مهاجرت کاری به کانادا

مهاجرت کاری به کانادا

مهاجرت کاری به کانادا

مهاجرت کاری به کانادا  و شرایط اخذ اقامت کانادا ۲۰۱۸ و مهاجرت به کانادا از طریق کار در کانادا و گرفتن وکیل مهاجرت چگونه است ؟ قوانین مهاجرت کاری به کانادا از طریق ویزای کار کانادا و همچنیین کاریابی در کانادا به چه صورت است؟  مهاجرت کاری به کانادا و راه های مهاجرت به کانادا از طریق کار در کانادا کدام است ؟   چگونگی محاسبه امتیاز روش  Express Entry یا ورود آسان و سریع به کانادا را بلدید ؟مهاجرت کاری به کانادا از روش Express Entry چگونه است؟ آیا امکان مهاجرت کاری به کانادا در استان کبک و اخذ اقامت دائم کانادا با روش مهاجرت کاری به کانادا   ممکن است ؟ امتیازات مهاجرت نیروی متخصص به استان کبک چگونه است؟ همواره می توانید در خصوص شرایطمهاجرت کاری به کانادا   با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاور ای ام آی ای اتریش تماس حاصل نموده و در خصوص مهاجرت کاری به کانادا   مشاوره رایگان دریافت نمایید .

کشور کانادا در شمال قاره آمریکا واقع شده است. این کشور خود شامل ده استان و سه قلمرو می باشد.حاکمیت این کشور بر عهده ملکه الیزابت دوم است و پس از کشور روسیه بزرگترین کشور جهان، کشور کانادا محسوب می شود.آب و هوای کشور کانادا سرد و در برخی نقاط مانند شهر ونکوور معتدل می باشد، زبان مردم کشور کانادا انگلیسی و فرانسوی است که اکثر افراد فرانسوی زبان در استان کبک سکونت دارند.

به طور کلی راه های مختلفی برای مهاجرت به کشور کانادا وجود دارد، یکی از این راه ها مهاجرت کاری به کانادا   می باشد که خود شامل انواع مختلف است. از انواع مهاجرت کاری به کانادا   می توان به  روش Express Entry یا ورود سریع به کانادا ، مهاجرت نیروی متخصص به استان کبک و خود اشتغالی اشاره کرد.

 

فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور (دانشجوی دکترای حقوق تجارت بین الملل دانشگاه ملی وین) در باب پیشنهاد کاری کانادا

فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور (دانشجوی دکترای حقوق تجارت بین الملل دانشگاه ملی وین) در باب مهاجرت از طریق آرایشگری کانادا

فایل صوتی توضیحات آقای ملک پور (دانشجوی دکترای حقوق تجارت بین الملل دانشگاه ملی وین) در باب مهاجرت کاری کانادا

مهاجرت کاری به کانادا و روش Express Entry یا ورود سریع به کانادا

کشور کانادا برای دریافت افراد حرفه ای و متخصص سال گذشته سیستم Express Entry یا ورود سریع را راه اندازی نمود تا با امتیازبندی افراد را براساس توانایی و مهارت هایشان جذب نماید. همان طور که مشخص است شانس قبولی را افرادی دارند که بالاترین امتیاز را کسب نمایند. یکی از فاکتورهای اساسی در قبولی متقاضیان داشتن پیشنهاد کاری از کارفرمای کانادایی می باشد که امتیاز ان در سال جدید (۲۰۱۷) شامل تغییراتی شده است. این روش خود شامل دو مرحله می شود. در مرحله اول شرایط متقاضیان در سیستم امتیازبندی بررسی می گردد و متقاضی در صورت اخذ امتیاز ۶۷ از ۱۰۰ امتیاز می تواند برای ورود به مرحله دوم یا ثبت نام انلاین اقدام نماید. امتیازبندی روش  Express Entry یا ورود سریع به کانادا و مهاجرت کاری به کانادا   در مرحله اول به شرح زیر است:

سن امتیاز
زیر ۱۸ سال ۰
۱۸ تا ۳۵ سال ۱۲
۳۶ سال ۱۱
۳۷ سال ۱۰
۳۸ سال ۹
۳۹ سال ۸
۴۰ سال ۷
۴۱ سال ۶
۴۲ سال ۵
۴۳ سال ۴
۴۴ سال ۳
۴۵ سال ۲
۴۶ سال ۱
۴۷ سال به بالا ۰

شاید این مطلب نیز برایتان مفید باشد:   مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی کانادا

 

 

تحصیلات امتیاز
زیر دیپلم ۰
مدرک دیپلم ۵
مدرک کاردانی یکساله ۱۵
مدرک کاردانی دوساله ۱۹
مدرک دانشگاهی سه ساله یا مدرک کارشناسی ۲۱
دو مدرک تحصیلی که یکی از مدارک، مدرک تحصیلی سه ساله یا مدرک کارشناسی باشد ۲۲
مدرک کارشناسی ارشد ۲۳
مدرک دکترا ۲۵

 

CLB هر چهار بند اسکور Speaking/Writing/Reading/Listening امتیاز
۷ ۴ ۱۶
۸ ۵ ۲۰
۹ ۶ ۲۴

 

  • امتیاز سابقه کار در روش Express Entry یا ورود سریع به کانادا
سابقه کار در ۱۰ سال گذشته امتیاز
یکسال ۹
۲ سال ۱۱
۴ سال ۱۳
۶ سال به بالا ۱۵

 

انطباق امتیاز
سابقه تحصیلی در کشور کانادا ۵
سابقه کاری در کشور کانادا ۱۰
مدرک زبان همسر با حداقل مدرک CLB 4 ۵
سابقه تحصیلی همسر در کشور کانادا ۵
سابقه کاری همسر در کشور کانادا ۵
داشتن اقوام در کشور کانادا ۵

 

فاکتور حداکثر امتیاز
سن ۱۲
مدرک تحصیلی ۲۵
مدرک زبان ( انگلیسی یا فرانسه ) ۲۸
سابقه کاری ۱۵
انطباق پذیری ۱۰
پیشنهاد شغلی از کشور کانادا ۱۰
امتیاز قبولی مجموع امتیازات در روش Express Entry یا ورود سریع به کانادا
۶۷ ۱۰۰

شما عزیزان اگر خواهان مهاجرت به کانادا از طریق کار از روش Express Entry یا ورود سریع به کانادا هستید و می خواهید  اطلاعات مفیدی داشته باشید همواره می توانید با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی اتریش و شعبه مرکزی در وین به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و در خصوص روش Express Entry یا ورود سریع به کانادا و همچنین مهاجرت کاری به کانادا   به صورت رایگان مشاوره دریافت نمایید .

 

پس از کسب امتیازات لازم در مرحله اول روش Express Entry یا ورود سریع به کانادا متقاضی به مرحله دوم راه می یابد. در این مرحله که مرحله اصلی به حساب می اید فرد با ثبت نام در سامانه مربوطه در کشور کانادا با اخذ حداقل امتیاز مجاز به دریافت دعوتنامه و مهاجرت به کشور کانادا می شود. امتیازبندی در مرحله دوم در روش Express Entry یا ورود سریع به کانادا به شرح زیر است:

سن امتیاز فرد مجرد در روش Express Entry یا ورود سریع به کانادا امتیاز فرد متاهل از روش Express Entry یا ورود سریع به کانادا
کمتر از ۱۸ سال ۹۹ ۹۰
۱۹ سال ۱۰۵ ۹۵
۲۰ تا ۲۹ سال ۱۱۰ ۱۰۰
۳۰ سال ۱۰۵ ۹۵
۳۱ سال ۹۹ ۹۰
۳۲ سال ۹۴ ۸۵
۳۳ سال ۸۸ ۸۰
۳۴ سال ۸۳ ۷۵
۳۵ سال ۷۷ ۷۰
۳۶ سال ۷۲ ۶۵
۳۷ سال ۶۶ ۶۰
۳۸ سال ۶۱ ۵۵
۳۹ سال ۵۵ ۵۰
۴۰ سال ۵۰ ۴۵
۴۱ سال ۳۹ ۳۵
۴۲ سال ۲۸ ۲۵
۴۳ سال ۱۷ ۱۵
۴۴ سال ۶ ۵
۴۵ سال به بالا ۰ ۰

شاید این مطلب نیز برایتان مفید باشد:   مهاجرت به انگلیس

 

 

  • امتیاز مدرک تحصیلی در روش Express Entry یا ورود سریع به کانادا
تحصیلات امتیاز فرد مجرد امتیاز فرد متاهل امتیاز همسر فرد متاهل
کمتر از مدرک دیپلم ۰ ۰ ۰
مدرک دیپلم ۳۰ ۲۸ ۲
مدرک کاردانی یکساله ۹۰ ۸۴ ۶
مدرک کاردانی دوساله ۹۸ ۹۱ ۷
مدرک دانشگاهی سه ساله یا مدرک کارشناسی ۱۲۰ ۱۱۲ ۸
دو مدرک تحصیلی که یکی از مدارک، مدرک تحصیلی سه ساله یا مدرک کارشناسی باشد ۱۲۸ ۱۱۹ ۹
مدرک کارشناسی ارشد ۱۳۵ ۱۲۶ ۱۰
دکترا ۱۵۰ ۱۴۰ ۱۰

 

  • امتیاز مدرک زبان اول زبان انگلیسی یا فرانسه در مهاجرت کاری به کانادا  از طریق Express Entry یا ورود سریع به کانادا
CLB امتیاز فرد مجرد امتیاز فرد متاهل امتیاز همسر فرد متاهل
۳ و کمتر ۰ ۰ ۰
۴ ۶ ۶ ۰
۵ ۶ ۶ ۱
۶ ۹ ۸ ۱
۷ ۱۷ ۱۶ ۳
۸ ۲۳ ۲۲ ۳
۹ ۳۱ ۲۹ ۵
۱۰ و بالاتر ۳۴ ۳۲ ۵

 

  • امتیاز تیمدرک زبان دوم  زبان انگلیسی یا فرانسه مهاجرت کاری به کانادا از طریق Express Entry یا ورود سریع به کانادا
CLB امتیاز فرد مجرد امتیاز فرد متاهل
۳ و کمتر ۰ ۰
۴ ۱ ۱
۵ ۳ ۳
۶ ۶ ۶

 

سابقه کار امتیاز فرد مجرد امتیاز فرد متاهل امتیاز همسر فرد متاهل
زیر یکسال ۰ ۰ ۰
یکسال ۴۰ ۳۵ ۵
۲ سال ۵۳ ۴۶ ۷
۳ سال ۶۴ ۵۶ ۸
۴ سال ۷۲ ۶۳ ۹
۵ سال به بالا ۸۰ ۷۰ ۱۰

 

  • امتیاز انطباق پذیری در روش Express Entry یا ورود سریع به کانادا
تحصیلات یکسال در کشور کانادا ۲ سال در کشور کانادا ۷CLB و بالاتر ۹CLB و بالاتر
کمتر از مدرک دیپلم ۰ ۰ ۰ ۰
دوره پس از دیپلم یکساله یا بیشتر ۱۳ ۲۵ ۱۳ ۲۳
دوره پس از دیپلم دوساله یا بیشتر ۲۵ ۵۰ ۲۵ ۵۰

 

تجربه کاری ۷CLB و بالاتر ۹CLB و بالاتر یکسال تجربه کاری در کشور کانادا دو سال تجربه کاری در کشور کانادا و بیشتر
فاقد تجربه کاری در کشور کانادا ۰ ۰ ۰ ۰
یک تا دوسال تجربه کاری ۱۳ ۲۵ ۱۳ ۲۵
بالای ۳ سال تجربه کاری ۲۵ ۵۰ ۲۵ ۵۰

 

در قانون جدید، پیشنهاد شغلی از کشور کانادا به جز در ۶ شغل خاص از ۶۰۰ امتیاز به ۵۰ امتیاز کاهش یافت هم چنین فرد پس از دریافت دعوتنامه از کشور کانادا ۹۰ روز فرصت دارد درخواست اقامت دائم کانادا را به ثبت رساند و کشور کانادا پس از بررسی مدارک متقاضی طی مدت ۶ ماه برای صدور ویزا برای اقامت دائم متقاضی اقدام می نماید. بسیاری از استان های کشور کانادا به طور مجزا به جذب نیروی متخصص برای کانادا می پرداختند اما در سال های اخیر بیشتر استان ها خود را با سیستم فدرال منطبق کرده و از همین روش Express Entry یا ورود سریع به کانادا برای جذب نیروهای خود استفاده نمودند. برخی از استان ها در کشور کانادا بصورت مجزا طی بازه زمانی خاص و طی چند مرتبه در سال اقدام به جذب نیروی متخصص می نمایند.

  • مهاجرت کاری به استان کبک از طریق روش  Express Entry یا ورود سریع به کانادا

در این روش متقاضی برای دریافت اقامت استان کبک مانند مهاجرت کاری به کانادا   از طریق Express Entry یا ورود سریع به کانادا باید امتیازاتی را دریافت نماید. امتیازبندی این ویزا به شرح زیر است:

شاید این مطلب نیز برایتان مفید باشد:   مهاجرت آسان و سریع به کانادا

 

سن: حداکثر ۱۶ سال

مدرک تحصیلی: حداکثر ۱۴ امتیاز

مدارک آموزشی: حداکثر ۱۶ امتیاز

مدرک زبان ( زبان انگلیسی یا فرانسوی ): حداکثر ۲۲ امتیاز

تجربه کاری: حداکثر ۸ امتیاز

پیشنهاد کاری تائید شده در کانادا : حداکثر ۱۰ امتیاز

اقامت قبلی یا داشتن اقوام در استان کبک: حداکثر ۸ امتیاز

شرایط و ویژگی های همسر: حداکثر ۱۶ امتیاز

توان مالی: یک امتیاز

فرزندان وابسته: حداکثر ۸ امتیاز

علاوه بر امتیازات فوق رشته های تحصیلی متقاضیان و همسر انها در مهاجرت به استان کبک امتیازات خاص خود را دارد.

  • روش خود اشتغالی در کانادا
  • روش خود اشتغالی در کانادا مخصوص افراد خاص مانند هنرمندان، عکاسان، نویسندگان، کشاورزان، مترجمان، ورزشکاران حرفه ای و …. می باشد که بدون نیاز به مدرک زبان وارد کشور کانادا می شوند اما شرط ورود انها توانایی ایجاد کار برای خود و وابستگانشان در کشور کانادا می باشد. لیست مشاغل برای روش خود اشتغالی در کشور کانادا محدود می باشد.

به طور کلی روش های متفاوتی برای مهاجرت به کانادا وجود دارد که مهاجرت کاری به کانادا   یکی از انهاست.

مهاجرت کاری به کانادا و کار در کانادا خود به انواع مختلفی مانند روش Express Entry یا ورود سریع به کانادا تقسیم می شود که با توجه به علاقه بسیاری از افراد برای مهاجرت به این کشور، کشور کانادا شرایط برای ورود افراد را دشوارتر کرد تا راه ورود به کانادا برای نیروهایی حرفه ای و متخصص باز کند در نتیجه اکثر این روش ها با امتیاز بندی همراه شد. متقاضیان در صورت دریافت امتیازات لازم به راحتی می توانند مهاجرت به کانادا از طریق کار در کانادا و ویزای کار کانادا داشته و اخذ اقامت دائم کانادا از طریق کار در کانادا را دریافت نمایند. همواره می توانید با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاور ای ام آی ای اتریش دز سراسر دنیا و یا با شعبه مرکزی در وین اتریش به صورت مستقیم تماس حاصل نموده و به صورت رایگان مشاوره تلفنی و تخصصی  در خصوص روش Express Entry یا ورود سریع به کانادا و مهاجرت کاری به کانادا  و کاریابی در کانادا دریافت نمایید .

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (11 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 پاسخ
  1. شقایق حسینی گفته:

    سلام خسته نباشید. من ۲۶ سالمه. مدرک کارشناسی پرستاری از دانشگاه تهران دارم. دوسال طرح رو هم گذروندم. آیلتس ۷ هم دارم. میخاستم ببینم هزینه برای مهاجرت ب کانادا چطوریه؟ و این ک من اصلا شانسش رو دارم؟

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، هزینه ها با توجه به دانشگاه متفاوت است و از ۱۳ تا ۲۰ هزار دلار کانادا متفاوت است. برای پرستاری شرایط خاصی وجود دارد که پیشنهاد می شود حتما با دفاتر تماس بگیرید و بعد اقدام کنید.

      پاسخ
  2. میلاد گفته:

    با سلام و عرض ارادت خدمت دکتر ملک پور و تیم خوبشون،بنده آقا هستم ،مجرد، ۲۷ساله مهندسی شیمی گرایش پتروشیمی و گاز خوندم در صورت دار بودن آیلتس ۵٫۵ و سه سال سابقه کار شما کدوم کشور را برای کار پیشنهاد میدهید؟ آلمان بهتر است یا کانادا؟ آیا امکانش هست که بتونم در شرکت شل یا پتروکانادا شاغل بشوم؟ حداقل تمکن مالی برای مهاجرت کاری به کانادا یا آلمان چقدر هست ؟ سپاس فراوان

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام می توانید برای ویزای کار آلمان و یا کانادا و یا حتی اتریش و استرالیا اقدام نمایید اما برای اخذ ویزای تمامی کشورها بجز آلمان باید در سیستم امتیاز بندی وارد شوید و امتیاز مورد نیاز را کسب کنید که البته برای کانادا باید آیلتس ۶٫۵ به بالا ارائه نمایید برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۲۱۴۹۱۹۶۰۰۰ تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  3. مشاور حقوقی گفته:

    سلام روزتون بخیر بنده تعمیرکار ماشینهای اداری هستم فتوکپی پرینتر در ضمن در بیشتر شغلهای فنی وارد هستم الکترونیک تعمیر اتومبیل لوله کشی کارهای ساختمانی و … آیا میتونم درکشوری اقامت بگیرم آلمان کانادا آمریکا

    پاسخ
  4. مشاور حقوقی گفته:

    ضمن عرض سلام و خسته نباشيد من ۲۸سالمه فوق ليسانس مهندسي نفت از دانشگاه دولتي و آيلتس٧.٥دارم دوران خدمت رو هم گذراندم،ولي سابقه كار ندارم،ميخواستم بدونم واسه مهاجرت از طريق كار به كانادا يا آلمان كدام بهتر هست و آيا با توجه به شرايط من ميتوانم به عنوان كارآموز در كانادا يا آلمان مشغول شوم؟!چون شنيدم كه بعضي مشاغل كاراموز هم ميگيرن،ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد

    پاسخ