وکیل مهاجرت به چه معناست؟

وکیل مهاجرت به چه معناست؟

وکیل مهاجرت به چه معناست؟

وکیل مهاجرت به چه معناست ؟ وکیل مهاجرت چه خصوصیاتی دارد؟ شرایط مهاجرت به اروپا و همچنین راههای مهاجرت به کانادا به چه صورت است ؟ آیا می خواهید برای اخذ اقامت اروپا و همچنین اخذ اقامت کانادا یک وکیل مهاجرت داشته باشید ؟ و در این مقاله به دو نوع وکیل مهاجرت میپردازیم.
اساسا این واژه که این روزها به خیلی از مشاغل مشاور یا وکیل گفته میشود، اشتباهیست رایج و باید اذعان نمود تفاوت بزرگی بین وکیل مهاجرت و آنچه امروزه به بعضی از عزیزان گفته می شود، وجود دارد. دوستان عزیز دقت بفرمایید در سراسر جهان وکلا قشر خاصی از مردم هستند که دارای سابقه و رزومه خاص می باشند. وقتی سخن از وکیل مهاجرت یا همان مشاور امور مهاجرتی می شود، موضوع برای بعضی از مردم متفاوت است. از  فروشنده ، کشاورز ، مهندس و حتی فارغ التحصیل کشتی سازی خود را وکیل مهاجرت می دانند. مهاجرت خود امری پیچیده است و موضوع مهاجرت نه تنها موضوع کوچکی نیست، بلکه بحث از امری بزرگ با آثار مهم در میان است.
باور بفرمایید اگر برای امور حقوق داخلی نیاز به تخصص باشد، برای امور بین الملل این تخصص باید صد چندان باشد. مهاجرت در واقع یکی از شاخه های حقوق بین الملل خصوصی است و به موضوع اخذ تابعیت، اقامت، روادید و امثال آن برای اتباع میپردازد. در ایران این موضوعات در ابتدا در قانون مدنی از ماده ۹۷۶ به بعد، به عنوان (کتاب تابعیت ) مطرح گردیده است. البته قوانین دیگری متعاقبا در راستای خروج ایرانیان از کشور، اخذ تابعیت و امور مرتبط با اقامت مصوب گردید. اگر شما درس حقوق نخوانده اید و یک نفر از شما بعنوان یک ایرانی بپرسد چه می شود اگر یک آمریکایی با یک ایرانی ازدواج کند؟ آثار حقوق ازدواج چیست؟ آیا شخص آمریکایی تابعیت ایران را اخذ می کند یا خیر؟ و از این دست سوالات ؛ پاسخ شما چیست؟ آیا همین که شما در ایران زندگی می کنید به این مفهوم است که قوانین حقوق ایران را می دانید؟ آیا شما میتوانید به مسایل حقوق مرتبط با تابعیت و اقامت در حقوق ایران پاسخ دهید؟
پاسخ شما به عنوان یک انسان منطقی قاعدتا منفی است. اما چرا عده ای از مردم ما تصور می کنند اگر شخصی در آمریکا زندگی می کند میتواند در خصوص حقوق بین الملل خصوصی، اقامت و تابعیت آن کشور نظر دهد. شخصی که در خصوص امور مهاجرت فعالیت می کند نه تنها باید حقوقدان باشد، بلکه باید حداقل به سه زبان سخن بگوید. وقتی وبسایتی را در باب مهاجرت می بینید که می گوید شخص صاحب وبسایت کار مهاجرتی میکند اول بپرسید سابقه صاحب وبسایت چیست؟ آیا او درس حقوق خوانده است؟ آیا این شخص که میگوید وکیل مهاجرت است اساسا به زبان انگلیسی و یک زبان دیگر مسلط است؟ متاسفانه امروزه خیلی از کسانی که در امور مهاجرت فعالیت میکنند دلالی می کنند تا وکالت. هیچ کاری را خود انجام نمی دهند و به دیگران می سپارند. و اگر شما مستقیم با خود وکیل اصلی مهاجرت ارتباط برقرار کنید، چه بسا هم از نظر قیمت جلوتر هستید و هم وکیل اصلی مهاجرتی یا هر موضوع دیگر با شما صادق تر است. ما در موسسه مشاوره ای MIE (همکار موسسه حقوقی ملک پور) از ابتدا تا انتهای کار را خودمان به همراهی مشاورین و وکلای خود موسسه انجام میدهیم. مدیر موسسه مشاوره ای MIE (همکار موسسه حقوقی ملک پور) همزمان به چهار زبان مسلط است و در بهترین دانشگاه های داخل و خارج کشور تحصیل نموده است. خاطرتان باشد حتی یک موضوع ساده نظیرپذیرش و ویزای فرزند شما می تواند بسیار پیچیده جلوه کند. اگر شما وکیل مناسب نداشته باشید این شما هستید که تصمیم می گیرید موضوع خود را به چه کسانی بسپارید. این شما هستید که تصمیم می گیرید که به شخصی که تزریقات انجام میدهد دکتر بگویید یا نه ! اما واقعیت این است که پزشک واقعی سال ها درس خوانده و مرارت کشیده تا بعنوان یک پزشک مشغول به کار گردد.
وکیل مهاجرت ، وکیل کیفری ، وکیل امور بین الملل یا وکیل امور داخلی در واقع شخصی است که درس حقوق خوانده و آثار اخلاق و شخصیت حقوق در او مشهود است. این ما هستیم که تعیین می کنیم چه کسی در چه موضوعی ما را یاری نماید. آیا برای امور مهاجرت، اقامت، تابعیت، اعزام دانشجو و امسال آن با وکلای واقعی و راستین سخن می گویید یا از اشخاصی که رشته غیر مرتبط با نگرش متفاوت فارغ التحصیل شده اند برای موضوع مهم خود کمک میگیرید. ما در موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای MIE  هرآنچه که شما نیاز داشته اید را، برای شما فراهم نموده ایم.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (5 نظرات, میانگین: 4٫00 از طریق 5)
Loading...
57 پاسخ
  1. احمد اسدی گفته:

    با سلام و خسته نباشید
    میخواستم حداقل سرمایه خرید ملک تجاری در اسلواکی و کسب در آمد بدونم ؛ راهنمایی کنید ممنون میشم.
    در ضمن من یک جلسه مشاوره با خانم مشاک دفتر اهواز داشتم.

    پاسخ
  2. شقایق گفته:

    با سلام و وقت بخیر
    ۲۹ سال سن دارم
    دانشجوی دکتری تخصصی میکروبیولوژی هستم
    معدل فوق لیسانس ۱۸.۵۰
    معدل لیسانس۱۶.۳۸
    در حال حاضر معدل دکتری ۱۹.۵۰ هستش اما هنوز تا فارغ التحصیلی مونده
    حدود ۹ تا مقاله داخلی و همایش و کنگره بین المللی دارم
    و حدودا ۴ ساله که به تدریس مشغول هستم.
    مدرک زبان ایلتس و تافل در حال حاضر ندارم.
    خواستم ببینم برای کار یا تحصیل توی کانادا شرایطم چطوره؟ چه چیزی باید حتما کسب کنم؟
    چطور میتونم اقدام کنم؟
    یا حتی اینکه بتونم از طریق پایان نامم بورس کنم؟
    و اینکه مدرک زبانو حتما باید اینطرف بگیرم؟
    پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون

    پاسخ
    • m.n گفته:

      با عرض سلام
      شرایط شما برای اخذ ویزای تحصیلی بسیار مناسب میباشدجهت دریافت بروسیه باید با اساتید مکاتبه نمایید.
      لازم است مدرک زبانتان را هم دریافت نمایید.
      پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره ۰۲۱٫۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  3. فرهاد ابوالفتحی گفته:

    سلام و عرض ادب و احترام،خدمت جناب آقای دکتر ملکپور،من برای ویزای تحصیلی به دانمارک با مشاورین شما در شعبه میرداماد صحبت نمودم،همکارشما میفرمایند،برای هزینه تحصیل یکسال دانشگاه باید ۱۰ تا ۱۲ هزار یورو هزینه کنم در حالیکه در سایت قید شده ۱۰ تا ۱۲ هزار کرون دانمارک،که این کاملا متغیرمیباشد،لطفا همکاری نماید.با تشکر

    پاسخ
  4. مهسا گفته:

    با سلام؛بنده دارای مدرک لیسانس بهداشت حرفه ای با معدل۱۶/۳۳و ارشد بهداشت حرفه ای با معدل ۱۵/۳۳هستم ۳۱ ساله و متاهل و بدون فرزند هستم؛۲ سال سابقه بیمه ی مرتبط با رشته تحصیلی و ۶ سال بیمه مشاغل آزاد دارم؛آیا میتونم برای آمریکا یا کانادا ویزای کار بگیرم؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام برای اخذ ویزای کار کانادا باید بتوانید امتیاز آن را بدست آورید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  5. نسيم گفته:

    سلام وقت بخير ببخشيد من ١٨سالمه مي خواستم براي تحصيل در دانشگاه روسيه اقدام كنم آيا شما مي توانيد به من كمك كنيد؟

    پاسخ
  6. ایمن گفته:

    سلام، من مدرک سوم دبیرستان دارم
    راننده پایه دو هستم به زبان انگلیسی تسلط کافی ندارم
    البته در چند زمینه دیگر مهارت دارم، بصورت خود اکتسابی
    برای اقامت یا ویزای المان راهی هست؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام برای اخذ ویزای کار خداقل مدرک تحصیلی شما باید لیسانس باشد برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  7. P گفته:

    سلام.همسرمن لیسانس مدیریت بازرگانی دارند سابقه طولانی درحسابداری وپرورش میگوداشتند.زبان هم تاحدودی میدانند.تقاضابرای کارتوآلمان داریم .دوپسرداریم خودم قالی وگلیم میبافم ودیپلم فنی حسابداری هستم.

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام برای اخذ ویزای کار باید با توجه به مدرک تحصیلی خود اقدام نمایید و بتوانید مرتبط با رشته تحصیلی خود ویزای کار را اخذنمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  8. خاکپور گفته:

    سلام
    ۱. دانشگاه هاروارد رشته ژئوپلیتیک درمقطع دکترا پذیرش داره؟
    ۲. میخام بدونم باشرایط زیردانشگاه هاروارد به من بورسیه یاپذیرش عادی میده؟
    سن۳۵
    مدرک آیلتس۷
    مدرکGRE
    یک مقالهISI
    یک مقاله مجله داخلی
    معدل لیسانس۱۲.۰۷
    معدل فوق لیسانس۱۴.۶۷
    ۳. بااین شرایط دانشگاه دیگه ای پذیرش میکنه؟

    پاسخ
  9. ستاره گفته:

    باسلام همسرم کارشناس تربیت بدنی وبازیکن لیگ دسته یک کشور همراه بانه مدال کشوری و۱۵مدال شهرستان ودارای مدرک مربیگری درجه دو وسه است همراه بابیش از ده سال سابقه کار وخودم کارشناس ازمایشگاه وچهارسال سابقه کارهستم شرایط پذیرش در چ کشورهایی راداریم ؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام باید در ابتدا رزومه کامل خود را بفرمایید مانند سن ، تحصیلات ، مدرک زبان و . . . برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  10. بابایی گفته:

    سلام
    وقت بخیر
    کارشناسی کامپیوتر دارم
    من ۱۳ سال سابقه کار دارم
    ۴ ساله کارمند بانکم
    شما میتونید کار پیدا کنید

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام در ابتدا رزومه خود ر ا بفرمایید تا امکان راهنمایی وجود داشته باشد برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  11. Mehdi گفته:

    سلام .وقت بخیر .من ۳۱ سالمه کاردانی مترجمی زبان دارم .برای اقامت و کار و یا تحصیل در رشته مهمانداری در کدام کشور میتوانم اقدام کنم و آیا شما برای این اقدام کمک میکنید؟

    پاسخ
  12. غلامرضا گفته:

    سلام من۳۵سالمه کارشناسی ارشدجغرافیای سیاسی دانشگاه خوارزمی تهران دارم میخام برای دکترا دریکی ازبهترین دانشگاههای آمریکا درزمینه جغرافیای سیاسی تحصیل کنم لطفا منو راهنمایی کنید

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام برای مقطع دکترا باید سوپروایزر داشته باشید تا بتوانید اقدام نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  13. حمید گفته:

    سلام من هیات علمی رسمی و دانشیار رشته فیزیولوژی گیاهان زراعی هستم و همسرم پزشک عمومی هستند جهت مهاجرت به اروپا کانادا یا استرالیا کدام کشور مهاجرت و کار مرتبط با رشته راحت تر میتوان اقدام کرد سن ۳۹ سال و آیلتس ۶_۷ میگیرم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام باید در ابتدا مدرک تحصیلی معادل سازی گردد سپس می توانید برای کار اقدام نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  14. Mohammad گفته:

    درود بر جناب ملک‌پور.
    جناب ملک پور من ۲۳ سالمه و دانشجوی ارشد هستم در حال حاضر.میخوام برای دکترا حتما برای کانادا اقدام کنم.مدرک زبان آیلتس ۸ دارم و ۲ مقاله isi.اگر بخوام شما برام اقدام کنید چطور باید را شما قرارداد ببندم و ارتباط داشته باشم.لطفا منو راهنمایی کنید با تشکر از شما و تیم خوبتان…

    پاسخ
  15. Ghazal گفته:

    سلام من ۲۵ سالمه و کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی از دانشگاه سراسری با معدل ۱۷ هستم و زبان ضعیفی دارم. میخوام از طریق تحصیلی اقدام کنم؟ ایا امکان تحصیل در کانادا برام وجود داره؟ یا چه کشور دیگه ای برای من مناسب تر هست؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام می توانید برای master مجدد اقدام نمایید که برای این موضوع باید بتوانید مدرک زبان خود را نیز ارائه نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  16. امير گفته:

    باعرض سلام
    من ٣٤ساله هستم و داراي ليسانس عمران از دانشگاه ازاد اسلامي هستم.سه سال سابقه ي كار در شركت قدس نيرو دارم.داراي پروانه پايه ٢نظام مهندسي هستم .حدود ٤سال در شركت خصوصي مدير ارشد هستم.در حال خواندن زبان ايلتس هستم.داراي دو فرزند ٢ساله هستم.همسرم ٢٨ساله فارغ التحصيل رشته شيمي محض دانشگاه چمران است.ميخواستم اقدام براي ويزاي كاري كانادا كنم.لطفا راهنمايي بفرماييد؟ايا روش بهتري براي گرفتن اقامت كانادا با توجه به شرايط من هست؟.

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام برای اخذ ویزای کار کانادا باید در سیستم امتیاز بندی امتیاز لازم را کسب نمایید و سپس بتوانید اقدام داشته باشید که حتما باید بتوانید مدرک زبان خود را نیز ارائه نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  17. هانیه گفته:

    سلام،من لیسانس پرستاری از دانشگاه آزاد با معدل ۱۶/۱۵ هستم و معدل کل دیپلم تجربی ۱۷/۴۸ در حال خواندن زبان آلمانی هستم ۲۳ سالمه امکانش هست در دانشگاه های آلمان رشتع پزشکی یا دندون و یا دارو بخونم؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام برای ورود به رشته های پزشکی در آلمان باید مدرک زبان آلمانی ارائه نمایید علاوه بر آن پروسه ویزا محدودیت سنی دارد که بهتر است برای کشور دیگر اقدام نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  18. المیرا گفته:

    با سلام و وقت بخیر
    مدرک تحصیلی خودم کارشناسی دانشگاه ازاد بیولوژی با معدل ۱۳ و کارشناسی ارشد فیزیولوژی پزشکی دوره روزانه با معدل حدود ۱۵ هستش. ۱ مقاله پابمد، ۷ مقاله isi ک یکی از این مقاله ها ک مربوط ب پایان نامه ارشد هستش با if 4.5 ک نویسنده اول هستم و در دنیا خیلی مطرح هستش. ۲۸ ساله هستم و الان ۱سال و ۴ ماهه فارغ التحصیلم
    همسرم کاردانی مکانیک شبانه و کارشناسی مکانیک ازاد هستن. ۱۲ سال سابقه کار در طراحی قطعات لوازم خانگی هستن و در یکی از کارخانه های لوازم خانگی ب عنوان طراح و کارشناس مشغول کار هستن.
    میخواستم بدونم امکان مهاجرت ب کانادا برای ما وجود دارد؟ و اینکه از کدام روش میتونیم اقدام کنیم.تحصیل با کار؟
    و ب چ نمذه ایلتسی نیاز هست؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی برای مهاجرت به کانادا هم می توانید از طریق تحصیل و هم می توانید از طریق کار اقدام نمایید اما سریع ترین روش این است که از طریق تحصیل اقدام داشته باشید و سپس بتوانید وارد بازار کار شوید اما باید مدرک زبان خود را در سطح آیلتس ۶٫۵ ارائه نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  19. علی رجبی گفته:

    سلام من پانزده سالمه ومیخوام در دانشگاه رشته مدیریت مالی بخونم ایا امکان داره که بتونم در انگلستان بورس شوم
    پ‌.ن تا سه چهار سال دیگه هم زبان مدرک میگیرم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز با توجه به تغییر قوانینی که اتفاق می افتد بهتر است زمانی که قصد اقدام دارید مجدد اطلاعات خود را دریافت نمایید اما در حال حاضر بورس تحصیلی برای مقاطع بالاتر مانند فوق لیسانس و دکترا امکان پذیر است برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان دفاتر mie تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  20. وحید میروزیری گفته:

    درود. اینجانب دو فرزند پسر دارم متولد ۱۳۷۵ و۱۳۸۰ که هردو درمدارس تیزهوشان(شهر کرمان) تحصیل کرده اند.اولی در رشته ی مخابرات هوانوردی(قبولی درکنکور سراسری) در تهران دانشکده هوانوردی دانشجوست که یک ترم دیگر تاپایان کارشناسی اش باقی مانده(سربازی هم نرفته) و دومی هم کلاس یازدهم در رشته تجربی است ورشته سونوگرافی رادوست دارد. قصد دارم که هردو را به اروپا وترجیحا به المان بفرستم.مایلم بنده را راهنمایی کنید. ایا برای گرفتن وکیل باید به تهران مراجعه کنم؟ ایا برای مکاتبه با دانشگاههای اروپایی وکیل اقدام مینماید یا باید خودمان اقدام کنیم؟ متشکرم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی برای اخذ پذیرش از دانشگاههای آلمان باید بتوانید مدرک زبان ارائه نمایید که فرزند بزرگتان هم می توانند زبان آلمانی و هم انگلیسی ارائه دهند همچنین باید معدل بالایی برای اخذ پذیرش داشته باشند همچنین فرزند دیگر شما که قصد تحصیل در رشته پزشکی را دارد باید دارای مدرک زبان آلمانی و قبولی کنکور سراسری ایران باشد تا بتواند اقدام نمایید که برای اخذ پذیرش و انجام پروسه کاری وکلای موسسه در خدمت شما عزیزان می باشند برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان حقوقی مشاوره نمایید.

      پاسخ
  21. محمد گفته:

    سلام آقای ملک پور
    من ملوان نامحدودعرشه هستم یعنی روی کشتی های بزرگ کار میکنم با مدارک های بین‌المللی میتوانم اقامت کشور سوئد را بگیرم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی برای اخذ اقامت سوئد روش های متعددی وجود دارد مانند تحصیل ، سرمایه گذاری و …. که برای تمامی موارد باید اطلاعات شما توسط کارشناسان حقوقی بررسی گردد به همین دلیل باید اطلاعات کاملی از جمله سن ، سابقه کار ، تحصیلات و …. را بیان نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  22. دیبا گفته:

    سلام من ۲۹سال دارم ومتأهل آرایشگرهستم
    امکان مهاجرت به دانمارک دارم ؟ بستگانم هم در دانمارک سالن دارن وچندین سال مشغول به کارهستن ممنون میشم راهنمای کنید

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      باید شرایط شما کاملا بررسی گردد اما برای اخذ ویزای کار باید در ابتدا کارفرما داشته باشید که به مدت ۶ ماه در اروپا آگهی شود در حال حاضر می توانید برای تحصیل اقدام نمایید و سپس وارد بازار کار شوید برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر mieتماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  23. نغمه گفته:

    سلام
    برای گرفتن ویزایEb1 آمریکا چقدر سرمایه لازمه؟
    من همسرم مربی و داور بین اللمللی تکواندو هستش،فرزند هم نداریم.
    ۷سال که در ایران مربی گری میکنه.
    فامیل هم داریم در آمریکا زندگی میکنه.(دایی)

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      برای اخذ ویزای eb1 آمریکا شرایط خاصی لازم است که بهتر است برای بررسی اطلاعات خود با دفتر mie اتریش تماس حاصل نمایید

      پاسخ
  24. مريم تهراني گفته:

    سلام
    ٢٠ سال سابقه كار حسابداري دارم آيا امكان اخذ اقامت با ٤٠ سال سن و ٣ فرزند دارم ؟
    ( مدرك زبان ندارم )

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      بله به روش های متعددی می توانید اقدام نمایید که باید شرایط خود را با کارشناسان کاملا بررسی نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر mie تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  25. امیر گفته:

    سلام و خسته نباشید

    من در سالهای ۷۰تا ۷۲ در ژاپن کار میکردم و در جایی که کار میکردم تنها فرد خارجی و ایرانی من بودم و برای همین خیلی سریع زبان ژاپنی را بصورت عامیانه یاد گرفتم و حالا بعد از چندین دهه هنوز از ذهنم خارج نشده و خیلی مسلط میتوانم زبانشان را صحبت کنم آیا راهی برای وارد شدن به ژاپن بصورت قانونی وجود دارد و تخصص کار در زمینه ادوات مکانیکی از قبیل بیل مکانیکی لیفتراک و لودر و غیره دارم و سنم هم ۵۰ سال میباشد در آن زمان کار زیر بنای ضدزلزله و فونداسیون های ساحلی و زیر سازی تمامی کارها دارا میباشم و اگر سئوالی دیگری هم دارید میتوانید با شماره تماس ۰۹۳۵۶۹۱۲۵۷۴ حاصل نمایید
    متشکرم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز شما می توانید برای اطلاعات بیشتر با دفاتر mie تماس حاصل نمایید. اما بهتر است اطلاعات خود را به طور کامل بفرمایید تا امکان مشاوره بهتر وجود داشته باشد.

      پاسخ
  26. alireza علیرضا گفته:

    سلام.خدمت شما .من ۳۵ سالمه ۱۴سال درکار دکوراسیون داخلی و۲ساله بصورت عمده به همکاران پخش می کنم ودر کار نصب پارکت وکفپوش مهارت کامل دارم قبلا فروشگاه داشتم الان ۲ سال دفتر دارم..درحال اموختن زبان می باشم..ومی خواهم باپسرم ۷ سالشه مهاجرت کنم لطفا راهنمایی بفرمایید ..متشکرم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      سلام
      دوست عزیز بهتر بود اطلاعات کاملی در مورد خود را می فرمودید تا امکان راهنمایی بیشتر فراهم می شد اما به طور کلی امکان مهاجرت را خواهید داشت اما همانطور که بیان شد باید شرایط شما به طور کامل بررسی گردد که می توانید با دفاتر mie تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  27. هادی گفته:

    سلام و عرض ادب.
    من یه شرکت در اروپا سال گذشته ثبت کردم و الان برای اخذ اقامت نیاز به یک بیزینس پلان قوی دارم. آیا میتونم از شما کمک بگیرم؟
    ممنونم

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *