مهاجرت کاری به انگلیس

مهاجرت کاری به انگلیس

مهاجرت کاری به انگلیس

آیا به دنبال مهاجرت کاری به انگلیس می باشید ؟ آیا می خواهید مهاجرت کاری به انگلیس داشته باشید ؟ شرایط مهاجرت کاری به انگلیس چیست ؟ آیا مهاجرت کاری به انگلیس امکانپذیر خواهد بود ؟ برای مهاجرت به انگلیس چه باید کرد ؟ اقدامات لازم برای مهاجرت به انگلیس از جمله مهاجرت کاری به انگلیس و شرایط کار در انگلستان چگونه می باشد ؟  آیا قصد ویزای کاری انگلستان را دارید ؟ آیا در مورد شرایط ویزای tier1 انگلستان آگاهی دارید ؟ آیا به دنبال کار در انگلستان می باشید ؟موسسه حقوقی ملک پور در این مقاله و در ادامه در باب چگونگی  مهاجرت کاری به انگلیس  و چگونگی مهاجرت کاری به انگلستان و شرایط کار در انگلستان و اخذ اقامت انگلستان اطلاعات مفیدی را در اختیار علاقه مندان مهاجرت به انگلستان قرار داده است . چنان چه تمایل دارید اطلاعات بیشتر و کامل تری در باب مهاجرت کاری به انگلستان  بدانید حتما این مقاله را به دقت مطالعه بفرمایید ، و پس از آن با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش تماس حاصل نموده و در مهاجرت به انگلیس  خصوص و اخذ اقامت انگلستان و راههای اخذ تابعیت انگلستان صورت تخصصی و تلفنی مشاوره رایگان دریافت نمایید.

ویزای کاری انگلستان

در بحث مهاجرت کاری به انگلیس نکات زیر قابل ذکر می باشد ، ویزاهای کاری انگلیس به دو نوع تقسیم بندی می شود یعنی در واقع به دو روش امکان پذیر می باشد ، تایر ۴ و تایر ۲ دو روشی می باشند که می توان مهاجرت از طریق کار به کشور انگلستان داشت . در دو روشی که از آن اسم بردیم نیاز به این می باشد که یا یک اسپانسر و یا یک کار فرما برای شما از کشور انگلستان دعوت نامه کاری فرستاده باشد و بعد از این مرحله شما می توانید با در دست داشتن نامه کاری و یا نامه ای از اسپانسر به سفارت کشور مذکور بروید و برای ویزای کاری انگلیس  اقدام فرمائید .

Tire 2 : این تایپ ویزا در دو حالت مختلف قابل اجرا می باشد که هر در هر دو نوع می بایست که شما گواهی نامه ای از اسپانسر خود دریافت کنید مبنی بر مشخص نمودن حقوق خود که بستگی به شغل شما نیز دارد .

در مهاجرت کاری به انگلیس لازمه گرفتن ویزای کاری انگلیس  در دست داشتن آفر کاری از یک موسسه یا کمپانی انگلیسی برای کارهای کوتاه یا بلند مدت در این دوره است و همینطور کمپانی های چند ملیتی موجود در کشور انگلستان قادرند برای کارمندان خود تحت این پوشش ویزای کاری اخذ کنند. همچنین شامل رهبران دینی و ورزشکاران حرفه ای نیز می باشد که قادرند برای اقامت در انگلستان اقدام کنند.

که در ویزای کاری انگلستان  شخص به یک اسپانسر یا تامین کننده منابع مالی در ضمن اقامت شخص در کشور انگلستان نیاز دارد که این هزینه هشتصد هزار پوند برای تقاضا کننده ویزا و پنج هزار و سیصد پوند در ازای هر یک از همراهان وی می باشد که می بایست ۳ ماه قبل از تقاضا در حسابی گذاشته شود .

اقلب امتیازات برای ویزای کاری در کشور انگلستان شامل به پیشنهاد کاری شما در کشور انگلستان است که تا ۵۰ امتیاز شما را پوشش می دهد و کم ترین ساعت کاری ۳۰ ساعت در هفته است .

شما متقاضیان عزیز مهاجرت کاری به انگلیس در رابطه با موضوع ویزای کاری انگلیس همواره می توانید با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش و شعبه مرکزی در وین و یا با همکاران این موسسه در سراسر ایران تماس حاصل نموده و به صورت تخصصی و تلفنی در خصوص مهاجرت کاری به انگلیس مشاوره رایگان دریافت نمایید .

Tier 5  در این تایپ ویزا اولین موضوع مهمی که وجود دارد این می باشد که شخص می بایست تبعه کشور انگلیس باشد  و یا  از کشور هایی مثل هنگ کنگ ، کره جنوبی ، تایوان ، موناکو ، نیوز لند باشند ، این تایپ ویزا به شخص اجازه کار به مدت ۲ سال در انگلیس را میدهد و بازه سنی برای این کار باید ۱۸ تا ۳۰ سال باشد .

با اخذ ویزای کاری انگلیس  به کسب و کار پرداخت و در آمد زایی کرد گفتنی می باشد که از سال ۲۰۰۸ به بعد روند گرفتن اویزا کار امتیاز بندی شده است و باید شخصی که برای این ویزت اقدام می کند می بایست که از لحاظ سنی ، مدرک تحصیلی ، سطح زبان امتیازات لازم را بیاورد . انواع عمدۀ ویزای کاری عبارت از موارد زیر است:

  • در این ویزای کاری انگلستان  می بایست که شخص دارای مهارت های ویژه ای باشد مثلا افرادی که در سرمایه گذاری کلان هستند و یا کسانی که تجارت های قدرت مندی دارند .

البته این مسئله هم لازم به ذکر می باشد که  با داشتن این شروط شخص باید در امتیاز بندی قبول شود و امتیاز لازم را بیاورد .

  • شامل افرادی می شود که دارای مهارت های تخصصی خوبی می باشند که میتوانند از طریق ویزای کاری انگلیس  اقدام کنند . برای مهاجرت کاری به انگلیس  اگر از یک کارفرما در انگلستان پیشنهاد کاری دارید و این کارفرما مایل است تا از شما حمایت کند، می­توانید برای گرفتن آن شغل، اقدام به گرفتن این ویزا کنید تا به انگلستان بیایید یا اجازۀ ماندن در انگلستان را پیدا کنید.
  • شامل افرادی می شوند که قصد دارند برای مدت کوتاهی مشغول کار شوند (temporary workers) این تایپ ویزا که اجازه کار موقت به شما می دهد می بایست از طرف یک کار فرما مورد تایید قرار بگیرد که شما اجازه کار در به صورت موقت در این دانشگاه را خواهید داشت .

 

همچنین می­توانید به عنوان کارگر خانگی (domestic worker)، تنها نمایندۀ یک شرکت خارجی، یا نمایندۀ یک روزنامۀ خارجی، آژانس خبری خارجی یا مؤسسۀ رادیو-تلویزیونی خارجی، برای کار در انگلستان اقدام کنید .

در پایان بحث ویزای کاری انگلیس  می توان به صراحت بیان نمود که همواره امکان مهاجرت به انگلیس  برای شما عزیزان فراهم بوده و سالانه افراد زیادی برای اخذ ویزای tier1 انگلستان و مهاجرت به انگلستان اقدام می نمایند بنابراین اگر شما عزیزان خواهان مهاجرت کاری به انگلیس می باشید و قصد اخذ ویزای کاری انگلیس را دارید می توانید با موسسه حقوقی ملک پور همکار موسسه مشاوره ای ام آی ای اتریش تماس حاصل نموده و در رابطه با بحث ویزای کاری انگلستان و مهاجرت کاری به انگلستان به صورت کاملا تخصصی مشاوره رایگان دریافت نمایید . موسسه حقوقی ملک پور دارای به روزترین و تخصصی ترین اطلاعات در زمینه مهاجرت کاری به انگلیس و مهاجرت به انگلیس از طریق کار در انگلیس می باشد .

اطلاعات موجود در این وب سایت جهت بالا بردن سطح اگاهی عمومی است و موسسات همکار در ایران خدمات کاریابی ارائه نمی دهند.

یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (20 نظرات, میانگین: 5٫00 از طریق 5)
Loading...

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 پاسخ
  1. آرزو گفته:

    باسلام ، من و نامزدم قصد مهاجرت داریم . نامزدم آزمون حسابدار رسمی رو دو روزپیش داد و ۱۰۰ درصد قبوله چون تقریبا یک سال خوندوخودش از قبولیش اطمینان کامل داره . حالا داره برای ACCA اقدام میکنه.در همان زمان که کلاس های حسابدار رسمی رو میگذروند که در آموزشگاه پکت بود، ار انگلیس دعوتنامه کاری فرستادن واسش که بخاطر سابقه کاریش هم هست والان باید حداقل دودرس از ACCA رو قبول بشه و زبانش هم اوکی بشه. سوالی که دارم اینه که منم میتونم برم ؟و اینکه این پروسه حداقل دوسال زمان میبره ،امکان داره این دعوتنامه منقضی بشه ؟

    پاسخ
    • m.s گفته:

      با سلام، اگر دعوت نامه داشته باشید امکان اقدام وجود دارد، شما هم معمولا بعد از تعیین وضعیت اقامت همسر می توانید اقدام کنید. مدت اعتبار دعوت نامه به شرایط کارفرما دارد و معمولا مشخص می شود که تا چه زمانی به نیرو نیاز دارد.

      پاسخ
  2. رادین گفته:

    با سلام«
    بنده ۳۹ ساله ولیسانس نرم افزار کامپیوتر و همسرم ۳۸ ساله و لیسانس عمران و هردو با حدود ۱۵ سال سابقه کاری و دارای یک فرزند ۱۰ ساله هستیم می خواستم ببینم شانسی برای ویزای کاری در انگلستان داریم ؟ با توجه به اینکه خاله همسرم بیش ازسی سال هستش که در انگلستان زندگی می کنند و فزرندانشون هم در آنجا ازدواج کرده و صاحب خانواده هستند ؟ آیا این امتیازی محسوب می شود؟

    پاسخ
  3. eli ahmadi گفته:

    خسته نباشید خدمت اقاضمن عرض سلام وی ملک پور. بنده خانوم متاهلی هستم که قصد مهاجرت به کشور انگلستان رو دارم خودم فوق لیسانس علوم خاک از دانشگاه سراسری و شوهرم کارشناسی عمران از دانشگاه آزاد هستن. میخواستم بپرسم مشاغل رایج و کاربردی مرتبط با رشته تحصیلی شوهرم در کشور انگلستان چجور شغلهایی هست. با تشکر فراوا

    پاسخ
  4. ساناز گفته:

    سلام. ممنون از مطالب خوبی که در سایت قرار میدید.
    من ۲۴ ساله هستم و نسبتا تازه از دانشگاه فارغ التحصیل شدم. رشته ی مهندسی IT از یکی از دانشگاه های برتر ایران اما به دلیل معدل پایین نمی تونم برای ویزای تحصیلی و گرفتن بورسیه دانشگاه ها اقدام کنم در نتیجه تصمیم گرفتم مهاجرت کاری کنم. الان به مدت دو سال هست که برنامه نویسی می کنم باتوجه با تقاضای بالا برای برنامه نویس آیا برای من امکان گرفتن ویزای کاری انگلیس وجود داره؟ متشکر

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست عزیز متاسفانه برای ویزای کار انگلیس امکان پذیر نخواهد بود چرا که باید کارفرما داشته باشید تا کار مورد نظر به مدت ۶ ماه آگهی گردد اما می توانید برای ویزای کار کشورهای آلمان ، اتریش ، کانادا ، استرالیا ، نیوزلند اقدام نمایید که برای اطلاعات کاملتر می توانید با کارشناسان mie تماس حاصل نمایید.

      پاسخ
  5. mie editor3 گفته:

    سلام. من ۲۷ سال سن دارم. لیسانس آی تی دارم و قصد مهاجرت کاری به انگلستان را دارم. چه راهکارهایی را پیشنهاد می کنید؟ و اینکه هزینه های آن به چه شکلی است؟. یکی از دوستان من در انگلستان است که پناهنده این کشور شده است.آیا می تواند کمکی به بنده برای مهاجرت کند؟

    پاسخ
  6. احمد گفته:

    با ۳۰ سال سن و لیسانس پرستاری به زبان انگلیسی و ایلتس ۷ .تازه فارغ التحصیل شدم
    میخوام برم انگلیس
    چگونه و از چه طریقی باید پیشنهاد کار بگیرم؟
    ایمیل یا چیز دیگری؟
    جواب میدهند ،شانس دارم؟چند درصد؟
    مرد و مجردم

    پاسخ
    • mie editor3 گفته:

      با سلام
      دوست گرامی در حال حاضر متاسفانه امکان اخذ ویزای کار انگلستان وجود ندارد و شما باید بتوانید کارفرمای خود را در انگلیس پیدا نمایید و پس از آگهی های انجام شده بتوانید برای کار اقدام داشته باشید در حال حاضر بهترین روش برای مهاجرت به انگلستان ویزای تحصیلی می باشد برای اطلاعات بیشتر می توانید با دفاتر MIE تماس حاصل نمایید .

      پاسخ
  7. mie editor3 گفته:

    با سلام خدمت آقای ملکپور بنده ۳۰ سال سن دارم و مجرد و لیسانس مهندسی مدیریت پروژه و ارشد مهندسی صنایع هستم و ایلتس ۷ هم دارم با سرمایه متوسط میخواستم ببینم شرایط بنده برای مهاجرت کاری به انگلستان و اسکاتلند یا ولز مناسب هست یا خیر؟ با تشکر

    پاسخ
  8. سیدمیثم گفته:

    باسلام
    بنده دارای مدرک کارشناسی روابط عمومی، دیپلم فنی صنایع‌چوب (درجه یک)، گواهینامه رانندگی با لیفتراک و ۳۴ سال سن، و علاقه مند به مهاجرت به بریتانیا، آیا امکان دریافت ویزای کار انگلستان برای بنده وجود دارد؟

    پاسخ