ویزای کار کانادا و بررسی شرایط و هزینه ویزای کار کانادا

  • ویزای کار کانادا و مقدمه ای بر شرایط اخذ ویزای کاری کانادا

  • ویزای کار کانادا از طریق اکسپرس اینتری (Express Entry)

  • ویزای کار کانادا از طریق برنامه های تجاری

  • ویزای کار کانادا از طریق برنامه های کوتاه مدت

  • ویزای کار کانادا و هزینه های ویزای کار کانادا

شما می توانید از طریق فرم ارزیابی شرایط و اطلاعات تماس خود را وارد کرده تا مشاوران ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند و شرایط شما را برای مهاجرت بررسی کنند.

ویزای کار کانادا و مقدمه ای بر شرایط ویزای کار کانادا

ویزای کار کانادا ، مهاجرت به کانادا از طریق کار و شرایط و هزینه های ویزای کار کانادا با توجه به تعداد بالای علاقمندان به مهاجرت به کانادا در این نوشتار مورد بررسی قرار گرفته است. در جدید ترین سیستم کاری کانادا چند دسته از ویزاهای کاری تعریف شده است که هر کدام شرایط خاص مربوط به خود را دارند. برای اخذ ویزای کار کانادا معمولا شما وارد یک سیستم امتیاز بندی می شود که در صورت به حداقل رسیدن امتیاز شما می توانید برای کار در کانادا اقدام کنید. این سیستم امتیاز بندی بر اساس، سن ، مدرک تحصیلی ، سابقه کاری و دانش زبانی شما امتیازی را برای متقاضی در نظر می گیرد. در ادامه سعی می کنیم که انوع ویزای کار کانادا را بررسی کنیم و جزئیات آن ها را برای شما عزیزان شفاف تر کنیم.

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد ویزای کار کانادا

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد ویزای کار کانادا

ویزای کار کانادا از طریق اکسپرس اینتری

این ویزا برای کسانی است که قصد دارند در کانادا اقامت دائم داشته و کار در کانادا را نیز تجربه کنند. برای این امر شما باید در سیستم امتیاز بندی وارد شوید و بعد از تایید صلاحیت برای کار دعوت می شوید. معمولا سه برنامه مهاجرت تحت اکسپرس اینتری وجود دارد که در ابتدا نیاز به تعیین امتیاز شما می باشد. این امتیازات براساس موارد زیر هستند.

  • ملیت
  • سن
  • سطح زبان
  • تعداد اعضای خانواده
  • تحصیلات
  • جزئیات پیشنهاد شغلی

این سه برنامه به شرح زیر هستند

  • برنامه کارگر ماهر فدرال
  • برنامه تجاری ماهر فدرال
  • برنامه تجربه کانادایی

مدارک مورد نیاز برای ویزای کار کانادا از طریق اکسپرس اینتری

  • پاسپورت و اسناد سفر
  • گواهی دانش زبان
  • مدارک تحصیلی
  • کاندیدای ایالتی
  • نامه پیشنهاد کاری

برای اخذ اقامت دائم از طریق ویزای کاری با اکسپرس اینتری نیز به مدارک زیر نیز خواهید داشت

  • گواهینامه پلیس
  • گواهی سلامت و ازمون سلامت
  • اثبات تمکن مالی

فایل صوتی موسسه ملک پور در مورد اسکیل ورکر کانادا

مقاله مرتبط

اسکیل ورکر کانادا و استرالیا

مقاله مرتبط

شرایط کار در کانادا

ویزای کار کانادا از طریق برنامه تجاری

در این سیستم اخذ ویزای کار کانادا ملاقات کننده های تجاری و افراد تجاری با یکدیگر متفاوت هستند. افراد تجاری افرادی هستند که تحت معاهدات برای کار در کانادا اقدام می کنند و اگر صلاحیت ان ها تایید شود برای کار در کانادا اقدام می کنند.

ملاقات کننده های تجاری کسانی هستند که برای شرکت در فعالیت های تجاری بین المللی وارد کانادا می شوند و جزئی از نیروی کار کانادا نیستند. این افراد معمولا برای مدت کوتاهی بین چند روز تا چند هفته در کانادا اقامت دارند، اما اقامت آن ها تا ۶ ماه قابل تمدید است.

اخذ ویزای کار کانادا به عنوان یک حرفه ای

برای کار در کانادا به عنوان یک حرفه ای شما باید شرایط زیر را داشته باشید.

  • واجد شرایط برای مجموعه شغل های NAFTA ( مخصوص شهروندان کانادا ، مکزیک و آمریکا
  • پیشنهاد کاری
  • اجازه کار
ویزای کار کانادا
شرایط ویزای کار کانادا
مهاجرت به کانادا از طریق کار

ویزای کار کانادا از طریق برنامه کوتاه مدت

هر ساله در حدود ۳۰۰ هزار متقاضی کار در کانادا از طریق اجازه کار موقت برای کار در کانادا اقدام می کنند. برای اشتغال در این برنامه شما به اجازه کار نیاز دارید. معمولا قبل از اقدام متقاضی به یک پیشنهاد شغلی از طرف کارفرمایی کانادایی نیازمند است. با توجه به ملیت شخص متقاضی چند گام کلی برای اخذ ویزای کار کاندا و مجوز کار در کانادا وجود دارد.

  1. کارفرما در صورت لزوم برای ارزیابی تاثیرات بازار کار درخواست می کند.
  2. کارفرما پیشنهاد شغلی موقت را تمدید می کند.
  3. اقدام برای اجازه کار توسط متقاضی
  4. صدور مجوز کار

برای گام اول کارفرما باید اثبات کند که شغل موردنظر او دارای تاثیر مثبت در اقتصاد کانادا است و هیچ شهروند کانادا یا کسی که اقامت دائم کانادا را داری برای آن متقاضی نیست. اجازه کار موقت معمولا برای چند روز تا چند سال صادر می شود. معمولا درخواست برای اجازه کار دارای دو مرحله است. معمولا در ابتدا کار فرما باید مجوز استخدام از خارج از کشور را داشته باشد و بعد از مجوز باید برای اجازه کار اقدام کنید.

ویزای کار کانادا و هزینه ویزای کار کانادا

  • هزینه ویزای کار کانادا چگونه است ؟
  • قوانین و شرایط هزینه ویزای کار کانادا اطلاعاتی ندارید؟
  • راههای مهاجرت به کانادا و همچنین شرایطکار در کانادا و راههای اخذ اقامت کانادا کدام است ؟
  • آیا به دنبال منبعی برای یافتن هزینه ویزای کار کانادا هستید؟
  • شرایط مهاجرت کاری به کانادا و قوانین مهاجرت به کانادا از طریق skillworker  به چه شکل است ؟
  • شرایط مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری به چه شکل است ؟ آیا می خواهید در خصوص أنواع و جزییات هزینه ویزای کار کانادا آگاهی داشته باشید؟

در این مقاله سعی داریم که اطلاعات دقیقی را در خصوص هزینه ویزای کار کانادا در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. شما می توانید برای کسب اطلاعات مفیدی در خصوص هزینه ویزای کار کانادا با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش در ارتباط باشید.

سه هزینه مجزا می تواند وجود داشته باشد:

  • هزینه فرآیند ارزیابی درخواست
  • هزینه دارنده مجوز کار نامحدود
  • هزینه انگشت نگاری

از جدول زیر برای محاسبه کل مقدار هزینه ای که باید پرداخت کنید استفاده نمایید (همه هزینه ها بر حسب دلار کانادا است). هزینه های بررسی باید با درخواستتان همراه باشد. اگر لازم باشد شما یا اعضای خانواده تان انگشت نگاری شوید، هزینه آن باید در همان زمان و به همان روش هزینه بررسی پرداخت شود تا از تأخیر در روند ارزیابی مدارک شما جلوگیری شود.

توجه: شاید لازم باشد هزینه ها را با ارز منطقه خاص پرداخت کنید.

خدماتتعداد افرادهزینه ارزیابی به ازای هر فردهزینه اطلاعات زیستی به ازاری هر فرد
اجازه کار۱ نفر۱۵۵ دلار۸۵ دلار
اجازه کار گروه هنرمندانانجام دهنده ( ۳ نفر یا بیشتر)۴۶۵ دلار۲۵۵ دلار
هزینه مجوز نامحدود کار، در صورت شمول۱ نفر۱۰۰ دلار
مهاجرت کاری به کانادا
اخذ اقامت دائم کانادا از طریق اسکیل ورکر
کار در کانادا

این هزینه ها ممکن است در هر زمانی تغییر کنند.

اگر درخواست صدور مجوز نامحدود کار رد شود، هزینه آن بازگردانده می شود.

توجه: قبل از پرداخت هزینه ها مطمئن شوید که ملزوم به پرداخت هستید و قبل از ثبت درخواست خود، همه مدارک مورد نیاز را جمع آوری کنید.

فارغ از تصمیم نهایی، هزینه های بررسی و انگشت نگاری بازگردانده نخواهند شد،. به عنوان مثال، فاقد شرایط لازم تشخیص داده شدن برای تحصیل، بخشی از فرآیند است و هزینه های آن برگردانده نخواهد شد. اگر دوباره درخواست دهید، باید هزینه ارزشیابی مدارک را پرداخت کنید و اگر شامل حالتان باشد باید هزینه اطلاعات زیستی را نیز دوباره بپردازید.

پرداخت هزینه به صورت آنلاین

منابع مورد نیاز

اگر موارد زیر را داشته باشید می توانید هزینه های خود را به صورت آنلاین پرداخت کنید:

  • آدرس ایمیل معتبر
  • دسترسی به پرینتر (لازم است تا پرینت رسید خود را تهیه نمایید) و
  • کارت اعتباری ویزا کارت، مستر کارت یا امریکن اکسپرس. اگر از کارت اعتباری پرداخت از قبل استفاده می کنید، تنها کارتهایی با اعداد برجسته بر روی آن قابل قبول خواهد بود یا
  • یک کارت بدهی صادر شده در کانادا از BMO, Scotia Bank, RBC  یا  TD. باید در خدمات بانکی آنلاین ثبت شده باشید. کارتهای اعتباری که به عنوان کارتهای بدهی نیز استفاده می شوند (مانند ویزا دبیت) قابل قبول نیستند
نتیجه گیری کلی در مورد ویزای کار کانادا

در این مقاله سعی داشتیم تا اطلاعات مفیدی را در باب هزینه ویزای کار کانادا و شرایط مهاجرت به کانادا و قوانین و شرایط کار در کانادا و همچنین راههای اخذ اقامت کانادا در اختیار شما عزیزان قراردهیم. شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در باب هزینه ویزای کار کانادا با موسسه حقوقی ملک پور در سراسر ایران و یا در شعبه مرکزی در وین به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و در خصوص هزینه ویزای کار کانادا از مشاورین و وکلای موسسه حقوق ملک پور که آماده ارائه اطلاعات به شما عزیزان می باشد مشاوره رایگان اخذ نمایید .

49 پاسخ
  1. ساغر گفته:

    با عرض سلام احترام
    من یکی از آشناهون ویزای گروهی کانادا گرفتن یه ۴۵ روی بودن برگشتن
    آشنای ما دوستشه شرکت داره اونجا توی ویزاش می تونسه اسم چند نفرو بگه که اسم اونو گفته و ویزاشون اوکی شده رفتن و یه دوماهی بودن
    می خواستم بدونم چنین چیزی هست؟؟

    Rating: ۴
    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، مهاجرت کوتاه مدت به کشور کانادا از طریق ویزای توریستی امکان پذیر است و اگر شرایط و مدارک آن مهیا باشد، اگر ایشان از طریق ثبت شرکت یا سرمایه گذاری اقدام به اخذ اقامت کانادا کرده اند. این امکان وجود دارد که برای هر تعداد از افراد دعوت نامه ارسال کنند و آن ها بتوانند برای مهاجرت کوتاه مدت به کانادا اقدام کنند.

      پاسخ
  2. احسان. گفته:

    سلام استاد خسته نباشید ۳۴ ساله داری مدرک لیسانس معماری و فوق لیسانس عمران با ۱۴ سال سابقه تامین اجتماعی در زمینه راه و ساختمان هستم . ارزوم رفتن به کانادا برای کار هست .از این شرایط خسته شدم برای ویزای کار حدودا چقدر هزینه میخواهد .مثلا با ۱۰ تا ۲۰ میلیون میشه اقدام کرد. ممنون اگه راهنمایی بفرمایید

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام و عرض احترام ، شما می توانید برای دوره های آموزشی اقدام کنید که شانس ویزای آن بالاتر است ماسفانه مبلغ ذک شده بنابر تجربه بسیار پایین است.

      پاسخ
  3. نیما غیاثوند گفته:

    سلام من ۳۵ سالمه راننده پایه یک هستم با یازده سال سابقه کار علاقه دارم برای کار به خارج برم لطفا راهنماییم کنین

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، برای کار در کانادا باید امتیاز شما محاسبه شود. لطفا با دفاتر تماس بگیرید. سن، مدرک زبان ، سابقه کاری و مدرک تحصیلی معیاری های اصلی هستند.

      پاسخ
  4. میلاد گفته:

    باسلامو خسته نباشید من لیسانس
    پرستاری دارم و میخواستم ویزا کار در کانادا رو بگیرم یه سوال داشتم اگه ویزا رو گرفتم هزینه من واسه رفتن چقدره “!؟؟؟؟

    پاسخ
  5. سپیده گفته:

    سلام.من مدرک کارشناسی رادیولوژی با دو سال سابقه کار در بیمارستان رو دارم.میخوام ویزای کار کانادا رو بگیرم
    کانادا به نیروی پیراپزشکی نیاز داره؟یا کشور دیگه ای رو انتخاب کنم

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام در اکثر کشور ها شما نیاز به معادلسازی دارید. شاید استرالیا، نیوزیلند ، انگلستان و کانادا برای شما مناسب باشند.

      پاسخ
  6. اسماعیل شاهین پور گفته:

    با سلام
    من تمایل به دریافت ویزای کار ۵ساله کانادا را دارم و شغل بنده استخراج نفت و گاز میباشد و تخصص سرپرستی برق دکل حفاری نفت و گاز رو بر عهده دارم.سن ۳۶ سال و سابقه کاری ۱۷ سال و سابقه کار استخراج نفت ۱۱سال میباشد.آیا راهی برای کار در انجا دارم.ممنون میشم از راهنماییتون

    پاسخ
  7. مجید گفته:

    سلام
    جوشکار بین المللي و بازرس جوش هستم
    دیپلم و دارای مدارک شغلی بین المللی هستم
    ایا راهی برای ویزای کاری هست ؟
    مدرک زبان ندارم ولی در حد چهار

    پاسخ
  8. سپهر گفته:

    سلام و عرض خسته نباشید.من ۲۷ ساله دارای مدرک کارشناسی مهندسی کامپیوتر.آیلتس ۷٫۵…۱ سال سابقه کار بعنوان تکنسین کامپیوتر..و دارای مدرک advance برنامه نویسی پایتون…
    میخواستم بدونم واجد شرایط برای اخذ ویزای کار کانادا هستم؟
    و اینکه من نامزد هستم میخواستم بدونم شراط برای متاهلین بهتره یا من مجرد برم بعد برای ازدواج اقدام کنم؟
    همسر من هم ۲۴ ساله دارای مدرک کارشناسی مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد و آیلتس۷٫ولی تجربه کار ایشون ندارن و عراقی هستند
    و اینکه چطور میتونم اقامت دایم بگیرم؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید

    پاسخ
    • mansoor soltani گفته:

      با سلام باید امتیاز شما برای کار در کانادا محاسبه شود و در صورت رسیدن به حداقل موردنیاز می توان اقدام کرد. در کانادا معمولا امکان همراهی همسر وجود دارد. برای محاسبه امتیاز با ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس بگیرید

      پاسخ
  9. علی گفته:

    سلام مدرک تحصیلی فوق دیپلم برق قدرت دارم دارای جواز کسب سیستمهای سرمایشی وگرمایشی هستم ودو سال سابقه نمایندگی خدمات پکیجهای دیواری بوتان رو دارم
    مدارک فنی وحرفه ای لوله کشی و برقکاری هم دارم
    متاهل هستم ویک فرزند ۳ ساله
    شما چه راهی پیشنهاد میکنید

    پاسخ
    • mansoor soltani گفته:

      با سلام برای اخذ ویزای کار باید حداقل مدرک تحصیلی شما لیسانس باشد تا بتوانید اقدام نمایید. لطفا برای دریافت اطلاعات کاملتر با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس جاصل فرمایید و یا از طریق صفحه مشاوره مهاجرتی رایگان اطلاعات تماس خود را وارد کنید تا مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

      پاسخ
  10. صمد عباسی گفته:

    سلام و وقت بخیر. بنده فوق دیپلم نقشه کشی صنعتی دارم اما در یک شرکت خودرو سازی در شغل رانندگی لیفتراک وپایه یک بمدت ۷ سال با سابقه بیمه مشغول فعالیتم. لطفا راهنمایی بفرمایید که چطور میتونم برا دریافت ویزای کاری کانادا اقدام کنم.ممنون از لطف عالی

    پاسخ
    • mansoor soltani گفته:

      با سلام برای اخذ ویزای کاری کانادا باید امتیاز شما در یک سیستم امتیازدهی محاسبه شود. لطفا برای محاسبه امتیاز خود و برای دریافت اطلاعات کاملتر با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس جاصل فرمایید و یا از طریق صفحه مشاوره مهاجرتی رایگان اطلاعات تماس خود را وارد کنید تا مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

      پاسخ
  11. محمد گفته:

    با سلام
    کارشناس ارشد تربیت بدنی ومربی شنا ونجات عریق وسی مس غواصی واتشنشان هستم ۴۰ ساله دودختر یک و۷ساله وهمسرم لیسانس امور تربیتی

    پاسخ
  12. ح.ی گفته:

    سلام. ۳۱ ساله هستم و مجرد. فوق لیسانس مدیریت IT دارم و ۹ ماه سابقه کار. عکاسی هم انجام میدم. میخوام برای ویزای کار کانادا اقدام کنم. چه مراحلی داره؟ و آیا امکان داره بهم ویزای کار بدن یا بهتره تحصیلی اقدام کنم؟ ممنون.

    پاسخ
    • mansoor soltani گفته:

      با سلام برای اخذ ویزای کار می توانید برای کشورهای آلمان ، اتریش ، کانادا ، استرالیا ، نیوزلند و . . . اقدام نمایید که برای این کشورها بجز آلمان باید در سیستم امتیاز بندی وارد شوید و امتیاز لازم آن را بدست آورید. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  13. صیادعبادی گفته:

    سلام صیادعبادی هستم شغل کاریم نصاب کاغذدیواری ونقاشی ساختمان درحرفه کاریم یک استادکارماهرهستم ممنون میشم درهزینه اقامت کاردرکانادا راتوضیح بدین.

    پاسخ
    • mansoor soltani گفته:

      با سلام برای اخذ ویزای کار می توانید برای کشورهای آلمان ، اتریش ، کانادا ، استرالیا ، نیوزلند و . . . اقدام نمایید که برای این کشورها بجز آلمان باید در سیستم امتیاز بندی وارد شوید و امتیاز لازم آن را بدست آورید. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  14. حمید گفته:

    بنده ۲۹ ساله و مجرد هستم. فوق لیسانس نرم افزار و دارای سه سال سابقه کار برنامه نویسی در شرکت معتبر نرم افزاری. همچنین یک مقاله در کنفرانس بین المللی دارم که در IEEE نمایه شده است(ولی ISI نیست). زبان در حد معمولی بلدم ولی میتونم IELTS بگیرم. یک پروژه استارت آپی در ایران انجام دادم که متوقفش کردم. تقریبا ۴۰ میلیون پول دارم که تا یک سال بعد ۸۰ میلیون هم میتونم جور کنم. میخواستم بدونم ویزای کار میتونم بگیرم؟ کدوم کشور؟ اگر ویزای کار نمی شود، ویزای تحصیلی کدوم کشور رو بروم؟ خودم کانادا رو مدنظر دارم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام می توانید برای ویزای کار کشورهای آلمان ، اتریش ، کانادا ، استرالیا و…. اقدام نمایید اما باید سرمایه خود را افزایش دهید تا امکان اقدام را داشته باشید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  15. محمد گفته:

    درود،بنده هنوز دبیرستان هستم با۱۷سال سن،تا سال بعد وقت دارم پاسپورت بگیرم و برم،آیا برای کار یا پناهندگی راهی هست و اگه هست هزینش رو بگید لطفا?

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام موسسه حقوقی ملک پور هیچگونه مشاوره ای در باب پناهندگی ارائه نمی نماید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  16. مهتاب گفته:

    باسلام من دبیر آموزش وپرورشم ۲۹سال سابقه کاردارم ،میخواستم با پسرم که مهندسی مکانیک میخونه برای ویزای توریستی کانادا اقدام کنم،مدرک زبان هم نداریم لطفا اگر ممکنه‌ مرا راهنمایی بفرمایید.متشکرم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام می توانید اقدام نمایید اما بهتر است شرایط کامل خود را با کارشناسان ما بررسی نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  17. سیدعباس حسینی گفته:

    سلام ۴۱ ساله هستم مدرک تحصیلی لیسانس عمران ۹ سال سابقه کاری دارم دارای دوفرزند ۴ و ۱۰ ساله برای ویزای کار چه اقداماتی باید انجام دهم.

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام می توانید برای ویزای کار آلمان ، اتریش ، استرالیا ، کانادا و . . . اقدام نمایید که باید امتیاز مورد نیاز برای این نوع ویزا را اخذ نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  18. mahsa گفته:

    باسلام..
    ببخشید همسرم چندساله که در کار نجاری و mdf بصورت حرفه‌ای کار میکنه،مدرک تحصیلیش دیپلمه اما سابقه بیمه داره..خودمم لیسانس حقوق هستم..
    میخواستم راهنماییم کنید که برای ویزای کار کانادا چطور میتونیم اقدام کنیم؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام برای اخذ ویزای کار حداقل مدرک تحصیلی شما باید لیسانس باشد تا بتوانید اقدام نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  19. محسن گفته:

    سلام. من ۳۴ سال دارم و متاهل بدون فرزند هستم. رشته کاردانیم کشاورزی و کارشناسیم مهندسی آی تی هستش و دو ترم دیگه از کارشناسیم مونده. آیا شرایط لازم برای دریافت ویزای کار کانادارو دارم و اگه دارم کل هزینه های دریافت ویزا و اقامت و سفر به کانادا حدودا چقدر میشه. ممنون میشم راهنماییم کنید. سپاسگزارم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام برای اخذ ویزای کار باید بتوانید امتیاز لازم آن را بدست آورید تا بتوانید اقدام نمایید علاوه بر آن باید بتوانید مدرک زبان خود را نیز اخذ نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  20. اریا گفته:

    با سلام بنده ۳۷ ساله دارای ۱۲ سال سابقه کار در شرکت سایپا به عنوان تکنسین تجهیزات پنوماتیک و ابزارهای بادی با مدرک دیپلم کارودانش نقشه کشی ساختمان هستم همچنین دارای مدارک تعمیرات خودرو و صافکاری از سازمان فنی و حرفه ای میباشم هیچگونه اشنایی به زبان انگلیسی ندارم متاهل و دارای فرزندی ۱۲ ساله میباشم میخواستم بدانم شرایط بنده جهت اخذ ویزای کار در کشور کانادا چگونه است

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام برای اخذ ویزای کار باید حداقل مدرک تحصیلی شما لیسانس باشد تا بتوانید در امتیاز مورد نیاز را کسب نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  21. haninaeemi گفته:

    شوهر من مشاور املاک هست و ده سال جواز کسب و ده سال سابقه بیمه تامین اجتماعی خویش فرما هست از چه طریق ویزای کار به کاندا بگیریم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام باید در ابتدا رزومه کامل خود را بفرمایید تا امکان راهنمایی وجود داشته باشد علاوه بر آن مطابق با مدرک تحصیلی خود که حداقل باید لیسانس باشد می توانید برای ویزای کار اقدام نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز باید شرایط خود را کامل ذکر بفرمایید تا بتوان مشخص نمود از چه طریقی می توانید برای کانادا اقدام نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  22. mie editor3 گفته:

    جناب استاد سلام و خسته نباشید لیلا هستم ۳۸ ساله با مدرک فوق لیسانس مدیریت فناوری اطلاعات از دانشگاه علوم و تحقیقات و لیسانس مهندسی کامپیوتر وو با ۱۵ سال سابقه کار همسرم مدرک دکتری دامپزشکی با ۱۶ سال سابقه کار و دارای یک فرزند از نظر مالی نیز دارای یکصد هزار تومان وجه نقد و دو خانه که یکی در آن ساکن هستیم و دیگری کوچک و اجاره داده شده و با توجه به فرزندم که خیلی کوچیک هست امکان خواندن زبان و گرفتن رتبه در سطح بالا را ندارم ولی باید به این نکته نیز اشاره کنم که سطح انگلیسی خودم و همسرم در حد خوب و فرانسه نیز کمی بلد هستیم چون ۸ سال پیش برای کانادا اقدام کردیم من مدرک آیلتس با رتبه ۵٫۵ و مدرک tcf فرانسه با رتبه b1 را گرفته ام ولی متاسفانه بدلیل سهل انگاری وکیلم (زمان مصاحبه را یادشون رفت اعلام کنند) موفق به مهاجرت نشدیم حال سوالم از حضرتعالی این هست که با توجه به اینکه قصد مهاجرت کاری مد نظرمان هست نه تحصیلی کدوم کشور را که راحتترمهاجرمی پذیرد را پیشنهاد میدهید که پروسه مهاجرت را خیلی سخت نگیرند و برای آینده فرزندم هم ماندن در آن کشور مفید واقع شود

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *