده باشد.
  • اثبات محل زندگی در اتریش (اجاره نامه خانه یا خوابگاه)
  • اثبات بیمه درمانی
  • اثبات توانایی مالی
  • مدارک تحصیلی
  • گواهی اشتغال به کار
  • مدارک زبان
  • فرم درخواست ویزا
  • پرینت حساب بانکی
  • فیش حقوقی

نمونه ای از ویزای اتریش

برای اخذ ویزای اتریش با مراجعه به سایت سفارت اتریش در تهران و انجام فرایند می توانید درخواست وقت سفارت نمایید. در ابتدا با مراجعه به سایت مبنی بر نوع ویزای مورد نظرتان فرم درخواست را تکمیل کرده و درخواست خود را ارسال نمایید و پس از آن یک تاییدیه وقت مصاحبه از سفارت دریافت می کنید که در مرحله بعدی با پرداخت هزینه، زمان تعیین شده شما برای تان ارسال می گردد.

آدرس سفارت اتریش :

تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۸، کد پستی ۱۹۷۹۶۳۳۷۵۵

ویزای اتریش و وکیل متخصص

جهت اخذ ویزای اتریش و روند انجام پروسه اخذ ویزا و چیدمان مدارک، کامل بودن مدارک در اخذ این ویزا از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار می باشد. بسته به اینکه اخذ ویزای اتریش برای شما از کدامیک از راه های توریستی، کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری … امکان پذیر می باشد، نیاز به بررسی توسط متخصصین و مشاورین مجرب در امر مهاجرت را نیاز دارد. موسسه حقوقی ملک پور، همکار MIE اتریش؛ با دارا بودن دفتر مرکزی در شهر وین، در زمینه انواع ویزای اتریش و سایر کشورها و راه های مهاجرتی آماده ارائه خدمات می باشد. توجه بفرمایید اگر متقاضی ویزای اتریش هستید، موسسه حقوقی ملک پور، با قرار دادن وکیل رسمی کشور اتریش، بر روی پرونده شما، شانس تان را برای دریافت ویزای اتریش افزایش داده و احتمال رد شدن پرونده شما بسیار پایین خواهد آورد.

مهاجرت به خارج از کشور و وکیل معتبر برای امور مهم

هزینه های زندگی در اتریش
شرایط اقامت خود حمایتی اتریش
ویزای اتریش و سخن آخر

ویزای اتریش می تواند از نوع ویزاهای کوتاه مدت و موقتی از نوع C باشد و یا از نوع بلند مدت و اقامتی از نوع D باشد . ویزای اتریش از نوع کوتاه مدت که از نوع توریستی می باشد، می تواند به صورت ۱۵ روزه، ۳ ماهه و ۶ ماهه صادر گردد و از نوع بلند مدت می تواند از طریق تحصیلی کاری و سرمایه گذاری اخذ گردد. اخذ ویزای اتریش از هر مسیر نیازمند اینست که قبل از اقدام برای آن با وکلای مجرب و مشاورین متخصص در این زمینه مشورت نمایید. موسسه حقوقی ملک پور همکار MIE اتریش در وین، اختصاصا در زمینه اخذ این ویزا می تواند شما را راهنمایی کرده و آماده ارائه هر گونه خدمات می باشد. همچنین شما می توانید با طرح سوالات خود در ذیل همین مقاله کلیه پرسش های خود را در خصوص ویزای اتریش مطرح کنید و پاسخ خود را در اسرع وقت دریافت نمایید.

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ