هزینه مهاجرت به کانادا

هزینه مهاجرت به کاناداهزینه مهاجرت به کانادا

هزینه مهاجرت به کانادا چگونه است؟ آیا از شرایط و هزینه مهاجرت به کانادا اگاه هستید ؟ آیا به دنبال موسسه مهاجرتی معتبر برای مهاجرت به کانادا هستید ؟شرایط تحصیل در کانادا و راههای اخذ اقامت کانادا کدام است ؟  قوانین و شرایط کار در کانادا و هزینه ویزای کار کانادا چگونه است ؟ شرایط مهاجرت کاری به کانادا و همچنین هزینه تحصیل در کانادا و هزینه ویزای کار کانادا و همچنین هزینه تحصیل در کانادا به چه نحوی است ؟ آیا می خواهید هزینه مهاجرت به کانادا و راههای اخذ اقامت کانادا را بشناسید ؟ آیا می خواهید با انواع هزینه مهاجرت به کانادا  اشنا شوید ؟ آیا به دنبال وکیل مهاجرت جهت مهاجرت به کانادا و سرمایه گذاری در کانادا هستید ؟ آیا امکان مهاجرت به کانادا وجود دارد ؟ شرایط و هزینه مهاجرت به کانادا چگونه خواهد بود ؟ و چگونه می توان مهاجرت به کانادا و شرایط اخذ اقامت کانادا را در روند مهاجرت خود قرار داد ؟ شما عزیزان  اگر می خواهید در خصوص هزینه مهاجرت به کانادا  اطلاعات مفیدی داشته باشید این مقاله را به دقت مطالعه نموده و اگر با هرگونه سوال دیگری در خصوص هزینه مهاجرت به کانادا مواجه شدید می توانید از طریق کارشناسان و وکلای رسمی و حقوقدانان با تجربه در امور مهاجرت  در موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش مشاوره رایگان و  تخصصی دریافت نمایید .

فایل صوتی صحبت های آقای ملک پور فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین در خصوص مهاجرت به کانادا

فایل صوتی صحبت های آقای ملک پور فارغ التحصیل حقوق عضو کانون وکلای دادگستری و مشاوران حقوقی ایران و دانشجوی دکترای حقوق دانشگاه ملی وین در خصوص مهاجرت کاری کانادا

در ابتدا برای شما عزیزان قسمتی از هزینه های احتمالی را مورد بررسی قرار میدهیم :

 

 هزینه اسکیل ورکر: ۵۵۰ دلار برای متقاضی اصلی، ۵۵۰ دلار برای همسر و ۱۵۰ دلار برای هر کودک زیر ۲۲ سال است.
در رده حمایتی: درخواست حمایت کننده ۷۵ دلار است، شخص مورد حمایت ۴۷۵ دلار است.

متقاضیانی که قصد اقامت در کبک را دارند، باید برای گواهینامه انتخابی کبک (CSQ) درخواست دهند. هزینه این گواهینامه۳۹۰  دلار برای متقاضی اصلی، ۱۵۰ دلار برای همسر و ۱۵۰ دلار برای هر کودک است.

همه مهاجران در کانادا باید حق پرداخت اقامت دائمی را پرداخت کنند که ۴۹۰ دلار برای هر نفر است.

پروسه مهاجرت دارای یک جدول دستی است که به شما کمک می کند هزینه های درخواست خود را محاسبه کنید.

هزینه های مربوط به برنامه

هزینه های مربوط به ترجمه مدارک: (مانند مدارک تحصیلی، اسناد کار و غیره)به  فرانسه یا انگلیسی ، باید ترجمه این اسناد را ارائه دهید. این ترجمه باید توسط یک مترجم مجاز انجام شود.
همچنین هزینه های مربوط به عکس و غیره…

ممکن است مجبور باشید مدارک خارجی خود را در کانادا به رسمیت بشناسید که ارزیابی اعتبار نامیده می شود و توسط سازمان خاصی نظیر خدمات آموزشی جهانی انجام می شود. یک ارزیابی رسمی اساسی حدود ۱۱۵ دلار و بیشتر هزینه دارد.

اگر از کشوری هستید که زبان رسمی آن زبان انگلیسی یا فرانسوی نیست، باید توانایی های زبان خود را ثابت کنید. مدرک زبان یکی از ۶ عامل انتخاب برای کارگران ماهر ( skill worker  ) است. آزمون مهارت زبان باید توسط یک سازمان تأیید شده توسط شهروندی و مهاجرت باشد ، به عنوان مثال : IELTS(( 265دلار) CELPIP (250دلار ) برای انگلیسی یا TEF برای فرانسوی (۲۵۰ دلار) .

معاینه پزشکی برای هر متقاضی و وابستگان (همسر، فرزندان) اجباری است و باید توسط یک پزشک که در فهرست پزشکان معین شده  کانادا است انجام شود. هزینه ایی که معمولا پرداخت میکند دوبار است:: یک بار برای ویزیت و یک بار برای اشعه ایکس که باید گرفته شود. هزینه ها بر اساس کشور و حتی با موقعیت جغرافیایی در یک کشور متفاوت است. هزینه پزشکان متفاوت است، معمولا این هزینه  ۱۰۰ دلار برای ویزیت پزشک  و ۱۰۰ دلار دیگر برای اشعه ایکس است .

 

فراموش نکنید که هزینه های متفرقه را در نظر بگیرید!

 

هزینه سفر: شما ممکن است مجبور شوید از شهر خود به دفتر ویزای کانادا  که معمولا در پایتخت کشور است سفر کنید. دلایل دیگری هم وجود دارد برای سفر ازجمله :

ممکن است شما نیاز به مصاحبه برای درخواست خود داشته باشید یا اینکه ممکن است در شهر شما پزشک متخصص معین شده وجود نداشته باشد، بنابراین ممکن است برای ویزیت پزشک  خود به شهر دیگری سفر کنید.

گذرنامه: شما برای مهاجرت به کانادا به یک گذرنامه معتبر نیاز دارید. قبل از اینکه فرایند مهاجرت را آغاز کنید، باید برای دریافت ان درخواست دهید و احتمالا هزینه آن در هر کشور متفاوت است.

وکیل مهاجرت :  شما به طور معمول به یک وکیل مهاجرت یا یک مشاور مهاجرت نیاز دارید تا به شما در امر مهاجرت به کانادا کمک کند.

وکلای مهاجرت معمولا از ۱۰۰۰ دلار به ۵۰۰۰ دلار (کاملا متغییر است) دریافت میکنند.

و در پایان شما باید به دولت کانادا  ثابت کنید که برای چند ماه اول پس از ورود به کانادا، مبلغ کافی برای حمایت از خود و خانواده تان را دارید. برای یک نفر، تقریبا ۱۰،۰۰۰ دلار و تقریبا ۲۳،۰۰۰ دلار برای یک خانواده پنج نفره است.

اگر قصد دارید اطلاعات بیشتری در خصوص هزینه مهاجرت به کانادا و راههای مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل و شرایط کار در کانادا و همچنین هزینه ویزای کار کانادا و شرایط تحصیل در کانادا داشته باشید همواره می توانید با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام ای ای اتریش در ایران و شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نمایید و با مشاوره ی تخصصی در امور مهاجرت و هزینه مهاجرت به کانادا و راههای اخذ اقامت کانادا اطلاعات مفیدی را  دریافت نمایید.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (12 نظرات, میانگین: 4٫00 از طریق 5)
Loading...
28 پاسخ
  1. Atiana گفته:

    سلام و خسته نباشید
    همسر من در حال گرفتن ویزای توریستی کانادا هستش و بعد از ایشون من می‌خوام اقدام کنم میخواستم بپرسم چطور میشه ک همسرم از اونجا برای رفتن من اقدام کنه،یعنی چ کارهایی باید انجام بده؟؟؟

    پاسخ
    • m.n گفته:

      سلام و عرض ادب
      پس از ۳ الی ۴ هفته امکان دارد شما هم اقدامات لازم را انجام دهید و به ایشان بپیوندید.
      پیشنهاد میکنیم جهت مشاوره کاملتری با دفاتر ما از طریق شماره ۰۲۱٫۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل فرمایید.

      پاسخ
  2. جعفر محبی گفته:

    من جعفر محبی آرایشگر بین المللی هستم حدود یک میلیارد سرمایه دارم خانوم نویسنده است و یک دختر ۴ساله دارم لطفا راهنمایی کنید برای اقامت کانادا

    پاسخ
    • mansoor soltani گفته:

      سلام و عرض ادب، مقالات فراوانی برر روی سایت های ملک پور در خصوص کانادا منتشر شده است، اما برای دریافت سریع پاسخ سوال های خود و برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  3. داود گفته:

    با سلام امکان هست بفرمایید برای مهاجرت به کانادا یا اروپا به روش کاری حداقل به چه میزان پول نیاز هست؟میدونم بسته به شرایط دارد ولی حداقل رو میخواستم.سپاس

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام باید در ابتدا رزومه کامل خود را بفرمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  4. ابوالفضل گفته:

    سلام من ۱۷ سال دارم . و میخوام تحصیل را در دانشگاه کانادا ادامه بدم میخواستم بدونم چ اقدامتی و چقدر هزینه میخواد برا انجام این کار؟

    پاسخ
  5. حسین گفته:

    سلام..ما خانواده ای ۵ نفره هستیم و من شغل آزاد دارم و زنم خانه دار است دخترانم هم زبانشان قوی است ما میخواهیم خانه مان را به قیمت ۳۶۰میلیون بفروشیم آیا اگر این پول تبدیل به دلار شود من و خانوادم میتوانیم به کانادا مهاجرت کنیم؟؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام باید رزومه کامل خود را بفرمایید تا امکان راهنمایی وجود داشته باشد برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  6. بیتا گفته:

    سلام من خانم ۴۳ ساله هستم، مجرد و لیسانس گرافیک با سابقه کار حدود ۲۰ سال، البته پراکنده بوده اما در حال حاضر حدود ۶ سال در یک شرکت گرافیست هستم. برادرم هم مقیم کانادا هست. خواستم بدونم بهترین روش برای اقدام برای مهاجرت برام کدام هست.. ممنون

    پاسخ
  7. Mehrnoosh گفته:

    با سلام بنده معلم رسمی آموزش و پرورش هستم ۲۳سال دارم و همسر بنده مهندس الکترونیک هستن و در مخابرات مشغول به کار هستن عموی بنده سیتیزن کانادا هستن خواستم ببینم برای مهاجرت چه راهی رو پیشنهاد میکنید و این که از طریق همسرم اقدام کنیم بهتره یا خودم؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام می توانید برای تحصیل و یا برای کار اقدام داشته باشید که برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  8. هژیر گفته:

    سلام من مدرک کاردانی برق قدرت دارم و تعمیر کار حرفه ای موبایل و متاهل خانوم بنده کارشناس باستان شناسی چطور میشه اقدام کرد

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام باید در ابتدا رزومه کامل خود را بفرمایید تا امکان راهنمایی وجود داشته باشد برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  9. محمد گفته:

    سلام ۳۵ سال سن دارم لیسانس ساخت وتلید ۱۲ سال سابقه کار سرپرستی در شرکت کاشی و سرامیک ۲ فرزند دارم و خانمم لیسانس ریاضی محض با ۳۳ سال سن میخوام ببینم امکان مهاجرت دارم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام می توانید از طریق تحصیل و کار اقدام نمایید همچنین می توانید برای کشورهای متعددی نیز اقدام داشته باشید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  10. زهرا گفته:

    من دانشجوی سال اخر پرستاری هستم و میخام بعده طرحم به کانادا مهاجرت کنم
    میخاستم بدونم هزینه لازم چقدر میشه حدودا و این پروسه که بعنوان پرستار مهاجرت کنم حداقل و حداکثر چقدر طول میکشه؟

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام در ابتدا باید رزومه کامل خود را بفرمایید تا امکان راهنمایی وجود داشته باشد برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  11. سینا گفته:

    اینجانب ارشد فیزیولوژی ورزشی از دانشگاه معتبر کشور ومربی فوتبال میباشم.وسابقه معلمی.بهترین روش برای بنده برای اقامت دائم به کانادا چیه؟ممنون میشم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام باید در ابتدا رزومه کامل خود را بفرمایید تا امکان راهنمایی وجود داشته باشد برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  12. بهار گفته:

    سلام
    من دختری ۲۳ساله هستم و عمو ی من چهل سال هست که در تورنتو زندگی میکنه
    سوال من اینه آیا میتونه من رو به فرزندخواندگی بگیره و من بتونم از این طریق مهاجرت کنم به کانادا؟
    واینکه هزینه ی تقریبی این کار برای من در ایران و برای عموم در کانادا چقدر هست؟؟
    ممنون میشم پاسخ بدید به این سوال من🌷

    پاسخ
  13. سیروس پوربهلول گفته:

    اینجانب تکنسین مکانیک موتورهای دریایی.ودارای دفترچه افسر سوم موتورخانه کشتی میباشم.که ۱۶سال سابقه کاربرروی تانکرهای شرکت ملی نفتکش ایران دارم.گواهینامه های بین المللی: اطفا حریق پیشرفته،کمکهای اولیه پیشرفته،کارت تندرستی.بنده تسلط کامل به کارتعمیرات کشتی ها در بنادر از جمله مکانیک و برق دارم.وهمچنین به برقکاری وتعسیسات ساختمان هم تسلط کامل دارم.

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی اگر قصد اخذ ویزای کار را داریدباید رشته تحصیلی شما جز مشاغل مورد نیاز باشد تا بتوانید اقدام نمایید که برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *