هزینه مهاجرت به اتریش

هزینه مهاجرت به اتریش

هزینه مهاجرت به اتریش

در ابتدای هر مهاجرتی آگاهی از هزینه های آن مهمترین نکته امر مهاجرت است ، هزینه مهاجرت به اتریش ۲۰۱۸ و گرفتن وکیل مهاجرت از نکات مهم اخذ اقامت در این کشور است ، هزینه مهاجرت به اتریش شامل هزینه های مختلفی از جمله هزینه های ابتدایی و هزینه های جاری و مصرفی و هزینه های تحصیلی و هزینه های زندگی در این کشور را شامل می شود .

ویدیو ای کوتاه از زیبایی های اتریش

مهمترین نکته در هزینه مهاجرت به اتریش مقدار و زمانی است که باید این مبلغ را متقاضی مهاجرت به اتریش و همچنین اخذ اقامت اتریش را در نظر داشته باشد ، بسیاری از افراد که قصد تحصیل در اتریش ، کار در اتریش ، سرمایه گذاری در اتریش ، ثبت شرکت در اتریش ، اقامت خود حمایتی اتریش ، ازدواج در اتریش ، تولد فرزند در اتریش و سایر طرق از جمله اخذ کارت قرمز سفید قرمز اتریش و یا ویزای توریستی اتریش دارند باید توجه زیادی به هزینه مهاجرت به اتریش داشته باشند .

موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه MIE اتریش درصدد است تا با بررسی قوانین مهاجرتی اتریش تمامی هزینه مهاجرت به اتریش را به نظر شما متقاضیان اخذ اقامت اتریش ۲۰۱۸ برساند . این مقاله تحت نظر وکیل مهاجرتی اتریش و با شرایط و قواعد بین المللی روز این کشور تنظیم شده است .

بسیاری از متقاضیان مهاجرت به اتریش در بسیاری از اوقات زمانی که برای کار های مشخص شده وارد سفارت می شوند ، باید در نظر داشت که در ابتدا باید مدارک شما ( هویتی ، تحصیلی ، کاری و … ) بنا به ویزایی که شما در خواست می دهید تائید شود ، این ابتدایی ترین هزینه مهاجرت به اتریش است که هر ساله این سفارت بنا به یورو مبلغ مشخصی را از متقاضی دریافت خواهد کرد ، این مبلغ در حال حاضر ۴۰ یورو برای هر پانچ ترجمه خواهد بود . در نظر داشته باشید که برای تائید مدارک در سفارت باید خود شخص حضور داشته باشد و مدارک را مرتب و با نظمی خاص به مسئول سفارت تحویل دهد که در این زمینه باید با مشاوران ارشد حقوق بین الملل خصوصی مشورت نمایید .

در دومین مورد از هزینه مهاجرت به اتریش هزینه های زندگی در این کشور خواهد بود که باید مورد بحث و گفتگو قرار گیرد ، در تمام راه های مهاجرتی به این کشور در هزینه های زندگی تقریباً یکسان خواهد بود ، هزینه مهاجرت به اتریش در قسمت هزینه های زندگی بسته به تعداد اعضای خانواده و محل سکونت و بسیاری از فاکتور های دیگر متفاوت است .

در ماه شخص متقاضی مهاجرت به اتریش حدود ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ یورو هزینه زندگی خواهد داشت ، این هزینه ارتباط مستقیمی با سبک زندگی فرد خواهد داشت ، لازم به ذکر است که بیشترین مبالغ در هزینه مهاجرت به اتریش به اجاره محل سکونت فرد صرف خواهد شد که با یک دقت می توان دریافت که این مبلغ به تعداد اعضای خانواده به صورت صعودی بالا نخواهد رفت .

نکته بسیار مهم در هزینه مهاجرت به اتریش ، تمکن مالی فرد در ارائه مدارک به سفارت است ، سفارت هر کشور بنا به هر نوع ویزای درخواستی شخص می خواهد مطمئن شود که وی هزینه های زندگی روزمره ی خود را در طی یک سال داشته باشد ، این علت سبب شده است تا در لیست مدارک مورد نیاز سفارت تمکن مالی نیز باید ارائه شود ، این تمکن مالی در سال هزینه های زندگی را به صورت کامل شامل می شود .

در اینجا لازم به ذکر است که در مورد هزینه های تحصیل در اتریش هم توضیحی به نظر شما بزرگواران برسانیم ، تحصیلات رایگان در این کشور سبب شده بسیاری از افراد به فکر تحصیل در این کشور شوند ، این رایگان بودن به نحو است که تنها سالیانه چیزی حدود ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ یورو تنها برای خدمات دانشجو باید ارائه شود .

این موضوع شایان ذکر است که تحصیلات رایگان در این کشور سبب شده است تا بسیاری از دانشجویان به فکر تحصیل در اتریش باشند ، اینکه در اتریش وارد دانشگاه شوید امکان کار دانشجویی وجود دارد ولکن در نظر داشته باشید که این کار دانشجویی می تواند بخشی از هزینه های هزینه مهاجرت به اتریش را بر آورده کند .

بیمه در کشور اتریش از هزینه مهاجرت به اتریش محسوب خواهد شد ، این موضوع بسیار حائز اهمیت است که باید برای آینده اگر اتفاق ناگواری در این کشور بیفتد پیش بینی شود . بیمه در کشور های اروپایی به گونه ای است که تمامی درمان ها و جراحی ها را شامل خواهد شد ولی در کشور اتریش به بیمه های بسیاری رو به رو خواهید شد . اما در این کشور مرسوم ترین بیمه ۵۰ تا ۱۰۰ یورو هزینه خواهد داشت .

هزینه های مصرفی در این کشور به این صورت است که برای تمامی اقشاری که قصد مهاجرت به این کشور را دارند لام الاجرا خواهد بود ، این هزینه های شامل دار الترجمه و هزینه های تائید سفارت ، هزینه های وقت سفارت و دیگر هزینه های مثل بیمه نامه ی مسافرتی خواهد شد .

برای ورود به کشور اتریش نیاز هست تا شخص متقاضی مهاجرت به اتریش یک مکانی را برای سکونت از قبل اجاره نماید ، بسیاری از افراد برای ویزا های توریستی یک اتاق در هتل را رزرو خواهند کرد و این مکان برای ویزا های توریستی کفایت خواهد کرد . ولکن باید بای ویزاهای بلند مدت یک منزل را باید اجاره و اسناد آن را به سفارت ارائه دهند .

در پایان شایان ذکر است برای آگاهی از تمامی اطلاعات در باب هزینه مهاجرت به اتریش می توانید با وکیل مهاجرتی اتریش و مشاورین ارشد حقوق بین المللی مشورت نمایید و تمامی اقدامات خود را قبل از هر کاری با وی بررسی نمایید ، اینکه هزینه مهاجرت به اتریش را بسیاری از افراد با حدس و گمان و اطلاعات نادرست به متقاضیان مهاجرت به اتریش می گویند از ناکارآمدی و عدم اطلاع آنها است .

موسسه حقوقی ملکپور با همکاری MIE اتریش تلاش کرده است تا تمام اطلاعات هزینه مهاجرت به اتریش را به صورت کامل به نظر شما بزرگواران عزیز برساند . دیده شده است که با اطلاع اشتباه متقاضیان ورود به این کشور شرایط برای آنها سخت خواهد شد . ما هزینه مهاجرت به اتریش بنا به قوانین مهاجرتی اتریش اکنون به نظر شما بزرگواران می رسانیم .

موضوع هزینه مهاجرت به اتریش در تمامی راه های مهاجرت به این کشور همچون  تحصیل در اتریش ، کار در اتریش ، سرمایه گذاری در اتریش ، ثبت شرکت در اتریش ، کارآفرینی در اتریش ، ازدواج در اتریش ، تولد فرزند در اتریش و حتی ویزا های توریستی در اتریش  برای شما مفید خواهد بود . همواره می توانید با دفاتر همکار موسسه ی حقوقی ملک پور در سراسر ایران و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و به صورت تلفنی و رایگان اطلاعات تخصصی دریافت نمایید .

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (23 نظرات, میانگین: 4٫35 از طریق 5)
Loading...
22 پاسخ
  1. علی گفته:

    با سلام
    بنده ۳۹ سالمه مدرک فوق لیسانس مدیریت صنعتی و ۱۴ سال سابقه کار در ادارات دولتی (مالی و حسابداری) و همسرم ۳۶ ساله دانشجوی تخصص پزشکی رشته رادیولوژی (رزیدنت رادیولوژی) و یک فرزند آشنایی با زبان انگلیسی در حد متوسط با توجه به شرایط ما چه روشی مناسب می باشد.

    پاسخ
  2. محمد گفته:

    من ۳۰ سالمه متاهل هستم دوتا بچه دارم و مدرک کارشناسی کامپیوتر دانشگاه آزاد دارم. شغلم آزاده و چند سالی هم سابقه بازاریابی دارم. خانمم هم لیسانس ریاضی داره و مدرک دیپلم حسابداری… میخوام بدونم شرایط ما به اقامت اتریش میخوره؟

    پاسخ
  3. ماهان گفته:

    باسلام و عرض ادب
    من ۲۰ سالمه و مدرک فوق دیپلم تربیت بدنی دانشگاه ازاد دارم میخوام از طریق کار یا تحصیل برای گرفتن اقامت اتریش اقدام کنم هزینه کامل گرفت اقامت چقدر هستش و ایا مدرک من برای ادامه تحصیل در انجا به درد میخورد یا خیر و شرایط زندگی و کار کردن در اتریش چطوره
    با تشکر و ممنون از راهنمایی های شما

    پاسخ
  4. یحیی عبداللهی گفته:

    من ۴۲سال سن دارم لیسانس پرستاری هستم .متاهل و دارای ۲ فرزند . ۱۷ سال سابقه کار و مدرک زبان a1 آلمانی
    قصد مهاجرت به اتریش رو دارم

    پاسخ
  5. سودابه امیری گفته:

    سلام ۲۳ ساله هستم و متاهل۵ نفر هستیم هزینه ی مهاجرت به اتریش چقدر میشه برای ما ۵ نفر
    تابعیت افغان داریم

    پاسخ
  6. رحیم گفته:

    سلام وقت بخیر،مهندس عمران م دارای ۱۷ سال سابقه و کارمند رسمی شرکت گاز هستم،خانمم فوق دیپلم کامپیوتره،دارای دو فرزند و زبان انگلیسی در حد متوسط،لطفا روش وطریق پیشنهاد شما برای اقامت در اتریش چیه ؟

    پاسخ
  7. مهرداد گفته:

    سلام.میخواستم بدونم که شرایط کار تو اتریش به چه صورت هستش بنده سابقه ۸سال کار تو شرکت رنو را دارم و مدرک بین المللی کیوسی رنو را دارم وقبلا ویزای بیزینس شینگن داشتم و ویزای کشورهای هند الجزایر و مراکش راهم تو واسم خورده .در ضمن مدرک لیسانس مکانیک سیالات را دارم.

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام می توانید برای ویزای جستجوی کار اقدام نمایید که باید رزومه کامل خود را بفرمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  8. زهرا دهقانی گفته:

    سلام وقت شما بخیر. من ۳۳ ساله هستم. مدرک کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی با معدل ۱۸٫۲۴ و دارای مدرک ایلتس آکادمیک با نمره ۶٫۵ . همچنین چهار سال سابقه ییمه ازاد دارم. کارم تدریس و ترجمه زبان انگلیسی در اموزشگاه های خصوصی است. چطور میتونم به اتریش مهاجرت کنم آیا شانسی برای مهاجرت دارم.
    تشکر
    زهرا دهقانی.

    پاسخ
  9. مهسا گفته:

    سلام. میخواستم بدونم من که اخیرا ارشد مهندسی صنایع گرایش بهینه سازی سیستم گرفتم و هنوز سابقه ی کاری ندارم و همسرم هم لیسانس عمران و ۵ سال سابقه‌ی کار
    چطور میتونم و بهترین راه برای مهاجرت به اتریش چیه؟ درس؟کار؟ و چقد باید حداقل سرمیات باشه. خیلی باید سرمایه داشته باشی؟ روش پیشنهادیتون چیه

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام می توانید از طریق ویزای جستجوی کار اقدام نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *